Mudd^^

2012-01-13
19:21:24

13 Januari 2012
Hej hej =)

Nu är denna arbetsveckan slut. Det har varit fem intensiva dagar med utbildning om allt som rör Scandics bokningar. Nu är jag mer eller mindre helt fullärd och jag är rätt säker på att jag kan ta ett samtal. Vi ska få börja ta samtal på onsdag och just nu är jag rätt nervös. Jag vet hur man bokar men jag vet inte hur lång tid det kommer ta och det är inget viktigt just nu. När man börjar ta bokningar är det viktiga att bokningen blir rätt. När man tagit samtal ett tag får man börja jobba på samtalstiden.

Hur som helst har allt varit väldigt roligt. I början när jag såg bokningsystemet och lyssnade på samtal förstod jag ingenting. Nu förstår jag allt, ja, allt som vi lärt oss hittills iaf. Det är inte så krångligt som det ser ut. =)

Nu ska jag njuta av helgen och sova ut. Det är lite irriterande att jag kräver så mycket sömn! Hade jag bara behövt 6 timmar för att vara utvilad hade det varit guld. Men, nu är det inte så. Jag måste sova minst 8 timmar för att vara utvilad och inte spendera halva dagen gäspandes. Med andra ord måste jag somna kl 21 om jag ska gå upp kl 5 och så tidigt har jag inte lagt mig denna veckan. Jag har lagt mig mellan halv tio och elva plus att jag inte har somnat direkt.

Men nu är det helg och då får jag sova hur länge jag vill =)

Ska spendera kvällen med TV:n nu. Vill ju helst vara med godingen men han jobbar denna helgen. Oh well, vi får mysa nästa helg istället =)

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: