Mudd^^

2012-07-28
07:01:29

Semester!

Nu har jag semesteruppehåll på bloggen. Vi ses i augusti! Puss! ^^


2012-07-27
14:56:05

Hmm...

Det är någon eller något på jobbet som luktar väldigt underligt. Krydda? Bränt? Hmm? Undrar vad det är. Vill gå på utforskning men jag kan inte lämna telefonen. Typiskt!


2012-07-27
11:26:22

27 juli 2012

Hej! Idag var det knappt jobbigt att gå upp och åka till jobbet. Det jobbiga var att det är min fikadag idag och det har jag glömt! Så jag fick åka ner till ICA i panik och köpa gifflar! Haha :) Jag ska packa ikväll. Hoppas jag kommer ihåg allt bara! Kläder är såklart viktigt men det värsta hade ju varit att glömma passet eller pengar! Åh vilken panik! Hoppas denna dagen går fort så vi kommer iväg snart! Pratade med mamma och pappa igår och de satt på färjan. Snacka om att jag blev avundsjuk! Jag vill också! Men imorgon bär det av! 8 härliga dagar i Polen! Wiehe! :)


2012-07-26
11:49:23

26 juli 2012

God morgon! Om mindre än två dygn är vi på väg ned till Polen! :) jag har ca 15 timmar kvar att jobba och det är segt som satan! Men så är det väl när det bara är två dagar kvar till semestern. Det ska bli så otroligt skönt att vara ledig! Idag efter jobbet ska jag träffa Hjärtat och Markus i knalleland. Vi ska införskaffa lite kläder till hjärtat inför semestern :) vi ska käka lite gott också på donken förmodligen. Vi ska växla pengar till resan med. Och så måste jag packa. Åh, mycket att göra! Jaja, det blir väl väl :) Puss! ^^


2012-07-25
11:04:37

25 juli 2012

Jag är så trött på att gå upp tidigt nu! Vakna, jobba, äta, sova. Plus att det är fint väder som jag inte kan njuta utav :( jaja, 3 dagar kvar. Bit ihop!


2012-07-24
07:22:03

Denna morgon...

Känner jag mig som ett litet barn som inte får som hon vill. Jag vill ligga kvar i sängen, jag vill inte vill inte vill inte gå upp och vara vuxen och åka till jobbet. Blä!


2012-07-23
21:52:14

Godnatt!

Ninis och Janne och jag ska sova nu 😊 puss! ^^


2012-07-23
17:12:55

Jävla fruntimmer!

Ja detta är ett meddelande till alla tjejer i trafiken: skärp er för fan! Jag blir så jävla sur när det är en bil framför som kör 20 km under hastighetsbegränsningen, mösar sig igenom rödljus, eller står och väntar i korsning när det inte kommer någon. Det värsta utav allt är att dessa personer alltid är kvinnor! Sluta förstöra vårt rykte för fan! Kan du inte köra bil bör du åka kollektivt. Punkt slut.


2012-07-23
07:11:43

23 juli 2012

Hej alla glada! :) idag är jag uppe med tuppen igen och känner mig riktigt utvilad! Jag har sovit gott och länge :) Nu är det verkligen nedräkning till semestern. 5 dagar kvar! På lördag morgon åker vi! Tjohoo! :) Jag har en del saker att fixa tills dess; växla pengar, köpa laktosfri mat som ska med, tvätta lite kläder och självklart packa! Vi ska ha Jannes stora bil med oss ner så jag kan i princip ta med mig hela min garderob. Det ska jag såklart inte men det finns plats till det :) haha! Jag måste komma ihåg att betala räkningar med! Kan iofs sätta mig och göra det i eftermiddag. Åh, lönen kommer på onsdag ju, awesome! :) Btw, jag fick inget Grattis från Janne igår förrän jag sa till att det var min namnsdag. Han trodde att det var idag, måndag, fast jag sagt söndag hela tiden. Det är tur att han är söt och kommer undan med såna saker :p Puss!^^


2012-07-22
19:24:12

22 juli 2012

Nu är snart denna vecka till ända och jag har bara 5 dagars jobb kvar. Jag har klarat av 9 på raken nu så det är nedförsbacken kvar :) semester i 4 veckor ska bli så skönt! Jag längtar som en galning! Jag är väldigt trött just nu men ska försöka sova mycket denna veckan :) Puss!^^


2012-07-22
08:28:46

Namnsdag!
Idag är det den 22 Juli.
Fruntimmersveckan.
Då veckan består utav namnsdagar med bara tjej-namn.
 
Idag är det mitt namn i kalendern.
Madeleine.
Magdalena får också vara med på ett hörn.
 
Jag har sagt åt min fina pojkvän otaliga gånger denna vecka att jag har namnsdag på söndag.
Undrar om han kommer komma ihåg det idag?
Jag satsar på nej.
 
Jag förväntar mig absolur inga presenter eller kalas! Men ett enkelt Grattis hade varit fint.
Jag grattade ju honom på båda hans namnsdagar.
 
återstår att se =)
 
Puss! ^^

2012-07-21
21:36:40

21 Juli 2012
Jahapp,då har man jobbat två pass idag med ja. Det har gått bra men jag är trött!
 
Efter jobbet nu ikväll har vi suttit i parken här på Nillas. Jag, janne, svärisarna, Jannes farmor och några fler släktingar till dem. Vi har ätit grillat och det var gudagott!
 
Men ni vet när man träffar en människa man direkt känner att man inte gillar? En sådan träffade jag ikväll. En sån som blundar medan den pratar och inte kan öppna ögonen förrän den pratat klart. Men det räckte inte med det. När människan i fråga ska skicka vidare mat puttar hon till mitt glas med cider så det rinner ut. En hel flaska cider borta (jag hade bara tänkt att dricka den enda eftersom jag ska jobba imorgon) som dessutom rinner över min mat, över bordet och över mina ben. Mina ben som jag har klätt med de enda leggins jag har med mig hit. Leggins som är precis nytvättade! Jag blev så jävla sur!
 
I vanliga fall hade jag skrattat åt det, jag menar,sånt händer ju! Men nu har jag jobbat i en hel jävla vecka och ska jobba en hel jävla vecka till så jag är jävligt trött. Jag känner att jag måste umgås med dessa släktingar jag inte känner. Jag sitter med och är trevlig fast jag inte orkar egentligen. Och så får jag hela jävla cidern över mina enda leggins. Fan! Hon bad lite halvt om ursäkt medan hon skrattade (förhoppningsvis för att det var pinsamt) men hon kunde gett en bättre ursäkt. I mitt inre ser jag hur jag ställer mig upp och häller litervis med cider över hennes huvud samtidigt som jag med skratten i halsen säger "ursäkta mig med".
 
När vi ätit färdigt gick sällskapet till Jannes farmor för att fika. Jag ursäktade mig med att jag måste sova, jag ska upp till jobbet imorgon. Nu sitter jag här i gästrummet och är skitlack. Hoppas jag somnar snarast, ingen idé att vara vaken mer denna skitdagen. Och hoppas hon får sitt fika i knät och smutsar ner sina egna byxor.
 
 

2012-07-21
10:00:56

Camping like a sir =)

2012-07-21
08:51:54

Kylboxen!
Jag glömde ju uppdatera om kylboxen!
 
Vi behöver en kylbox på väg ner till Polen och även nere i Polen på rummet. Det finns en liten kyl i rummet vi ska hyra men där får man plats med en dricka och en macka - om man har tur! Eftersom hjärtat är laktosintollerant och jag har noll koll på om det finns laktosfria produkter i Polen så ska vi ha med oss en kylbox. Mjölk och smör till hjärtat och kanske något gott vi kan ha på vägen ner. Sen föredrar jag faktiskt svensk frukost framför polsk. Jag har gärna med mig svenskt smör, ost, skinka och andra pålägg istället för att äta polsk hönspastej och allt annat konstigt de har för sig! =)
 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag försöka hitta en box efter jobbet och det gjorde jag!
Denna box från Harald Nyborg fick det bli. 350:- kr kostade den, jag köpte till adapter så man kan ha den i både vägguttag och cigarettuttag samt en batterivaktare (om man glömmer boxen i bilen och den är ipluggad i cigarettuttaget så slår batterivakten ifrån strömmen när den märker att bilbatteriet blir för svagt). Batterivaktare är viktiga saker! Tänk om vi glömmer bort att boxen är ipluggad i bilen när vi tar färjan över till Polen (som tar ca 7 timmar) och sedan inte kan starta bilen när vi ska av färjan eftersom batteriet är slut. Det hade varit rätt jobbigt! Jag vet liksom inte vad "dött bilbatteri" och "startkablar" heter på Polska så vi hade ju inte fått någon hjälp heller =)
 
Puss! ^^

2012-07-21
08:33:41

21 Juli 2012
God morgon!
 
Ser nu att mitt inlägg jag skrev igår inte kommit upp här på bloggen. Skrev via appen på mobilen men det verkar ju inte ha fungerat. Jaja, gårdagens inlägg var bara gnäll från mig om att jag inte har semester än, dvs inget viktigt ändå =)
 
Här kan man va =)
 
 
Om exakt en vecka sitter jag i bilen på väg ner till färjan i Ystad som tar oss över till Polen. Åh vad härligt! =) Min första semesterdag kommer bara bestå av att ta sig ner till Miedzyzdroje. Bil, färja, bil i ca 16 timmar. Jag älskar det, får se hur Janne tar det =) Han ska ju köra hela vägen med. Jag kanske är taskig som inte kör men han insisterade på att ta sin bil och då får han köra =) Jag kan köra nere i Polen sen för det är ju jag som vet vart vi ska.
 
Ps, det börjar bli lite drygt att sova hos svärisarna nu. Karin och jag har jätteroligt ihop och Frasse kan när han vill så det är inga problem så sett, MEN! Alla mina kläder ligger i en sportbag, jag vet knappt vad som är rent eller inte längre. Jag har minimalt med hygienartiklar - jag som är van vid ett helt badrum av produkter har nu minimerats till en deo, tandborste, hårborste, en tofs och lite smink. Jag och Janne vet inte vart vi ska göra av våra saker i "vårt" rum så det mesta hamnar i sängen. Igår hade jag t.ex. sällskap av två biltidningar som någon lämnat vid min fotända, det var ju mysigt. Sen kan vi ju inte myspysa heller =( Jag har sån sexabstinens så jag blir galen snart! Men att göra det hemma hos mina svärföräldrar när de är i något rum intill och kan höra oss - nej tack! Då får jag väl bli galen då.
 
Puss! ^^

2012-07-19
09:28:56

19 juli 2012

Jobba två pass på olika jobb samma dag var lite tufft. Jag var helt slut igår kväll! Mådde illa, hade huvudvärk och svårt för att somna. Idag blir det nog bättre :) jobbar till halv tre och ledig resten utav dagen :) kanske ska ut en sväng till Gällstad med, vi får se :) Puss! ^^


2012-07-18
07:20:16

18 juli 2012

Jahapp. Inte så bra planering idag inte. Har sovit hos Jannes föräldrar i natt. Gick upp kl 5 som vanligt när jag börjar tidigt. Åt frukost och drack kaffe med Karin (Jannes mamma) och sedan åkte jag till jobbet. Skillnaden att åka från Ulricehamn till Borås och Gällstad till Borås är att från Ulricehamn är det motorväg halva vägen. Så jag är väldigt tidig idag. Börjar kl 8. Oops! :)


2012-07-17
19:13:27

Bättre :)

Tyckte jag såg lite ledsen ut på förra bilden. Det är jag inte! Haha. Lite trött kanske men inte ledsen. Jag har ju snart semester och ny lägenhet! Nu kikade solen fram också :) Puss!^^


2012-07-17
15:14:03

17 juli 2012

Flytt pågår! Min dator är nerpackad någonstans så jag skriver via appen på mobilen nu. Allt jag haft i lägenheten ligger i lådor och påsar. Jag känner mig lite vilsen men det går nog över snart. 11 dagar jobb kvar. Håll ut! Puss! ^^


2012-07-16
06:45:29

16 Juli 2012
God morgon!
 
Uppe med tuppen idag! Passet igår slutade 22:05 och idag var jag schemalagd med start kl 07:55 idag men vi måste ha 11 timmars dygnsvila mellan passen så dagens pass försköts till 09:05. Lite halvsynd. Jag hade hellre slutat halv tre idag men halv fyra är inte skam det heller. Nu har jag sovit typ 6 timmar och är förvånansvärt pigg!
 
 
Morgonkaffe framför datorn =)
 
Jahapp, den 16 idag då, 12 dagars jobb kvar. Denna semestern är så efterlängtad!
 
Efter jobbet idag ska jag nog på jakt efter en kylbox. Rummet vi ska ha i Polen har inte mycket till kylskåp och vi måste ha med oss laktosfria produkter för Älsklings skull. De ska hålla sig hela resan ner med (som tar ca 12 timmar) och då är det bra att ha med egen kylbox. Måste hitta en till rimligt pris som man kan plugga in i cigarett-tändaruttaget i bilen och även i vägguttaget.
 
That is all!
 
Puss! ^^

2012-07-15
14:33:24

15 juli 2012
Hej hopp!
 
Söndag idag då. Jobb 17-22 ikväll. Fortfarande otroligt tråkig tid men det är okej =) 5 timmar brukar gå rätt snabbt.
 
Min fina mamma var hos oss igår medan jag jobbade. Hon hade med sig sina supermedel och städgrejer och gick bananas på lägenheten tydligen! Putsade fönster och jagade dammråttor. Haha, söta mamma. Hon har nog lite jobbabstinens tror jag =) Hon är så snäll som hjälper till fast vi inte ens bett henne.
 
Hjärtat är sjuk =( Ont i tänderna, käken och bihålorna. Varje kväll har han feber och är jättevarm =S Ena tanden är lagad sen innan och nu ser den ut att ha spruckit. Aj aj aj! Han är så fin som går och grejjar här hemma trots att han är sjuk och går på medicin.
 
En sak jag blir lagom sur på är att hans arbetskamrater blir sura för att han är sjuk. Ja, det är svårt när någon utav dem blir sjuka för de har inte många ersättare och det är inte alla som kan allas uppgifter. Men man kan ju inte hjälpa att man är sjuk! Vad ska han göra då? Ta sina starka tabletter och sätta sig i bilen eller? Då riskerar han ju livet. Jag kan också bli lite småsur när någon annan på jobbet bir sjuk och jag får jobba mer men så är det ju. Man måste hjälpas åt. När jag blir sjuk förväntar jag ju mig att folk ska hoppa in för mig. Det är så otroligt onödigt att bli sur och dessutom skriva arga facebook-statusar om det!
 
Nog om det.
 
Vi lever verkligen i flyttkartonger nu. Vi ska få iväg allt i nästa vecka. Då har jag lediga eftermiddagar och kan köra några lass jag med =) Jag måste hem en sväng till mamma och pappa med för att låna resväskor och hämta mitt pass. Vi måste växla pengar - skönt att ha det gjort innan resan. Om 2 veckor kan vi ligga på playan! =)
 
 
Miedzyzdroje =)
 
Puss! ^^

2012-07-14
17:25:52

Snabbt :)

Hallå :) Det blir ett snabbt inlägg idag. Hoppade in på mertid på jobbet idag. 2 timmar extra. Slutar kl 22. Hjärtat är hemma och flyttpackar :) mamma skulle komma förbi och hjälpa till med, får se om hon är hemma när jag kommer. :) Två veckor kvar till semester nu då. Den 28e åker vi till Polen! :) Puss!^^


2012-07-13
09:11:50

13 Juli 2012
Dagarna går fort!
 
Igår körde vi ett lass med saker. Firade mammas födelsedag ett par dagar för sent och åt middag tillsammans med henne =) Jag var förbi mitt gamla jobb och kikade på renoveringen de gjort. Vi handlade, kom hem, slängde på en film och sen var dagen slut. =)
 
 
Idag är det fredag den 13e vilket brukar innebära otur för min del. Hoppas det har ändrats! Jag är lite skrockfull, eller, mycket ibland. Nycklar på bordet är ett big no no! Och svarta katter över vägen... Mmm..
 
Idag har jag lyckats byta till mig ett pass som Camilla ville bli av med. 11-20. Vilket också betyder att jag bytte bort mitt tisdagspass. Så nu återstår det 15 dagar jobb och ingen ledig dag. Men på tisdag ska jag bara jobba ett par timmar på kvällen på Nyboholm. Skönt =)
 
Nehepp strax iväg till jobbet =)
 
Puss! ^^

2012-07-12
13:45:34

12 Juli 2012
Hej hopp!
 
Det blir inte mycket till inlägg idag för vi ska nämligen flytta saker idag. Massa saker och en del möbler ska till sitt nya hem - Jannes föräldrars garage. Vi är båda ledig idag så vi får passa på. Om någon vill hjälpa till är det bara att hojta! =)
 
 
Puss! ^^

2012-07-11
13:31:21

11 Juli 2012
Hallå! =)
 
Idag är det en väldigt vanlig, tråkig dag i mitt liv. Jobb mellan 17-22 och det förstör min dag. Hinner inte med att flytta saker innan jobbet, inte heller efter. Jag håller på att tvätta och det är det jag hinner med idag, efter jobbet blir det sängen för jag kommer inte hem förrän 23. Tänk vad skönt det hade varit med jobb i morse, mellan 8 och 13 t.ex. då hade jag varit hemma om ca en halvtimme och haft massa fria timmar kvar på dygnet!
 
 
Jaja, nu är schemat som det är. Jag är ändå ledig imorgon och övermorgon så så jobbigt är det inte. Imorgon ska vi äntligen flytta bort lite saker till garaget! Det är verkligen dags att rensa ut lägenheten nu.
 
Antal dagar kvar till semester: 17 st.
Antal jobbdagar kvar: 15 st.
 
Kämpa på!
 
Puss! ^^

2012-07-10
21:33:32

10 Juli 2012
Hej hopp! =)
 
Jag har jobbat idag. 13:30 - 20:00.
 
Nu har jag kommit hem och myst ner mig i soffan med lite mat och Sex and the City på datorn =)
 
 
Kvällsmaten består av paj och äpplejuice. Hjärtat jobbar så jag dejtar soffan ikväll.
 
Tittar på avsnitt från sista serien av SatC då Carrie dejtar Alexandr Petrovski och jag hatar honom! Gamla stofil som inte förstår skämt och alltid måste jobba. Hade jag börjat dejta en kille som hade visat sig vara som Alexandr hade jag sparkat honom i röven!
 
Kul att jag blir så upprörd över en karaktär i en serie, haha =P
 
Puss! ^^

2012-07-09
11:34:06

9 Juli 2012
Idag fyller min mamma år!
Grattis!
=)

2012-07-08
12:06:45

Från shoppingen
Mamma och jag gjorde stan i fredags och hittade massa fint!
 
 
Långklänning från Nova
 
Korta bysmyxor från Modegaraget
(köpte även ett par i svart)
 
Svarta shorts från Lindex
 
Köpte även ett par i beige
 
Baggyjeans från Lindex
 
Klänning från Lindex
 
Tunika från Modegaraget
 
Tunika från Modegaraget.
 
Jag är så himla nöjd! Nu kan semestern komma så jag kan visa upp mina nya kläder =)
 
Puss! ^^

2012-07-08
11:24:16

8 Juli 2012
Varning för tråkigt inlägg!
 
Idag ska jag jobba, och tre dagar till. Sen helg 2 dagar. Jobb 7 dagar på Transcom, 2 dagar på Nyboholm, 5 dagar på transcom.
 
Jobb totalt 18 dagar. Ledigt 2 dagar. Semester om 20 dagar.
 
Och någonstans i allt det här ska vi flytta med. OCH packa inför Polenresan som börjar om 21 dagar. Åh, vad har jag ställt till med?
 
Jaja, bara att bita ihop. Let´s have som fun ;)
 
Puss! ^^

2012-07-07
12:01:10

Bilder från gårdagen.

Jag =)

Mamma =)

Storebror =)


2012-07-07
11:57:46

7 Juli 2012
Igår hade jag en supermysig dag!
 
Jag var och shoppade i Ulricehamn med mamma. Handlade för mina presentkort jag fått när jag fyllde år och utökade därmed sommargarderoben. 2 fina klänningar, ett linne och flera par byxor. Och om det är något jag behöver är det byxor! Har 2 par jeans jag gått i hela vintern och nu är de helt slitna och trasiga.
 
Jag ska ta bilder på käderna när jag hinner. Jobbar från och med idag och en vecka framöver. Kvällspass. Blä! Kommer inte hinna göra nånting typ. Men men, så är det.
 
21 dagar kvar tills semestern! =)
 
Puss! ^^

2012-07-06
11:27:40

Det sitter en pojke på månen..
Eller, jag menar, det står en man på taket!
 
 
Från igår kl 14 tills idag kl 6 har det stått en knivbeväpnad man på Ulricehamns Sparbanks tak. Han har gjort uttalanden som:
"Jag hoppar, jag ska ta livet av mig!"
"Jag är Guds riddare!"
"Polisen har kidnappat min fru!" 
 
Det blev en stor uppståndelse i vår lilla stad p.g.a. denna man. Folk flockades till marknadsplatsen och sparbanksuset för att titta på spektaklet. Jag var inte bätte själv, både jag och mamma var där och tittade. Gubben gick runt på taket och viftade med en kniv medans hans mamma, flickvän, psykolog och en civilpolis försökte tala honom till rätta. De lyckades efter 16 timmar.
 
Man undrar verkligen hur han mår egentligen och vad det var som fick honom att bete sig på det sättet. Stackars kille =/
 
Anyway, jag var hos mamma igår, jättelänge! Vi åt mat, fikade, pratade och skrattade. Det var en rolig dag =) Jag åkte hem väldigt sent igår och har sovit som en stock. Jag har även drömt de lustigaste drömmar;
 
Jag drömde att Takmannen hoppade ner från taket - och klarade sig! Han gick in på Sibylla, köpte en glass och gick därifrån som ingenting.
 
Jag drömde även att jag och godingen satt i kyrkan. Prästen stod framme vid altaret och utbrast:
"Nu förklarar jag er skilda"
Jannes exfru flyger upp från sin plats och springer ut ur kyrkan med världens glädjetjut:
"Jag är fri!" 
Då tar Janne min hand, ler mot mig och leder mig fram till prästen, och så säger han:
"Kan jag få gifta mig med henne istället?"
 
Drömmar säger jag bara, vad får man allt ifrån? Är det ens undermedvetna som försöker reda ut alla sinnesintryck under dagen? Jag tror det, men att det blir lite rörigt.
 
 
Nu sitter jag och äter frukost. Jag ska in till stan om en stund och träffa mamma =) Vi ska kika runt i affärer lite och ta en fika på stan. Mysigt!
 
Sen ska jag möta upp hjärtat och hans vänner på en lunch.
 
Ikväll ska jag och älskling på 3D-bio. Mys!
 
Puss! ^^

2012-07-04
07:24:36

4 Juli 2012
Igår mötte jag upp hjärtat på Clas Ohlson för att köpa ett damsugarfilter och sedan hamnade vi på Elgiganten.
 
Hjärtat behövde en ny telefon och jag med egentligen. Vi kikade runt lite och jämförde abbonemang. Han bestämde sig för en vit Iphone och jag blev sugen jag med, då köpte han en till mig (kostade 1 krona, haha) och mobilskydd. Abbonemanget betalar jag självklart själv. 419 kr per månad, en bra deal =)
 
 
Jag fick en svart och goding en vit mobil.
 
Vi var även en sväng på Lagerhaus, det finns sååå mysiga, roliga saker där! Cubus blev det med och där köpte jag ett par leggins och en tröja, det kommer bilder på det sen.
 
Nu hinner jag inte skriva mer, måste pysa till jobbet. Jag har fredag idag så jag ska jobba till halv fyra och sen har jag 2 dagar ledigt! Wiho! =)
 
Puss! 

2012-07-03
07:06:58

3 Juli 2012
Hello =)
 
Lika trött idag! To do list: lägga mig i tid! Inte lätt när man blir ihjälgosad av hjärtat när man ska sova bara, hihi^^
 
26 dagar kvar till semestern. Hoppas det går fort. Det gör det säkert för jag ska jobba 22 av de dagarna. Jag och mitt schema alltså, jisses. Det ska bli så skönt att få pusta ut och varva ner sen =)
 
Och jag längtar fortfarande som en tok till Polen! Längtar, längtar, längtaaaaar! =)
 
Idag är det hjärtats och min månadsdag, 7 månader idag =)
 
 
Min fina <3

2012-07-02
07:06:08

2 Juli 2012
Såå trött idag va. Jobbade till kl 22 igår, kom hem strax innan 23, var hungrig och åt. La mig vid midnatt och klockan ringde kl 6 idag. Gääsp!
 
Nu har jag ätit frukost och ska göra mig i ordning för jobb.
 
I eftermiddag ska jag bli bjuden på middag hos svärmor. Mysigt =)
 
Puss! ^^

2012-07-01
12:38:24

1 Juli 2012
Hej =)
 
 
Här satt jag i fredags och väntade på dödsdomen.
 
 
200:- fick jag betala för ett "hej", ett bromstest och en koll på bromsröret. Besiktningsmannen jobbade max 5 minuter och skickade iväg mig med ett blankt papper och ett "skickligt gjort". Jaha, tack då. Ombesiktning borde fan vara gratis! Jag förstår att de måste ha betalt, men 200:- för 5 minuter är väl lite väl?
 
Igår på jobbet fick jag alldeles för mycket info av en kollega om hennes privatliv. Babymaking. "Vi har haft problem, jag har opererat mig och vi har inte fått ha sex på en månad. EN MÅNAD!" Öm, okej, tack för infon och tack för frågan om jag inte själv ska skaffa barn snart. Tack och lov ringde det då och jag blev tvungen att ta ett samtal. Puh!
 
Varför är det så bråttom? Varför skaffar alla barn? Gah! T.o.m min bästa kompis tycker det är dags för mig. Min kille också. Och mamma. Jag har ju vissa krav innan jag skaffar barn.
 
1. En fastanställning.
2. Bil och körkort.
3. Massor med pengar på sparkontot.
4. Stort boende.
 
Sen ska jag gärna ha gift mig innan jag börjar producera och framförallt ska jag känna mig klar med ungdomslivet. Jag föstår de som vill vara unga mammor, man är piggare och hinner med mer. Men det är viktigare för mig att vara stabil - både ekonomiskt och i förhållandet.
 
Så, sluttjatat om det, jag skaffar barn sen nån gång.
 
Idag ska jag jobba kväll, ända till kl 22:05. Som tur är har jag Amanda vid min sida så vi kan prata bort dö-tiden (då det inte ringer). Jag jobbar tills på onsdag och har helg tor-fre denna veckan. Gött! =)
 
Hoppas ni har en mysig söndag!
 
Puss! ^^