Mudd^^

2011-08-12
20:21:24

Förändring förnöjer =)

Hej hej,

idag har jag varit på IKEA och löpt lite garderobslösningar =) Det blev två korgstativ med nätkorgar till, en bänskiva till det och två stänger att hänga kläder på.

Jag ska göra en "mini-walkincloset" =) Det blir korgar till kläderna på ena sidan och stängerna på andra sidan, en stor spegel i mitten (som jag faktiskt gjort själv i slöjden) och en liten pall. Ska få upp två hyllor som jag kan ha IKEA-kassetter på, de får fyllas med vantar och halsdukar och sånt som man inte behöver ha framme jämt. Allt detta ska jag gömma bakom ett draperi, ett svart tror jag. Har inte riktigt bestämt mig än =)

Så här ser det ut i nuläget:

Min garderob är fallfärdig! Dörren till vänster har lossnat upptil så den kommer ramla av när som helst. Den översta lådan går inte att skjuta in eftersom hela garderoben är sne (syns i skarvarna). Så ett tips till er alla: köper ni en sånhär eller liknande garderob som kommer från JYSK, ge tusan i att montera ihop dem och isär och ihop och isär. Ja, ni fattar. De pallar inte att flyttas på, då går de sönder till slut.

Men min ny garberoblösning kommer gå att flytta utan nedmontering =) Kanoners!

Happ, nu ska jag skruva ner den här skiten. Puss!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: