Mudd^^

2012-01-14
12:30:26

14 Januari 2012
hej hej!

Idag har jag sovit ut och herregud vad skönt det var! Jag vaknade till när hjärtat kom hem från jobbet vid 4 nångång, då var jag hyfsat pigg men gick inte upp. Sedan vaknade jag kl 7 och trodde det var måndag och jag hade försovit mig, kunde lätt gått upp då men då hade jag ju somnat väldigt tidigt ikväll sen. Jag gick upp vid halv elva sen ungefär och morgonen har varit lång!

Jag har hunnit slänga in en tvätt i maskinen, brygga kaffe, koka gröt och ägg.Jag sitter här och kämpar med min frukost. En portion gröt med en skivad banan och en deciliter mjölk, ett ägg och en kopp kaffe. Jag äter och äter och äter och har inte ens fått i mig gröten, har fortfarande ägget och halva koppen kaffe kvar. Men frukost är viktigt så det får ta den tid det har, jag har nog hållt på i en halvtimme nu. Oh well =) Långa frukostar är mysiga =)


MorgonMudd^^

Idag ska jag försöka hinna till Lindex och köpa lite hårfärg för att piffa till mig lite, sen ska jag till mamma och hämta mitt paket!!!

Jag ska även montera bort batterierna från mina motorcyklar så man bara behöver ladda dem inför säsongen sen. Fast idag ser det ut som säsongen redan börjat! Man kunde ju lätt köra båge nu ju. Det är vår ute förutom kylan. Ingen snö här inte =)

Nehepp, nu ska jag kolla till tvätten och sedan bege mig. Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: