Mudd^^

2011-12-09
16:28:59

Skumma drömmar
I natt drömde jag en skum drröm :S

Jag var hemma i mitt gamla rum och Nathalie var där. Hon satte fast plancher i taket med kludd, eller häftmassa kanske man säger. Hon satte dem snett och använde massor av kludd så det vita taket fick massa smutsiga märken överallt. Hon var jättekonstig också. Jag försökte säga åt henne att om hon nu måste sätta upp plancher kan hon väl åtminstone sätta dem rakt. Men den vanligtvis så snälla Nathalie bara snäste åt mig och sa att de ska sitta på det viset.

Chibben hade frågat mig om han fick chans på mig. Jag tyckte synd om honom eftersom jag hade pojkvän och han var singel så jag sa ja. Han skulle komma till mig lite senare och jag satt i min fåtölj i mitt nerkluddade rum med en otrevlig Nathalie och tänkte: Hur ska jag ta mig ur det här? Och vad ska säga till Jan-Gunnar? Ska vi vara tillsammans alla tre? Jag kanske kan få Chibben att bli ihop med Nathalie istället? Då har han ju flickvän!

Min telefon ringde. Det var Janne. Jag vågade inte svara för han skulle bli jätteledsen när jag berättade att jag var tillsammans med Chibben också.

Sen vaknade jag. *Puh!*

Skumma skumma dröm säger jag bara! Haha =)

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: