Mudd^^

2011-12-28
11:02:21

28 December 2011
Om fem månader fyller jag 23. Hurra för mig =)

Vissa tycker detta är en exeptionellt bra ålder att föröka sig i. Jag har några kompisar som redan skaffat sig små mini-me´s. Mamma är helt exalterad över tanken på att bli mormor. Den här barnhysterin står mig upp i halsen! I dag har man ju möjligheten att styra sin produktion till max! Man kan vänta tills man är 50 med att skaffa barn eftersom man kan frysa sina ägg, man kan sterilisera sig och välja att inte lämna några barn efter sig, man kan ju till och med designa sina ofödda ungar med valfri ögonfärg. Blä!

Men betyder det att det är okej att skaffa barn i "normal" tid? Alltså runt 25-årsåldern? Jag vill ju varken vara ung eller gammal som morsa. Är det okej eller?!

Ne, den jäveln som pollinerar mig innan jag vill ska få veta att han lever.

Jag tänker då inte skaffa några avkommor innan jag vet att jag kan älska ett barn mer än mig själv. Sorry, not there yet. I Love Me <3

____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag strax fixa till mig så jag ser vettig ut. Väcka godingen. Dricka lite mer kaffe. Sedan bär det av mot Borås =) Vi ska till NetOnNet och knalleland. Får väl se om vi hittar något kul. Efter det ska vi till Limmared på fika hos brorsan. Kalas =)

Trevlig onsdag på er =)

Puss! ^^

Kommentar:

Man skaffar sina knoddar när man är redo:) ingen ska bestämma över en i den frågan:)

2011-12-29 @ 23:51:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: