Mudd^^

2012-01-07
11:11:16

7 Januari 2012

Vilken lustig pojkvän jag har va? Haha.

Igår innan vi skulle sova bad jag honom påminna mig om att ställa alarm på mobilen så jag kommer upp imorgon. Han ställer alarm på sin mobil istället. Vi lägger oss och jag ställer alarm på min telefon med. Kl 10 alarmerar det på min telefon, jag snoozar och ligger kvar. Strax efter plingar det på godingens telefon, efter ett bra tag vaknar han och snoozar alarmet, går upp på toa och går sedan och lägger sig igen.

Men hallå? Det var ju meningen att han skulle väcka mig! Han märker inte att jag redan har vaknat utan går upp från sängen och kommer tillbaka som en zombie, utan ett ord.

Jefla kneppis de där =P Haha ^^

Nu har jag kikat i min ViktVäktarbok och räknat på hur många points jag får äta per dag. Har även tagit hit min våg för att kolla hur mycket jag väger. Blev ju knappast glad, men inte så jätteförvånad heller faktiskt. Jag väger 113 kg nu, dumma nyförälskade-myskvälls-sambokilon tippar jag på! Så nu ska jag ha mer koll på vad jag äter och försöka röra på mig mer. Är himla sugen på att åka hem och sno mammas zumbaskiva kan jag ju säga =P

Trevlig lördag på er!

Puss! ^^


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: