Mudd^^

2011-08-31
17:46:02

jobbsökande
Hej hej,
nu har jag sökt en himla massa jobb, inklusive till Securitas. Väktare hade varit coolt! Jag har även fått tatuera idag. Visserligen inte på riktig hud men ändå, det var konstigt och häftigt.
Min tatuering ligger uppe på facebook.
Peace!

2011-08-31
13:26:26

Adele - Set fire to the rain <3

2011-08-31
13:21:28

31 Augusti 2011
Hej hej,

och god förmiddag på er =)

Idag har jag sovit länge. IGEN! Gah, jag tror min kropp tror att det är sommarlov eller något. Jag vaknar av väckarklockan kl 9 men jag bryr mig inte och bara somnar om igen! Idag sov jag till halv tolv! Visst, jag ska inte upp till något speciellt, jobbar ju inte nu eller pluggar, men det blir inte bra om jag kommer upp senare och senare och lägger mig senare och senare. Till slut kommer jag vara en riktig nattuggla!

På måndag måste jag upp i tid dock för då ska jag på möte på arbetsförmedlingen med min handledare Gunnar. Världens roligaste snubbe =) Vi brukar prata motorcyklar och det är kul.

Jag har skrivit om mitt CV förresten, roligt att ett helt års pluggande kommer plats på en rad. Känns som att det borde vara viktigare än så. Jaja, nu står det med iaf, och mina anställningar och grejer =)

Ne nu ska jag duscha och sen ska jag låna en dator för att söka jobb för den här sega datorn klarar ju ingenting!

Peace!

2011-08-30
22:37:47

30 Augusti 2011

Hej hej,

igår kväll var vi hos Thomas och tittade på film. Vi såg Thor =)

Den var bra =) Men Asgård var väldigt mer futuristiskt än jag tänkt mig!

Efter filmen åkte jag hem och la mig.

Idag har jag ätit frukost med pappa och surat över min bil! Min ljuddämpare har lossnat från avgasröret så det måste svetsas ihop. Som tur är känner pappa fordonsläraren på Tingsholm så nu ikväll körde vi upp bilen dit och de ska försöka fixa bilen under morgondagen =)

Jag har även varit hos Honom idag. Han är sjuk och då tycker jag inte att man ska vara helt själv. Man ska inte behöva laga mat heller så jag köpte pizza till oss. Det var gottigt och mysigt =)

Efter det var jag på ungdomens hus en sväng. Jag fikade och umgicks i ett par timmar. Det var mysigt =) Nästa torsdag ska jag dit på betonggjutarkurs. Jag har köpt silikonmuffinsformar som jag ska gjuta ljushållare i. Det blir nog både några till mig och några att ge bort i julklapp =)

Nu ska jag nana, natti natti ^^


2011-08-29
14:51:54

29 Augusti
Hej hej,

idag har jag sovit bautalänge! Jag vaknade klockan 9 och funderade på att gå upp. Jag bestämde mig för att inte gå upp utan sova vidare. Till ett tydligen. Haha =) Men men, natten till igår blev det bara ett par timmars sömn så jag var trött och det var väldigt skönt att sova =)


Sen dess har jag ätit frukost med pappa och diskat och nu ska jag söka jobb =)


Om någon har ett jobb över kan ni ge det till mig =)


Puss!

2011-08-28
10:44:51

Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder <3
Hej hej,

Jag slänger in en goding till er =)



Enjoy!

2011-08-28
08:50:58

Rångedala marknad idag!
Hej hej,

tänkte bra upplysa er om att det är marknad idag, jag kanske hinner dit efter jobbet =)


RÅNGEDALA MARKNAD

Söndag 28 Augusti

Vid Idrottsplatsen Furuvi

Knallemarknad

Med början 09.00

Loppmarknad

Start 10.00

Marie Arthurén

Marknadskyrka

Auktion 

Veteranbilsutställning

Utställare

MHF:s Voltarbil & Krocksläde

Hoppborg-Lotterier- Servering-Grill

Rångedala IK

 

Om ni vill komma i kontakt med dom som är ansvariga för knallarna.

[email protected]

 

 

 

2011-08-28
08:47:25

28 Augusti 2011

Hej hej,

igår kväll åkte brorsan, AK och jag till bowlingen. Vi spelade mellan 21 och 22 och jag kom tvåa. Brorsan ska fasen alltid vinna! Jaja, jag kom inte sist iaf! =)

De hade trubadur på bowlingen från kl 22. Joakim och Emil tror jag att de hette. De var väldigt bra och roliga att lyssna på =) De spelade väldigt blandad musik och det uppskattades!

Vid 23 gick vi till garaget där det var sommarfest =) Vi lyssnade på musik, dansade och drack. Jag drack dock bara cola hela kvällen för jag var chaufför. Ingen idé att dricka när man ska jobba tidigt dagen efter. Det var trevligt där hos Asgårds MC och jag träffade massor av folk jag inte sett på länge!


AK - brorsan - Mathias - Tobias



Runez spelade



AK på gång =)

 


AK - brorsan

Jag skulle åka hem senast vid midnatt för att inte försova mig till jobbet. Jag åkte hem halv två. ooops! Haha, men jag kom upp imorse ändå =)

Puss!


2011-08-27
18:36:39

27 Augusti 2011
Hej hej,

idag jobbar jag mellan 17 och 20. Det är soft =) Sitter här och lyssnar på spotify. Inte en enda incheckning ikväll. Lite tråkigt, men så är det =)

Igår staplade jag ved hos brorsan och fick jättegod middag som Anna-Karin gjorde. Hemmalagad Hawaiipizza =) Mmm! Idag kommer de till oss. Brorsan, A-K, Amilia och Melina =) Mamma och pappa ska vara barnvakt åt töserna ikväll och jag ska hänga med brorsan och A-K en sväng till garaget. Det är fest där ikväll =) Nice!

Efter vedstaplingen var jag hos Honom ett tag. Han har blivit sjuk stackaren =/ Vi drack kaffe och myste på soffan en stund. Sen åkte jag hem. Får inte vara sjuk i helgen när jag ska jobba! Men jag tror jag har klarat mig =) Känner inte av något iaf!

Har sovit gott och länge i natt, men väcktes av åskan i morse. Så underbart väder! =) Det bara small, blixtrade och vräkte ner regn! Så himla mysigt. Jag borde ju ha stannat kvar hos Honom och legat och myst under täcket med Honom när det åskade =)

Oh well, ha en förträfflig lördagkväll!

Jag ska lyssna vidare på Kapten Röd tills jag slutar =)

Peace!

2011-08-27
17:03:05

En onödig lista för att fördriva tid

Hej hej, denna lista har jag snott på Ida's blogg ( www.eedaaa.blogg.se )

Enjoy =)


OM MIG
vad heter du? – Madeleine Jolanta Nilsson
Vart bor du? – i Ulricehamn
Hur många barn vill du ha? – inga.. eller fyra.. har inte bestämt mig.
Vill du gifta dig? – Ja, på en strand eller en båt
Favorittid på dagen? – på dygnet kanske de menar? natten =)
Humör just nu? – Glad och lite partysugen

SKULLE DU HELST
pierca tungan eller läppen? - båda och det har jag gjort =)
vara seriös eller oseriös? – oseriös, för jag är så jävla rolig =P
Dricka grön eller röd mjölk? – röd!
Brinna upp eller drunkna? – drunkna
Umgås med dina föräldrar eller vänner? - beror på vilket tillfälle.

KOMPISAR
Har du nån bästa vän? – Ja, eller några stycken skulle jag vilja säga
Är du ofta med dina vänner? – ganska så =)
Vad brukar ni hitta på? – filmkväll, party, baka kakor, åka bil, ja allt möjligt
Kan du vara dig själv med dina kompisar? – Självklart
Vem vet mest om dig? –  Öhm., Felicja tror jag.
Är du nöjd med dina vänner? - Oh ja! =)


Utseende:
Hur lång är du? – 164,9 cm
Vilken är din riktiga hårfärg? – ljusblondt
Vad har du för ögonfärg? – ljusblå
Vad är du mest nöjd över med ditt utseende? – det mesta, jag är rätt snygg =)

Ida och jag <3


2011-08-26
12:16:02

26 Augusti 2011
Hej hej,
Igår städade jag färdigt min kusins lägenhet. Fick fett med cash för det.Haha, eller ganska bra betalt iaf =) Sen fick jag se hans nya lägenhet. Så jäkla fin! =)
Jag var på ungdomens hus igår med. Bautamysigt! =) Har inte varit där sedan tidigt i våras! Nu har jag skrivit upp mig på en betonggjutarkurs och en Ullaredresa! Fint vettu! Åh, det är så roligt att vara där =) Funderar på om jag ska dit ikväll med =)
Igår kväll åkte jag till Honom och fick mig lite something something ;) Och chokladpudding fick jag också! Sjukt gott! =)
Nu ska jag ut till Limmared om en stund och hjälpa till med veden =) Det är roligt tycker jag!
Jag bjuder på en låt idag.
Enjoy!

2011-08-24
16:50:48

24 Augusti 2011

Hej hej,

idag är det exakt fyra månader kvar till julafton =) Hur känns det då? =P haha

Igår frågade jag mamma om hon kunde ringa och väcka mig innan hon åker till jobbet, typ vid åtta, så jag kommer upp i tid. 07:40 ringer min mobil, fast det är pappa som ringer (?) haha och han är ALDRIG uppe så tidigt!!! Jag gick upp vid 9 sedan, jag var bara tvungen att ligga och dra mig. Somnade väldigt sent igår så att gå upp innan kl 8 var liksom inget alternativ. Haha =P

När jag gick upp tänkte jag: åh vad trevligt att äta frukost med pappa =) Men! Han hade somnat.. haha, så jag fick äta frukost själv. Men det var okej ändå. Fick sitta och läsa min tidning i lugn och ro =)

Efter det åkte jag till Mathias lägenhet och började städa. Har varit där mellan 11 och 16 och gjort mer än hälften. Jag ska fortsätta imorgon =)

Nu i eftermiddag ska jag äta lite, titta på vänner och spela sims. Softination =)


Här är en av alla bilder från Malmöfestivalen:


Felicja och jag hänger i hennes crib =)


2011-08-23
19:09:22

23 Augusti 2011
Hej kära vänner,

förlåt att jag inte skrivit på ett tag :S Jag har haft lite fullt upp. Malmöfestival, sömn och sådana viktiga saker =P

Jag ska se till att ladda upp lite bilder från i helgen då jag var hos fiina Fellii =) Vi hade det supertrevligt med jazz, öltält och fint sällskap =) Jag fick skjuts hem till Ulricehamn av hennes fina föräldrar Fredrik och Francisca =) Så snällt utav dem, slippa ta bussen på nästan 6 timmar och åka bil istället.

Resten av söndagen var lugn. Igår kom Emelie och Nathalie förbi på en kaffe i trädgården, Mia kom och sa hej =) har inte sett henne sedan hon åkte på semester med Rebecca till Mallorca. Sen åkte jag, Nathalie och Emelie hem till Emelie och tittade på film. Linnéa kom förbi också =)


Vi tittade på The Reef. En hajfilm. En dålig hajfilm. Fem personer är på en båt som kapsejsar. En stannar vid båten. Fyra personer simmar och tre av dem bli uppätna av en vithaj. Det är allt som händer och nu har jag precis summerat 1,5 timmars film. Om ni vill förlora den tiden så kan ni ju se den.



Hi, I´m shark!

Idag har jag inte gjort så mycket, men jag ska strax till Emelie på en kaffe och umgås med henne =) Det blir nice. Imorgon ska jag flyttstäda min kusins lägenhet. Caching =)

Peace!

2011-08-20
19:24:08

20 Augusti 2011
Hej hej,


Jag är fortfarande i Malmö och softar med Felicja, Offe och Jens. Det är nice =) Både igår och idag har vi träffat Felicjas föräldrar, det var soft =)

Igår gjorde vi stan fast det var inte så livat. Vi satt hos någon bohem och höll på att somna, men sen åkte vi jättebillig taxi hem =)

Bilder kommer när jag kommit hem igen. Imorgon typ. Jag orkar inte nu för jag är trött. Vi ska vila lite sen ska vi göra stan =)
Peace!

2011-08-19
13:02:26

Välkommen till Malmö =)
Hej hej,
igår tog jag bussen ner till min älskade Felicja =) Hon har skaffat eget place i Malmö för hon pluggar här. Fett! Jag åkte hemifrån vid två och var nere vid sju. Lååång bussresa! När jag kom fram handlade vi så vi har frukost, sen åkte vi hem till Felli och spelade kort och drack te. Bara chillade typ. Nice =)


Idag fick sötan gå upp tidigt för att gå till skolan. Tyckte lite synd om henne att hon ska gå upp så tidigt när jag kan ligga kvar och chilla hela dagen. Men den tanken straffade sig för när hon gick blev jag precis klarvaken. Klockan var kvart i åtta och jag kunde inte somna om. WTF?


Jag sysselsatte mig med att titta på nyhetsmorgon i två timmar, sen somnade jag om och gick upp vid elva. Nu har jag ätit frukost, tittat på "Hem till gården", diskat lite och sådär. Felicja slutar skolan om 2 minuter (klockan 13 alltså). Jag vet inte hur lång tid det tar innan hon kommer hem men hon kommer nog snart =)


Jag sitter här och dricker kaffe sålänge =)


Idag börjar Malmöfestivalen =) Och Offe kommer idag med =) Och Rosa också. Så nu blir det fest minsann. Måste bara till bolaget och köpa dricka sen är jag fit for fight =) Ted kanske kommer också, åh mysiga Ted som jag inte träffat sen jag vet inte när!


Nu ska jag läsa lite andra bloggar och sluta koncentrera mig på mig själv.


Peace!

2011-08-17
19:56:28

P!nk - Heartbreak down <3

2011-08-17
18:37:59

17 Augusti 2011
Hej hej,

igår var jag hos Emelie himla länge. Vi tittade på "En blomma i Afrikas öken" (Desert Flower). Snacka om att bli helt tagen alltså. Åh, den var så gripande! Riktigt bra film! Men den var lång så jag kom ju inte i säng i tid =P Jag var hemma efter ett och somnade inte förrän kl 3 typ.


Vi hyrde filmen på ICA =)

Idag vaknade jag väldigt sent, klockan var nog närmare halv ett tror jag. Men ingen väckte mig och jag sov som en stock så det behövdes väl då =P Men det var ju ingen brådska, när jag kom upp till huset hade pappa inte ens ätit frukost än så vi åt ihop =)

Sen åkte vi in till stan en sväng. Vi hade med oss min gamla garderob som pappa insisterade på att vi skulle lämna i båtskjulet så det gjorde vi. Jag tycker den är rent skräp men pappa ska ju spara på allt. "Det kan vara bra att ha.. någon gång". Vi var och handlade lite också. Jag köpte två tidningar jag ska ha med mig imorgon.

Imorgon åker jag nämligen ner till min älskade Fellii =) Åh, det kommer bli så roligt! Vi ska hinna med både kräftskiva och Malmöfestival. Jag har precis bokat och betalt swebusbiljett både dit och hem, så nu är det kirrat och klart.

Jag har packat också, kläderna iaf, ska packa ner smycken, smink och sånt med strax. Och herregud var lätt det var att packa! Jag behövde inte rota igenom garderoben för att hitta det jag letar efter utan jag kan bara stå och titta så ser jag direkt var det är. Fruktansvärt praktiskt med nätkorgar och klädstänger! =) Me like!

Nu ska jag upp och äta middag med mina föräldrar.

På återseende! ^^

2011-08-16
18:42:28

16 Augusti 2011

Hej hej,

idag har jag varit duktig tjej =)

Jag har skrivit in mig på arbetsförmedlingen. Det var två personer framför mig och det tog för evigt innan det var min tid. De är fan inte snabba alltså. Jag funderade ett antal gånger på att gå därifrån för att jag inte orkade vänta men jag höll ut och till slut var det min tur.

Jag är inskriven och ska träffa min handledare den 5:e September. Har fortfarande Gunnar som handledare - världens skönaste snubbe =) På våra möten (som är på ca en timme) brukar vi prata jobb i en kvart och motorcyklar resten av tiden =) Så jäkla bra!

Efter det var jag hos Honom en sväng. Drack kaffe, tittade på bilder, bäddade Hans säng och testade bäddningen. Det var en väldigt bra bäddning ^^

Nu när jag kom hem satte jag upp hyllorna i min "mini-walkincloset". Det blev himla bra! Det är lite stökigt här nu men det som är nerpackat i påsar ska upp på vinden och sen ska jag få upp ett draperi och en spegel med - sen är det klart! Jag är jäkligt nöjd =)



Såhär ser det ut nu =)

Jag ska strax äta middag och sedan ska jag till Emelie och umgås med henne =) Kommer bli mys!

Ha det! ^^


2011-08-15
12:12:01

Underkläder och skruvmejslar
Hej hej,

idag har jag sovit ut =) Till halv elva =) känns rätt bra att ha sommarlov/semester/vara mellan två jobb =P Ne, jag är arbetslös, så om någon har ett jobb till mig -  säg till! Nu är det lugnt men det kommer bli fruktansvärt tråkigt att inte ha något att göra om ett tag. Jag ska skriva in mig på arbetsförmedligen idag också. =)

Utrymmet jag bor på ser förjävligt ut, haha. Det är underkläder och skruvmejslar överallt! Idag ska jag skruva bort alla fästen på garderoben och lägga den i pappas bil så jag kan åka till tippen och slänga den. Sen ska jag se till att få upp hyllorna och stängerna så jag får bort alla kläder från soffan =) Det kommer bli sweet =)

Åh, pappa kommer hem idag =) Vet inte vilken tid dock, men det blir nog snart =)

Kyss!

2011-08-14
11:42:26

Brejkish!
Hej hej,

min vän Thomas har en ny hemsida =)

Kolla in den och lyssna på hans musik =)

http://thomas.zajt.se/brejkish.php

Peace!

2011-08-14
11:34:49

14 Augusti 2011

hej hej =)


Igår kväll träffade jag Sandra som är hemma i stan från Falkenberg. Det var mysigt att träffa henne igen =) Vi firade Mimmis födelsedag ute i skogen typ. Haha, vi åkte mot Tvärred, sen mot Rude och sen kom vi fram till något. Jag har ingen aning om vart jag var =P

Sandra var ganska full, haha, så vi åkte hem tidigt. Vid ett typ. Sen kom Han och hämtade mig hemma. Vi åkte till Honom och Han lagade mat till mig mitt i natten för jag var hungrig =P Hahah, sött. Sen sov vi och jag sov som en stock! Herregud vad trött jag var! Uppe klockan åtta igår och somnade vid 3! Helt slut ju!

Idag gick vi upp ganska tidigt med, klockan var väl 10 när jag vaknade tror jag. Han skulle hjälpa sina kompisar att flytta idag så det blev ingen långdragen sovmorgon direkt. Vi drack lite kaffe och sen skjutsade Han hem mig. Vi kanske ska ses ikväll men jag är superslö så jag får se om jag orkar.

Jag borde ta tag i garderoben idag med, gjorde ingenting med den igår ju! Men det är söndag och jag är seg =P Jaja, nu ska jag titta på Vänner och samla lite energi.

Peace!


2011-08-13
15:15:09

13 Augusti 2011
Hej hej,

idag var jag uppe klockan åtta och halv nio åkte mamma, danuta, jan och jag till Nabben på loppmarknad =) Mamma fyndade järnet =) haha. Jag köpte filmer och böcker till mina brorsdöttrar som de kan ha när de hälsar på =) En herkulesfilm bl.a. Disney's Herkules =) Såå mysig! Jag kommer sitta klistrad framför den filmen med dem =) haha

När jag kom hem tvättade jag och hängde sedan ut tvätten, när jag tar ner den kommer den lukta sommar =) myys =)

Efter det åkte jag in till stan och köpte en julklapp till Melina. Ja, lite tidigt jag vet, men det var halva priset på dockhus på Leklust och hon önskar sig verkligen ett dockhus! Så nu är juklappen kirrad iaf =) haha

Sen träffade jag Phoebs en sväng =) hon var här i stan och käkade på Mings med sin man och hans föräldrar. Vi tog en promenix på gågatan och pratade om allt möjligt! Åh min roliga, galna lilla Phoebs! Som jag saknat henne! Vi ska ses igen den 21:a =)

Nu är jag hemma och tittar på Vänner =) Garderoben börjar arta sig =) Jag har tagit ner den gamla trasiga och har nu fått upp korgarna med stativ. Jag ska leta upp skruv till klädstängerna så jag får upp dem med. Sen ska jag bara ha upp ett draperi så är det klart. Och hyllor med då =)


Såhär ser det ut nu =)

2011-08-12
20:21:24

Förändring förnöjer =)

Hej hej,

idag har jag varit på IKEA och löpt lite garderobslösningar =) Det blev två korgstativ med nätkorgar till, en bänskiva till det och två stänger att hänga kläder på.

Jag ska göra en "mini-walkincloset" =) Det blir korgar till kläderna på ena sidan och stängerna på andra sidan, en stor spegel i mitten (som jag faktiskt gjort själv i slöjden) och en liten pall. Ska få upp två hyllor som jag kan ha IKEA-kassetter på, de får fyllas med vantar och halsdukar och sånt som man inte behöver ha framme jämt. Allt detta ska jag gömma bakom ett draperi, ett svart tror jag. Har inte riktigt bestämt mig än =)

Så här ser det ut i nuläget:

Min garderob är fallfärdig! Dörren till vänster har lossnat upptil så den kommer ramla av när som helst. Den översta lådan går inte att skjuta in eftersom hela garderoben är sne (syns i skarvarna). Så ett tips till er alla: köper ni en sånhär eller liknande garderob som kommer från JYSK, ge tusan i att montera ihop dem och isär och ihop och isär. Ja, ni fattar. De pallar inte att flyttas på, då går de sönder till slut.

Men min ny garberoblösning kommer gå att flytta utan nedmontering =) Kanoners!

Happ, nu ska jag skruva ner den här skiten. Puss!


2011-08-11
13:40:21

Titta vad jag köpt =)
Titta vad jag köpt!



Vännerboxen!!!



Med alla 10 säsongerna!!!


Det kostade 599:- på Hemmakväll. Sommarrea =)


2011-08-11
13:07:16

Skäms på mig!
Hej hej,

nu har jag inte bloggat på jättelänge! Skäms på mig!

Men jag har haft lite semester förstår ni =) Slutade på sommarjobbet i fredags och i helgen var det släktträff så denna veckan har varit första gången jag varit ledig sen i julas typ så jag har chillat satan =)

I tisdag var jag i Ullared och shoppade lite. Det var mysigt och roligt =) Hittade lite fina saker, väskor, en klänning, lite baslinnen och sådär =)

Igår var jag ute i Limmared, skulle hjälpa brorsan med veden men vädret var för dåligt, regn och rusk. Jag ska åka ut idag istället, vädret är bättre, uppehåll, men med mörka moln. Vi får väl se hur det går för oss =)

Nu håller jag på och scrapbookar också =) Hittade massa fint i Ullared så nu bygger jag på min scrapbook =) Har massa bilder jag ska fixa till. Från mitt kalas, Liseberg, släktträffen och Polen.


2011-08-08
19:19:17

busigt

På kvällen kan man bada i sjön.

När det är mörkt och lite småkallt.

Stjärnor på himlen.

Då kan det börja åska långt borta så man bara ser jättehäftiga stora blixtar men hör inget muller.

Man kan kyssas.

Och busa.

I bryggtempo =P






2011-08-07
17:30:21

Släktträff 2011

Hej hej,

denna helgen har det varit släktträff =) det har varit mysigt minsann. Här kommer lite bilder =)


Jag och Amilia


Anna-Karin


Mamma, Suzanne och Lasse
Grillen är igång



Anna-Karin och brorsan



Barbro, Lovisa, Camilla och Andreas



Siv och Andreas



Amilia =)



Melina =)



Tommy, Mamma, Klas och Mona-lis



Klas, Zandra, Ida och Liss-Kulla




Barbro, Klas, Marcus och i vagnen ligger lille William



Nu ska vi på tipspromenad. Marcus, Barbro, Suzanne och jag =)



Melina, Anna-Karin och Leah



2011-08-05
12:10:14

5 Augusti 2011
Hej hej,

nu är jag på jobbet. allt är städat och klart och jag väntar bara på att klockan ska bli 13. Dam ta dam ta dam =)

Idag börjar släktträffen, det är pappas syskon, pappas kusiner och deras barn och barnbarn. Vi är några stycken. Alla kan visserligen inte komma men vi är bra många ändå =) Pappa har ändå 4 syskon. Åh det ska bli så kul att träffa alla igen!

Nu, efter jobet, ska jag hem, duscha, baka, och sedan kommer brorsan med familj, efter det åker vi ut till Skottek. Det blir grillning idag, hoppas jag. Vädret blev väldigt dåligt precis, det kom en störtskur precis. Men på www.vaderkanalen.se står det att det inte ska bli mer regn idag, bara lite mulet över Ulricehamn. Vi får hoppas på det bästa =)

Imorgon vet jag inte vad vi hittar på men det blir säkert att umgås hela dagen och jag tror inte jag kommer hinna blogga. Kanske på kvällen om det inte blir för sent =)

Om jag inte skriver mer på ett par dagar önskar jag alla en mysig helg!

Lot´s of love <3

2011-08-04
19:11:51

Imorgon


För er som glömt: Imorgon är det fredag!

2011-08-04
17:24:31

Kväll på jobbet...

hej hej,

idag jobbar jag kväll. 17 - 21. Känns väldigt långt, men det är det inte egentligen. Har lite för lite att göra bara =)

Men jag har köpt en tidning som jag ska läsa dock =)

Det är väldigt sällan jag köper skvallertidningar, knappt en gång om året ens. Men idag var jag lite sugen =)


2011-08-04
12:44:29

Melissa Horn - Innan jag kände dig

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade något gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det ror jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig

2011-08-04
12:24:58

4 Augusti 2011
Hej hej,

idag jobbar jag 8-13 och 17-21. Lång dag med andra ord. Men det är fine =) För imorgon jobbar jag min sista dag (8-13) och efter det är det släktträff hela helgen =) kommer bli myyys! <3

Idag, under timmarna jag är ledig, ska jag laga lite mat, tvätta kläder och bara vara. Ta det lugnt och så =) Imorgon efter jobbet ska jag baka något gottigt, cupcakes förmodligen, som jag kan bjuda på på släktträffen =)


Funderar på att baka schackrutor, har aldrig gjort det förr men de är goda! =)

2011-08-04
12:04:48

Honom
hej hej,

Igår kväll var jag och badade med Honom. Han med stort H? Nej, ja, kanske. Jag vet inte. Det var mysigt iaf, och busigt =) Fast inte såå busigt för vi fick sällskap. Bland annat av en hund? Hahah =) Han vill ses i helgen också, det vill jag med. Men jag ska på släktträff, kan inte gärna smita iväg från den hur som helst. Det vill jag väl egentligen inte heller. Det är jätteroligt att träffa släkten, det gör vi ju bara en gång om året så det ska jag inte missa =) Fast jag vill smita iväg lite grann. ^^

Jag har ändrat min uppfattning om Honom. Jag kanske till och med känner något. Jag har inte riktigt listat ut det där än. Han är mysig, snäll, omtänksam. Han liksom.. has my back typ. Vet att Han inte kommer försvinna. Och Han håller liksom koll på att jag har det bra. Det är bra, tryggt. Men vad känner jag då? Som vi har det nu = underbart. Det vill jag absolut inte ändra på. Men, jag har börjat tänka på Honom mer. Blir sådär löjligt glad när Han skriver till mig. Jag fick ett sms imorse när jag jobbade, det var inget speciellt Han skrev men ändå så sken jag upp, tittade mig omkring och nästan gömde mobilen lite. Som att jag har en hemlighet. Det har jag väl egentligen också, det är ingen som vet att vi ses. Inte på det sättet iaf.

Spåkulan på facebook sa åt mig:
En ny förälskelse står och tvekar utanför din dörr. Du måste ta första steget.
Och då tänkte jag ju direkt på Honom. Är det en sådan sak? En förälskelse? Ett du och jag = Vi? Ne, jag får nog ta och tänka på detta lite. Sen är jag ju självklart inte säker på vad Han tänker och tycker. Han har tyckt om mig, kanske gör Han det än. Jag vet inte..

Vem Han är? Jadu, den karamellen suger jag på en stund till ;)

Ligg lugnt!

2011-08-03
15:40:16

3 Augusti 2011
Hej hej,

idag har jag jobbat morgon (8-12). Det var kul. Som vanligt =)

Jag åkte hem och ringde brorsan. Han och hans familj kommer hit på fredag med husvagnen. Vi ska ha släktträff i helgen och brorsan ska "campa" hos oss =) Robin och Sofie följer inte med, men det blir borsan, Anna-Karin, Amilia och Melina. Och mamma och jag då =) De kommer hit efter kl 14 på fredag och vi ska samlas allihopa på Skottek på eftermiddagen sedan, vid 17 tror jag =)

Åh vad roligt det ska bli att träffa alla igen! och de nya tillskotten jag inte träffat såklart! Marcus son, och kanske Fredriks med om de kommer =) Wiee! =)

Efter att jag pratat med brorsan åt jag mellanmål, honungsmelon! =) Det var supersmarrigt. Det går inte riktigt som planerat med den viktiga vikten tyvärr, men det får jag skylla mig själv för, jag har faktiskt fuskat lite :S Men inte idag! Så idag blev det melon, en väldigt god melon =)

Jag har spelat lite sims nu, gah jag är typ besatt! Det är så himla roligt! =)

Undrar vad vi ska ha till middag idag? Hmm, lasagne hade varit gott! Jag får konsultera med mamma =)


Här är en bild från förra släktträffen,
Amilia, Melina och Leah blåser bubblor =)

2011-08-03
12:16:24

Familjen - det snurrar i min skalle


Det snurrar i min skalle för du gör mig yr <3

2011-08-03
12:13:21

igår
Hej hej,

igår bloggade jag icke men ni kan få ta del utav min dag igår idag.. öhm.. ja ni fattar.

Igår jobbade jag morgon (8-12), Det var nice =) Jag gillar mitt jobb! Sen åkte jag hem och spelade sims, älskar sims! =)

Mamma och jag lagade mat. Kyckling med bearnaisesås och ris samt en stor grönsallad till det =) Mumma! Mammas vän Danuta åt med oss också. Det var trevligt =)

Efter maten ringde jag Emelie, åkte upp till henne och hämtade henne och sen åkte vi ned till Prången. Vi badade och det var kul! =) Mitt premiärbad i sjön i år. Tänk att det ska ta ända till Augusti innan man badar! Inte okej!

Men nu har jag badat och nu vill jag göra det igen för det var skönt =)


Här är Åsunden som vi badade i.


Här är Emelie som jag badade med.

jag hade inte med mig min kamera igår så ni får föreställa er hur det såg ut när vi badade för nu har ni fått bild både på Åsunden och Emelie =) Och ni vet ju hur jag ser ut =)


Efter badet åkte vi tillbaka till Emelie och hade fikamys i parken utanför hennes lägenhet =) Hon hade bakat bautagod paj som vi åt med vaniljsås och en stor kopp kaffe till det. Och några cigg. Och massa prat =) Hihi ^^ det var mysigt!

Jag åkte hem efter åtta och lade mig tidigt. Det var skönt att sova =) Nu är det bara 2 dagar kvar på jobbet, sen ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen igen. Det känns oki.

Peace!

2011-08-03
08:27:13

Håll ut!
Håll ut mina läsare! Jag ska blogga. Ikväll. Nu ska jag jobba.

Ha en awesome dag sålänge!

Puss!

2011-08-01
19:51:57

Jag vill ha!

Hej hej,

Jag vill ha en OnePiece!

 

Denna finns på www.onepiece.com - ett original alltså! Den är jättefin. Och jättedyr! 1 100:- kr

Jag har varken lust eller råd att slänga ut över 1 000:- kr på ett klädesplagg, hur snyggt det än är. Men det finns jumpsuits på Gina Tricot för 499:- kr. Det kanske hade varit något?

Åh, jag vill ha!!!


2011-08-01
18:06:35

Volbeat - I only wanna be with you <3

2011-08-01
18:03:09

Hej Augusti!
Hej hej,

idag är det den första augusti. Ny månad. Får se vad den har att erbjuda =)

Jag har inte bloggat på nästan två dagar för jag har haft helg =) en jobbfri helg. En väldigt mysig, rolig och busig helg =)

Igår var det barnkalas i Limmared för Melina som nu är 4 år gammal =) Det var massor med barn och några vuxna =) Av mig, pappa och mamma fick tösen ett Hello Kitty-gosedjur och kläder. Två klänningar och en tröja. Det var roligt att vara på kalas. Och jag var duktig också, ingen tårta! Åt dock en muffins och två småkakor, men det är inte lika mycket points som i en tårta! =) tur att jag inte är tårtfanatiker.


Sötnosen som hade kalas =)

Efter kalaset åkte jag och mamma hem. Jag höll på att dö utav hunger. Nästan. Vi åt litegrann och sen begav jag mig av på filmkväll.

Då blev det visserligen lite mer gott, lite godis, choklad, chips och cola. :S Inge bra alls! Men jag var bautagodissugen och det var fruktansvärt gott. Jag åt dock lite, väldigt lite faktiskt för att vara jag. Innan kunde jag äta en påse chips med dip, en stor chokladkaka, en påse nappar och 1,5 liter cola till det. Men igår mumsade jag bara i mig litegrann =)

Jag tänkte väga mig idag eftersom det är måndag och exakt två veckor sedan jag började räkna points. Vill veta hur jag ligger till. Men jag somnade på filmkvällen och hade ingen tillgång till våg i morse. Jag får väga mig imorgon istället =)

Just i detta nu sitter jag på jobbet. Har pass mellan 17 och 21 ikväll. Dock inte så mycket att göra. Ska nog äta lite kvällsmat snart. En smörgås och en avokado! Mums! =)

2011-08-01
17:50:37

Natten
Du skriver till honom. Du vill träffas. Det vill han också. Det är sommarnatt. Mystik i luften.

Du smyger ut i den ljumma kvällen. Han möter dig. Tar dig med på äventyr. Du skulle kunna vara fast i det underbara ögonblicket för evigt. Du känner dig lycklig, busig.

Du bryr dig inte om var bilen stannar. Vart han tar dig. Allt du ser är de vackra stjärnorna på natthimlen som gnistrar. Och honom. Han håller om dig. Inatt är du bara hans.

Du låter honom ta dig. Du låter honom ha dig, få dig, ge dig. Du njuter av varje sekund. Du låter dig själv falla, i natten, på bilen, på marken, i gräset. Han är allt du behöver i just det ögonblicket.

Han ger dig hemligheter att bevara, stunder att minnas, läppar att kyssa.

Han ger dig skrapsår på knäna att fnissa över ;)