Mudd^^

2012-04-14
10:59:55

14 April 2012
Igår maratontittade jag på Sex and the City. Det är så fruktansvärt bra! Som min egen lilla fantasivärld där jag kan stiga in och umgås med 4 coola tjejer i NYC och prata om killar. Hihi!^^ Eller snarare, jag ser er - men ni ser inte mig, muhaha =)

Gjorde en superstädning igår med. Slängde allt som skulle till återvinningen (och det var en hel del), slängde soporna och damsög. Och damsög. Och damsög. Herregud, det tog ju aldrig slut. Efter ett tag kunde jag inte damsuga mer för påsen blev full. Då tackade jag för mig och slängde mig i en välbehövlig dusch.



Hoppas min kille ser detta och förstår att lappen är till honom =P
(Det står: Hej! Jag är mätt! Kan du byta påse på mig? =) )

Lite får han allt hjälpa till. Mig riktigt kliar det i fingrarna på. Jag får PANIK när det är stökigt och smutsigt. Men det är hans lägenhet så jag sitter och tittar på stöket och biter mig i läppen. Disken har jag börjat härska över iaf. Det är jag som diskar och jag vill diska. Tanken på flera dagar gammal disk med ingrodda matrester.. Blä! Det är mycket roligare när allt är uppdiskat och rent, då blir jag glad =)

Drömmen om en egen lägenhet fortsätter. Eller NY lägenhet kanske jag ska säga. En som är min och hans lika mycket, för nu har jag ju faktiskt flyttat in och detta var hans först. En trea vill jag ha. Med tvättmaskin och torktumlare. Balkong. Och parkering. Mmm *drömmer* =) Undrar om man kan undanhålla sin nya adress från folk man inte gillar? Det borde man. Vara hemlig så man inte finns på Eniro och liknande. Det finns vissa jag bara inte tål, men vet de inte var jag bor kan de inte hälsa på =) Hihi ^^

Min arbetsvecka börjar idag och slutar på onsdag. Kvällspass är det som gäller. Idag börjar jag halv tre vilket betyder att jag borde laga middag innan, alltså rätt snart. Åhhh orkar inte. Jag får nog höra med hjärtat vad han tycker, är mat så himla viktigt? =P

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: