Mudd^^

2011-11-27
16:51:02

27 November 2011
Hej hej =)


Idag är det alltså första advent. Det är supermysigt men här hos godingen saknas det både ljusstake och julpynt. Undrar om jag vågar göra något åt det? Hmm.. Ne, jag kan inte inreda ett hem som inte ens är mitt. Men jag är här så ofta och det hade ju varit mysigt med lite julstämning =) Jag får fråga om det går bra om jag pyntar lite.


Jag jobbade i natt som vanligt. Det var inget vidare roligt att dela ut tidningar i stormen i natt. Jag höll seriöst på att blåsa bort, eller ja, tidningarna höll på att blåsa bort i alla fall, jag var väl lite mer stabil =) Men snabbt gick det! Det var så dåligt väder att jag sprang mellan brevlådorna så jag delade ut allt på lite mer än 2 timmar, det brukar ta nästan 3 timmar.

Efter jobbet skyndade jag mig hem till godingen som hade värmt upp sängen =) Fina fina godingen! Jag var väldigt uppe i varv och kunde inte alls tänka mig att sova.
- Hej godingen!
- Mmm, hej..
- Sover du?
- Mmm..
- Är du söt?
- Mmm..
- Vet du vad som hände på jobbet? Det gick jättebra idag. Det var dåligt väder men.. Bla bla bla..
- Mmm

Haha, stackars godingen som blir utsatt för pigga mig kl 4:00 på morgonen. Han slutade svara till slut och jag slutade prata. Jag somnade väl så småningom och efter ett tag väcker godingen mig och frågar om jag vill ha kaffe. *Va? är klockan inte typ 5-6 nånting?* Då var klockan runt 13:00 tror jag och jag var supertrött. Drack kaffe som en zombie i ca en timme innan jag piggnaade till.

Jag ska förmodligen ut och jobba i natt med men kontoret har inte ringt. Hmm, jag kanske får ringa dem och höra. För om jag ska jobba sen vill jag sova en stund innan, annars kommer jag nog somna på jobbet.

Nu håller godingen på att tatuera, hoppas han är klar snart för jag börjar ju bli hungrig =)

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: