Mudd^^

2010-06-29
21:07:44

Mixad Onsdag

Hej hej,

Idag vaknade jag halv nio, klockan var ställd på halv åtta men jag måste ha stängt av den i sömnen. Det gjorde inget för jag försov ju mig inte i alla fall. 09:50 var jag på jobbet (börjar kl 10:00) och satte igång med det gamla vanliga, städa toaletter, städa boenden, kontrollera boenden, svara på mail. Idag fick jag även äran att styka tvätt vilket inte var så roligt tack vare att det var så varmt idag (kändes som 30 grader).

Vid 12-tiden ringde Sandra och var lite upprörd. Hon berättade att vår gamla klasskompis har dött. Igår kväll hade han badat vid klipporna i Halmstad och dykt på en sten och brutit nacken (vad jag hört). Jag visste inte hur jag skulle reagera, det vet jag inte än. Detta händer ju inte. Även om jag inte träffat honom på länge är det ändå en vän, någon man känner, någon man såg varje dag i skolan i flera år. Mikael Carlsson, du är saknad. Vila i frid.

                                                      


Resten av arbetsdagen gick ganska snabbt och kantades av sms och telefonsamtal om den tragiska händelsen. När jag kom hem idag hade jag tvättid så nu ligger det fräscha kläder i garderoben igen. Grannarna och jag tog en tripp ner till sturebadet för årets första dopp, det var kallt men inte så kallt att man skakade precis, mer avsvalkande. Vi gick förbi Willys påväg hem för att köpa gott att grilla. Väl hemma kom david lagom till maten, vi åt korv och potatismos. Vi satt ute ett tag men nu är vi uppe i lägenheten och tittar på fotbolls-VM. Spanien möter Portugal och det står 0-0 hittils, 35 minuter in i matchen. Vi hejar nog på Spanien tror jag. :)

/Mudd^^


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: