Mudd^^

2014-01-31
11:31:57

Fredag!
Äter frukost och "pluggar" lite :)
2014-01-30
22:24:33

It's hammertime?
No! It's Lollatime :)

Har hängt med tjejen hela kvällen igår och hela dagen idag :) sötmamman bjöd på pannkakor igår! Idag har vi lunchat på kinan och hängt på UH :)

Nu är jag hemma och har lite Muddtime vilket betyder SatC, tända ljus, liggläge i soffan under en filt med något gott. Ikväll blev det fruktsallad :)2014-01-29
07:36:43

Då tar vi helg!
Wihoo! Fredag för mig idag :) ska jobba i helgen :)

Äter frukost och ser att min orkidé har börjat slå ut igen :)
2014-01-28
07:01:36

Tisdag!
Sa jag inte att måndagen skulle gå fort? Det gjorde den :) iaf för min del :) hade Janne hemma hela kvällen med så det var mysigt! Jag tvingade honom att titta på Familjen Annorlunda, det är en favorit som jag bara måste se. Jag tror inte han tyckte att det var allt för tråkigt, han skrattade faktiskt några gånger :)

Idag blir det jobb, fixa middag och ikväll möte med Ungdomsrådet :)2014-01-27
07:14:00

Måndag
Ja det är måndag OCH det snöar. Vi har 52 måndagar varje år, kan vi sluta klaga på det? Vi har ju faktiskt 52 fredagar också som vi kan glädjas över :)

Jag tycker att måndagen går fortare än vad fredagar gör. För på måndagar jobbar jag, kommer hem, lagar mat och tittar lite på tv - sen är den dagen slut. På fredagen gör jag så mycket mer och lägger mig senare så den dagen är längre = mer skoj! :)

Idag har jag lite tur också. Jobbar 9-14 istället för 17-22. Det betyder att jag hinner träffa Janne innan det är läggdags :)
2014-01-26
12:48:21

Sunday
På söndagar gör jag sånt jag inte hinner annars. Idag : långkok! Nom nom :)
2014-01-25
13:23:34

Vem jag är
Jag blir alltid förundrad över att folk vet vem jag är :)

Jag kan vara din kompis kollega, big Mikes lillasyrra, hon som är med i ungdomsrådet, Mudd, grannen, Alas dotter, hon som stickar, hon i den vita mazdan, tjejen som älskar rosa.

Men stoltast blir jag när någon träffar Janne utan att veta vem han är (för alla känner Janne) och definierar honom som min pojkvän. "Det är väl du som är tillsammans med Mudd?" 

Det brukar vara tvärtom för han är mer kändis än jag i den här stan. Ändå vet folk vem jag är :)

2014-01-24
11:05:49

Mmm..
Massage på jobbet. Gratis! Bara ca 5 minuter men ändå! Nu är jag uppmjukad till helgen :)

2014-01-24
06:43:09

Helg!
Hellu le weekend :)

På schemat;
Jobb, hem, UH, hem, sova.

Blir en bra fredag! Är hemma kl 17 ca, hinner träffa Janne en timme, sen ungdomens hus och där blir det info om självförsvarskurs och hänga med vänner :)

Trevlig helg!
2014-01-23
17:15:24

Löning imorgon!
Då kommer pengarna och vips så är de borta! Inte nog med att bilförsäkringen plussar på 1000kr denna månaden. Eftersom Janne har varit sjukskriven får han inte lön utan sjukpeng från fk och vem vet när de pengarna kommer! Jag ska bara jobba i februari, hålla mig inne och inte spendera en krona!
2014-01-22
07:59:50

Onsdag
Nedförsbacken till helgen är här.. Snart.. I kväll! Då har jag jobbat 3 utav 5 dagar denna veckan! Jag tycker januari har gått fort för en gångs skull. Jag har hunnit städa bort julen och ja.. det är väl det jag hunnit med denna månaden. På fredag är det löning, sen kommer korta februari och vips så är det mars!

Det ska bli så skönt när våren kommer. Då slipper man motorvärmare, vinterjacka, vantar, vinterskor. Och så får man se solen igen! Denna vecka börjar jag jobbet innan solen stiger och slutar jobbet när den gått ner. Jag hinner få en skymt utav den på rasten men det är allt!

Nehepp, jobba var det ja.


2014-01-21
07:58:10

Lite kärlek på morgonen!


Att ladda kaffebryggaren åt sin sambo - det är lite kärlek.

Samma kaffe, samma filter, samma vatten. Men när någon annan laddar kaffebryggaren så man bara behöver trycka på knappen när man går upp så får kaffet en nypa omtänksamhet och smakar därför godare. Man får den där mysiga känslan av att man är omtyckt och att sambon tänker på en. En pytteliten gest som gör ens morgon lite bättre :)

Var snälla mot varandra <3

2014-01-21
07:42:36

Platserna
Officiellt har vi inga bestämda platser på jobbet. Inofficiellt har vi det. När man går på samma schema blir det naturligt att sitta bredvid varandra och innan sommaren har jag alltid haft samma schema som Esmeralda och Johanna så vi har ju alltid suttit ihop.

Under sommaren gick vi på olika scheman och det har fortsatt sen dess. Vissa dagar ses vi några timmar, andra dagar ses vi inte alls men vi har försökt hålla ihop vår lilla grupp ändå. Jag vill sitta bredvid dem för vi har roligt ihop.

Nu har Esmeralda börjat plugga så jag har bara Johanna kvar. Förra veckan började alla byta platser så nu ser jag aldrig johanna längre eftersom "våra" platser alltid är tagna utav andra. Kul! Not! 

Ne, i februari ska jag roffa åt mig alla helger då det jobbar färre personer så jag kan sitta själv. Plus att helg-OBn är rätt hög. :)2014-01-20
07:58:24

Vad gör jag i sömnen?
Igår var jag på lunch hos Lucy med lolla :) mysigt att umgås och tjöta en annars så tråkig söndag. 

Väl hemma kryper jag ner i sängen kl 20 för jag är rätt trött. Jag sover i trosor och linne för jag fryser lite. Drömmer att jag är nattvakt och är ute hela natten, kommer hem och lägger mig kl 6 på morgonen. Sen när jag vaknar är jag naken. Öhm... Okej? Har jag bytt om i sömnen eller vad har jag gjort?

2014-01-19
10:10:04

What up?
God morgon! Då var det söndag.

Revyn igår var rolig :) 2 timmar underhållning en lördagkväll var inte fel. Och gratis är ju alltid gott :)

Janne fick ordning på bilen igår så vi träffades när jag kom hem och gick faktiskt och la oss ihop. Det händer ju inte allt för ofta :) så mysigt :)

Idag blir det lunch med Lucy och Lolla :) so nice! 2014-01-18
10:26:25

Lördag
Åh hej lediga helg :)

Sitter i soffan med kaffe och UT, mysigt :) Idag ska jag tvätta, laga mat och ikväll blir det ulricehamnsrevyn :) jag vann biljetter så jag tar med mig mamma ikväll :)


Janne ville få ordning på sin bil så han hänger i garaget ikväll. Sen vet jag inte om han är en teatermänniska :) mamma blev väldigt glad iaf :)

2014-01-15
17:43:35

Kvällens middag;


Sallad! Får passa på när Janne jobbar för detta är inte en maträtt, detta är en sidedish. But i love it!2014-01-15
06:26:04

Barn äter det man ger dem...
...gäller även sambos. Vi gillar mackor i Sverige i allmänhet, i min familj i synnerhet. Brödet tar slut på löpande band här hemma. Ibland har vi kvälls-cravings och då kan det försvinna en halv limpa.

Jag blir sugen på knäckebröd då och då så sist jag handlade köpte jag det. Till mig. Trodde jag. Självklart delar vi på maten, det är inte uppdelat i mitt och ditt men jag trodde att knäckebröd är ett safe card. Janne brukar inte gilla mina "konstiga nyttigheter". Så fel jag hade! Förpackningen jag köpte i lördags är uppäten till hälften redan.

Så ja, om jag köper knäckebröd istället för bröd så äter han det också :) good to know! Men brocollin kommer han nog aldrig att röra ;)
2014-01-14
21:41:54

What is this shit?
Såg precis en bild på en lapp där det stod "i love u" om och om igen, bildens rubrik; jag har världens underbaraste man. Men vafan? Är det ribban på kärlek idag? Jag vill inte ha någon jävla lapp.

Jag önskar att tjejen som la upp bilden kan få ha det jag har: en kille som alltid kramar och pussar dig, SÄGER till dig att han älskar dig (helst varje dag), skrattar med dig i glädje, gråter med dig i sorg, håller din hand, alltid är där för dig, är stolt över dig och tar hand om dig. Det är kärlek.

And in other news; nej darling, du har inte cancer. För vi kommer att dö samtidigt du och jag. Vi är ju födda samtidigt så det är only fair att vi lämnar jordelivet ihop och festar tillsammans i Odens sal när vi är gamla och grå <32014-01-14
06:09:38

Tisdag
Det är snö på vår balkong. Och kallt är det med. Blä. Mina vårkänslor gick därmed i ide. Jaja, det är bara att gå ut och borsta av bilen då.

Ha en bra dag :)

2014-01-13
08:30:00

Shut the fuck up!
På mitt jobb pratar vi i telefon. Varje person tar mellan 50 och 100 samtal per dag. Mellan samtalen är det skönt om man är tyst. Okej att vi pratar med varandra på rasterna men när vi sitter på våra platser och inte har samtal är det väldigt skönt om man är tyst. Då stör man inte de som jobbar.

Jag brukar ha väldigt bra kollegor i min närmsta närhet. Tysta kollegor. Men just idag så sitter jobbets största tjötröv två platser bort!!! Jag blir galen! Håll käften för i helvete! 

Lucy darling, du är tyst som en mus i jämförelse! Förstår du hur denna människa är? Munnen går i ett och allt som kommer ut handlar om hennes barn. Jag skiter fullständigt i dina ungar! Det är säkert jättejobbigt att din son har adhd men om du vill prata med någon om det så kanske du ska skaffa en psykolog istället? Låt mig vara!

2014-01-13
07:20:39

Fruset
Jobbar tidigt denna veckan! Yeey :) är redan på jobbet pga 
1. jag hatar morgontrafiken
2. det är halt ute så jag kör lite långsammare än vanligt och åker därför hemifrån tidigare.

Peace!

2014-01-12
22:05:26

The weekend
Vaknade kl 4 igår och gick och la mig kl 3. Nära dygning pga "filmkväll" med Lucy och Lolla. Det var mer "prata-om-allt-möjligt-och-titta-på-film-och-äta-godis-samtidigt-kväll". Det var superkul :)

Idag vaknade jag halv ett och kl ett var det bestämt att vi skulle på middag hos mamma. Så upp och hoppa med detsamma, väl ute vid bilen får vi inte upp dörrarna. Det regnade igår kväll, sen blev det minus och sen snö så min bil blev ett isblock. Men efter några svordomar gick den upp och vi kom iväg :)

Nu är Janne på jobbet och det är läggdags för min del, jobbar tidigt imorgon :)
2014-01-11
06:43:35

What the fudge man?
Sover rätt gött till strax efter 4 då hjärtat kommer hem från jobbet, håller på att somna om och bam - världens magknip! Det känns som att någon har dragkamp med mina tarmar. Oh the pain! :( jag har aldrig ont i magen annars ju, why now? Sadface!

2014-01-10
17:00:42

We had a good run
Nu har vi gjort slut, lugn och fin, jag pratar om min tungpiercing.

För sex år sedan satte en utländsk man en nål genom min tunga och kallade mig vampyr för att det inte blödde. Min vapendragare Felicja var med och piercade sig hon också, hon hade dock ett blodbad i munnen.

Jag har prytt dig med vackra stenar, svurit åt dig när jag bitit i dig, fått skäll utav tandläkaren pga dig, tagit bilder med tungan ute för att du ska synas men nu är det slut. Jag kommer kanske sakna dig en dag men just nu är det väldigt skönt att inte ha metall i munnen hela tiden :)

Vuxenpoäng?

2014-01-09
15:48:10

Lunket fortsätter..
Idag är det samma dag som igår känns det som. Jag gör exakt samma saker och det regnar fortfarande, ser dock lite snöblandat ut idag. Tråkiga dagar. Jaja, imorgon kl 22,06 är det helg. Hurra!

2014-01-08
15:52:56

Långsamma dagar
Åh dessa långsamma dagar när man jobbar kväll. Jag går upp, äter frukost, plockar lite, duschar, lite disk, läser tidningen, tittar till blommorna fast de kan jag ju inte vattna varje dag, pussar på Janne, äter lunch, jobbar 17-22 och på kvällen tittar jag på tv innan jag somnar. Sen lunkar det på igen.

På lördag har jag bokat en tvättid kl 7 så jag kommer upp och får fart på dagen iaf :)
2014-01-07
23:13:16

Hemma :)
Jobbet gick bra :) hade vissa stolpskott men det löste sig för dem också :)

Nu är jag hemma och kl 23 visar TV3 SatC :) hihi! Då var det kvällsmat och sedan läggdags :)
2014-01-07
12:30:33

Let's give it a try.
Jag mår bättre idag så jag ger jobbet en chans och hoppas på att det är lugnt på linjerna. Näsan rinner men det får gå. Näsdukar och nässpray for the win!

2014-01-06
11:06:43

Det var det vidrigaste
Åt precis en hel vitlöksklyfta i bare, hua! Det var inte så gott men jag gör allt för att få bort förkylningsmonstret som lurar i mina bihålor. Nu kanske jag har skrämt monstret lite ;)
2014-01-05
14:25:07

På jobbet..
Det är inte stökigt, det är min arbetsplats!


Mobilladdare, 
näsdukar och nässpray eftersom jag är förkyld, 
te för att hålla mig varm, 
vattenflaska för man blir törstig av att prata i telefon i 7 timmar, 
vindruvor som snacks, 
sallad som lunch för då behöver man inte gå till lunchrummet och värma maten, 
kalender om jag behöver planera något eller skriva upp viktiga tider,
passerkort så jag kommer in på jobbet.

Ja, så ser det ut när jag jobbar kväll för då är inga chefer på plats som kan påpeka min stökighet :)

2014-01-05
13:08:57

Söndag
Jobb igår, jobb idag, ledig imorgon. Jag är fortfarande sjuk, förkyld och lite febrig men jag jobbar kväll så det funkar ändå ;)

Imorgon ska julsakerna börja packas ner för nu är julen slut och med detta väder känns det som om våren är på ingång :) våren är min favoritårstid! Då kommer blommorna och det är inte för varmt och så blir jag så glad utav solskenet :)2014-01-03
14:20:52

Hej 2014!
Idag är sista dagen på min ledighet men jag ska bara jobba 2 dagar kväll innan jag är ledig en dag igen :)

På nyårsafton åt vi middag; Janne, Tobias, Lucy, Polina, Lollo och jag. Det var en lugn men väldigt trevlig kväll :) på tolvslaget var vi ute i vist och smällde raketer, det var kallt och jag var lättklädd så sjävklart blev jag sjuk :( men idag känns det bättre :) febern har släppt och jag snorar bara lite :)

Jag har blivit sjukt dålig på att ta kort så jag har inga bilder från nyårsafton!

Idag ska jag nog ner till UH en sväng :)