Mudd^^

2011-12-19
11:21:48

19 December 2011
Hej!

Idag vaknade jag kl 4 när hjärtat kom hem från jobbet. Vi låg och pratade en stund och jag blev jättepigg ett tag men som tur var gick det över och jag kunde sova vidare. Jag hade tänkt gå upp kl 8 idag men när klockan ringde reagerade jag knappt.

Vaknade till vid 10 och gick upp då istället. Satte på kaffe och tog en dusch, trötta jag står i duschen och ska raka mig under armarna, då slinter jag på något jävla sätt och träffar bröstvårtan med rakbladet! Helvete vad det sved! Sen slutade det inte blöda heller så min handduk har blodfläckar på sig. Om hjärtat ser den sen kommer han ju tro att jag mördat någon. Så nu sitter jag med ett plåster på bröstet, ser lagom roligt ut. Haha =P

Äter just nu frukost framför TV:n, äggmackor och kaffe. Mums! Ska på arbetsintervju i Borås kl 14:15 och är lite nervös inför det. Inte jättenervös men sådär lagom som man ska vara. Åh vad skönt det hade varit att få det jobbet! Då hade jag kunnat skaffa en lägenhet, kanske ta en resa i sommar och köpa vad jag ville istället för att allting ringa telefonbanken för att försäkra mig om att det finns lite pengar kvar på kontot.

Efter intervjun ska jag åka till fina Martina och kolla in hennes och Rickards nya lägenhet i Fristad. Det ska bli väldigt roligt, har nog bannemig inte träffat henne sedan min födelsedag i Maj. Det är ett bra tag sedan! 

Puss! ^^

Kommentar:
#1: eedaaa

AAAAAJ! hur lyckas man? :) jag brukar lyckas skära mig då o då, men där har jag inte lyckats ;)

2011-12-19 @ 23:44:23
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: