Mudd^^

2013-10-31
13:23:22

Last night
Festen var lyckad :)

De flesta var fulla. Alla var glada! Vissa så glada att de däckade på balkongen :) haha! Tjejerna vann i Kampen mellan kvinna och man men killarna tog hem det i Jag har aldrig. Det var längesen jag skrattade så mycket åt mina och andras pinsamheter :)

Nu är lägenheten städad och tvätten torkas i tvättstugan. Frukost är intagen och vinhuvudvärken har släppt. Jag mår väldigt bra idag :)




2013-10-30
09:07:08

Onsdag = fredag
I eftermiddag tar jag helg :) men dagen har redan varit lång. Upp kl 7, åka kl 8, köpa svetsgas till garaget, iväg till willys och köpa cigg, åka till jobbet. Nu är det jobb till kl 17 om det inte sker ett mirakel och det kompas :) hoppas! Sedan skynda hem, klä om sig och ta emot gäster. Puh! Stressigt!




2013-10-29
23:06:08

Måste man bjuda alla?
Imorgon tänkte vi ha lite fest hemma, det är ju halloween. Alla jobbar till helgen så det blev en onsdag. Vi har 2 rok på 70 kvm så vi kan inte bjuda alla. Men måste man det då? Jag har medvetet valt att inte bjuda in folk som jag är mer bekant än kompis med. Samt personer som blir jobbiga när de dricker för det kommer att påverka festen negativt. Som sagt har vi inte plats för hur många som helst heller.

Är det moraliskt okej?

Jag tycker att det är det. Jag vet ju själv att jag inte är bjuden på fester där det är singlar, äldre, yngre eller andra personer som tycker att jag inte passar in. Jag blir inte sur eller ledsen för det. Jag har festat med sällskap som endast bestått utav mödrar, par när jag varit singel, äldre när jag varit yngre t,ex och det var inte alls roligt.

Ne, jag tror på att anpassa folket efter festen även om det låter hårt :)



2013-10-29
07:39:04

God morgon
Då var det tisdag och stormen har dragit förbi. Det började blåsa vid 21,30 igår men då var jag så trött att jag gick och la mig. Idag när jag tittar ut så står alla träden kvar och något strömavbrott blev det inte för klockorna går rätt :)

Tycker dock lite synd om Janne som var ute och jobbade igår. Jag har inte hunnit prata med honom för han sover nu. Men jag får nog reda på hur det var sen :)

Jobb till 17 idag och sedan UH :)




2013-10-27
20:23:56

#NoMakeup
Veckan är slut och det är läggdags :)

Har haft en jättetrevlig kväll med fästman, mor, far och brorsdöttrar. God mat, skratt och prat :)

Blomman i vårat sovrumsfönster fick två nya kompisar idag. Utav mamma. Såklart! Haha! Hon kommer nästan aldrig utan blomma. Sovrummet blev mer levande helt plötsligt, grönt är skönt :) Hon kom även med sin standardfråga om när hon ska bli mormor och sedan gaddar hon ihop sig med Janne. Jag ska producera barnbarn till henne men inte just nu! Det får vänta ett tag till :)

Det ska tydligen storma de kommande dagarna, känns som det redan har börjat med regnet som smattrar mot rutorna. Kan vara ett bra tillfälle att ta in balkongmöblerna så de inte flyger iväg :)

#NoMakeup


2013-10-27
14:23:44

Söndag
idag kommer mamma, pappa och mina brorsdöttrar på middag :) Janne lagar köttgryta med blått ris och jag lagar galaretka till efterrätt :) 

Jag har pyntat pumpor som står och lyser i hallen. Jag har även pyntat lägenheten med halloweenlyktor och ljus :)




2013-10-26
11:58:56

Lördag
Och jag jobbar för att vara snäll mot en kollega som behövde vara ledig :) Ikväll blir det halloweenfest hos Lollo och imorgon är jag ledig :)

Jag vill verkligen kompa idag. Vill inte jobba mer nu. 3 timmar är väl lagom? :p




2013-10-25
10:54:17

So much to do
Åh jag hinner knappt med mig själv!

Igår var det jobb till halv tre, sedan hem och äta, sedan UH och möte. Idag är det tvätt, handla mat, vara på UH och eventuellt garaget. Imorgon jobb, sedan halloweenfest hos Louise. På söndag är det möte och sedan tänkte jag bjuda mor och far på middag på kvällen :)

En kompis sa till mig att han tycker det är jobbigt när han aldrig får vara ledig en hel dag och göra vad han vill. En kille som inte jobbar eller pluggar och som mestadels sitter hemma och spelar. Wait, what? Jag minns inte senast jag var ledig en hel dag! I somras kanske? 




2013-10-23
08:23:44

Onsdag!
Jag fick kompa igår. Halv tio. Supertidigt! :) jag åkte hem, duschade, lagade mat, fixade hår och smink, åt och åkte sedan till UH.

Evelina från BT intervjuade oss om garngalan så jag hoppas det kommer i tidningen snart. Vi har en annons i UT också som ska vara med imorgon tror jag :)

Jag virkade ihop en filt igår på garngalan. De andra gjorde fler dörrstopp och rutor. Sen fixade jag dagordning inför rådsmötet så det blev inte jättemycket virkat igår. 

Jag umgicks med Miriam en bra stund igår med och det kommer bli några fler gången de kommande veckorna. I november blir hon stockholmare! Åh vad jag kommer att sakna henne!

Idag ska vi köpa läskiga halloweensaker! :)





2013-10-22
08:43:54

Tuesday baby!
Idag hoppas jag på komp så att jag kan åka hem och duscha och göra mig fin. Borås Tidning ska nämligen komma till Ungdomens Hus idag och göra ett reportage om vår garngala vi ska ha på lördag. De kommer kl 15 och jag slutar 14,25 så det är knappt att jag hinner. Jag hinner definitivt inte hem emellan isf.

Veckan är hyfsad planerad redan. Imorgon ska vi som håller i halloweenfesten köpa saker så att vi kan pynta huset och så. På torsdag är det rådsmöte som vanligt. På fredag är jag ledig så då ska jag tvätta och greja hemma. På lördag blir det jobb tidigt och spökrunda på kvällen. På söndag är jag ledig och funderar på att bjuda över mamma och pappa på middag :)

2013-10-21
10:12:31

Louise och drömhuset
Man åker norrut från Ulricehamn i 10 min och svänger av till höger. Det ligger en stor ladugård som är perfekt röd och lite gammal. Inte sönder utan bara använd. En villa som är liten på utsidan och stor på insidan.

Där bor Louise!

Man går in och möts av bildekaler på väggarna. Det är ljust och fint inomhus. Köket är stort och mysigt. Det finns tre trappor i huset så att vissa går vilse. Finrummet används inte så ofta men det är vackra gamla möbler där i mörkt trä. 

I ett utav sovrummen på övervåningen finns det en dörr, bakom den gömmer sig en walk-in-closet! I vardagsrummet på ovanvåningen kan man gå ut på balkongen. På nedre plan finns en altan.

I källaren gömmer sig två vackra bilar i ett garage som luktar bensin och manlighet. Det blandas med den söta doften av tvättmedel som kommer från tvättstugan.

Detta huset är ett riktigt drömhus! Åh vad jag hade velat bo där! :)

2013-10-20
11:17:28

Guten morgen
Jag har träningsvärk! Igår var vi på Boda Borg i Sävsjö en hel dag. Det är lite som fångarna på fortet. Man delar upp sig i lag och gör olika questar (uppdrag) i celler. Vi kröp genom tunnlar, löste problem, sköt aliens, bröt oss in i en bank, spelade flipperspel, klättrade på stegar - ja allt möjligt. Vad roligt det var!!! Vi kunde nog inte haft en bättre kickoff för rådet :)

Idag har jag ömma knän, trötta armar och ben, jag känner mig allmänt mosig. Men glad :)

Nu måste jag åka och handla för kaffet är slut och en Janne utan kaffe fungerar inte :p




2013-10-18
19:21:31

Sista kvällen...
...jag jobbar denna veckan. Skönt :)

Imorgon åker vi till Boda Borg med ungdomsrådet :) det ska bli riktigt roligt! Hoppas att jag får lagmedlemmar som är smarta och snabba :) jag har blivit en sån löjlig vinnarskalle! Måste vinna! 

Sedan har jag en lugn helg framför mig och slutar tidigt nästa vecka :) gött!




2013-10-18
07:20:30

Fyi



2013-10-17
20:20:32

Jobba


Jobbar lite kväll nu då. I typ två timmar till. Blä! :)

2013-10-16
10:16:12

Funderingar...
Om alla hade jobbat där de bor så hade det varit tomt på vägarna på morgonen. Jag möter så otroligt många bilar på väg till jobbet, Boråsare jobbar i Ulricehamn, Ulricehamnare jobbar i Borås. Vi
Borde byta arbetsplats med varandra. Eller bostad.

Mycket vill ha mer. Eller alla vill väl ha mer. Är man någonsin nöjd? Jag är inte så girig utav mig, eller lyxig. Jag vill gärna bo i hus innan vi skaffar familj men det behöver inte vara ett slott. Jag vill ha något halvruffigt på landet som jag kan pilla med. Men jag är ju ändå girig i den mening att jag vill ha ett hus, lägenheten vi har på 2 rok duger inte åt mig när vi blir fler.

Jag vill ha en ny bil också. Det är inget fel på min direkt men min Mazda från 1992 ser ju ut som skit jämfört med kompisens nya Volvo V70.

Man är nog aldrig riktigt nöjd.

2013-10-14
10:55:36

New in
Det blev lite shopping i FBG i lördags. Bl.a denna svarta tunika och svarta leggins från Lindex :)




2013-10-14
09:51:22

Kvällsvecka
Kvällsveckan är här, jobbar till kl 20 idag och till kl 22 resten utav dagarna denna veckan. Det är lite jobbigt att jobba sent när man äntligen har blivit en morgonmänniska. Men men, det får gå!

Stackars Janne som har en pensionär till flickvän. Jag vill gå upp kl 5 på morgonen och somnar till TVn på kvällen. Igår började en film kl 21 som vi tittade på, efter halva filmen låg jag ner i soffan och en kvart efter det sov jag som en stock. Janne höll sig vaken eftersom han jobbar natt och inte kan lägga sig för tidigt. Jag kravlade mig in till sovrummet vid kl 23.

Fördelen med att jobba kväll är att jag hinner duscha och äta en ordentlig frukost iaf :)





2013-10-13
13:00:57

Myshelg!



2013-10-12
11:29:16

Glommen
En helg i Glommen med Sandra, Dennis, Elsa och Mia :) mys! 

Vi ska snart ut på stan och kika. Hitta en krabba som vi ska äta sedan. Kolla på fina saker i inredningsaffärer :)




2013-10-11
07:53:37

Fredag
Finally friday :)

Jobb och ikväll västkusten! Wohoo!

Igår hade jag mysdag med hjärtat :) vi åt på Kinan och fikade på Torgstallet. Sen städade vi hemma och myste i soffan framför TVn :) så bra dag!



2013-10-10
07:54:20

Nu vill jag göra massor av skoj!
Jobbet har gett oss möjlighet till semester denna veckan och jag tog en dag idag! Nu vill jag göra massor av roliga saker! Jag borde köpa nya skor t.ex. Eller sy om mina kläder som jag inte är nöjd med. Eller fika med Jannelutten :) 

Jag måste packa med för jag ska till FBG i helgen ;)



2013-10-09
20:15:13

Mys
Sådär, nu har jag jobbat och varit på UH. 

När jag kom hem blev det en dusch och tvättsortering. Alla blommor är vattnade och snart är jag som min mamma - fullt med blommor i varje fönster och på varje bord i hela hemmet! 

Men det är mammas fel för hon kommer med en blomma på varje kalas och tillställning. Fast det ger mig ju ännu en anledning till att skaffa hus - fler fönster! Haha :)

Det fina priset jag fick igår på UH var ett ljus med renar på med ljusfat till :)


Det passar jättefint i vårt stora fönster i vardagsrummet :)

2013-10-09
07:30:28

Onsdag
Igår gjorde jag två dörrstopp på garngalan. Det är gatstenar som man klär i mormorsrutor, tunga men mjuka :) jag borde ta patent på dem :)

Sedan var jag i garaget en snabb sväng och tog en cigg med grabbarna. Vågade inte stanna för länge för några grannar till garaget är galna, de tycker inte om trafik. De bor mitt i centrum. De borde flytta ut på landet!

Väl hemma kröp jag ner i bingen och efter några timmar kommer hjärtat hem. Då har han varit och handlat och köpt röda corvetter till mig. Gullunge! 

Idag blir det jobb, sen UH och möte :)


2013-10-08
07:41:01

Tisdag
Idag är det garngala på
UH igen :) så jag ska dit och virka mormorsrutor och umgås med garngänget.

I fredags hade vi tipspromenad om hälsa och jag kom på delad första plats så jag ska få ett litet pris idag :) spännande!




2013-10-07
07:34:48

Måndag
Då var det måndag igen då. Gå upp tidigt, köra bil, jobba. Samma gamla vanliga. 

Jag börjar bli tröttare nu, för lite solljus! Men annars gillar jag hösten; träden är så fina när löven byter färg och det är mysigt när vinden viner utomhus :) och så dricker jag mycket te på hösten, jag älskar te! :)

Snart kommer nog de första snöflingorna tror jag. Det luktar nästan snöväder ute men än är det lite tidigt. I början på november kanske :)





2013-10-06
09:34:12

Söndag
Tjejkvällen igår var väldigt trevlig och rolig :) vi åt och drack, pratade och skrattade. Och lyssnade på aqua :) haha!

Nu ska jag snart till jobbet och är väldigt glad över att jag drack så lite igår :) även glad över att jag sköt fram mitt pass så jag fick lite sovmorgon idag :)

Annars händer det inte mycket idag. Jobba och sen komma hem och äta och kanske titta lite på TV. Gött :)


2013-10-05
18:36:37

Jag är redo :)



2013-10-05
11:28:03

Lördag
Och jag jobbar men jag lever på glädjen från igår.
Inte nog med att jag fick träffa min bästa Miriam, jag fick även massage utav henne! 
Jag måste bli bättre på att vårda mina relationer känner jag. För vad gör jag när jag är ledig? Jo jag tvättar, städar diskar, tar hand om hemmet och fixar sånt som "måste" göras. Nästa gång ska jag umgås med mina vänner istället. 
Som ikväll. Jag ska visserligen jobba imorgon men ikväll ska jag umgås med Ida, Rebecca och Johanna :)

Det här är fina Miriam: 



2013-10-04
10:57:52

Fredag
Vilken härlig dag! Jag har tittat på tv och ätit frukost i två timmar. Otroligt avslappnande :)

Idag är det kanelbullens dag så det tycker jag du ska fira med en bulle. Jag ska inte baka idag men jag har några bullpåsar i frysen :)

Det är sista dagen på hälsoveckan idag och det avslutas med massage på UH. Jag har tid kl 20,00. Det ska bli väldigt skönt :)

Vi ska även ha möte med Halloweengruppen. Vi är fyra tjejer som ska arrangera halloweenfest på UH  den 1 november så vi håller på med planering just nu :)




2013-10-03
14:22:33

Thursday
Och jag är ledig!

Har städat hemma och tvättat. Janne är iväg med en kompis och jag ska till ungdomens hus :)

Föreläsningen igår var jättebra! Både rolig och informativ! 




2013-10-02
09:05:19

Onsdag

Idag ska jag på föreläsning efter jobbet, det ska bli intressant :)

2013-10-01
10:30:46

Tisdag
Då var det tisdag och jag tar helg redan imorgon så jobbar jag lördag och söndag istället :) cash is king! Det är gött att jobba helg, det ringer mindre och det är mindre trafik :)