Mudd^^

2013-02-28
22:36:33

It's a good day

Inatt har jag sovit 14 timmar och det var såå skönt! Äntligen utvilad! Plus att hjärtat kröp ner i sängen i morse. Såå mys att sova bredvid mitt hjärta :)

Jag gick upp och åt frukost, sedan kilade jag ner till UH för intervju med BT. Det gick bra :) det var kul :)

Sedan tog jag ett cafepass på UH innan jag åkte hem för att äta middag med finast. Det blev köttbullar med mos idag - enkelt och gott :)

Ikväll har vi i rådet gått på musikal. Tingsholm visade Hairspray! Den var jättebra! Jag fick rysningar flertalet gånger. De är såå duktiga!!

Nu tittar jag SatC och myser :)


2013-02-27
22:12:41

Häst

Jag vet inte om jag pallar med kötttjafset mer nu. Det är hästkött i allt!

Och?

Det är för fan finkött! Det är ju såå gott!

Okej, jag håller med om att det inte är okej att luras. Står det nötkött eller fläskkött så ska det vara det. Man ska som konsument få vad man betalar för.

Men! Det är hästkött! Det är inte kemikalier eller trä eller människokött för fan!

Mer häst åt folket!

Förresten är hästar frukt så egentligen är det veganmat :)


2013-02-27
09:23:16

Onsdag

Onsdag är likamed fredag för min del. Och schemat rullar på.

Ikväll efter jobbet ska jag ha en föreläsning på Rädda Barnens årsmöte. Jag ska prata om ungdomens hus och om ungdomsrådet. Vad det är och vad det betyder för mig.

Imorgon ska jag och resten av rådet bli intervjuade av Borås Tidning.

Imorgonkväll ska jag gå på tingsholms esteters musikal. Detta året är det Hairspray! Det ska bli så kul! :)

Fredag är en lugn dag. Sedan ska jag jobba morgonpass i helgen. Lördag bjuder även på kalas. Min fina svägerska fyller år :)


2013-02-26
13:51:00

Tisdag

Trist dag.

Det ringer lite. Jag jobbar lite. UH är höjdpunkten idag, ska dit direkt efter jobbet.

Gött att jag har utvecklat en telefonröst som ger min saker gratis.

Gött att jag körde med solbrillor idag :)

Är våren på väg tro?


2013-02-25
13:19:41

På gruppmötet

"Alla ni som röker verkar inte sköta era raster. Det är ett himla spring på er på kvällarna."

Hold on sister! Vi tar exakt lika långa raster som du fast uppdelat på flera olika tillfällen. Och det är inte så att vi bara springer ut, vi kollar alltid men en ansvarig först.

Stop the backtalking!!!


2013-02-25
08:50:08

Måndag

Gårdagen fortskred med finbesök av Lucy, Marcus och Marika. Vi fikade, pratade, åt middag, tittade på tv, skrattade. Lucy och jag försökte oss på ett girl talk men som alltid byter vi samtalsämne hej vilt; " det är också en grej... bla, bla, bla"

Mysigt var det i alla fall :)

När herrskapet gått och Janne stuckit till jobbet kröp jag ner i ett varmt bad. Om Nom Nom :) det var så jäkla gött! Efter det bäddade jag ner mig i sängen och tittade på SatC. Mys!

Jag har sovit så gott och nu har jag fått i mig frukost också. Snart ska jag till jobbet. Jag jobbar det som vanligen är kvällspass på dagen denna veckan. Det brukar vara fem timmar mellan 17 och 22, men jag ska jobba mellan 11 och 16. Gött att sluta tidigt :) mån-ons samt lör- sön denna veckan.


2013-02-24
12:32:47

Hej söndag

Idag leker jag hemmafru och bakar bröd till frukost :) hittade ett superenkelt recept på bakpulverpaketet så jag var tvungen att testa. Nybakat bröd = morgonlyx!


2013-02-23
22:48:10

Näringslivsmässa


2013-02-23
10:25:06

Lördagsaktiviteten

Min lördag består av näringslivsmässan på lassalyckan i Ulricehamn :)

Jag ska stå i UHs monter från kl 13 idag. Det ska bli roligt, jag älskar mässor! UF är där också, företagen man startar på gymnasiet. Så om DU befinner dig i vår lilla stad idag - kom dit! (Vi har godis!) :)

Har hört att kommunens monter är jättetråkig. Måste kolla in detta. Ska försöka hinna med att ta bilder också :)

Nu måste jag ordna upp mitt utseende!


2013-02-21
23:37:05

One womans trash...

...is another womans treasure.

Thank god for that!

Om min sambo och min bror inte hade varit kompisar i tonåren och min sambo inte gift sig med en tjej som han separerade med och inte bott kvar i den här stan och jag hade förlåtit mitt otrogna ex och bott med honom och inte varit på krogen och träffat brorsans gamla kompis som var ute och firade sin skilsmässa, ja - då hade det inte varit du och jag nu.

Vilken tur att det blev som det blev och att livet var surt ett tag så jag hittade min älskling som jag kanske varit menad för hela tiden. Det är ju honom som jag ska spendera resten av mitt liv med!


2013-02-20
19:23:07

Vinter

Det är fortfarande vinter, även om mars är ruskigt nära nu. Mina grannar verkar inte förstå detta.

Det är -5 grader ute, snö på vägarna och meterhöga snövallar intill vägarna. Ulricehamn ligger på en bergssida. Det är brant och halt. You do the math!

Jag sitter just nu i mitt kök och skrattar åt personen jag ser utanför fönstret. Han kommer inte upp för backen med sin bil och när han ger upp backar han in i snödrivan och sitter fast. När ska ni lära er?

Och bättre blir det inte till våren för då ligger det rullgrus på alla gator. Testa backen igen i juni, då funkar det nog :)


2013-02-19
22:04:07

Tisdag

Hallojs!

Idag har jag jobbat, kommit hem och ätit samt varit en sväng på ungdomens hus.

Tråkpassen på jobbet går bra. Förväntar man sig det värsta känns det ofta bättre. Ingen komp hittills denna vecka, hoppas det håller i sig så det blir en bra lön. Kom även med i hunterteam förra veckan (de som har högst intjäning) och det får jag 300kr för :) Woop Woop :)

På UH var det lika trevligt som alltid. Glada kompisar, gott te och jag fick lite stickning gjord med. Vi ska starta ett projekt som heter GarnKULtur nästa månad där vi stickar och virkar, går på utställning på museet och åker på studieresa. Mys! :)

Nu är jag trött! Ska sova för att komma upp till jobbet imorgon.

Dobranoc!


2013-02-18
07:21:21

Monday

Tjolahopp!

Ytterligare en vecka på intåg, v8. Hoppas den går fort för jag har tråk-passen på jobbet. 9,30 - 17,00. Synd att man inte börjar kl 8. Då hade jag ju slutat 15,30. Oh well, bara att köra!

Igår gjorde vi minsta möjliga. Tittade på TV och spelade Sims hela dagen nästan. Så gött med långa sysslolösa söndagar :)

Idag har jag inte något i min planering. Efter jobbet ska jag hem och bara vara :)

Puss!


2013-02-17
13:04:38

Söndag!

Åh vilken bra dag det var igår!

Fick träffa Sandra som blivit lite rund! Hon ska ha bebis i maj :) jag måste ordna så att jag kan åka ner och hälsa på henne snart.

Vi var hos mamma på fika en sväng och tittade i gamla fotoalbum, mysigt. Vad roliga kläder man hade för 15 år sedan! Haha :)

Sedan åkte vi och handlade och hem för att laga mat :) vi bjöd Markus och Louise på middag, det var trevligt minsann :) och gott! Vi tittade på melodifestivalen och Åsa-Nisse och efter det var jag helt slut så då blev det sängen :)


2013-02-16
10:34:06

Tvätten är klar...

... Så jag passar på att piffa upp mig lite. Ögonbryn är bra att ha! Annars har man inget ansiktsuttryck!


2013-02-16
07:47:32

Lördag!

Guten morgen alla fina!

Idag är det långlördag, äta frukost, tvätta, duscha, åka till kråkebo, hälsa på mamma, laga middag, äta middag med sambo och goda vänner, titta på Mellon. Dagen började kl 7. Åh vad jag älskar att gå upp tidigt och göra saker!

Nu går jag hellre upp tidigt och får ut det mesta utav dagen. Innan kunde jag sova till kl 14 utan problem. Kanske är det lättare när man bor med någon som alltid sover längre. Eftersom Janne jobbar natt kan han ju inte vända på dygnet varje gång han är ledig. Så jag går alltid upp tidigare än honom.

Nu står det frukost på schemat!


2013-02-15
09:20:43

Dejt

Ikväll ska jag på dejt med Janne. Vi ska se A good day to Die Hard på Folkan i Ulricehamn :) det ska bli mys!


2013-02-14
23:21:56

Idag

Jobbdagen idag gick ruskigt bra. 70 bokningar av 72 samtal. Ca 25% superiorconversion. Plus att det gick så fort!!! Timmarna rusade iväg och plötsligt var det dags att åka hem :)

Väl hemma står älskling färdig med middag. Tack snälla! Blommor fick jag också. Och pussar :)

Sedan kom mamma förbi med fika helt oanmäld. Det var en rolig överraskning! Vi fick tulpaner med :) så fina!

Jag åkte till UH efter det, rådsmöte idag. Det gick bra. Nya strukturer, nya uppdrag och evenemang! Det kommer bli en rolig vår! Efter mötet stickade jag lite och kvällen avslutades med trubadur och allsång :) mys!

Jag har varit så pigg idag! Tack nattsömnen! Nu är det dags igen, jobb imorgon och kl 14,25 tar jag helg! Puss!


2013-02-14
05:55:43

Alla hjärtans <3

Jag är söt och skickar hälsning till Janne i lokaltidningen :)


2013-02-13
19:18:07

min enda tanke
Min enda tanke idag har varit: snälla låt denna dagen ta slut så jag kan få sova. NU är stunden här. Ligger i sängen, sex and the city spelar i DVDn och jag slumrar snart =)
 
God natt!

2013-02-12
06:10:40

Tidig tisdagsmorgon

Aloha!

Jag är trött. Var vaken länge igår. Dels för att det var kul att spela Sims, dels för att jag trodde hjärtat skulle komma hem hyfsat tidigt. Det gjorde han inte. Han kom hem mitt i natten, tre tror jag det var, efter att ha druckit öl med sina vänner i garaget. Han var full, somnade och gapade i sömnen. Ja, inte pratade i sömnen, GAPADE i sömnen. Högt ropade han:"Ja! JAAAA!! LÖSNINGSMEDEL!!!" Efter det hulkade han på toa i en halvtimme. Sedan kom han och la sig och nu snarkar han så huset skakar.

Jag är trött.

Men men, nu har jag frukost i magen, om en timme ska jag till jobbet och efter det till Ungdomens Hus. De har sykväll idag :) wiie, det rycker i mina pysselfingrar! Jag ska ta med mig stickningen och ett par kläder som behöver lagas :)

Ikväll kan Janne sitta hemma och vänta på mig istället. :p


2013-02-10
22:55:01

Söndag

Hej hej!

Nu har jag haft min helg på helgen som normalt folk. Första gången på fyra veckor. Det var lite kul.

Egentligen spelar det ingen roll eftersom Janne jobbade denna helgen. Han jobbar alltid helg ojämna veckor. Jag är hellre ledig med honom än att vara ledig själv, oavsett om det är helg eller inte.

Denna ledigheten var ingen höjdare heller för jag har varit sjuk. Började i fredags på jobbet med snuva och trötthet. Har snorat mig genom lördagen och idag började det ge med sig äntligen. Otrivin komp är min bästa vän!

Nu ligger jag nedbäddad och ska sova. Imorgon börjar goveckan! 7,55-14,25 jobbar jag denna veckan mån-fre. Så gött! Plus att det är alla hjärtans på torsdag och Janne och jag är lediga tillsammans i helgen! Halleluja vad bra detta blir!


2013-02-08
11:30:00

Friday
En gång stod det en handikappad tjej framför mig och sjöng Rebecca Blacks Friday. MED rörelser. Jag tror jag dog  lite, hon såg så rolig ut. Men jag skrattade inte åt henne. Jag applåderade.
 
Anyway, i natt mina vänner har jag slåtts mot björnar och kapsejsat!
Min dröm var helt störd. Förstår inte vad jag får allt ifrån.
 
Det började med att jag var på läger med alla godingar från Ungdomens Hus. Vi bodde på någon gård mitt ute på landet. Jag och alex skulle gå ut i skogen för att hitta mat, typ bär och svamp och sånt.
 
Det här är Alex.
 
Anyway, så vi går ut i skogen och försöker hitta mat. Vi går och går och går. Helt plötsligt står det en stor svart björn framför oss. Den ser oss inte först, men när den får syn på oss springer den emot oss och tänker döda oss! Vi försöker springa ifrån den men då dyker det upp fler björnar runt omkring och alla är ute efter oss. Jag och Alex springer för våra liv!
 
I ett skogsbryn står en båt helt övergiven. Birigt Sparre. Den fina båten som gick på sjön Åsunden vid Ulricehamn när jag var liten.
 
 
Vi kliver upp på båten och plötsligt fylls hela skogen med vatten så vi börjar segla iväg. Motorn är trasig och det finns inget segel men vi försöker ro med några plankor. Tyvärr kan björnarna simma så de är precis bakom oss och försöker ta sig upp på båten. Vi motar bort dem och till slut ger björnarna upp.
 
Alex och jag utforskar båten och längst fram i fören sitter min familj, mamma, pappa, bror och hans fru och barn.  Mamma har som vanligt med sig fika när det är utflykt.
 
Mamma: "Kom, Madde, nu ta fika. Alex vill ha också". (med typisk mamma-dialekt)
 
Öh, jaha? Ja okej, då får vi väl fika då. Vi äter bullar och dricker saft. Mina brorsdöttrar är överlyckliga för att få åka båt. Vi närmar oss en kaj, det står Stockholm på en stor skylt. Med bara några hundra meter kvar kantrar båten och vi måste simma sista vägen.
 
En kapten som gömt sig på båten kommer fram och säger; "lägg wienerbröd i BHn, det hjälper dig att flyta! Ni måste fortsätta utan mig! Jag är så gammal, jag vill dö med mitt skepp!"
 
Herregud, vad är det som händer? Jag slänger ner bröd i BHn och sen tar jag en brorsdotter under var arm och simmar i land. Båten sjunker men vi klarar oss.
 
Sen vaknar jag.

2013-02-07
11:01:09

Känslan

Känslan av att vara hemma är oslagbar. Jag är så hemma i Ulricehamn. Min lilla stad där alla känner alla.

Brevbäraren är min gamla klasskompis, killen som jobbar på macken är min kompis storebror, kassörskorna i matbutiken är vänner med mina föräldrar, kommunalpolitikern är min faster, fotbollsspelaren i tidningen är min kusin osv.

Varje dag träffar man någon man känner bara man sätter foten utanför dörren. Jag älskar det! Att handla i stan tar en halvtimme längre än det borde bara för att man ska hälsa på alla :)

Speciellt när min apa är med mig, hihi. Janne är väktare och de flesta vet vem han är.

Jag vill aldrig lämna det här stället! Mitt Ulricehamn <3


2013-02-05
22:26:19

Jag vill

Jag vill blogga om massor av saker men jag gör det aldrig. Jag skriver bara om mina tråkiga arbetstider. Blä på mig! Jag funderar ju så mycket men det kommer aldrig på print.

Jag har bloggkompisar som är dåliga på att blogga, dåliga på att uppdatera, det är tråkigt.

Undrar hur länge man är nykär? Tar det slut till slut? Jag har aldrig slutat vara det men jag ser par som varit gifta flera år som aldrig pussas längre, det får mig att mista tron på kärleken! Jag ska aldrig sluta vara kär!

Jag såg en äcklig man häromdagen. Han såg inte äcklig ut men han betedde sig vidrigt. Han stannade upp och fnyste ut snor ur näsan. Mitt på gatan. Uähh! Jag spyr! Gör man så? Speciellt när det är människor omkring? Jag kan inte ens snyta mig i papper framför folk!

Det står en bil på vår parkering med öppen dörr. Den har stått så hela dagen. Läskigt!!!

Är det okej att konvertera för sin kärlek? Byta religion för en annan människa? Tror man verkligen på religionen då om man bara byter sådär? Hmm.

Tankarna i mitt huvud.


2013-02-05
20:20:46

Tisdag baby

Hej :)

Idag har jag jobbat och på väg hem köpte jag present till Karin, Jannes mamma, för hon fyller år idag. Hem direkt, pussa på Janne, dricka kaffe.

Sen gick vi till fina Karin och firade henne :) det var mys! Jag älskar födelsedagar!! :)

Janne åkte till jobbet och jag tittar på SatC idag igen. Jag är nedbäddad i sängen redan :) så mysigt!

På bild: mina svärisar :)


2013-02-04
20:06:47

Monday's ending

Kl är 20 och jag har överlevt dagen! Halleluja! Jobbet var jobbigt, stressigt, tråkigt. Underbart att dela den med goa Esmeralda iaf :) tur att man har bra jobbarkompisar!

Fina hjärtat hade lagat mat till mig när jag kom hem. Guld värt!!!

Nu avrundar jag dagen med Sex and the City i sängen. Himmelriket!

God natt!


2013-02-04
07:43:23

Tips från Mirre!

Fick en kommentar på mitt förra inlägg precis, jahapp, vitlök och honung - here I come!


2013-02-04
07:00:30

Sent och tidigt

Hej hopp!

Klockan är 7, det är måndag. Jag vill dra täcket över huvudet och somna om!

I lördags var det lugna gatan på jobbet, i och med melodifestivalen hade ingen tid att boka rum. Igår ringde alla som inte ringde i lördags, och herrejösses vad det ringde! 7 timmar på telefon och över 100 samtal! Jag blir trött i huvudet.

Idag jobbar jag 9,30-16,00 och sen ska jag till gymmet. Ikväll ska jag sova som en gris. Jag är trött redan nu men får väl hålla ut i 15 timmar till. Blä.

Jag känner mig sjuk också, har lite ont i halsen och är snuvig emellanåt. Jag har INTE tid att vara sjuk.


2013-02-02
11:01:34

Lördag

Helg betyder jobb. Jobbar sent idag, 14:35 - 22,05. Samma sak imorgon. Jobbigt att det är så långa pass men förhoppningsvis är det lugnt :)

Igår var vi i garaget och kollade min bil, det är ett gummi som gått sönder under bilen. Gummit ska hålla avgasröret på plats, nu gör det inte det så det dunkar lite när jag kör över gupp och sådär. Jag måste svetsa trösklarna med. Lite att göra :) garagetid <3


2013-02-01
09:00:04

Polen!