Mudd^^

2011-02-28
09:39:35

Bra morgon =)
Hej hej,

idag har jag haft en bra morgon. Jag vaknade kvart över fyra och var superkissenödig, haha. Så jag var tvungen att ta mig ner från loftsängen och springa på toa, det var nästan så att jag inte gick och la mig igen för det kändes för jobbigt att klättra upp och somna igen. Men jag gick och la mig, sen gick jag upp vid 6-tiden och åt lite frukost, tittade på nyhetsmorgon och gjorde mig i ordning lite grann. Jag ser ut som en pudel idag för jag somnade med nytvättat, blött hår igår. Haha, borde ha "Bad Hair Day"-mössan på mig idag som jag köpte på MC-mässan i lördags men det blev lite varmt så jag får gå runt och se lite pudlig ut idag.



Frukosten bestod av ananas och banan för nu jäklar går jag på diet igen. Har kört viktväktarpoints sen nyår och idag började jag på Sahlgrenska-dieten. Den kickar igång viktnedgången rätt ordentligt, man går ner 8-10 kg på 4 veckor och DET FUNKAR! Första gången jag gjorde den blev jag av med 12 kg. Jag har stått still i 2-3 veckor nu fast jag räknat points och beach '11 närmar ju sig så nu jäklar tar vi till hårdhanskarna. Det svåra är att hålla vikten sen när man väl gått ner men det kan jag bekymra mig om senare =) Hittills har jag tappat 7 kg sedan nyår och det märkte jag på mina byxor i lördags, haha, de är för stora! Underbar känsla! =)

Nehepp, veckans första lektion börjar om 22 minuter så nu ska jag bege mig mot lektionsalen. Hoppas ni får en trevlig måndag allihop och grattis till alla "Marior" som har namnsdag idag =)

Bye bye
/Mudd^^


2011-02-27
13:41:07

Nya tag =)

Hej hej,

denna vecka har varit tuff. Det har hänt mycket och hjärnan har gått på högvarv.

I måndags blev jag änglafaster till lilla Joline. Hon fick bara fem månader på denna jord i sin mammas mage. Jag tycker det är konstigt att jag kan sakna henne så mycket utan att ha träffat henne. Det var meningen att hon skulle vara med i familjen och så blev det såhär, det är orättvist. Jag tänker på henne hela tiden, vi ses i Nangijala älskade lilla Joline.

 

På facebook såg jag att David är i ett förhållande. Det högg till i hjärtat när jag såg det och jag blev fruktansvärt ledsen, sedan blev jag både arg och besviken. Jag hoppades fortfarande på en framtid med honom, om inte snart så om ett tag. Vi har inte pratat med varandra sen i december och jag väntade på att han skulle höra av sig till mig, att han skulle be om ursäkt för att han gjorde mig så ledsen sist vi pratade. Nu vet jag att jag inte betyder något för honom längre. Men det är okej, det känns faktiskt ganska bra att det blev som det blev till slut. Jag visste inte hur jag skulle kunna gå vidare om han inte gjorde det först. Jag hoppades ju fortfarande. Men nu ser jag bara framåt =)


Skolan går bra, jag har engagerat mig i matten denna veckan eftersom det är tenta nästa vecka på fredag. Det känns som att det kommer gå ganska bra faktiskt, jag känner mig rätt säker på sinus och cosinus, ska bara plugga in lite tangens också så kirrar jag tentan lätt =) Fysiken och Kemin ligger lite på is än så länge, men jag hänger ändå med. Tar upp pluggandet på de ämnena efter tentan =)


Jag har haft ganska intensiv kontakt med Alexander den här veckan. Det går i vågor hela tiden, vi kan höras varje dag ett tag och sedan lugnar det ner sig och så hörs vi inte på några veckor eller till och med månader. Men nu har vi pratat mycket och det känns bra. Ibland kan han gå mig på nerverna så mycket att jag inte vill prata med honom mer, men sen går det över och han får mig att skratta. Jag tycker om honom =)


2011-02-21
09:29:35

jävla skitdag
okej, dagens händelser:

  • min faster fyller år idag
  • mamma och pappa har bröllopsdag
  • jag var tvungen att ta bilen till skolan för jag har glömt ladda på busskortet
  • jag ska göra laborationer i skolan
  • i eftermiddag till imorgon ska jag sitta barnvakt åt brorsbarnen
  • Davis har ett förhållande.
Jag är förbannat arg, ledsen och besviken. Trots att det är underbara Mjukisbyxdagen idag är det en jävla skitdag. Det var bara det. Ha en förjävlig skitdag allihop.

Fuck you!

/Mudd^^

2011-02-20
12:18:56

Sockerbitar


Hahaha, jag är bara tvungen att lägga ut denna. Det är min vän peshti och jag som två sockerbitar. Hahahah

2011-02-20
11:53:56

veckan är slut =)

Hej hej,

igår var jag alltså hos fina Martina på kalas =) det var mysigt och roligt. Det var väldigt längesen vi sågs så det var välbehövligt. Av mig fick hon en ljushållare med texten: "Du kommer alltid vara min vän - du vet för mycket". Haha, klockrent! Hon fick även en ask, det roliga är att när jag kom hem från Polensemestern 2009 fick hon också en ask. Haha, det börjar bli tradition.



Ett gammalt kort på GetHard aka Martina och me =)

Efter kalaset åkte jag hem och tittade på melodifestivalen. Miriam kom förbi en sväng, vi tittade klart på melodifestivalen och sen tittade vi på gaygalan. Mysiga program minsann =)

Idag vaknade jag kl 5. Men jag ville inte vara vaken då så jag bestämde mig för att somna om. Sen vaknade jag vid 9 och då tittade jag på Disneydags =) haha, nostalgi! Ariel is the shit! Sen gjorde jag lite frukost innan jag satte mig här och började fixa. Klockan 16:15 i eftermiddag är det buggkurs igen, förra veckan lärde vi oss "snurra åt fel håll utan händer". Eller ah, lärde oss gjorde vi väl knappast men vi försökte iaf. Fortsättning på det blir det idag. Hoppas vi inte går igenom fler svåra turer nu, jag tycker det är snurrigt som det är! Buggen skulle ju vara lätt som en plätt, javisst. Eller inte. Anyway, det blir mamma, Mia, Miriam och jag som åker upp i eftermiddag. Wish me luck!

Felicja, min älskling, åker på semester idag. Hoppas hon bloggar och tar bilder så jag får se hur hon har det!

Have a pleasant sunday friends.

/Mudd^^


2011-02-19
13:24:49

God Morgon

Hej hej,

Igår var sjukt, haha. Mia hörde av sig vid 21-tiden och frågade om jag ville komma över, det ville jag. Vi åt chokladpudding och tjöta, lyssnade på musik, tjöta, läste horoskop, tjöta. Plötsligt var klockan halv sex på morgonen, haha.

Då åkte jag hem och sov lite, sen åt jag frukost och nu är det nu =)

Om en halvtimme ska jag åka till mitt hjärta Martina på kalas. Har inte träffat henne på länge nu så det kommer bli mys. Hon fyllde 22 här om dagen så idag ska hon få presenter =)

Men om jag ska åka om en halvtimme borde jag göra mig i ordning nu =)

Peace out bitches,
/Mudd^^


2011-02-18
16:07:39

Ompyntning
Hej hej,

idag har jag ätit en lååång frukost =) sen har jag varit uppe på skolan och hjälpt mamma med hennes mail. Vilken tur att hon har en "superteknisk dotter" (hennes ord, inte mina) som kan det här med datorer. Haha. Efter det åkte jag och tankade bilen och handlade lite, inne på Willys blev jag bautasugen på tacos så det får det bli idag =)

Jag köpte en blomma på willys också, har piffat till köksön lite =)

soffbordet fick också lite pynt =)


sen har jag köpt en katt också samt orkidéer till glasboxen


I min mening är min lägenhet precis lagom rosa =) Det är himla mysigt här tycker jag.

/Mudd^^

2011-02-16
15:43:01

Tråkigt besked
Hej Hej,

Jag pratade med brorsan för en stund sedan och fick ett tråkigt besked. Han berättade att de hade fått reda på resultatet av Anna-Karins fostervattensprov. Bebisen var inte frisk och hade 0,1% chans att överleva efter födsel. Jag tycker så synd om brorsan och A-K, de har väntat och hoppats och så blir det såhär =( Det är väldigt ledsamt att det inte blir en ny liten familjemedlem men jag har ju redan 4 goa brorsbarn.

Min skolvecka slutade idag så jag har världens längsta helg typ =) 4 dagar som kommer fyllas med pluggande, besök till Ungdomens Hus, födelsedagsfirande, melodifestival och kanske några glas vin med Miriam. Det känns så otroligt skönt att vara ledig så länge från skolan, det blir som ett litet sportlov för mig med.

Nu ska jag pallra mig iväg till UH om en stund =)

/Mudd^^

2011-02-14
09:32:50

Amanda fyller år idag =)



Idag fyller Amanda år och här är ett kort på oss från Halloweenfesten i höstas =)

2011-02-14
09:30:53

Måndag morgon!
Hej hej,

sitter i skolan och kollar facebook, qweety och msn just nu. Det är 45 minuter kvar tills första lektionen börjar för dagen så jag chillar lite på studenternas hus så länge =)

Jag har varit vaken sen kl 5 idag för då ringde klockan, glömde nog bort min sovmorgon idag när jag ställde den igår. Så morgonen har tillbringats framför nyhetsmorgon på tv4 med flera koppar kaffe och frukost =) Jag hade till och med tid att platta håret idag =)

Idag är det alla hjärtans dag och Amandas födelsedag =) jag har ingen att spendera denna romantiska dag med men det gör ingenting, det är ju trots allt en "vanlig" dag egentligen.

/Mudd^^

2011-02-13
14:46:59

Söndag dårå =)
Hej hej,

Shiet vad länge jag sovit idag, vaknade först vid kl 9 och med en halvtimmes mellanrum ända till kl 13! haha, sjukt skönt att få sova och det får man på söndagar.

Idag har jag alltså inte hunnit med så mycket men jag har kikat runt lite på www.qweety.nu och upptäckte ett möte i GBG den 18 Mars =) det kan vara roligt att åka dit och träffa lite folk. Det är min kompis Brejkish som håller i hemsidan och även mötet och honom har jag inte träffat på länge nu så det hade varit asroligt =)

Om en timme är det dags för bugg igen. Mamma, Miriam, Mia, Sara och jag går på buggkurs på söndagar och det är skitroligt. Jag kan visserligen redan bugga men det är roligt att lära sig mer och svårare turer =) och det är motion om inte annat! Jäklar vad varm man blir!

Nehepp, har tydligen fel bildformat för att ladda upp en ny profilbild på qweety, jaja, då ger jag brejkish något att fixa =) haha

Nu ska jag diska lite och lyssna på reagge, Kapten Röd och Governor Andy är mina gudar! Kärlek <3

/Mudd^^

2011-02-12
16:16:01

BusMudd!




Nu ska jag busa med brorsan.
Han vill ha en Rolling Stones-T-shirt och nu har jag varit och köpt två stycken.
En till mig och en till honom.
Han vet inte att jag köpt dem och nu ska jag åka ut till honom.
Jag ska ha på mig min tröja bara för att retas med honom innan han får sin =) hihi^^


/Mudd^^


2011-02-12
11:07:13

Ny frisyr =)

2011-02-12
10:29:31

Kanske ska bli bättre
Hej hej,

Jag kanske ska bli lite bättre på att ta bilder? Det är alltid roligt att ha gamla bilder att titta på, även om det inte är vid något speciellt tillfälle. det kan vara roligt att minnas vad man hade för frisyr, klädstil etc.

Igår var jag på Ungdomens Hus på trubadurkväll =) det var jätteroligt och till slut hamnade även jag på scenen =) Tål att göras om!

Idag har jag tittat på Disneydags och ätit frukost, riktig nostalgi! Tittade på Ariels och Blunders äventyr i Den lilla sjöjungfrun =) haha, jag blir glad!

Jag har även insett att mitt kylskåp är tomt så det blir att handla idag. Allt tog slut på samma gång med, typiskt. haha. Det var nästan komiskt; jahapp nu tog kaffet slut, och smöret, och osten, och mjölken! vad fasen!

Jag ska se om jag hinner gå till Dressmann (vet inte deras öppettider) och köpa en T-shirt till brorsan med. De har Rolling Stones-T-shirts just nu och han ville hemskt gärna ha en. Jag ska ut till limmared i eftermiddag så jag tänkte komma med en överraskning =) *världens bästa lillasyster*

Kanske ska ta och städa lite idag med innan jag åker ut till Limmared. Mitt handfat ser inte jätteroligt ut med sminkrester =/ jaja, det fixar jag strax =)

Så då, that´s the update for now.

Bye bye /Mudd^^

2011-02-11
17:30:53

F R E D A G !
Hej hej,

jag har haft världens skönaste, slappaste fredag! Har sovit jättelänge och tittat på Sons of Anarchy hela förmiddagen =) myspys!

Nu har jag vikt tvätt och ska väl försöka borsta till fågelboet på huvvet och kanske dra på lite smink. ikväll är det musikquiz på Ungdomens Hus. Jag ska dit med min ständiga vapendragare Mirre =)

Det blev en liten uppdatering idag men bättre än ingen alls!

Nu ska jag dunka musik =)

Bye bye for now, /Mudd^^

2011-02-09
15:14:58

I did it!
Hej hej,

jag kirrade omtentan i Fysik, GÖTT! Jag var lite osäker på om det skulle gå vägen eller inte men resultatet lades upp idag och jag fick 10 poäng =)

Nu sitter jag i skolan och väntar på bussen hem, den går om en timme. Det är drygt men vad fasen, jag har börjat vänja mig nu. Blir dock lite irriterad på att jag inte kan gå in på arbetsförmedlingens hemsida på skolans datorer, det är tydligen en "osäker anslutning". Jag antar att skolan inte vill att vi studenter ska börja jobba istället =) haha

Fick reda på att torsdagens lektioner i nästa vecka har ställts in. Det vill säga att min skolvecka endast är 3 dagar lång precis som denna veckan =) fast denna helgen blir 3 dagar och nästa helg blir 4 dagar =) Plus att vi tydligen ska ha påsklov, men det är ju ett tag kvar tills dess.

Pratade med Anna-Karin igår och vi ska förmodligen se melodifestivalen ihop på lördag =) myspys! De tävlande är bl.a. Bettan från Kikki, Bettan och Lotta, Brolle, Sanna Nielsen, Babsan och Christian Walz. Känns som ett starkare startfält än förra gången, we will see. =)

Ikväll ska jag på Poweryoga och tänja på kroppen lite, kommer somna som en stock sen! haha. Det är skönt efteråt men under tiden är det fasiken jobbigt!

PS: Jag vet inte om det är jag som sänder ut fel signaler eller du som är trög men jag vill inte. Tanken är motbjudande. DS.

2011-02-04
15:52:29

bättre på att blogga?
ja, lite bättre är jag nog allt. Än så länge iaf! haha.

Denna vecka har präglats av sjukdom och jag är inte riktigt kry än. I måndags var jag tvungen att gå till skolan, i tisdags kändes det som att jag ville spy på allt så jag stannade hemma, i onsdags pallrade jag mig iväg till skolan för jag kände att jag inte kan missa mer nu och det straffade sig igår då jag knappt kom ur sängen. Blä på superförkylningar, får ont i hela kroppen utav det =( Idag gick jag till skolan iaf för det var fysiktenta och tentor får man inte missa hur dåligt man än mår.

Sådär, nu har jag klagat av mig. No one likes a crybaby, så nu ska jag bli glad igen =)

Imorgon börjar första delen av Melodifestivalen 2011! Jag är taggad till max! Jag har avböjt både det ena oh det andra denna helgen eftersom jag inte är frisk men Melodifestivalen ska jag bannemig se!
De tävlande denna lördag är:
  • Dilba
  • Swingfly
  • Jenny Silver
  • Jonas Mattson
  • Le Kid
  • Rasmus Viberg
  • Pernilla Andersson
  • Danny
Källa: http://svt.se/2.148330/hem

Det kommer bättre artister längre fram i tävlingen men dessa får duga som start. Dilba ska bli kul att se, hon har varit borta från kändissvängen ett tag.

Nu ska jag kila till bussen så jag kommer hem från skolan idag också.

Bye bye /Mudd^^