Mudd^^

2012-01-22
11:02:08

22 Januari 2012

Hej hej =)

Idag är det vinterland ute!Snön kom igår eftermiddag då mamma och jag skulle till Limmared. Mamma åkte från Ulricehamn och halvvägs till Gällstad ringde hon och sa att hon inte vill köra längre och åker hem istället. Gör man så? Jahapp, jaja, då fick jag åka själv. Jag skulle vara i Limmared kl 16 och jag kom någon minut sent för snön vräkte ner utan en plogbil i sikte!

Nåväl, framme i Limmared var det home party som gällde. Perfect Home party =)

Maire är konsulent och säljer för Perfect Home. Carina fyllde år igår och hon var värdinna för detta partyt. Innan har Maire varit både konsulent och värdinna (tror jag?) men nu var det alltså Carinas kväll och även henne födelsedag! Hurra! =) Jag köpte tre st värmeljushållare som hette Valencia, det är de tre små på bilden ovan. Åh vad fint det kommer skimra från dem! =)

Det är så roligt med home partyn, inte bara för de fina produkterna utan för det trevliga umgänget med! Nästan alla vi som var på partyt igår ska ut och fira Carinas födelsedag på fredag i nästa vecka. Då blir det att slå klackarna i taket på brasseriet =) Awesome =)

Nu ska jag äta upp min frukost och sedan vika lite tvätt.

Puss! ^^


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: