Mudd^^

2011-07-26
18:16:13

Tisdag 26:e Juli

hej hej,

igår var vi på Liseberg. Det var mysigt =) Tyvärr han vi inte vara där så länge för brorsan hade jobbat natt och var inte sugen på att sticka hemifrån redan vid 9 på morgonen. Men vi kom in på Liseberg vid halv tre och åkte hem vid stängningsdags klockan 23 på kvällen så det var väl helt okej. Jag hann inte åka allt jag ville för det var långa köer till allt, men jag hann iaf med att åka AtmosFear! Den var läskig och rolig =)

Jag körde hem från Göteborg och vi var hemma vid halv ett. Då stupade jag i säng kan jag ju säga. Vaknade tidigt idag, redan vid 6 första gången, men jag vägrade gå upp. Istället låg jag och drog mig ända till halv ett. Det var fint! =)

Mamma och jag åt lång och god frukost med gröt, kokta ägg, baguetter, kaffe och vattenmelon. En såndär mysig söndagsfrukost typ fast det är tisdag idag =P

Efter det kikade vi på alla bilder vi tog igår, jag laddade upp lite bilder här på bloggen och på FB. Sen åt jag en liten lätt middag eftersom jag ätit så stor frukost och sedan var det dags att åka till jobbet igen.

Jag har ett ganska skönt arbetsschema denna veckan:
tisdag               17-21
onsdag   8-13
torsdag   8-13 & 17-21
fredag    8-13

På fredag ska mamma och jag fredagsmysa med tacos och kanske någon bra film om det inte är något kul på TV. =) och på söndag är det kalas för Melina som fyller 4 år! =) mysigt värre =)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: