Mudd^^

2012-01-29
12:50:17

29 Januari 2012
Hej igen!

Äntligen lite tid över till bloggen! Åh! Jag har saknt min blogg <3

Helgen har varit hektisk och är det fortfarande! Om ca en och en halv timme ska jag iväg igen! Dags att åka ut till Blidsberg och hjälpa till på modevisingen. Jag ska klä av och på två tjejer - alla killars dröm? Ja, kanske den första delen iaf, haha. Men! Detta ska ske på fem minuter max, alltså 2,5 minuter per tjej!!! Åh herre jisses, jaja, ta ett djuuupt andetag! =)

Igår var vi också ute i Blidsberg på information och vi fick se hur allt ser ut och hur själva modevisningen ska gå till. Superspännande! När jag kom hem var jag så jävla hungrig så jag gick emot alla regler och köpte en kebabtallrik! Jag orkade inte laga mat så detta var väl ett bra alternativ? Njae, har lite dåligt samvete och min mage är som en krigzon fortfarande! Hej toalettbesök hela morgonen!

Har dock inte behövt äta frukost än för jag är fortfarande mätt av kebaben! Haha. Dumma dumma mig! Ne, idag blir det skärpning med maten och förhoppningsvis kommer jag i säng hyfsat tidigt så jag är utvilad till jobbet imorgon. Börjar inte förrän 13:30 imorgon. Sköööönt!

Hoppas ni haft en bra helg! =)

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: