Mudd^^

2011-07-19
12:11:39

Den viktiga vikten
Hej hej,

igår bestämde jag mig för att börja räkna viktväktarpoints igen. Det är ganska lätt när man kommit in i det och det fungerar!

Vid nyårskiftet vägde jag 111 kg. Det mesta jag vägt någonsin faktiskt. Man ska aldrig tala om en kvinnas vikt men jag talar om min =P

Efter nyår körde jag Sahlgrenskadieten och tappade 5,5 kg på 3 veckor. Tufft men värt det. =) då var jag alltså nere på 105,5 kg.

I slutet på Januari började jag räkna points för att inte gå ner så snabbt och för att förhoppningsvis hålla vikten sedan. (har hänt innan att jag gått ner mycket på diet, ca 25 kg, och sedan gått upp det igen så fort jag ätit som vanligt).

Jag räknade points januari och februari, hade sedan ett uppehåll till slutet på mars. Sedan räknade jag points ca en månad till (slutet på mars till halva april) och när jag slutade räkna stod vågen på 103 kg.

Det var väl inte bra att sluta egentligen men jag hade mycket i skolan, skulle flytta och tillvaron fylldes med födelsedagar och fester så det fanns liksom ingen tid eller ork eller vilja heller för den delen till att tänka på nyttig mat.

Nu väger jag 106 kg. Jag har gått upp 3 kg sedan mitten på april (alltså på över 3 månader) och det tycker jag inte är så himla mycket.

Men som sagt, nu är det dags för nya tag! =) Jag får äta 23 points per dag och det räcker gott och väl, ska försöka hålla mig till 20 per dag så kan man spara till helgen =) Blir ju alltid något gott vid kalas eller utgång.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: