Mudd^^

2012-01-09
21:04:29

9 Januari 2012 kväll
Hej hej alla mina fina läsare! Ni är 14 stycken nu! Tack för att ni läser! =)

Första utbildningsdagen på nya jobbet gick bra. Jag var där mellan kl 8 och 16:45, där emellan hade vi 45 min lunch och 2 st 15-minuters raster. Jag träffade Emelie ett par gånger med, kul! Vi ska ha samma tider resten av veckan, lediga i helgen. Imorgon ska vi besöka Scandichotellet i Borås med för att se vad de gör där =)

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och lämnade golfen. Pappa känner en bilmekaniker som ska byta bromsbelägg på den. Det behövs kan jag säga! Börjar bli lite läskigt nu när bromsarna skriker :S Speciellt eftersom det är halt ute emellanåt.

Jag tog hondan därifrån, åh, min gamla betta! Den är lite roligare att köra för den är lättare än golfen och har starkare motor. Kan ju starta på femman om jag vill det, haha =) Jag träffade goingen på en cigg och sedan åkte jag hem till honom till oss? Vi bor inte ihop offentligt, men jag är ju här jämt! Önskar mig en trea centralt i Ulricehamn, fönster i badrummet är nästan ett måste! Någon som har en sådan till oss? =)

Väl hemma räknade jag ihop mina points jag ätit idag och har inte ens kommit upp i hälften av vad jag ska äta så nu mumsar jag på äggmackor med te. Får nog lov att äte lite nötter sen med.Jag har även dansat ett zumbapass idag och det blev direkt in i duschen efter det! Fy tusan vad varm jag blev och det känns som att jag redan har träningsvärk! Gött!

Nu ska jag läsa lite bloggar och efter det krypa ner i sängen.

Puss! ^^

Kommentar:

Zumba är effektivare än man tror. Jag trodde inte de skulle va så jobbigt som de faktiskt när jag provade första gången ;)

Pga dig nu ska jag upp på vinden o rota fram mitt så jag kan dansa mig slank ;)

2012-01-10 @ 14:34:59
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: