Mudd^^

2011-12-31
12:22:45

31 December 2011
Då var det nyårsafton då =) Det blir ett litet åka-runt-maraton idag med. Hjärtat och jag ska först till hans föräldrar på lite middag, sedan till mina föräldrar på förmodligen ännu mera mat, och till sist till Anton och Helene på fest. Det kommer bli en kanondag! =)

Jag ska spöka ut mig i svarta jeans, någon av mina nya toppar jag köpte igår och glittrande smycken. Själva utstyrseln är nog inte så fin i sig, inte så "nyårsaktig". Men för en gångs skull känner jag att less is more. Jag behöver inte ha en självlysande rosa klänning, tuperat hår och skrikrosa örhängen! Jag kan klä mig lite mer diskret och ha fina smycken i silver till. Jag ska platta fågelboet på huvudet och sminka mig med glittrande mörka ögonskuggor. Det blir bra =)

Ute är det disigt. Det ser ut som att snön har lagt sig i luften och vägrar falla ner på marken. Himlen är alldeles vit. Det ligger lite snö på marken. För lite för att bygga snökojor men för mycket för att inte kalla det vinter. Ganska perfekt med andra ord =) Hoppas temperaturen håller sig så man slipper frysa ihjäl när man ska i och ur bilen, och när det är dags för raketer. Men jag ska hem till mina föräldrar och få med mig lite vin så jag kommer nog hålla värmen =)

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: