Mudd^^

2011-09-30
17:29:05

30 September 2011
Hej hej,

Nu är denna månaden slut och imorgon börjar en ny, Oktober. En riktig höstmånad, men också en mysig sådan! =) Det kommer bli mycket mysande framför TV:n med varma filtar och te känner jag på mig =)

Helgens upplägg är följande:
jobb
sova
jobb
kalas
jobb
sova
jobb
jobb

Och jag som jobbar så sällan är överlycklig! =) Jag hoppas på mer tider på hotellet för jag älskar att jobba där!

Imorgon är det kalas för Amilia som fyllt 6 år! Stor tös nu ju! =) Efter jobbet ska jag hem och slå in hennes present!

Puss! ^^

2011-09-29
22:52:24

29 September 2011
Hej hej,

det blir ett sent inlägg idag men det gör väl inget?

Idag har jag sovit till kl 14 tror jag, ja länge var det iaf. Igår var jag uppe till efter 3, försökte hålla mig vaken tills godingen kom hem men det gick inte. haha, så jag somnade mellan 3 och halv 5 någon gång. Jag blev nästan väckt med frukost på sängen idag men jag gick upp innan det hann fixas. Det var mysigt att äta frukost i soffan framför tv:n ändå, det behöver inte vara på sängen, lite smidigare i soffan med för då kan man ställa ifrån sig kaffet på bordet =)

Vi har tittat på TV hela dagen idag nästan och ätit jättegoda hamburgare! Efter kl 18 åkte jag in till stan och upp till Ungdomens Hus. Det är tjejkväll på stan idag i Ulricehamn och jag tänkte gått men jag kände inte för det till slut. Plus att jag ska åka med UH till Ullared på måndag så då är det ju onödigt att shoppa idag!


Tjejkväll
Torsdag 29 September 2011, 20110916, kl 18:00-23:00

Äntligen dags för tjejkväll! Torsdag 29 september mellan 18:00 och 21:00 har butikerna extra öppet och har laddat med massor av kul aktiviteter och erbjudnaden. På Stora torget kan alla glada damer äta och dricka gott i restaurangtältet, och 21:15 visar handbollslaget hur killarna ska klä sig i höst, och hela kvällen spelar DJ Seger partymusik. 23:15 går gratisbussar hem från Stadshuset!


Men det blev en tripp till UH som sagt, alla tjejer blev bjudna på fika där idag - kladdkaka med glass! Underbart gott! Jag var där till kl 21 då de stänger. Sedan åkte jag hem och nu ska jag strax sova.

Imorgon ska jag till jobbet och hämta mina nycklar inför jobb denna helgen och nästa vecka. Efter det ska jag till Limmared - brorsan behöver pappas bil. På kvällen blir det jobb.

Puss^^




2011-09-28
23:45:52

I <3 this evening
Åh vad jag älskar den här kvällen!

Jag sitter helt själv hemma hos honom, tittar på Sex and the City och äter Ben & Jerry´s. Han jobbar och jag slipper ändå vara hemma hos morsan. Det är nästan som att vara på spa - så otroligt avslappnande!

Jag kan blogga, gosa ner mig i soffan, äta vad jag vill och titta på vad jag vill!

Självklart är det mysigt att gosa med Honom och äta tillsammans och titta på tv tillsammans och mysa, MEN jag uppskattar ensamheten eftersom jag nästan aldrig är själv! =)

Jag har kommit på en sak också: Jag har sex som en kille! Haha, jag är inte så förtjust i förspel för det känns så onödigt - vi vet ju båda två vad som kommer hända, eller hur? Sen är jag ganska nöjd med att inte göra så mycket utan låta honom göra det mesta. När jag fått mitt är jag nöjd och vill inte fortsätta, lusten bara försvinner. Efteråt vill jag bara ligga och slappna av utan massa gos och kramar, eftermys är inget för mig =)

Fan vad självisk jag är, haha =) Kanske ska bättra mig lite! ^^

Nu blir det American Dad!

Puss! ^^

2011-09-28
17:12:23

28 September 2011
Hej hej,

Igår var jag på Ungdomens Hus och stickade och virkade. Jag har försökt mig på Amigurumi - virkade mjukisdjur. Jag gör en grå katt, men det var inte roligt att följa mönster så jag hittar på lite själv. Vi får se hur det blir =)

Detta är exempel på Amigurumi:


Två Hello Kittys i dräkter =)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Idag har det varit en slapp dag. Skönt! =)

Jag har bara slöat framför TV:n och kollat FB. Jag ska fortsätta min underbara dag med att spela Sims, jag är beroende! Haha ^^




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ps. Min chef har hört av sig om lite jobb. Jag ska jobba på fredag och eventuellt från lördag denna vecka till söndag nästa vecka. Sweet! =)

Puss! ^^

2011-09-27
09:52:20

27 September 2011
Hej hej,

idag är jag uppe tidigt minsann! Jag vaknade och var törstig, Han snarkade i mitt öra, så jag bestämde mig för att gå upp och dricka. Klockan var 9 och jag tänkte; "ja, va fan, jag kan lika väl gå upp nu". Om jag lägger mig igen kommer jag säkert inte vakna på ett par timmar och då är denna dagen också över fort.

Nu sitter jag och äter frukost (Subs med Lönnebergaskinka och gurka och Äppelsinjuice) -gottigt, och tittar på Unga Mödrar. Jag blir mörkrädd av tanken på att få barn nu! Och alla i serien är ju yngre än jag! Läskigt :S Ne, än sålänge är jag supernöjd med att bara vara faster, då kan man ju lämna tillbaka dem! Haha =P

Ikväll ska jag till Ungdomens Hus och sticka lite, det ska bli mysigt =)

Hoppas ni får en fin tisdag allihop!

Puss!

2011-09-27
09:35:43

Amilia 6 år <3
Hej hej,
Igår fyllde min fina brorsdotter Amilia 6 år! =)
STORT GRATTIS till fasters goding! <3

2011-09-25
21:40:28

25 September 2011
Hej hej,

idag har jag sovit väldigt länge och det var skönt. Var ju inte i säng förrän 4 i natt :S

Jag gick upp och åt frukost. det är lite jobbigt nu när vi gör om köket. Allt är en stor röra, jag hittar ingenting, kan inte använda spisen och en hantverkare är i vägen hela tiden. Allt är nymålat så man vågar inte ta på något heller! Ne, nu får det vara färdigt snart så man kan använda köket.

Det är ju en stor anledning till att jag spenderar mycket tid hos Honom också iställlet för att vara hemma, inte roligt att vara hemma när man känner sig i vägen hela tiden. Sen tycker jag ju om att vara hos Honom också, det är dundermysigt =)

I eftermiddags har mamma och jag varit i Limmared. Karin hade pysselkväll så vi var där med Annelie och hennes barn samt Anna-Karin och sofie och Carina =) Det var mysigt. Jag hann inte göra så mycket men jag stickade lite i alla fall =)

Efter det åkte vi till brorsan och A-K på kaffe, sedan åkte vi hem. Det blev en väldigt sen middag i form av Lasagne från Dafgårds, gottigt! Nu har jag bloggat lite och ska snart sova =)

Ska bara spela lite Sims först =)

Puss! ^^

2011-09-25
21:27:16

Bilder från Sigges Loge =)
Hej hej,

Här kommer de få bilder jag tog igår på Sigges Loge =)


Lars Kristerz



Lars Kristerz



Carina och Karin



Jag och Karin

2011-09-25
14:15:46

Sigges Loge
Hej hej,

igår var vi på Sigges Loge utanför Gislaved, Karin, Carina och jag. =)

http://www.sigges-loge.se/

Vi samlades hos Karin, jag var nog där vid kl. 20 om jag inte minns fel. Vi pratade och skrattade och lyssnade på Larz Kristerz på youtube. Vi hittade en version av "Jag måste ringa Carina" som hette "Jag måste kn*lla Carina" och jävlar vad vi skrattade =) Haha

Efter kl. 21 åkte vi mot logen, jag körde. Det är nästan roligare att vara med ute nykter tycker jag - Jag kan alltid köra hem när jag vill, jag kommer ihåg allt som hänt under kvällen och jag slipper bakfyllan dagen efter =)

Vi kom fram till Sigges innan bussarna anlände och det var skönt för då var det inte alls mycket folk. Vi åt direkt när vi kom fram, det blev en Sigges Kebab =) 

Under kvällen dansade vi till Larz Kristerz, trubaduren på loftet och i Rockbaren. Det enda vi inte dansade till var Discot, kändes inte alls lockande igår. Det var inte samma trubadur som sist och när vi kom upp på loftet första gången igår kväll var jag skeptisk till den nya. Men han var bra! Han spelade nästan bara rock och det var lite tjötigt men det var roligt ändå. Fast trubaduren från i somras var bättre och bra mycket sötare =)

Vi har ett par lustiga figurer att minnas från igår också.

Nere i danshagen där Larz Kristerz spelade var det en väldigt kort man som dansade med både Carina och Karin. Han buggade och twistade i sin alldeles för ungdomliga Yankees-jacka, vågigt kort grått hår och glasögon. Han hitade oss även uppe på loftet sedan. En lustig liten man, haha =)

Carina fick en liten "stalker" på loftet i egenskap av en kille med bredrandig tröja, kort brunt hår och liten näsa. Han fick smeknamnet "Efterbliven". Haha, han var inte otrevig eller något men han dansade nästan på oss istället för bredvid.

Sen mötte jag ju Henrik som jag alltid gör på Sigges. Han var glad som vanligt. Det jobbiga är att Henrik är som en magnet. Så fort man träffar honom kommer han och lägger sina armar om en och sen är han kvar där. Men vi dansade lite och det var roligt förutom att jag satt fast i honom, eller ja.. han höll fast mig rättare sagt, haha =) Vi sågs fler gånger under kvällen och han gör alltid samma sak. Carina, Karin och jag står i en ring och pratar och Henrik kommer och vill prata - istället för att stå bredvid oss andra och göra ringen större så ställer sig Henrik mitt i ringen så att man inte kan prata med någon utan att han står i vägen. Haha =)

Vi var nere i rockbaren och dansade också. Först kom en kille och tittade på Carina sen puttade han på henne så att hon tappade balansen. Då blev hon arg och pekade först finger åt honom, sedan puttade hon tillbaka. Direkt efter kommer en annan kille och kramar om henne! Haha, jättelustigt!

Sedan kom det en cowboy och dansade med oss. Han hade jeans, svart skjorta och en cowboyhatt av halm. Först var han jätterolig och dansade och gestikulerade en massa. Sen dansade han närmare mig och tog tag i mitt hår och drog mig till sig. Han luggades satan! Fy fasen vad ont det gjorde! Jävla cowboyidot! Han gick sedan ut och rökte och frågade om jag skulle med - skulle inte tro det va? Han kom fram igen uppe på loftet och sa att han var tvungen att pussa mig på kinden för att jag var så söt och det enda jag tänkte var "snälla slå mig inte igen". Men han pussade mig och sedan såg jag inte honom mer.

Uppe på loftet var det en tokstolle som hoppade runt och dansade och hoppade in i folk. En såndär jobbig typ. Han hoppade in i Karin, TVÅ gånger! Till slut tog och tag i honom strängt och frågade: "Ska vi köra?" Han svarade nej, han kanske blev lite rädd, haha =)

Jag blev upbjuden av en väldigt lång Göteborgare som kunde bugga! Det var jätteroligt att få bugga lite, även om det var till Robbie Williams och Metallica. Men det var roligt minsann =) Det är vanligtvis svårt att bugga med långa killar eftersom jag är så kort men han fattade att jag var kort och försökte hålla nere armarna så det gick ganska bra =)

Det roligaste på hela kvällen hände utanför danshagen när vi satt och rökte. Det kommer fram en väldigt full, vinglig man med Pippi-tröja på sig och HV71-keps.

Han säger till mig:
"min mamma har bara en lunga kvar och cancer så sluta rök för fan!"

Karin säger:
"det är inte bra att dricka för mycket heller" (eftersom han var så packad)

Efter ett tag pekar han på mig och Carina, mäter ca 20 cm mellan händerna och säger:
"De två vill ha såhär stor kuk!"

Då mäter Carina en meter mellan händerna och utbrister:
"Vi har såhär stor kuk hemma som vi får i både röva och fitta"


Då blev han tyst.


Jag kunde inte sluta skratta! Hahaha ^^




 

2011-09-24
01:14:23

24 September 2011
Hej hej,

Idag (igår fredag) har jag vaknat och myst i en soffa. Ätit hönökaka till frukost. Druckit massa kaffe. Spelat bowling och nästan vunnit. Ätit pizza. Pratat med Felicja. Varit på ungdomens hus och stickat. Rökt cigaretter och fått en godnattpuss =)

Det har varit en bra fredag =)

Imorgon ska jag bugga på Sigges Loge med Karin och Carina =)



En fundering:

När man går ensam ute på kvällen eller natten är det mycket läskigare än på dagen. Upplever blinda det så också?

Det  borde ju inte bara vara själva mörkret som är läskigt utan att det är en viss känsla man får?

Hmm...


Puss! ^^

2011-09-22
17:46:31

Vincent - The moment I met you <3

2011-09-22
17:44:29

22 September 2011
Hej hej,

Jag sov väldigt dåligt i natt och vaknade med ett surt humör. Det tog ett tag att skaka av sig men nu är jag som vanligt igen =)

Idag har jag städat och diskat och lagat mat. Jag gillar att röja undan och få det fint =) Speciellt hos andra. Städar mycket hellre hos andra än hemma. Det är konstigt det där men så är det =)

Jag missar Ungdomens Hus idag. Är hos Honom istället och äter god mat och umgås =) Mysigt värre!

Hoppas ni har en bra dag!

Puss!

2011-09-21
22:05:04

21 September 2011
Hej hej,

idag har jag varit på jobbet och fikat, fått lön och lämnat mina nycklar. De har bytt ägare på hotellet som jag jobbar på och nu kommer jag förmodligen få mer tider =)

Efter det åkte jag till Limmared och hälsade på Karin, min svägerskas mamma. Vi fikade och pratade om den kommande helgen, på lördag ska vi till Sigges Loge och se Lars Kristerz =) Kommer bli superkul! På söndag ska vi ha pysselkväll hos Karin. Nice! =)

Jag och Karin åkte till brorsan och A-K och fikade där med och fick till och med lite mat. Kött, klyftpotatis och bearnaisesås. Mumma!

Vid 17-tiden körde jag hem Karin och åkte tillbaka till Ulricehamn. Upp till Emelie på fika med Nathalie, Thomas, Kapten och Rebecca. Hon bjöd på äppelkaka med vaniljvisp och kaffe =)

Jag åkte hem en snabb sväng och nu är jag hos Honom och tittar på Simpsonsfilmen =)

Bra dag! =)

Puss^^

2011-09-20
23:57:17

Muddesign ^^
Hej hej,

här kommer lite bilder på saker jag virkat och stickat =)

Mormorsrutor


Halsduk



Halsduk



2011-09-20
23:55:12

20 September 2011

Hej hej

I söndags efter jobbet åkte jag och tränade som bestämt. Tyvärr var det ingen som ville följa med mig men det gjorde inget =) Jag trivs med att träna själv. Jag simmade 750 m och omringades av barn. Jäkla ungar som ska skvätta vatten i ögonen på mig och trampa mig på fötterna i bubbelpoolen. INTE okej!

Efter det åkte jag till Nathalie på mat och fika. Fruktansvärt gott och mysigt =) På kvällen var jag hos Honom. Vi tittade på smurfarna och Pirates of the caribbean. Det var mysigt och busigt som vanligt =)

Igår lånade jag ut min bil till Emelie för hennes var sönder så jag var billös men det var okej ändå =) När hon kom hem från jobbet åkte vi upp till hennes bror så hon fick tillbaka sin bil, sen fikade vi hos Nathalie. Hon och Linnéa hade bakat och det var supermumsigt! =)

Jag åkte hem och sov efter det och idag vaknade jag jättesent! Eller ja, först vaknade jag vid 7 och sen vid 10 men jag orkade inte pallra mig upp så jag gick inte upp innan halv två idag. Det är ju nästan att man skäms :S

Men men, det blev en snabb frukost och en tripp in till stan för att handla. Köpte färdigrätter på Willys eftersom vårat kök byggs om. Så det får bli micromat i några dagar nu. =)

Jag åt och sedan åkte jag till Ungdomens Hus. Har stickat färdigt två halsdukar och sytt ihop mina mormorsrutor nu. Håller på med ytterligare en halsdduk nu som ska bli färdig innan jul. Jag stannade på UH till kl 21 då de stänger. Sedan mötte jag Honom på en cigg och sedan åkte jag hem.

Nu ska jag strax sova och imorgon ska jag till jobbet en sväng och kanske ut till Limmared sedan.

Puss!


2011-09-18
08:17:29

18 September 2011

Hej hej,

igår jobbade jag jag till kl 20! Inte 21. Det var ju lördag. Ja, ibland hänger inte huvudet med alltså =)

Efter jobbet åkte jag och handlade mjölk för den var slut hemma och lite lördagsgodis. Väl hemma tittade jag på Music and Lyrics med Hugh Grant och Drew Barrymore. Drew är en utav mina favoritskådespelare, åh vad jag gillar henne =)



Filmen var slut vid halv elva men jag somnade nog inte innan midnatt. Hade väldigt svårt att sova igår. Beror nog på att jag sov själv och att jag har vant mig lite grann att sova med Honom.

Jag vaknade kl 6 i morse och vägrade att gå upp! Usch vad trött jag var! Jag pallrade mig upp efter sju och kände mig som en zombie ända till jag kom till jobbet strax innan åtta. Nu har jag fått i mig frukost och vaknat till lite =)

Funderar starkt på att åka till simhallen sen och ta några vändor. Eller nej! Jag SKA till simhallen! Ingen idé att börja mesa nu, jag har ju köpt kort och det ska användas! Efter lunch blir det träning. Punkt slut.

Puss! ^^


2011-09-17
18:47:10

17 September 2011
Hej hej!

Igår hängde jag med Mia och Nathalie till sim & sporthallen för lite träning. Jag köpte ett träningskort för en månad. Kostnad: 285:- Helt okej att få simma och träna varje dag i 30 dagar för knappt 300:-

Igår blev det bara simning, ingen gymträning, tänkte att jag börjar lugnt och som sagt vet jag inte var mina träningskor är! Lugnt var det ja! Hade ju för fan träningsvärk i armarna efter 2 vändor! Jag är sjukt otränad nu! Men efter ett tag gick det bättre och lättare och till slut hade jag gjort 20 vändor vilket är 500 m. Inget maraton precis men en bra början tycker jag.

Efter att jag simmat myste jag ner mig i bubbelpoolen de har i simhallen. Mys! Det var väldigt avkopplande och varmt! Kändes som massage ju =)

Jag åkte med Mia hem, lagade mat - honungsglaserad fläskfilé med potatisgratäng och bearnaisesås, SÅ GOTT! Inte nyttigt men gott! =) Efter maten åkte jag till garaget och hjälpte Honom med att slipa bilen. Det var förvånansvärt roligt! Jag har aldrig slipat bort färg innan, inte från en bil i alla fall! Man kanske ska bli lackerare? Hmm.. Haha =)

Vi åkte hem till Honom efter det och myste, åt lite, tittade på TV och busade. Länge och mycket. Det var lika bra som vanligt om inte bättre. Jag är fan helt såld! Best ever <3

Idag vaknade jag tätt intill Honom med massa täcke över mig =) Mys! Jag gick upp och åt frukost, vi tittade lite på TV och slöade, sen var jag tvungen att åka hemåt för att göra mig i ordning för jobbet. Jag jobbar kl 17-21 idag och 8-12 imorgon. Very good! =)

Så när jag kommer hem ikväll kommer jag behöva sova direkt för att komma upp i tid imorgon.

Peace! ^^

2011-09-16
12:58:40

Mormorsrutor
Hej hej,

detta är mina första mormorsrutor jag någonsin gjort!

Det är en mobilbild, ganska kass kvalité och lite konstigt ljus, men men. De är rosa, turosa och svarta iaf =)


2011-09-16
12:56:04

16 Sepember 2011
Hej hej!

Idag vaknade jag av att Emelie knackade på mitt fönster strax innan kl 10. Hon ville gå ut på promenad. Jag var skeptisk! Men efter lite frukost och en cigg gick jag med på det =)

Vi tog en tur till Åsastugan, vet inte hur långt det är men ett par km iaf, vi såg tre får på vägen som inte var i sin hage utan ute på vägen! Vi gick till gården intill hagen och sa till en man som var där, det var tydligen hans får. Vi gick vidare till Åsastugan, tog en paus och sedan tillbaka. Fåren stod fortfarande på vägen, han hade alltså inte gått dit och släppt in dem. Stackars får! De vill ju vara med sina kompisar!

Vi promenerade hem, Emelie började springa, jag gick. SÅ hurtig är jag icke! Haha. Sedan åkte hon hem och jag gick upp till huset och tvättade av mig. Det blev himla varmt att promenera!

Mia ringde för en stund sedan och frågade om vi skulle upp och träna. Gah! Men jaja, tänkte jag, jag har ju redan gått en promenad så jag kan lika väl fortsätta. Men det blir bara simning idag, vet inte var mina träningskor är ju. Fasen vad gött, nu är jag igång!

Puss!

2011-09-15
14:18:19

Mina betongsaker =)
Hej hej,

det lyckades visst bli en bild =)



Visserligen en otydig mobilbild men ändå.

Här är tre av de åtta ljushållare jag gjort, en med blå stenar, en med glasbitar och en med vita stenar. De rosa värmeljusen har jag köpt på Lagehaus.

Sen är det två grodor, två hjärtan och två grisar. Om man vill kan man limma fast magneter på de små figurerna, måla dem och använda som kylskåpsmagneter.

Puss! ^^

2011-09-15
14:14:15

15 September 2011
Hej hej,

det blev inga bilder upplagda igår. Jag hade bautahuvudvärk så jag gick och lade mig vid halv tio och tittade på SATC 2 tills jag somnade. Det var mys =) Jag förskte dock ladda upp en bild via mobilen men det gick inte.

Jag vaknade mitt i natten av att månen lyste in genom fönstret, det var nästan lika ljust som på dagen. Coolt.

Idag vaknade jag strax innan sju av att jag fick ett sms från Honom. Han hade precis kommit hem från jobbet och önskade mig god natt igen fast han redan gjort det när jag skulle sova igår kväll, hihi sööt =)

Nu ska jag strax laga middag, det blir stuvad spenat med ägghalvor - såå gott! Sedan ska jag till Ungdomens Hus och sticka vidare på mina halsdukar och virka mormorsrutor.

Jag KANSKE lägger upp bilder sen, om jag hinner och kan, ingen idé att lova något men vi får hoppas på det bästa =)

Puss! ^^

2011-09-14
17:10:20

14 September 2011
Hej hej,

idag har jag sökt jobb, lagat chili con carne utan chili till middag och slöat framör tv:n. Det är himla lugnt idag. Synd att Han jobbar, annars hade jag varit där och myst. Det är lustigt, vi gör inget speciellt, bara tittar på TV eller film oftast och ändå vill jag vara där jämt! Jag trivs väldigt bra med dig =)

Om en stund ska jag och mamma ta en tripp till stan. Vi ska göra om i köket och det behövs lite saker till det, så vi ska till Coop Bygg, FG-möbler, Flügger färg och Colorama. Sen ska vi till Willys också för att handla mat. Kanske till Lidl också, de har världens godaste chokladdryck! Smakar som flytande chokladpudding! Nom nom ^^

Ikväll ska jag försöka slänga in lite bilder på de saker jag gjutit på UH. Mina ljushållare blev väldigt söta =)

Puss!

2011-09-13
12:17:03

13 September 2011
Hej hej,

idag ska jag till Ungdomens Hus och sticka på mina halsdukar hela kvällen =) Kom dit vettja, nygatan i Ulricehamn



Ps, jag blev överraskad med frukost på sängen idag. Mys!

Kyss!

2011-09-12
13:31:07

12 September 2011
Hej hej,

då har det varit helg och jag har inte vait i närheten av en dator =)

I lördags var jag på loppmarknad i Hökerum. Mamma och jag åkte dit och kikade runt. Mamma köpte massor av saker, framförallt blomkrukor. Jag köpte ett fat och 3 virkade dukar, jag ska gjuta fat med hjälp av det tänkte jag. Vi har finbetong i källaren så det är bara att sätta igång.

På lördagskvällen tittade jag på Fångarna på fortet med mamma och pappa. Efter det skjutsade Malin in Mia och mig till Anton. Han hade lite party och det var en del folk där. Vi spelade spel och tjötade. Trots att jag bara drack en cider och ett glas vin hade jag världens huvudvärk! Så vid halv två gick jag hem och lade mig. Jag var inte riktigt på topp.

Igår hjälpte jag pappa med båten, vi körde den till garaget i Blidsberg där den ska stå under vintern. Sedan åkte vi hem, hämtade mamma, köpte kinamat och åkte ut till brorsan. Vi åt, pratade, fikade och jag tittade på Björnbröder 2 med Amilia. TVÅ gånger. Haha, hon älskar de filmen =)

Vi tittade även på kort som brorsan och Anna-Karin framkallat. Det är mysigt med riktiga foton i album, bättre än digitala tycker jag. Jag såg kort från 2007, då var jag 18 år och smalare har jag inte varit i mitt vuxna liv. Snacka om ångest! Om jag minns rätt vägde jag 82 kg som minst, det är 25 kg sedan! Så nu tänker jag: Ne, nu jävlar! Det är dags att göra något åt detta!

Idag har jag ätit fruktsallad till frukost, det var gottigt! Jag ska strax köra ett zumbapass också =) Sen ska jag duscha, hänga upp tvätten, kanske sticka lite, laga mat till mamma och mig, och ikväll blir det mys hos Honom.

Puss!

2011-09-09
17:58:51

9 September 2011
Hej hej =)

Idag har jag varit i Borås med Emelie och värderat smycken. Vi hann även med en tripp på stan, en fika, en tripp till knalleland och lite mat på donken =)

Det enda jag köpte var shampo och balsam på EKO-hallen och rosa värmeljus på Lagerhaus =) Jag ska ha ljusen i mina ljushållare jag gjorde igår på Ungdomens Hus, kommer bli nice =)




Resten av dagen består av att ta upp båten från sjön och sedan åka till UH och hämta mina ljushållare.

Puss!

2011-09-08
12:20:41

8 September 2011
Hej hej,


idag ska jag på betonggjutning på Ungdomens hus! Vi är ett par tjejer som ska lära oss att gjuta i betong, det har jag aldrig gjort förut så det ska bli spännande! =)

Jag ska gjuta små ljushållare till värmeljus, typ som denna:




Nu i höst kommer det bli mycket pyssel. Det kommer förmodligen bli en ny kategori på bloggen med det som jag gjort själv, vad tycker ni om det?

Ps, jag var på bortamatch i natt och det var gudomligt =P

Kyss!

2011-09-07
20:35:45

Tant Mudd^^ är tillbaka!
Hej hej allihopa!

Jag har visst pausat bloggen lite, det var inte med mening! Jag har hittat på massa roliga saker bara:

Söndag: båttur på Åsunden med pappa, mamma och Emelie =) Det var himla mysigt! Jag har inte åkt båt alls i år så detta var första och sista turen för säsongen (båten ska tas upp denna veckan). Jag får satsa på mer båtåkande nästa år =)

Måndag: Möte på arbetsförmedlingen, lagom kul. Efter det åkte jag till Borås med pappa och köpte en avfuktare på Harald Nyborg, lite roligare =)

Tisdag: Stickcafé på Ungdomens Hus! Jag är lite av en stickledare där och hjälper de som vill börja sticka. Så nu har min hösthobby kommit igång på allvar. Jag håller på med två halsdukar just nu och de ska vara färdiga till jul, gärna tidigare så jag hinner sticka fler julklappar =)

Idag: Camilla och jag åkte till Vartofta imorse och köpte garn. Vi köpte till Ungdomens Hus så vi har något att sticka med och jag köpte en del garn till mig själv så jag har något att pyssla med =)

Nu blir det stickning och Bonde söker fru =) Tant Mudd^^ is back!

Kyss!

2011-09-03
10:54:13

3 September 2011
Hej hej,

igår var jag på fredagsmys med chips o dip, godis, choklad, cola och film. Alldeles suveränt =) Vi tittade på en film som gick på 3an som hette Speed Racer. Det var en familjefilm, lite barnslig men ganska rolig. Det kändes som att titta på ett TV-spel under hela filmen, den hade massa klara konstiga färger och kändes inte inspelad utan mer animerad. Rätt cool ändå =)



Idag var jag tvungen att gå upp tidigt. Chefen frågade i sista stund om jag kunde jobba och jag tackade JA =) Så idag jobbar jag mellan 8 och 12. Bättre än inget. Jag känner mig lite krasslig. Har lite ont i halsen och sådär men jag är inte sjuk. Inte "stannahemmafrånjobbet-sjuk" iaf =)

Efter jobbet ska jag åka till Trädets marknad. Ska tvinga med mig mina föräldrar också. Det är trevligt med marknader tycker jag. Man kan alltid hitta något fint. Väl i Trädet kanske vi kan hälsa på min faster också som bor där, har inte varit hos henne sen förra sommaren tror jag. Väldigt längesen!

Ha en fin dag allihop!

Puss! ^^

2011-09-02
15:57:49

Sovvanor
Hej hej,

igår när jag skulle sova så tänkte jag på mina konstiga sovvanor. Jag kunde inte somna igår, har haft svårt för att somna det senaste och jag har kommit på varför!

När jag var tillsammans med mina ex fick jag alltid sova innerst, och innerst var på babordsidan (vänster för er dödliga). Babord is not my place. Jag sover bättre på styrbordsidan. (höger alltså, ja ni fattar) MEN! Om sängen står med långsidan mot en vägg så ska den stå med styrbordsidan mot väggen, då ska jag sova innerst. Sängar som står med babordsidan mot väggen är inte my type of bed.

Sen är det en till sak. Jag sover bättre om huvudänden på sängen står mot söder. Det är faktiskt så att jag sover bäst om sängen står syd-nord, jag sover ganska dåligt om sängen står väst-öst, alltså med huvudänden mot väst eller öst. Om huvudänden står mot norr är det okej, men bäst om den står mot söder.

Detta låter himla knäppt! Haha, men så är det. Just nu har jag ingen säng utan en bäddsoffa (det är trångt i min stuga så både säng och soffa får inte plats, och defintivt inte min loftsäng för i stugan är det lågt i tak) och den står med huvudänden åt öst. Inte okej. Jag borde möblera om!


2011-09-01
11:42:40

Braveheart

Hej hej,

Igår åkte jag till Honom och umgicks och drack kaffe. Det var mysigt =) Vi tittade på film, Braveheart, som jag aldrig har sett faktiskt. Inte hela iaf. Bra att jag inte sett en film som funnits i typ 20 år, haha =)

Den var bra iaf, lite seg emellan åt men bra =)



Jag körde hem efter det. Har fortfarande inte fått tillbaka min bil så jag har haft pappas, hoppas på att min bil blir färdig idag =)

Idag ska jag till Ungdomens Hus, ska nog ta med mig min stickning så den blir färdig i tid =)

Ha en trevlig dag allesammans =)

Puss! ^^