Mudd^^

2011-10-21
17:32:42

21 Oktober 2011
Hej hej!

Äntligen fredag! Eller njae, min jobbvecka börjar nu så jag har ingen fredagskänsla direkt. Men det gör inget för jag har ju haft fredag hela veckan =)

Jobbschemat inför helgen ser ut som följande:

Fredag: 17-20
Lördag: 08-12
Söndag: 01- färdig (ca klockan 5)

Tufft men sant. Och klirr i kassan =)

Igår blev det en himla sen middag! Vi åt nog inte innan midnatt, eller om klockan var mer ändå. Jag orkade faktiskt inte vänta så jag lagade mat och sen åt jag innan godingen ens hade hunnit hem från garaget. Helt ärligt så blev jag lite sur över att han inte kom hem tidigt. Jag trodde vi skulle ha myskväll ju :/ Det kändes inte sådär jätteroligt att han var med sina kompisar i garaget och jag bara satt och väntade.

Men sen när han väl var hemma berättade han att det hade krånglat med bilarna. Han var hungrig, trött och hade ont i ryggen. Då tyckte jag lite synd om honom istället. Sen kände jag mig löjlig, ska jag vara sur för att han kommer hem sent en kväll när vi har bestämt att vi ska äta middag ihop? Det var ju inte så att jag fick vänta utomhus eller hela natten direkt. Ne, jag har mer att vara glad över än sur för. =)

Det hände en liten lustig sak dock. Han hade blommor med sig. Jag blev glad och trodde att de kanske var till mig =) Men de hade han fått från sina kompisar för att han verkade lite nere i förrgår. Då kände jag mig rätt dum! :S Varför skulle han köpa blommor till mig? Det var en himla tur att jag inte vräkte ur mig något snyggt som: "Åh, vilka fina blommor! Tack!"

Då hade det verkligen blivit pinsamt! :S

Efter lite mat och TV-tittande hade vi det väldigt mysigt ändå =) Det är så gosigt att vara hos honom och bara vara med honom =)

Jag sov länge idag. Lite för länge! Till kl 14. Oops! Men jag var vaken länge igår. Det är lugnt idag men det blir tufft imorgon. Jobbet börjar klockan åtta och om jag ska äta frukost hemma blir det att pallra sig upp vid sju. Men! Det får gå. Jag jobbar inte mycket alls och då kan man rucka på tiderna lite. Sova får jag göra när jag kan. =)

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: