Mudd^^

2012-08-24
11:06:14

Jag är beroende!
Beroende utav vatten!
 
Jag vaknar, går upp, ut till köket och börjar med frukosten. Brygger kaffe, kokar ägg. Ska skölja av ett glas - inget vatten! Aah! Hjälp! Springer till badrummet, vrider på kranen, det pyser lite - inget vatten där heller! Gah!
 
Vad gör jag nu då? Alla saker jag behöver vatten till rusar genom huvudet; diska, duscha, dricka, vattna blommorna?! Klart jag måste vattna blommorna så fort vi inte har något vatten för det är ju superviktigt!
 
Jag funderar ett tag på att ringa hyresvärden. Vi är sist inflyttade i huset och det finns 8 lägenheter i vår trappuppgång, ska jag vara den som anmäler detta? Åh, det nya unga paret klarar sig inte fem minuter utan vatten. Ne, jag kan vänta lite. Går ut på balkonen och tar en cigg, då ser jag en Stubo-gubbe! (Stubo är vår hyresvärd) jag ropar: Hej hej! Han säger hej. Jag ropar igen; Är det något som gått sönder? Han svarar lite surt att han bara stängt av vattnet och sen rusar han iväg.
 
Jaha, kan man inte säga till sina hyresgäster om det då? Tänk om jag hade stått i duschen? Vattnet var ju borta i en halvtimme iaf! Nu är det tillbaka, det spottar och fräser i kranarna när jag öppnar dem men det ordnar sig nog snart. =)
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: