Mudd^^

2012-05-24
11:40:25

24 Maj 2012

I natt drömde jag att jag hade en jättetjock kompis som inte ville krama mig, jag gjorde allt för att försöka krama honom men jag fick aldrig någon kram. Sen drömde jag om SatC-tjejerna också, vi hade filmkväll, det var trevligt =) Haha =)

Idag ska jag in till stan med hjärtat och göra en sak, sedan ska jag hälsa på pappa som kommit hem från jobbet, sno hans bil och åka till Ungdomens Hus =)

Jag har funderat över förhållanden. Jag har hört massor med folk säga att; "man måste bråka ibland, det är nyttigt". Är det? I så fall har jag ett väldigt kasst förhållande för vi bråkar aldrig. "Det är alltid tufft i början" Jaha? Jag tycker det är ganska lätt. Jag gillar dig, du gillar mig, that´s it. De kanske hittar på dessa saker för att det ska kännas bättre för dem. Jag tycker det är som i alla relationer, om man bråkar, varför ska man då vara med varandra? Jag brukade bråka med vissa kompisar och vi är inte kompisar idag för vi bråkade ju bara hela tiden. Jag var osams med min mamma och löste situationen genom att flytta. Jag har bråkat med killar och är vi tillsammans idag? Nej!

Visst finns det saker med Janne som gör mig lite irriterad, t.ex när han tappar något på golvet och inte tar upp det. Ska den ligga där då? Ja tydligen eftersom han inte tar upp den. Men sen tänker jag; jaja, vill du ha dina saker på golvet får du väl ha det, jag är inte din mamma eller hushållerska. Och så pussar jag på honom, mycket bättre than to bitch about it. Jag är hellre en förälskad skitgris än en städad olycklig tjej. Punkt.

Puss! ^^


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: