Mudd^^

2011-07-28
17:24:06

28 Juli 2011
hej hej,

Idag har jag vaknat sent :O och skyndat mig till jobbet. Jobbat 8-13 och sedan åkt hem och duschat. Jag har hängt lite vinterkläder uppe på vinden (kläder jag haft med mig från lägenheten som varit undanlagda i påsar tills nu).

Och så har jag ätit soppa till middag! En supergod soppa som mamma lagat. En syrlig polsk soppa som kallas Zurek. Den innehåller potatis, korv, morötter och purjolök. Som en bondsoppa typ. Egentligen ska den serveras med ägg men det struntade vi i =)

 

Traditionellt serveras den även i en skål gjord av bröd (som på bilden) men vi hade inte riktigt tid att baka brödskålar =P

Efter maten tittade jag på TV en liten stund och sedan cyklade jag till jobbet. Premiärtur för cykeln i år! Jag har tänkt ta den till jobbet innan men antingen har vädret varit dåligt eller så har jag vaknat för sent för att hinna cykla och ibland har jag helt enkelt varit för lat =P

Men idag cyklade jag. Det tog exakt 16 minuter. Det var lite jobbigt i vissa backar men inte så farligt. Jag kan ju glädjas över lite nedförsbacke på vägen hem sen =)

Jag fick min cykel i 20-årspresent och den ser ut såhär:Fast svart. Det är en yosemite. Köpt på Biltema =)

Nice!

Nu ska jag jobba till kl 21.

Peace!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: