Mudd^^

2011-04-25
22:07:39

Låååång fredag och lång helg =)
Hej hej,

detta årets långfredag kan bokstavligt talat varit den längsta fredagen i mitt liv!

Jag vaknade vid åtta och åkte ut till ridhuset vid nio. Där överraskade jag Martina som skulla ha hopptävling =) Hon hade ingen aning om att jag skulle komma men jag såg lite info på FB så jag pallrade mig dit.

När Martina börjat hoppa river hennes häst ett hinder med bakbenet och hon glider av hästen. Det såg till en början helt ofarligt ut men när hon inte reste sig upp började jag få panik. Ambulansen kom och Martina kördes till sjukhuset i Borås. Jag åkte dit med hennes mamma Marie och vi satt hos henne på intensivavdelningen. De hade tagit röntgenbilder på henne och det verkade inte vara några inre skador. Puh!

Har nog aldrig varit så rädd i mitt liv. Stackars lilla fina tinisen!

När det hade lugnat ner sig och jag visste att hon mådde bra (trots att hon var lite mörbultad) åkte jag och Rickard med Tobias tillbaka till Ulricehamn.

Väl hemma sov jag en liten liten stund på soffan, och det behövdes för att orka med kvällen.

Lotta och jag drack lite vin hos henne tidigt på kvällen och därefter gick vi till Tomas där vi spenderade resten av fredagen. Vi var ganska många, Lotta, Mia, Rebecca, Nicolina och jag samt de som jag inte träffat innan; Tomas, kapten, Anders, Anton, Dario och Ragnar. Jag tror det var alla. Haha =) Det var en rolig kväll minsann och jag begav mig hemåt vid 3 tror jag klockan var.

På påskafton var jag hos mamma och åt påskmiddag med brorsan och hans familj samt hans svärmor. Mamma hade lagat jättegod mat och efter vi ätit spelade vi kubb i trädgården. Mysigt! =)

Jag åkte ner till Kråkebo och hämtade Sandra, Dennis och Jesper. Vi åkte till Mia där vi var resten av aftonen. det var mycket folk hos Mia och det var trevligt. Vi spelade spel och hade det supertrevligt =)

Igår skulle vi grillat kl halv åtta men klockan hann nog bli tio innan vi åt. Haha. Det var Mia, Rebecca, Marie och jag. Sedan kom Nicolina, Nathalie och Frida och åt med oss. Efter ännu en liten stund kom grabbarna med. Anders spelade gitarr och vi myste i Mias uthus hela kvällen =)

påsken har med andra ord varit väldigt bra men också väldigt lång =)

/Mudd^^
Kommentar:
#1: Martina

miaao.. det var en omtumlande påsk för mig med.. tack för att du alltid ställer upp och finns vid min sida älskade vän <3 du är underbar! Jag klarade mig undan lindrigt och vi kan lugnt konstatera att jag hade änglavakt... <3

2011-04-26 @ 18:45:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: