Mudd^^

2012-01-07
00:04:57

6 Januari 2012
Hej hej =)

Igår kväll hade jag det helt awesome med Lucy! Vi var hos henne och umgicks in på sena natten, klockan var nog 2 när jag pallrade mig hem från henne. Hon bjöd på citronfromage med bär och nötter samt te till det, så jäkla gott!

Vi pratade om allt mellan himmel och jord; relationer, idioter, sex, roliga och pinsamma sitautioner, stökigheter, tuttlisor, mat, träning, killar - ja livet i allmänhet helt enkelt. Det är så underbart att tiden bara springer iväg medan man aldrig får slut på samtalsämnen, we can go on and on! Haha =)

Jag kom hem strax innan godingen och vi somnade ju fan inte innan kl 5, vad hände med att vända på dygnet? Ne, skärpning nu Mudd!

Och tack vare att jag somnade så sent gick jag ju inte upp innan 14:30. WTF? 14:30? Seriöst? Fuck!

Men min underbara goding kom med kaffe på sängen så jag var glad ändå! Vi åt lite frukost och sedan åkte vi in till stan. Först kaffe hos hans farmor, sedan tvättade vi i tvättstugan där eftersom de har torkskåp och torkktumlare - det finns inte i godingens tvättstuga och då är det inte kul att tvätta sängkläder, handdukar m.m. Om vi tvättar det här så får det hänga på tork i flera dagar ju.

Efter det gick vi upp till godingens föräldrar som bor i samma lägenhetshus, där åt vi mat och umgicks en stund. Sedan bar det av hem till mig, jag hämtade min ViktVäktarbok och min våg - nu ska det bli koll på maten! Hämtade även min dosa till internetbanken som jag behövde. Vi åkte till Markus efter det och tjötade en stund, det var trevligt, kollade lite på New Moon som gick på TV ikväll. Vi orkade inte kolla på hela filmen utan åkte hem istället.


Nu har jag precis avnjutit äggmackor, te och lite hasselnötter samtidigt som vi tittar på Real Steel =)

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: