Mudd^^

2011-05-08
14:53:29

Lördagen som försvann
Hej hej,

igår var det lördag. Den försvann ganska snabbt.

Jag vaknade hos David. Och nej det var inte så! Jag sov där för att jag glömt nycklarna till mamma och pappa, och istället för att gå 3,5 km hem helt själv halv fem på morgonen åkte jag vidare till Borås och sov där.

Jag somnade efter kl fem och vaknade vid nio-tio nånting. Har inte sovit mycket med andra ord. David åkte till Rångedala och jag skulle sova mer men det gick inte. Så jag åt frukost och duschade och sen när jag tittade på tv, nyduschad med lite lite kläder på mig - då kommer lindvall in, och hans tjej!

Jag trodde jag skulle dö!

Haha, där sitter jag halvnaken typ och så kommer de in! Haha. Jag är lätt dagens överraskning! Först blev jag livrädd och skämdes ihjäl, men det gick över, det var ju bara lindvall =)

Jag åkte hem vid tre typ, åt lite mat hemma, emelie kom förbi på en cigg. Sedan ringde pappa och vi åkte ut till Limmared för att hälsa på mina brorsdöttrar =) Vi åt glass på altanen och jag hoppade studsmatta med barnen =) Vi stannade där länge! Kom inte därifrån förrän midnatt typ!

När vi åkte hem släppte pappa av mig hos Nathalie. Vi satt där och drack lite och spelade spel. Det var mysigt =) I slutet hade jag och Thomas marsmallowskrig! Jag vann! Tror jag iaf ^^

Sen gick vi hem för alla höll på att somna och Thomas erbjöd sig att följa mig hem men jag var stor tjej och gick sista biten själv =)

/Mudd^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: