Mudd^^

2012-03-15
19:18:09

15 Mars 2012 kväll

Hej hopp hallå =)

Det har gått superbra på jobbet även idag, sålde näst bäst idag. Kanske inte hela dagen men under mitt arbetspass iaf =) Sen kom väl Camilla och förstörde det för hon är ju någon slags superkvinna! Men jag är lite stolt iaf! =) Det går så himla mycket bättre nu än tidigare, Hurra! =)

Jag fick kompa idag med, fick gå 45 min innan jag skulle slutat egentligen och det var väldigt skönt. Hann med att åka till UH och betala min skuld från i tisdags då jag fikade utan plånbok, haha. Satt där ett tag, virkade ännu en påskkyckling/badanka =) och pratade med goda vänner.

På väg mot Ulricehamn såg jag en gul stuga på vägen:Haha, såg väldigt lustigt ut. Inredd med gardiner och allt! =)

Nu i eftermiddag har hjärtat lagat underbar middag; pannbiffar, sås och potatis. Nom nom nom =) Vi har kikat TV en stund och myst. Nu åker han till jobbet och jag funderar på om det är läggdags snart. Det är så skönt att vakna utvilad så lika bra att lägga sig i tid även om det är sista arbetsdagen innan helgen imorgon. Jag har bra mycket mer energi idag än igår iaf. Då hade jag sovit knappt 6 timmar och i natt sov jag 8 timmar, det är väldigt stor skillnad det =)

Mitt hår är blött efter duschen jag tog innan så jag får nog blåsa det innan jag sover, inte så mysigt att ha en blöt kudde eller att vakna upp med lejonman imorgon. När hjärtat kommer hem imorgon bitti så vill jag inte skrämma honom med mitt hår, haha, så jag får ta och styra upp detta =)

Nu blir det lite mer TV =)

Peace! ^^


Kommentar:
#1: Lina

Ses någon dag!!!!?? :D du jobbar väl i Borås??

2012-03-16 @ 10:43:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: