Mudd^^

2013-03-31
23:41:55

The real deal!

De stora sakerna som händer.

Jag är numera Jannes fästmö! Vi förlovade oss idag! 2013-03-31 :)

Vi bestämde oss för halsband eftersom vi inte är så mycket för ringar :)


2013-03-29
07:49:25

Redo för Elmia!


2013-03-27
22:53:09

Onsdag då ja

Hej och hå!

En dags jobb kvar och sedan lååångledigt! Mmm så gott! 7,55-14,25 imorgon så jag tar helg tidigt minsann!

Idag har jag jobbat, kommit hem, varit på UH en sväng, ätit middag och sen ville Emelie fika. Ja, fika är ju alltid gott, med Emelie är det roligt också!

Jag tittar runt i lägenheten - bombnedslag! En sjukskriven Janne och en jobbande mudd är lika med katastrof på städfronten! Det är stökigt, lite dammigt och disken hamnar överallt förutom i diskmaskinen!

Janne ska iväg och jobba efter en veckas sjukskrivning och jag ska.. fika? Jag vill städa och göra fint! Får panik annars!

Men jag kan inte städa istället för att träffa min kompis så jag tittar bort och går ner till Emelie på fika. Och tur var väl det! Vi har pratat och skrattat i flera timmar! Såå roligt vi har haft!

Jag måste bli bättre på detta! Skit i disken när du har chansen att få mer disk i utbyte av ett par roliga timmar med dina vänner! :)

En trött Mudd tackar för idag och kramar snart kudden. Första natten utan Janne på en vecka. Skumt.

Puss!


2013-03-26
06:39:58

Sött

Det känns som att jag dragit vinnarlotten i sambolotteriet!

Igår var jag så himla trött så jag somnade strax efter kl 20,00. Jag hörde Janne komma hem någon gång efter det men jag fortsatte sova för jag var så trött.

Idag när jag går upp för att äta frukost står det rosor och påskägg på köksbordet :) sötaste! Åh vad glad jag blir! :)


2013-03-25
19:58:20

Måndag

Måndagen är gjord! Dagen då jag hinner göra allt jag inte hinner annars; plocka, städa, diska, baka, vara med Janne, åka till garaget - ja allt sånt kul!

Imorgon, på onsdag och torsdag har UH öppet så då kommer jag hänga där. Speciellt på torsdag för då är det påskkalas! Jag ansvarar för fiskedammen! :)

Sen är det lååångledigt!!!! 4 dagar!!!! Wiho!!!! :)

Idag nanar jag väldigt tidigt, hann inte sova i natt! Så, godnatt på er :)


2013-03-25
07:43:20

The real deal.

Livet flyter på bra :) det händer grejer hela tiden. Det är mest smågrejer, man firar födelsedagar, jul och påsk. Ibland åker vi på utflykt. Jag startar nya projekt på UH titt som tätt. Vi jobbar, sover och äter.

Ibland händer det stora saker. Mer om det en annan gång ;)


2013-03-24
07:03:24

Tidiga veckan

Här kommer jag!

Gick upp kl 6 idag. 2 timmar av frukost, tidningsläsning, hårfixande, sminkande och bloggning. 1 timme bilfärd. Kl 9 börjar jobbet.

Jobba 5 timmar och sedan iväg till Limmared för fina Sofie som blir 15.

Åhh 15 år. Mopeder, pojkar, bästa vänner och sommarlov. Det var då jag hade min första fylla och den var bland annat Janne ansvarig för som jag blev sambo med 7 år senare. Haha, tänk vilka konstiga vägar livet tar med en på. :)


2013-03-21
15:57:36

Hanging out

Sitter i ungdomens hus nu, myst ner mig i soffan och tittar på family guy :)

Detta kan ju vara det bästa stället på jorden, det är precis som hemma fast man får betala för kaffet och jannes strumpor ligger inte på golvet :)

Såg att en trea blivit ledig i hyreshuset jag bodde i innan. 74 kvm. Mitt i stan. Såå sugen! Men hyresvärden är sådär. Och inga parkeringar. Oh well.


2013-03-21
10:15:16

Ledsen
Ibland händer de där sakerna som får en att vilja slå någon i ansiktet.
 
Det började i förrgår på jobbet. Jag pratar med en gäst sent på eftermiddagen, han är trött men trevlig. Han vill bo på ett hotell men det är fullbokat för kvällen. "- jaha, vad gör vi nu då?" frågar han. Jag svarar med att det finns ett annat hotell i närheten som är ledigt men det ligger INTE utmed motorvägen utan inne i en stad och då måste gästen och hans kollega dela på ett rum för det finns bara ett kvar. Detta är alltså sista rummet i området.
 
Gästen tackar ja och vi lägger på.
 
Sedan ringer han upp igen fast kommer denna gången till min kollega och först då förstår han att han är bokad på ett stadshotell och inte ett motorvägshotell. Han ballar ur totalt och min kollega ber mig komma för att ta över samtalet. Jag tar över och undrar varför han är arg.
 
"- Du sa att du bokade mig på ett motorvägshotell, vi kan inte bo i stan!!!!! "#%/())(/&%¤#""#¤%&%¤#!!!!!" (svordomar)
 
"-Ja, jag är hemskt ledsen om det blivit något missförstånd men jag sa till dig att jag hade ett rum kvar på stadshotellet och du tackade ja"
 
"- Det sa du fan inte. Det är alltid såhär. Det blir alltid fel. Du är så jävla värdelös! Fan vad jag hatar er! Mina ord att beskriva dig är så äckliga att jag inte ens tänker säga dem!"
 
Wow, calm the fuck down mister!
 
Och sen tänker jag på detta hela kvällen, and it really gets to me. Mean mean people. Och jag blir så arg och ledsen.
 
Reason number two:
Arg lapp från hyresvärden som lyder: Ni som använder förråd nr 48 måste ta ut era saker omedelbart, nya hyresgäster ska ha det förrådet!
 
Eh? Vi har det förrådet, inte för att vi tagit det, utan för att vi har blivit tilldelade det. Och nu helt plötsligt är det inte vårt? Det finns ett ledigt förråd i källaren som den nya hyresgästen kan ta men det går väl inte? Gör det så krångligt som möjligt istället. Idioter!
 
Reason number three:
Missförstå mig rätt nu. Jag älskar min Jannelutt mest i hela världen, men när vi ska sova och han rullar över på min sida, slänger armen om mig så jag sitter fast och sedan snarkar, gnisslar tänder,pratar och blåser i mitt öra hela natten så jag inte kan sova - ja då blir jag lite frustrerad. lite ledsen.
 
Men nu ska jag äta frukost som är gott, tvätta kläder och det är kul, och sedan kanske kolla in KappAhl som öppnar här i stan idag. Det blir nog en bra dag =)

2013-03-21
00:42:52

Idag

Idag har vi premiärgrillat! I garaget! Såå gott!


2013-03-20
10:45:30

Halleluja osv

Idag ska jag jobba mellan 17 och 22... Eller? Nej! Det ska jag inte! Haha :) ringde jobbet och tog en semesterdag! Så jefla gött va!

Ledig i tre dagar nu. Mmm njutning! Nu kan jag städa, tvätta, pilla i garaget och pussas med min sambo!

Att jag väcktes utav en dånande slagborr i morse känns inte riktigt lika jobbigt längre :)


2013-03-19
11:12:17

Det hemska snöovädret

Det hemska snöovädret som skulle blåsa in över Skåne och förfrysa allt i dess väg har kommit hit! Massa minusgrader! Folk som fryser fast! Bilar som kastas omkull i blåsten! Hjälp!

När jag tittar ut ser jag några yttepyttesmå snöflingor som dalar sakta ner mot marken. Öhm.. Var detta allt? Haha, tillåt mig skratta. :p

Nackdel: jag kan inte ringa jobbet och säga att jag är insnöad.

Fördel: ju mindre snö det kommer desto närmare är vi våren :)


2013-03-17
15:55:19

Working

Minus = jobba lördag och söndag kväll när Janne är ledig.

Plus = imorgon är alla andras måndag men jag är redan inne på onsdag.

Kortare pass dag för dag ända fram till helgen som börjar på torsdag :)

Åååhh vad jag längtar till påsk nu!!!


2013-03-16
10:16:26

Saturday

Hallå ja!

Igår blev det då middag hos mina föräldrar, sedan spurtade vi hem - jag till Emelie och Janne till garaget.

Det var tjejkväll igår med vin och spel och till slut utgång på vardagsrummet. Där var det mycket folk och kareokevrål. Den "duktiga" killen var inte riktigt så bra som han trodde och en rocktjej ville få mig att headbanga. Men roligt var det :)

Sen gick vi hela jönköpingsvägen hem i kylan, Emelie tog av vid sitt och Mia snusar på min soffa.

Både hon och Janne sover än. Jag dricker te och läser lokaltidningen :)

Ikväll blir det jobb!


2013-03-15
15:51:48

Curly sue


2013-03-15
13:24:12

Fredag?

Vilken fredag? För mig är det söndag för imorgon börjar jobbveckan igen. Suck! Jaja, snart är det påsk och då ska vi göra roliga saker :)

Idag ska jag och hjärtat på middag hos mina föräldrar, ikväll ska jag till Emelie :) kul att träffa henne utanför jobbet. Vi är FÖR dåliga på att ses, vi är trots allt grannar!


2013-03-14
12:20:22

Hur bra?

Hur bra kille har jag?

Jag skryter inte om honom, inte medvetet iaf. Jag tar nog bara för givet att man är gulliga mot varandra, accepterande och respektfulla. Och eftersom vi har helt olika scheman och lever på varsin sida om dygnet så bråkar vi inte. Det är onödigt och tröttsamt.

Vi tar väl till vara på de få stunder vi har tid att umgås på. Då ska man pussas och kramas, mysa i soffan eller äta en god middag. Vi har inga förbud mot varandra, han gör vad han vill och jag gör vad jag vill. Vi bestämmer över oss själva, inte över varandra.

Han gör mig aldrig ledsen. Han gör mig glad och brukar överraska mig :)

Och allt detta tar jag för givet, det är såhär ett förhållande ska vara.


2013-03-13
16:30:06

Efter

Försov mig idag men hann till jobbet. Fick inte sluta tidigare utan stressa hem. Mat. Och nu iväg igen. Hej huvudvärk.


2013-03-11
18:35:11

Måndag

Ibland behöver man en vän, en påse godis, en soffa, en film och en kväll. Speciellt på söndagar behöver man sånt. Man pratar och skrattar och ibland ligger man dubbelvikt och får ingen luft. Det är härligt. Man är vaken halva natten trots att man ska jobba dagen efter. Bara för att man vill. För att man har så roligt!


2013-03-10
01:38:18

Helg

Jag har helg på en helg! Detta händer mer sällan än ofta kan jag ju säga. Jag är ledig när man SKA vara ledig. Jag kan göra vad jag vill! Wihoo!

Vad gör jag då? Jo, äter choklad, målar naglarna och tittar på melodifestivalen. Janne jobbar så jag har varit själv mestadels idag och schaise kanaise vad skönt det har varit! :)

Jag har tvättat (som jag gillar att göra på lediga dagar (ja, det är nog något fel på mig)), jag har handlat, lagat mat, spelat Sims, njutit av tystnaden och lugnet OCH (detta är det skönaste) jag har INTE pratat i telefon idag - my friends, this is a halleluja moment! :)

Det bästa är att imorgon, då kan jag göra om allt igen!

Vissa människor är så nöjda med det lilla, jag anser mig vara en sådan människa.

Puss!


2013-03-08
09:07:39

Varmt?

Okej, världens sämsta bild, i know! Men ser ni? 30,4 grader i solen inomhus! Herrejösses! Komsi komsi våren!


2013-03-08
07:55:06

Fredag!!!!

HEJ!

Idag är det Internationella kvinnodagen. Grattis till oss brudar! För mig är det kvinnodag varje dag men det är jag det.

Jag firar dagen med att:

1. Duscha innan jobbet. Detta brukar jag aldrig hinna men idag steg jag upp 5 timmar innan jobbet börjar. Det tidskrävande är inte att duscha utan att få håret torrt efteråt, nu är det halvfuktigt och jag har blåst det 2 ggr redan. Pust!

2. Fredagsfika på jobbet. Idag är det Esmeralda som ska ha med sig något gott :) jag hörde något om muffins igår.

3. Trubadurkväll på UH. Ikväll kommer några talangfulla tjejer och killar spela go musik samtidigt som vi mumsar på tacos :)

Hoppas alla får en bra dag :)


2013-03-07
10:51:13

Cool brud kör bil!


2013-03-07
09:08:50

Rökschema

Jag och grannen har nog samma tider, när jag röker på balkongen så hör jag grannens balkongdörr gå upp (de gnisslar lite i vårt hus). Så lustigt. Haha :) varje morgon är det samma sak!


2013-03-06
13:24:44

Förändringens vår

Snön smälter sakta utomhus. Det droppar från taken. Solen skiner starkt och värmer lite. Det är plusgrader och ibland har jag solglasögon på mig, framförallt när jag kör bil.

Några vänner har flyttat hemifrån, skaffat sina första egna lägenheter. Någon har flyttat utomlands. Vissa har börjat på nya jobb och nya utbildningar.

Vi startar nya projekt och tar oss an nya utmaningar. Förändringarnas vår är här :)


2013-03-06
09:27:09

Idag

Idag vaknade jag halv sju av att Janne kom hem från jobbet. Vi låg i sängen och kramades och pratade en stund. Vilken otroligt bra start på dagen jag fick!

Nu är ansiktet på och burret på huvudet är borstat. Mot jobbet!

Trevlig onsdag på er :)


2013-03-04
16:09:42

Ensam

Ensamvargen inom mig sträcker ut sig på soffan och njuter av stillheten. Janne jobbar kväll, jag kommer hem kl 19 och är trött. Det är måndag och jag vill inte umgås med någon. Bara mysa ner mig i soffan framför TVn med datorn i knät, titta på något kul och spela Sims. A little piece of heaven. Thank you!


2013-03-03
21:47:30

Vem?

Vem gav mig mitt hår?!

Jag kan erkänna att vissa hårprodukter gör det större men nu har jag bara duschat. Kul att man har volym! :p


2013-03-03
07:07:12

Godmorgon

Godmorgon världen! Vilken underbar dag!

Inte!

Vem kom på att man ska jobba på söndagar?

Jag sitter i köket och försöker äta frukost men eftersom vi åt pizza igår så är jag ganska mätt fortfarande. Så mina ostmackor ligger bara och tittar på mig. De ser inte ens goda ut. Och så har jag mikrokaffe. Jag orkade inte brygga nytt så jag tog det som var kvar i kannan sen igår och värmde det i mikron.

Fy vilken slacker jag är. Usch! Men jag är för trött för att bry mig.

Jag har sovit ordentligt men jag tror det är något mystiskt ont med söndagar som gör att man automatiskt blir trött och seg. Happ, jobb snart.


2013-03-02
10:10:00

MARS!

Det är mars! Det är vår!

Ja, okej, inte helt men nästan :) det har varit plusgrader flertalet dagar och när det är plusgrader 10 dagar i rad - då är det vår :) enligt meteorologerna iaf :)

Idag är det jobb och efter det är det kalas :)