Mudd^^

2011-10-10
18:56:06

10 Oktober 2011

Hej hej!

I natt har jag jobbat mitt första pass som tidningsbud. Jag delar ut tidningar i ett område i södra Ulricehamn. I natt tog det 2 timmar men eftersom det var måndag morgon så delade vi inte ut någon Ulricehamnstidning. UT delas bara ut tisdag, torsdag och lördag. Jag ska gå med i natt igen och nu är det UT som ska ut och eftersom nästan varje Ulricehamnare läser den tidningen kommer det ta längre tid. Jag hoppas på fint milt väder och det ska nog gå bra i natt också.
Jag ska gå med hela veckan och gå söndag morgon själv. På onsdag kl 14 ska jag till Borås, till kontoret, och skriva på kontrakt, min anställning. Det går bra nu! =)

Vi var färdiga med tidningsutdelningen kl 4 i morse och jag var i säng före kl 5. Jag vaknade kl 11 och vägrade gå upp! Kan inte gå upp då och hålla mig vaken till klockan 6, det är 18 timmar och jag brukar vara vaken typ 15 timmar per dygn. Man vill ju inte somna på jobbet eller vara övertrött. Jag lyckades sova lite till och gick upp vid halv två. Så soft att kunna gå upp så sent för att man har världens bästa anledning; jag jobbar natt =)

När jag sov drömde jag konstiga drömmar. Jag var tidningsbud i Ulricehamn, Borås och Göteborg på samma natt. Började här hemma, sedan Borås och sist Göteborg. I GBG hade jag inte fått någon upplärning och visste inte var jag skulle. Jag träffade en rödhårig liten flicka som skulle till skolan tidigt på morgonen men hon följde efter mig istället. I en korsning frågade jag en tant om var jag var, hon var en rik tant med pälskappa och hatt, hon snäste åt mig; "Det vet väl varenda människa att du är på Göteborgsvägen, pack som du borde inte få vistas på våra fina gator".

Haha, det är lustigt vad man drömmer =)

Jag har varit otroligt produktiv idag! Jag har

 

  • lagat frukost
  • diskat
  • satt upp alla magneter på vårat nya kylskåp
  • tvättat
  • vikt tvätt
  • duschat
  • färgat ögonbrynen
  • ringt till mitt nya jobb och bestämt tid för att skriva på kontrakt
  • bäddat sängen med nya sängkläder

Idag kommer pappa hem! det är alltid lika roligt men det är extra roligt idag. Mamma har gjort om i köket (nytt kakel, nymålade skåp och nymålat tak, nytt kylskåp) och pappa vet ingenting! Det ska bli kul att se hans reaktion! Hihi ^^

Nu ska jag strax äta middag!

Puss! ^^


Kommentarer:
#1: Martina

Sv: Tack tack! ^^

2011-10-10 @ 19:43:22
#2: eedaaa

Kör du dubbla jobb nu?

2011-10-10 @ 23:16:27
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: