Mudd^^

2012-01-15
10:50:23

15 januari 2012
Hej hej,

hann jag med allt igår? Självklart inte! Haha. Jag var hos mamma och skrev ut mitt papper till försäkringskassan. Eftersom jag varit med i arbetsförmedlingen tills jag fick mitt jobb så har jag rätt till ersättning av försäkringskassan under tiden då jag söker jobb. Jag får 136 kr per dag (2011) vilket blir nästan 3000 kr i månaden. Det är ganska fantastiskt att man klarar sig på det. Jag betalar ändå hälften av vad vi äter här hos godingen, plus; bensin, hygienartiklar, kanske något nytt klädesplagg ibland. Det plockar till.Men nu har jag fyllt i blanketten för ersättning för januari. Det blev bara 4 dagar men det är bättre än inget och jag har ju rätt till dem så det är lika bra att skicka in.

Sen skulle jag ju ha plockat bort batterierna från bågarna men jag gjorde inte det för klockan var 20, det var mörkt och kallt och när jag kommer ut i garaget står det massor med saker framför cyklarna. Åhh! Jag orkade inte möblera om och hålla på så det ska jag göra idag istället =)

Mamma och jag lagade mat och åt gott, tjötade en stund och sedan åkte jag i till stan för att tanka. Träffade hjärtat på en cigg och sedan bar det av till Lucy. Jag hade en mattebok till henne, eftersom hon ska läsa Matte C nu och jag gjorde det förra året. När jag kommer dit så är det fel bok! Men! Jaja, inget att göra åt, det är den enda matteboken jag har har. Så typiskt att det var fel sort! Vi pratade en stund och efter det åkte jag hem.

Väl hemma var jag trött och tänkte lägga mig direkt. Men jag åt en macka istället, och sen åkte TV:n på, sen blev det intressant på Facebook. Haha, somnade inte i tid direkt! Men jag kom upp i hyfsad tid idag ändå. Vaknade halv tio och låg och tittade mig omkring tills jag fattade att jag inte kommer kunna somna om. Då gick jag upp och gjorde underbar frukost - äggmackor och kaffe. Mums! =)

Glad söndag på er!

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: