Mudd^^

2013-11-30
08:58:42

Lördag
Då var det lördag, 5 timmar jobb stundar sen är arbetsveckan klar :) hoppas det går fort idag för när jag slutar ska jag hämta Janne och åka ut till mamma på middag. Vi ska även julpynta hos henne, hon bjuder på mat och vi pyntar!

Imorgon ska vi ha mysdag på stan :)



2013-11-29
10:41:48

Fredag
Åh vad skönt det var att vara ledig igår :) jag fick upp lite pynt och julgardiner :)

Idag har jag sovit alldeles för länge men jag ska jobba kväll idag så på så vis är det bra. Jobbar 17-22 och sen är det bara hem och sova för jag börjar kl 9 imorgon. Skönt att sluta kl 14 imorgon och sedan vara ledig tills på måndag :)

På söndag är det 1:a advent och skyltsöndag så då tar jag med mig Janne (om han är bättre i ryggen), mamma och svärisarna på stan :)

2013-11-28
08:53:15

God torsdag!
Jag kör igång dagen med tvättid kl 7-11 idag, den är på tork nu och jag avnjuter min första skål med risgrynsgröt för säsongen :) 

Igår satte jag upp julstjärnan i vardagsrumsfönstret och ängeln i sovrumsfönstret. Idag ska jag fortsätta med pyntet, jag ska inte ta fram allt men jag måste kika på vad vi har. Jag hittade en låda med julpynt som inte är min, den är nog Jannes men jag har inte sett den förut så jag är nyfiken på vad som gömmer sig i den :)

Ikväll blir det rådsmöte på UH också :)

Så bra ledig dag! :)




2013-11-27
06:02:54

Onsdag
När jag orkar gå upp i tid ser det ut såhär på frukostbordet:

Idag jobbar jag till kl 12,55, imorgon ledig och sedan jobb fredag kväll och lördag morgon. En ganska bra vecka :)

2013-11-26
10:04:02

The perks of having ryggskott
Janne och jag har haft det så mysigt det senaste dagarna. Varje kväll har vi myst ned oss i sängen eller soffan och tittat på film. Han har ryggskott och är sjukskriven så han har rätt ont men om man bortser från det så har vi det superbra :)

Igår såg vi The Purge och i förrgår Percy Jackson och monsterhavet. Ikväll kanske det blir något annat :)

Det är så mysigt att ha honom hemma :) jag vill att det ska bli kväll nu så vi kan umgås :)



2013-11-24
12:53:36

Sunday
-"drick med måtta"
-"jag har inte hans nummer"

Idag mår jag väldigt bra med tanke på vinet som dracks igår. Jag tror inte att bakfylla är min grej riktigt ;)

Lägenheten är städad sånär som på dammsugen, vill inte bröta igång den när Janne sover. Diskmaskinen är igång och jag har myst ner mig i soffan framför SatC säsong 2 med en kopp kaffe :)




2013-11-24
02:58:41

Janne fyller år ;)
Vi började dagen med att bygga med lego :)


Sedan fikade vi :)


Janne fick en t-shirt :)


Och ikväll har vi haft fest :)




2013-11-21
06:55:49

Snö
Då var det vinter! Snön började dala ner igår kväll och nu ligger det ett vitt täcke utomhus. Jag tycker det är vackert och mysigt :)

Snöjouren har inte varit ute och skottat, lite dåligt tycker jag eftersom de brukar tillkallas så fort de första flingorna faller. Men de brukar hoppas på töväder istället för att åka ut och skotta.

Idag är jag superglad över mina vinterdäck och min kupévärmare :)




2013-11-20
11:28:54

Onsdag
Onsdag betyder att uppförsbacken på veckan är slut och nu går det nerför till helgen :) på lördag fyller älskling 33 år och det blir fest hemma för att fira :)

Han är så fin min Jan-Gunnar :) Min tatuerade, asatroende väktare som dricker en balja kaffe och röker två cigg till frukost. Han myser runt i sina mjukisbyxor och försvinner till garaget med jämna mellanrum. Han har mitt namn inristat på brickan i hans halsband och han tjatar hål i huvudet på mig om alla barn vi ska skaffa :)

Jag älskar min Janne <3

Och jag förstår varför han tror på Oden :)




2013-11-19
07:45:45

Drömmar
Varför drömmer man så konstigt ibland?

Inatt var jag i Ullared med en tjej på jobbet som jag typ aldrig har pratat med. Vi köpte matchande nyårsklänningar. Jag hade min gamla Honda och påväg till jobbet genade jag med bilen nerför en trappa.

Undrar hur min hjärna kommer fram till dessa saker?

Ne, nu åker jag till jobbet. På vägen, inte trappor :)



2013-11-18
07:29:07

Måndag
Idag ville jag inte gå upp. En nybäddad säng, en nyduschad Mudd och en kramig Janne. Jag vill ligga kvar hela dagen ju! Men jobbet kallar.

Tog morgonciggen på balkongen, då kommer två målare som renoverar en lägenhet i huset intill. Den ena målaren kommer i shorts! Are you insane? Det är november! Burr! Jag slutade använda shorts i september! Han är nog inte lättfrusen av sig.

Det här hade jag velat göra hela dagen;



2013-11-17
11:44:49

Helg :)
Igår vaknade jag kl 5 när Janne kom hem. Vi pratade en stund och kl 6 var jag jättehungrig så då gick jag upp och åt frukost. Kl 7-11 var det tvättid och jag passade även på att diska och städa under den tiden.

Strax efter kl 11 åkte jag och pantade burkar och sedan vidare ut till mamma :) vi bakade lussekatter, bullar och småkakor. Jag var där hela dagen! Vi åt fisk till middag som jag älskar men aldrig äter hemma för Janne gillar inte fisk. Vi pratade med min morbror i Polen över Skype och mina kusiner ska eventuellt komma hit på februarilovet :) på kvällen tittade vi på The Expendables och jag somnade nästan i fåtöljen, haha :)




2013-11-15
21:19:35

MIN fredag!
Kommer hem från jobbet och äter en räkmacka, häller upp ett glas vin, färgar håret, fransarna och brynen, tar fram Ben&jerrys och myser i min onepiece framför TVn. Detta är MIN fredag :)




2013-11-15
10:15:53

Friday!
Min gamla kompis från mellanstadiet postade sin bloggadress på FB, nyfiken som jag är går jag in och kollar. En träningsblogg verkar det som, läser; "har redan gått ner 15 kg men har 11 kvar till 80". Det får jag till 106 kg. Va? Denna lilla speta? Antingen så döljer du det väl eller så är jag blind!

Anyways, jobbar sista dagen på min 7-dagarsvecka idag. Såå skönt! Och de behövde inte mer folk på kvällspass idag så jag slutar kl 18! Woop Woop! :)

PS, fick detta ljuvliga meddelande från Janne häromdagen;


Haha, min tokboll! :)


2013-11-14
09:53:28

Redan torsdag...
...och torsdag betyder ungdomsrådsmöte :) kl 19 idag eftersom jag jobbar till kl 18. Men mötet går nog snabbt, vi har inte så många punkter att ta upp.

Igår var Lucy hos oss, mys! Vi drack te och pratade. Sen kom Janne hem och helt plötsligt handlade samtalen om politik och wwII. Vad hände? Haha :)  men det är roligt att prata om sånt :)

Nu längtar jag till helgen så jag kan städa. Våra fönster är riktigt smutsiga så de måste jag putsa! Tvättid är bokat och så måste jag bära ner balkongmöblerna, när "stormen" var så hamnade de i badrummet är där ska de ju inte vara! :)




2013-11-12
07:46:48

Tisdag
Idag är det inte lika kallt, men blött :/

Jag vaknade när Janne kom och la sig i sängen, vi kramades en stund och sedan gick jag upp för jag var hungrig. Jag är alltid hungrig när jag vaknar! Så nu har jag fått i mig frukost :)

Det blir en lång dag idag. Jobb till 18 och sedan ska vi bowla med jobbet. Jag kommer nog hem sent idag men Janne jobbar så jag missar ingen kvalitetstid med honom iaf :)

Igår köpte jag lite födelsedagspresenter till honom. Åh vad det är roligt med paket :)


Jag tycker nästan det är roligare att slå in och ge bort än att få själv :) hoppas han blir glad :)

2013-11-11
09:50:52

Kallt!
Nu kom kylan. -2,2 grader och frost på allt utomhus! Tur att jag vaknade i tid så jag hann springa ut och koppla in kupévärmaren, det glömde jag igår. Idag är jag glad att jag har vinterdäck på bilen :)

Ikea skickade ut en julkatalog som jag kikade i nu. Åh vad jag vill julpynta! Fast jag får inte börja med det förrän tidigast 24 november, eftersom Janne fyller år den 23 november och när han fyller år är det inte jul!

Men enligt mitt preliminära schema är jag ledig alla helger fram till jul så jag kan julpynta då :)




2013-11-10
10:08:20

Sunday funday!
Jobbar 9,05-15,05 idag. Sitter på jobbet och stirrar. Det ringer knappt, jag har haft 4 samtal på en timme och vi är 7 personer inne. Men det känns så onödigt att kompa. Jag tjänar ju helg-OB idag :)

Jag tänkte att jag ska försöka köra en kompfri månad. Jag vill inte jinxa något genom att lova för mycket men jag ska försöka dra ner på kompen iaf. Förra månaden var det nog 12 timmar komp och det är mer än 1000kr innan skatt så det blir rätt mycket.

Jag längtar till klockan blir 15 så jag kan åka hem till mamma på söndagsmiddag :) mysigt! Pappa jobbar och det är ju synd för det är Fars dag idag.


Min söta pappa <3

2013-11-09
13:05:47

Lördag
Hello!

Mötet i torsdags gick kanon! :)

Igår hade vi rockabillykväll och det var riktigt roligt. Hamburgare och milkshakes stod på menyn, bra gammal musik i högtalarna och så såg vi två filmer; Sista natten med gänget och Grease :) vi spelade UNO också, det kortspelet är tillbaka! Jag minns att vi spelade det när jag var liten så det är kul att vi tagit upp det igen :)

Idag är det kvällsjobb på schemat, imorgon jobb på förmiddagen och på kvällen ska Janne och jag på middag hos mamma :)


Jag, Sofia och Lollo :)

2013-11-07
07:51:07

Sunding is back!
Jag läser Ulricehamnstidningen varje dag den kommer ut och idag var det intressant, debattartiklar mellan Lars Holmin (m) och Niclas Sunding (SD).

Jag hejar på den sistnämnda! Niclas var på vårt politikermöte på UH förra året och var den enda politiker som var genuint intresserad av verksamheten. Han tog av sig skorna, tittade runt, pratade med alla, frågade och svarade. Lille Lars hade inte tid att komma utan skickade någon annan.

Nu debatterar de i tidningen. 25 miljoner per år för Lassalyckan är helt okej enligt Lars. Niclas fråga om vad flyktingar i kommunen kostar är inte relevant. Personliga påhopp är också okej enligt Lars, speciellt mot en SD-politiker. Eftersom Niclas lämnade sin stol i kommunfullmäktige av personliga skäl uppmanar Holmin nu oss att inte rösta på Sunding, vem vill rösta på en tom stol?

Ja, jag röstar hellre på en tom stol än på lille Lars som lägger mina skattepengar på skitsaker.

Heja Niclas!






2013-11-06
19:04:25

Detta är så tråkigt!
Jobba kväll när det är helt dött är ingen höjdare. Det finns inget som får tiden att gå. Jag spelar alla spel på mobilen och läser Aftonbladet 17 ggr, efter det har det gått 8 minuter ungefär. Blä.
Jag vill hem och ta helg nu ju!



2013-11-05
13:34:29

Är det tisdag idag?
Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Ja, det är en helt vanlig dag idag. Det är tisdag men på min arbetsvecka är det torsdag eftersom den började i lördags. Knepigt, jag vet!

Igår satt Janne och jag uppe till kl 2 och tittade på Man of Steel. Janne älskade den, jag var mer: Meh... Den var lite för overklig för min del. Men chipsen var goda! Haha. Jag somnade nästan i slutet men lyckades hålla mig vaken genom att dricka cola.

Nu sover han som en stock medan jag har varit uppe och fixat middag. Det blev moussaka på potatis. Gör jag den på aubergine så vet jag inte om Janne kommer äta. Han är kinkig med grönsakerna :p

Idag jobbar jag 17-21. Tråkig tid men det är lugnt på jobbet då :)




2013-11-04
14:09:50

Dagen jag slutar planera...
...är nog dagen jag dör.

Jag älskar att planera! Kalendrar! Listor! Mitt hjärta jublar!

Just nu planerar jag rådsmöten, dagordningar, fredagsaktiviteter, hjärtats födelsedag, advent, jul, nyår. I'm so exited! :)




2013-11-03
13:11:52

Nu händer det grejer!
Ungdomsrådet har tyvärr minimerats till endast 6 st ungdomar MEN nu är vi själva igen, utan ledare, och jag är ordförande :) det känns väldigt bra och jag är mycket förväntansfull! De flesta i rådet är engagerande och drivande ungdomar. Vissa följer bara med men så är det väl alltid.

På torsdag har vi vårt första självständiga möte och vi har eventuellt en ny medlem på ingång. Jag hoppas att hon är seriös och känner att rådet är något roligt :)

Nu ska jag till jobbet. Ha det gött!
/Madeleine Nilsson
Ordförande i Ulricehamns ungdomsråd




2013-11-02
11:28:00

Lördag
Idag är det lördag och jag ska jobba. 14,35-22,05. Det är väl det jag ska göra. Har inget annat inplanerat faktiskt och det är väldigt skönt!

Igår hade vi halloweenfest på UH :) vi åt middag, fikade, gick tipspromenad, lekte läskiga lekar och hade spöktimme :) väldigt lyckat :)


Jag var pirat!! :)