Mudd^^

2011-12-21
20:18:37

21 December 2011 forts.
Jahapp, då var denna dagen till ända =)

Jag var på Transcom mellan kl 9 och 12. Vi hade lite gruppövningar och en rollspelsintervju. Jag tyckte inte att jag gjorde det bästa ifrån mig faktiskt :S Just i det ögonblicket då jag satt där gjorde jag ju allt jag kunde men efteråt kände jag att jag kunde gjort mer. Fasiken!

Efter det åkte jag en sväng till knalleland och kikade runt. Tänkte hitta en liten julklapp till godingen men inget passade direkt. Jag har en del funderingar på saker jag kan köpa men det får inhandlas i jönköping på fredag =)
Jag kikade runt på Gina Tricot och hittade bland annat en rosa onepiece som var supersöt! Tyvärr hade de inte många storlekar kvar, den största var i storlek M och den fick jag på mig men den satt ju tight och inte alls snyggt. Jag såg ut som en liten rosa marsipangris ungefär. Och knappast en bekväm sådan! Haha =) Jag köpte ett sött halsband i silver med ett stort hjärta och en svart neglige med rosett på så jag ser ut som en present! =)Efter det åkte jag hem och pussade på godingen. Vi lagade mat - korvstroganof med ris, som tydligen blivit min specialité =) Janne tycker det är jättegott så det får jag laga titt som tätt. Martin kom förbi en stund och hjälpte mig att äta upp pepparkakorna jag köpt. Godingen gillar inte pepparkakor och jag äter knappast en hel burk själv! Så Martin fick snällt äta upp några av dem =) Nu har hjärtat åkt till jobbet och jag funderar på att gå och lägga mig. Kan kanske somna i vettig tid idag!

Det bästa idag är att Lizette från rekryteringen på Transcom ringde när jag kommit hem och sa att jag fått jobbet hos dem! Åh, vad glad jag blev! =) Hurra hurra för mig! Utbildningen börjar kl 8 den 9:e Januari och från och med då är jag anställd på Transcom! Wie! Glad tjej!

Puss! ^^

 


Kommentar:
#1: Lucy

Grattis till jobbet!!! Men jättetråkigt att inte fortsätta ha dig i Onsdagsgruppen med mig. :(

2011-12-23 @ 14:42:27
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: