Mudd^^

2013-06-19
15:59:44

Sista dagen i Sverige
Hej!
 
Jag har fösrökt blogga via mobilen men appen fungerar inte som den ska så nu blir det via datorn.
 
Idag är sista dagen i Sverige, imorgon stiger vi upp tidigt och åker till Polen! Vi ska vara borta ända till den 2:a Juli och då kommer vi hem sent på kvällen. Idag packar vi och lämnar nyckel till Jannes mamma som ska vara blomvakt. Vi ska ut till mina föräldrar och hämta det som de inte får plats med i sin bil.
 
Åh vad skönt det ska bli! Jag älskar allt med att åka till Polen!
 
På morgonen går vi upp vid 5, äter frukost och packar in i bilen. Kl 6 är det avfärd mot Ystad, på vägen stannar vi och äter och röker och kissar. Framme i Ystad växlar vi pengar och hämtar ut våra biljetter, sedan får man stå i bilkö för att komma på färjan. När vi är ombord sitter vi på soldäck, äter middag, handlar i tax free-shoppen, spelar kort och fikar. På kvällen kommer färjan till Swinoucjie och därfifrån är det 2 mil till Miedzyzdroje där vi ska bo. Då bär vi upp allt på rummet och sedan brukar vi gå ut på strandpromenaden till våran favoritkrog och dricka några öl =)
 
I år firar vi midsommar i Polen, de firar inte midsommar där så polackerna kommer väl tro att vi är knäppa som sitter med blommor i håret, äter sill, dricker snaps och sjunger! Haha =) Det ska bli roligt!
 
Nu ska jag äta middag snart och packa det sista. Trevlig semester på er!
 
 
Bild på oss från förra sommaren =)
 
/Mudd

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: