Mudd^^

2013-06-08
23:12:28

Tjohoo!

Vilken lång dag det blev!

Upp kl 8 för att äta frukost och göra mig i ordning för dagen. Åker hemifrån kl 9, ner till UH, förbi ICA och sedan till hamnområdet. Där sätter vi upp vår hörna för Ungdomens Hus och Ungdomsrådet. Vi har bjudit på godis, delat ut broschyrer och blåst såpbubblor hela dagen! :)

Kl 14 åkte vi ribbåt med Resdax på sjön, det var riktigt roligt! Sen satte jag mig på Bryggan med mamma, Janne och Markus för att äta mat. En god hamburgare blev det! Efter det kom brorsan med fru och de minsta töserna som skulle sova hos farmor idag. Vi köpte godis och tjejerna fick åka karusell :)

Kl 16 var aktiviteterna vid sjön slut och jag var slut. Åkte hem, började med middag, gick ut och tände grillen - då kom gästerna och regnet! Så vi fick packa ihop oss och gå in. Det blev Janne, Markus, Lucy, Tobias, Alexander, mamma, Amilia, Melina, Karin, Jan-Olof och jag. Så trevligt med alla hos oss på mat och fika :)

Nu har det slunkit ned några öl och kvällen slutade tidigt. Jag ligger i sängen med ömma fötter, trötta ögon och solkysst hud. Natti natti :)


Kommentarer:
#1: Ida ^^

Säger som mamma sa när hon Såg kortet på dig och Janne "dom är perfekt för varandra! Så söta ihop!"
Ni är verkligen perfect match! <3

2013-06-10 @ 01:57:21
#2: Mudd^^

Tack så mycket sötan :)

2013-06-11 @ 19:53:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: