Mudd^^

2012-06-18
12:29:13

18 Juni 2012

Hej hopp! =)

Frukosten är i magen och jag tittar på Sjunde Himlen. I detta avsnittet kommer tvillingarna och min Sims-nerv rycker! Tur att spelet bara är att trycka igång. Haha =) Jag kommer nog aldrig tröttna på Sims, speciellt inte nu när jag fått 3an av godingen. Tur att jag inte har semester för då hade jag suttit som klistrad vid datorn!

Idag är det vecka 25 och jag går på semester vecka 31. Det är alltså 6 veckor kvar på jobbet, förhoppningsvis 5 veckor och 5 dagar så min sista dag är en fredag. Det hade varit så skönt att vara ledig helgen vecka 30 för vi ska till Polen på måndag vecka 31 och dagarna innan vill jag ta det lugnt, packa det sista och verkligen ha koll på allt. Det känns inte så roligt om jag jobbar kväll söndag vecka 30, kommer hem vid 23 och så ska vi åka vid 7 på måndag morgon. Då kommer jag vara helt död ju! Och stressad!

Men men, Julischemat har inte kommit än så det är ingen idé att stressa upp sig över det än =)

Denna vecka jobbar jag endast kvällspass, idag är det mellan 17 och 22. Tråkig tid men någon måste hålla bokningen öppen under kvällen också. Det brukar vara ganska lugnt på kvällen med vilket är skönt, man stressar inte upp sig =)

Hjärtat har sagt att han ska börja packa ihop lägenheten idag. Tanken är att vi ska vara ute sista Juli så det är lika bra att sätta igång. Jag har inte så mycket saker här så mitt packar jag på en dag eller två, men hjärtat har massor av saker och möbler och man vet aldrig hur lång tid det tar att packa ner allt och flytta det. Jag trodde det skulle gå snabbt att flytta ut ur min lägenhet, men jag höll på i en vecka med packning, flytt och städ och då bodde jag på 29,5 kvm!

Vi är båda lediga i helgen, HELA helgen, alltså fredag, lördag och söndag. På fredag ska vi fira midsommar såklart men de andra dagarna får vi nog gör ett ryck och börja med packning eller åtmintone slänga det vi inte ska ha kvar. Åh, midsommar om 4 dagar! Mysigt! =)Puss! ^^


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: