Mudd^^

2011-03-01
20:04:35

This is gonna be fun =)
Hej hej :)

Idag har det varit en bra dag =)

Min bästis Maria har tagit körkort. Hon hade inte berättat för någon att hon skulle köra upp idag och jag visste ingenting. Vid lunch fick jag ett sms där det stod: "vet du vad?" Jag svarade. "ne, vad? =)" då skrev hon: "someone is bilmyndig! Hoho! :)" Jag blev superglad och ringde upp henne direkt och efter skolan idag åkte jag ut till henne och kikade på lappen. jag kommer ihåg den underbara känslan och är så glad för hennes skull. Grattis mitt hjärta =)

Emelie fyller år imorgon och det ska firas stort i helgen. Vi ska bo på hotell i Göteborg nio tjejer. Helt galet kommer det bli! Vi åker dit vid 12-tiden på lördag och åker hem på söndag eftermiddag. Vi ska äta middag, bada i pool, förfesta och dra ut på krogen. This is gonna be fun. Tack Emelie för att jag får följa med och fira Din dag!

Imorgon ska jag ha en "självstudiedag". På fredag är det mattetenta så jag ska plugga järnet =) Ska åka till svägerskan och fira henne för hon fyller år på lördag och då är jag som sagt på annat håll. Min pappa kommer hem ikväll så jag ska hinna med att träffa honom imorgon också =)

Ikväll tänder jag ett ljus och sänder en tanke till min vän Peshtivar som förlorat sin hjärtevän. Jag är här för dig gubben <3


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: