Mudd^^

2011-06-30
20:05:15

Att göra imorgon

Hej hej,

detta är ett meddelande till mig själv.

Att göra imorgon:

  • jobba 08:00 - 12:00
  • klippa gräset
  • vattna blommor ute
  • vattna blommor inne
  • ta ner Kattis saker till källaren
  • packa pass
  • packa pappas gröna kort
  • kolla om mjukisbyxorna torkat, annars hänga ut dem
  • köpa mjölk till Kattis
  • fixa naglarna
  • Ta ett långt skönt efterlängtat bad =)


2011-06-30
19:03:07

Ny design =)
Hej hej!

Nu har jag en ny design som jag hittade på www.designadinblogg.se =)

Jag har ändrat färgerna dock så den är inte helt i original.

I hope you likey likey =)

Kyss!



2011-06-30
17:56:04

Jag började..
Hej hej,

jag började med att läsa Martina Haags "Martinakoden" av de böcker jag köpte idag. Och vet ni vad? Den är superbra! Hon skriver så roligt, ironiskt, glatt och lustigt! Jag blir glad =)

Jag har varit lite mer duktig idag, har aktiverat mitt mecenatkort så färjebiljetten till Polen blir aningen billigare. Jag har även tvättat det sista jag skulle tvätta innan resan samt packat nästan allt så jag inte behöver göra det imorgon, eller (gud förbjude) natten tills på lördag då vi ska åka på lördag morgon kl 07:00.

Det blev lite fullt i väskan dock :S har än så länge bara packat ner alla kläder jag ska ha med mig. Jag har INTE packat ner skor, mobil, pengar, smink, hårborste, tandborste, toa-saker etc ännu och väskan är nästan full! :S

Jaja, vi får se hur det går. Jag har en reservplan dock! Att ha med mig en supersize handväska där jag kan packa ner allt som inte kommer plats i resväskan! Sedan lägga den stora handväskan i bilen medan vi åker färja och bara ha en liten clutchväska (som självklart kommer vara nerpackad i den stora handväskan) med mig upp på färjan. Smart drag miss Mudd^^!

Nee, nu får det bli lördag tycker jag. Jag vill sola, bada, shoppa och äta mumsig mat. Tills dess har jag iaf en superbra bok att fortsätta läsa =)



2011-06-30
12:32:04

Semestershopping!
Hej hej,

Idag vaknade jag av att min hyresvärd ringde (han skulle ringa idag för jag skulle lämna tillbaka mina nycklar). han sa att han var på väg in till Ulricehamn och att vi kan ses utanför lägenheten om ca 30 minuter. Gaah! Jag var ju helt nyvaken.

Jag pallrade mig upp iaf, åt en yoghurt, borstade tänderna och sen åkte jag. Jag lämnade nyckeln så nu är det Hej Då på riktigt! Åh min fina läggenhet.

Sen gick jag till Torgstallet och åt frukost ute i det fina vädret =) det var massa mysigt!

När jag fyllde år fick jag ett presentkort på Lindex av Mia, Sandra och Dennis så när jag ätit klart gick jag dit och kikade. Jag hittade massa fina saker!




Bl.a. en bombshell-BH. Helt jävla otrolig va! Hela kupan är vadderad så bysten blir ca 2 storlekar större. MINA TUTTAR BLEV ENORMA!!!! Det var så coolt så jag köpte den! En vit med spets på =) Jag är absolut inte missnöjd med mina bröst men med denna BH:n på kan man ju bli hypnotiserad av dem! Sjukt coolt!












Jag köpte även två basiclinnen. Ett svart och ett vitt, rätt långa (går en bit ner på rumpan). De kostade bara 80 kr styck och jag behöver lite basplagg så de blev kanon med dem =)


Efter Lindex gick jag till bokhandeln för att hitta lite sommarläsning =)

    

Kajsa Ingemarsson - Inte enklare än så & Kajsa Ingemarsson - Lyckans hjul

Jag har tidigare läst hennes "Små citroner gula" och "På det fjärde ska det ske", de böckerna är jättebra så dessa är nog också det =)



  

Martina Haag - I en annan del av Bromma & Martina Haag - Martina-koden

Martina Haag har tidigare skrivit "Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra)" som även finns som film med martina i huvudrollen. Jag älskade både boken och filmen så nu var jag ju tvungen att läsa dessa två också!

Jag köpte även ett magnetiskt bokmärke, det är nog bra eftersom jag ska ha med mig böckerna på semestern och då kanske ett vanligt bokmärke försvinner. Detta var rosa med texten: Naughty bits here! Vilkan jag skulle tolka som "rör du min bok så biter jag dig" =P


Nu ska jag slänga in en sista tvätt innan jag ska börja packa inför Polen. Ikväll blir det jobb mellan 17 och 21. Då kanske jag börjar läsa om det inte är för mycket att göra på jobbet. Vet inte vilken bok jag ska börja med bara! Oh well, det löser väl sig =)



2011-06-29
23:06:59

Då var det bestämt =)
Hej hej,

nu är det bestämt. Jag åker till Polen på lördag! Åh mitt fina land =)





Det var tänkt att felicja skulle åka med men det blir inte så :( bautatråkigt!!! Men jag ska åka iaf, mamma o pappa är redan nere och deras kompisar åker ner på lördag så då tigger jag skjuts :) hihi

Så från och med lördag denna vecka får ni ha överseende med dålig blogguppdatering eftersom jag varken har dator eller internet med mig. Det får bli internetcafé isf =)


2011-06-29
15:18:40

I´m done!
Hej hej!

Idag har jag jobbat 8:00 - 12:00. Det var många rum att städa men jag jobbade tillsammans med Jomana så jag slapp städa själv, det gick ganska snabbt ändå. =)

Efter jobbet tog jag ner min tvätt, vek den och la in i garderoben. Jag lagade lite mat och sedan flyttade jag ut alla kartonger som stått i stugan men som ska upp på vinden. Så nu har jag mer plats här nere =) Ska flytta lite mer saker men det får vänta tills jag vet vart jag ska ställa dem, alternativt göra plats för dem.

So now I´m done for the day! =D

Nu ska jag slappa med musik från Bandit Rock´s webbradio. AWESOME!






2011-06-28
19:15:33

Grattis Marcus!
Hej hej,

Mitt första kusinbarn har kommit till världen =)

Helt otroligt! Det blev en liten kille och min kusin Marcus är pappa.





Grattis Marcus till ditt lilla underverk! =)



2011-06-28
19:12:42

Nu är jag dålig!
Hej hej!

Nu är jag dålig som inte uppdaterar er om mitt häftiga liv!

Vart var jag? Jo, i Kråkeboviken. Det var mysigt! Där är jag MaddeFucker och Anita hade en kille åt mig. Han var snygg men han sa inget och jag var nykter så jag lät honom vara.

Sen åkte jag hem, sov, jobbade, kom hem, åkte o jobbade, sov, vaknade, flyttstädade, kom hem, sov. Och där har ni min helg plus måndag.

Som sagt, min lägenhet är städad och tömd. Ett kapitel i mitt liv är avslutat. Det är sorgligt. Men va fan, nu har jag ingen hyra o gratis mat så jag klagar inte. Plus att jag jobbar och får därmed lön och inte csn. AWESOME! =)

Jag måste seriöst ligga snart. Jag och Felicja ska till Polen och där vill jag inte ligga så jag borde göra det innan jag åker. Hmmm, jag får ringa godingen.

Ha en rolig tisdagkväll =)



2011-06-25
17:46:36

Forts. Midsommardagen.
hej hej,

idag är det alltså Midsommardagen och jag är fortfarande nykter. Jag börjar nästan uppskatta det här med att festa nykter och vakna välmående nästa dag =) Visst, man saknar lite sömn men det gör väl inget? Jag kan ju sova vartsomhelst närsomhelst!

Efter att jag slutar jobbet idag, klockan 19, ska jag åka ner till Kråkeboviken. Sandra är där så vi ska umgås lite, och Dennis med såklart =) De har med sin nya hund och jag är ingen hundmänniska. As a matter of fact så hatar jag hundar. Dreglande illaluktande varelser som gärna hoppar upp på mig. USCH! Det kan jag vara utan! Hoppas Sandras o Dennis hund är lugn iaf, då går det bra =)

Jag måste seriöst hitta min kamera. Den har kommit bort i flytten och jag får panik! Funderar nästan på att köpa en ny fast den borttappade jag har inte är mer än en månad gammal. Vill ha med mig en kamera på semestern ju!

Åh, jag blir ledsen. Nu måste jag röka bara för det. Hade varit sjukt skönt att ligga med men det tar vi en annan gång.

Peace!




2011-06-25
08:15:19

God morgon alla glada!
Hej hej,

Igår slutade jag jobbet klockan 19 och åkte ner till Näsboholm där mamma och pappa lagt till med båten vid deras kompisars stuga. Vi grillade, åt och pratade. Supermysigt precis vid strandkanten! Efter maten gick vi till dansbanan och träffade lite mer folk. Sen buggade jag och mamma. Vi har gått på buggkurs så nu är vi experter. Nästan.

Jag begav mig hemåt strax efter midnatt men mamma o pappa stannade kvar och sov i båten. Jag somnade ganska sent igår, jag tror klockan hann bli två, och idag gick jag upp klockan 7. Jobbet börjar klockan 8. Detta är andra helgen i rad som jag jobbar men det gör ingenting för på fredag får jag semester i 9 dagar och då ska jag till Polen =)

Trevlig fortsättning på midsommarhelgen!


2011-06-24
17:13:41

Låt det gå undan!
Hej hej,

okej, 1 timme och 47 minuter kvar på jobbet. Låt det gå undan för jag vill träffa folk som jag känner ju!

Jag fick midsommarmat i båten idag =) Fina mamma o pappa som har ordnat =)

Nehepp, back to work. Peace!



2011-06-24
11:39:53

Midsommarafton
Hej hej,

Idag är det midsommarafton. Jag ska hjälpa pappa med att sjösätta båten, äta lite midsommarmat och sedan iväg till jobbet.

Så jag tänkte bara passa på att önska alla en trevlig midsommar!



Ligg lugnt ;)



2011-06-22
17:49:32

Bloggriket
Hej hej,

Det finns en sida som heter bloggriket för oss bloggare!

-> http://www.bloggriket.se <-

Hur många röster får du?

Puss!



2011-06-22
17:20:49

Jag längtar!
Hej hej,

Jag längtar som en tok till min semester för då ska jag åka till Polen!

Har inte varit där sedan 2009. Skäms på mig! Men det blev ingen semester förra året för jag hade slavdrivare till arbetsgivare och fick knappt vara ledig någonting! Men denna sommaren blir det av igen!

Mamma och pappa åker ner den 28:e Juni, men då jobbar fortfarande jag så jag åker ner 2:a, 3:e eller 4:e Juli. Det beror lite på hur jag ska ta mig ner till Ystad, med buss, tåg eller skjuts =) Vill inte ta bilen och ställa den i Ystad i nästan en vecka.

Felicja ska med detta året och det kommer bli awesome! Då kan jag äntligen utforska nattlivet i Miedzyzdroje. I vanliga fall äter jag glass med mamma och pappa på dagarna och sover på nätterna. Det ska det bli ändring på tycker jag =)



Här är hela familjen i Swinoucjie sommaren 2009 =)


2011-06-21
18:31:16

Vad hände igår?
Hej hej,

vad hände igår egentligen? Jag glömde att blogga! KATASTROF FÖR FAN!

Men ni kan vara lugna, I am back =)

Jag hade lite fullt upp igår. Jag jobbade på förmiddagen, sen hämtade jag pappa på Landvetter, vi åkte till Allum, Jula och Biltema. Efter den lilla GBG-trippen åkte jag till bästaste Felli och umgicks med henne nu när hon är hemma i Ulricehamn =) Sen åkte jag hem och sov så jag hann inte. Förlåt bloggen!

Idag har jag flyttat alla stora saker från lägenheten så nu är det bara småskit kvar =) Efter det åkte vi till Limmared och lämnade pappas bil. (Brorsan behöver den för att dra husvagnen och de ska till Falkenberg imorgon.) Sen åkte vi hem, jag till jobbet och mamma och pappa åkte och köpte mat till mig för vi hann inte med att laga middag. Så jag fick kina-mat levererat till jobbet =) Snälla föräldrar jag har!

Så, nu har min bloggabstinens lugnat sig lite så jag kan jobba vidare =) Eller ja, alla gäster har kommit så jag väntar egentligen bara på att klockan ska bli 21 så jag kan stänga. Hihi^^

Have a good one!



2011-06-21
18:24:19

Vila i frid, Ryan Dunn.
Ryan Dunn har dött i en bilolycka.

Det gör mig ledsen.

Han var så rolig och fin <3



Vila i frid, fina Ryan!



2011-06-19
18:18:20

Veckans goding!

Hej hej,

veckans goding är grymt försenat men det skiter jag i!

Here it is:



Namn: Sex and the City

Ålder: 13 år (serien startade ´98)

Relation: Min nya favoritserie <3

 

Ja, kan du tänka dig? Denna veckas goding är en serie och ingen person.

Varför?

Ja, för att det är så jävla bra helt enkelt. Innan när folk har sagt att de tittar på Sex and the City har jag himlat med ögonen och tänkt: oooookej. Men jag började titta på serien hemma hos Bea och nu kan jag inte sluta! Jag älskar att följa tjejernas liv, Miranda, Samantha, Carrie och Charlotte. Underbart! =)

Ni som inte sett serien: ge den en chans, you might like it!


2011-06-19
18:10:44

ikväll
Hej hej,

ikväll efter jobbet vill jag bara titta på Sex and the City, eller någon film, och äta godis!

Godis kan exempelvis vara dumle-kolor =)




Godis är gott och jag är trött!


Puss och kram!



2011-06-19
08:52:19

Dagen efter =)
Hej hej,

gårdagen gick rätt bra ändå. Visst jag har bara sovit ca 2,5 timmar men men, det var det värt =)

Efter att jag slutat jobbet igår kväll åkte jag till Limmared och hämtade upp Karin (födelsedagsbarnet) och resten av brudarna. Vi satt en stund hos Karin innan vi åkte mot Sigges Loge. Det var en mysig förfest. De hade haft sexparty innan jag kom, det var tråkigt att jag missade det men jag har varit på sånt innan så det gör inget =)

Vi åkte vid halv tio mot Sigges och var tvugna att åka in i Gislaved för att fråga om vägen. Vi stannade vid macken och jag sprang in i min 50-talsoutfit. Jag fick tag i en securitasvakt ( en väldigt söt en) och frågade honom om vägen, då busvisslar de andra på mig, haha. Pinsamt men jag bjuder på den =)

När vi väl hittat dit gick vi in och kollade oss omkring. Det är ganska stort alltså! Först kommer man till Stora scenen där kvällens huvudpersoner uppträder, igår var det John Lindberg Trio, ett riktigt rockabillyband! Sen finns det två dansgolv till på bottenvåningen, ett med rock och ett med lite mer popmusik. Uppe på loften har vi trubaduren, den snygga, charmiga, skönsjungande trubaduren. ÅH! Så snygg va! Han var riktigt ögongodis och väldigt trevlig att prata med =) Han sjöng för våra födelsedagsbarn och tyckte lite synd om mig som skulle få hem alla dessa brudar sen OCH upp till jobbet dagen efter. En riktig goding =)

Vi hittade till maten efter ett par timmar. Brudarna betalade min mat eftersom jag ställde upp och körde. En kebabtallrik blev det - gudagott kl 01 på natten! Hade inte ätit sen innan jobbet så det var välbehövligt och smaskigt.

Jag blev uppbjuden flera gånger och det var jätteroligt att bugga! En sak som är tråkig när man är nykter är att man känner dofter tydligare än när man är full, och att dansa med Mr Öl-andedräkt och Herr Cigarettrök var väl inte superkul men vad gör man inte? =) Det är roligt att dansa iaf =)

Jag träffade Robban, min bugglärare, supertrevligt, men han försvann sen. Jag såg honom bara i början på kvällen men det var roligt att träffa honom igen! Sen träffade jag Henrik också, jättekul för vi har inte setts på flera år tror jag. Men i slutet blev han superklängig och jobbig så det var lite tråkigt, men men. Sen såg jag massor av hottisar hela kvällen! Snygga killar överallt! Jag pratade med två när jag var ute och rökte, eller ja, de försökte prata finska med mig av någon outgrundlig anledning, haha. Trevligt var det iaf. Sen hade vi några äckel också, några lesbiska som ville konvertera oss, några för fulla och några för avklädda men vad gör det när man är ute med brudarna och har kul? =)

Vi lämnade Sigge´s och den gudomliga trubaduren kl 02 inatt och började rulla hemåt. Jag släppte av alla i Tranemo och Limmared, tog sedan min egen bil och körde hem till Ulricehamn. Kom hem vid kvart i fyra och stupade ner i sängen kort därefter. Jag har sovit ca 2,5 timmar och var tvungen att pallra mig upp till jobbet. Gud vad jag kommer sova gott inatt! Men jag känner mig inte trött nu, sitter här med frukt och energidrycken som blev över igår. Jag väntar på att gästerna ska lämna rummen så jag kan börja städa, men det är ju så på söndagsmornar - alla vill ha sovmorgon.


2011-06-18
08:30:38

Denna långa lördag!
Hej hej,

idag har jag en lång dag framför mig!

Jag ska jobba mellan 8 - 12 och 17 - 20 idag och på något sätt ska jag även hinna med att lämna en film, duscha, laga mat, fixa håret, måla naglarna, sminka mig och leta reda på min kamera. När jag jobbat klart ska jag åka direkt till Limmared för att hämta upp brudarna och sedan drar vi till Sigges Loge =)

Vi ska fira Karin som fyllt 65 år och det är Rockabillykväll på Sigges ikväll. Perfekt ^^

Jag ska ha en svart/rosa klänning, leggins, ett brett band i håret och 50-talssminkning. Får se om jag klarar av att sminka mig på det viset bara =P

Efter kvällens bravader ska jag upp till jobbet imorgon kl 8! Detta kan bli intressant =)


2011-06-17
16:45:03

Det börjar arta sig =)
Hej hej,

nu börjar det arta sig minsann =) Alla kläder är i garderoben nu och resten av sakerna är undanplockade tills resten av möblerna är hämtade från lägenhet =)

JAG HAR ETT GOLV ATT GÅ PÅ! Sjukt nöjd =)

Nu pumpar jag lite musik innan morsan kommer hem. Vi ska äta middag och sen hämta lite möbler =)

Det enda jag inte är nöjd med är att skärmen till min dator inte vill samarbeta =( INTE OKEJ! Nu har jag kopplat in datorn i tv:n iaf, det funkar, men jag får stå upp och skriva för tv-bänken är rätt hög. Haha, jag känner att jag inte är vän med tekniken idag.

Måste hitta min kamera med, den är nedpackad någonstans :S Måste ha den imorgon för då ska vi till Sigge´s Loge på Rockabillykväll. AWESOME! =)


2011-06-17
14:42:14

Få ordning!
Hej hej,

i förrgår och igår var jag ute i Limmared hos brorsan och hjälpte till med veden. Jag äger på att klyva ved! =) Och kul är det också!

I övrigt är mtt liv utan ordning. Eller, livet är det väl inget fel på men alla mina saker! Herregud! Jag bor för tillfället i plastpåsar och flyttkartonger. Jag kommer få ordning på garderoben idag iaf och det är behövligt. Det är jättejobbigt när alla kläder är nerpackade! Sen när kläderna är på plats är det dags för alla andra saker, böcker, DVDskivor, m.m. Sedan ska jag flyttstäda också. Detta kommer ta tid, speciellt eftersom jag börjar jobba på lördag, oh well, det löser sig =)

Igår fick jag ett "Tjena snygging" från en kille som aldrig visat den sidan innan, inte för mig iaf. Han är snäll och söt och så men jag visste knappt vad jag skulle svara :P knäppt!

Nehepp, tillbaka till kläderna!

Ligg lugnt älsklingar <3



2011-06-14
18:07:04

Installerar.... please wait
Hej hej,

Just nu sitter jag på en flyttkartong i lillestugan hos pappa och mamma. Jag är mitt uppe i en flytt och bloggen får ta smällen :( jag har inte tid att blogga! Det gör mig ledsen. Men så är det när man ska installera sig i ett nytt hem. (Nygammalt kanske?)

Flytten har iaf gått bra hittills, jag har fått hit mina kläder, inte alla men de jag använder mest, jag har en sovplats, en tandborste och det viktigaste utav allt - min dator =)

Det känns lite knäppt att flytta hem igen när man har flyttat hemifrån men jag har en plan: jag ska ha sommarlov, slippa betala hyra, skaffa mig världens bästa jobb, spara pengar, resa och sen flytta till en större lägenhet än jag hade innan =)

Wish me luck =)

Idag ska jag montera ner möbler och se till att få igång hojen, packa en väska och sova. Imorgon kommer brorsan och då blir det besiktning, flyttlass, åka till Limmared, lunch, vedklyvning, kvällsmat, sova, vakna, frukost, mer vedklyvning, middag, dusch och ta sig tillbaka till Ulricehamn.

Much to do - no time!


2011-06-12
23:09:19

Bronsmunk no longer!
Hej hej,

igår var det en rolig dag =)

Jag var på förfest hos Thomas tidigt på kvällen med massa folk. Vi åkte till bowlingen vid 23-tiden och jag var ganska bra igår. Vi var tre stycken i varje lag och jag kom tvåa i mitt. Bara åtta poäng efter segraren Anders.

Efter bowlingen fortsatte vi festen hos Thomas igen. Det var roligt och jag blev full, haha =) Sen skulle jag hem därifrån men istället fick jag mig lite Something Something ;) Det var sjukt bra gånger två! Sen somnade jag full och nöjd på bortaplan =) Så nu är jag inte längre bronsmunk*, fint som fan =)

Idag har jag ätit god mat, flyttat saker och röjt i stugan. Det har varit en bakfull men bra dag =)

Nu ska jag kika lite bloggar, lite Sex and the City och sedan somna gott ^^



*bronsmunk = person som varit utan sex i en månad




2011-06-11
12:10:07

Home is...
Hej hej,

Det sägs att Home is where the heart is, men jag tror mer på Home is where my computer is.

Även om min dator är gammal så gillar jag den för den är ju min, min alldeles egna älsklingsdator. Det är en laptop men skärmen har gått sönder, så jag har en extern skärm vid sidan av, sen har jag en extern hårddisk med eftersom jag inte vill bli av med alla mina bilder etc, om datorn går sönder helt. Den externa hårddisken sitter dock nästan alltid i eftersom jag har allting på den, så jag har typ en mindre elektronikbutik här hemma.

Nu håller jag på att flytta tillbaka till pappa och mamma eftersom min så kallade inkomst inte täcker både hyra, mat och lite levnadsstandard över sommaren. Men jag har inte flyttat min dator än, eller förlåt, min elektronikbutik, och har inte datorn flyttat har inte jag det heller.

Jag tror dock jag ska flytta datorn idag. För om jag gör det så kommer jag flytta det andra så fort som möjligt. Plus att jag inte har någon mat kvar hemma i lägenheten så det är nog dags att dra igen butiken =)


2011-06-11
11:35:45

Veckans goding!

Hej hej,


Denna veckas goding är:



Namn: Rebecca Björkman

Ålder: 19 år

Relation: min kusin

 

Denna vecka är Bea veckans goding eftersom:

  • Vi hade en awesome helg tillsammans
  • Hon har gjort mig beroende av Sex and the City
  • Vi analyserar tillsammans
  • Hon är snäll
  • Hon har rött hår
  • Vi gillar popcorn
  • Hon är som en mini-version utav mig =)


2011-06-09
23:33:43

Imorgon är det fredag!




2011-06-09
16:26:24

trosor =)
hej hej,

idag har Mudd^^ varit en duktig tjaj! =)

jag har tvättat (har fortfarande tvättid, snart klar) och jag har varit uppe på vinden! mitt kära vindsförråd som är jättestort för lilla mig. där var det svalt och skönt =) kanske skulle bo där över sommaren =) haha. Där har jag hämtat mina julsaker och flyttat dem till mamma, jag har även rensat ut det mesta därifrån så nu är det snart tomt =)

Jag åkte till tippen med det som skulle slängas och återvinnas =) skönt att ha det gjort!

Nu har jag gått igenom alla underkläder, strumpor och strumpbyxor. Jag trodde jag behövde köpa nya leggins och tights men icke! Längst in låg det nya, helt oanvända leggins som jag kan ha denna sommaren =) Sjukt bra! Det är som att ha ett eget litet Ge-Kås hemma, längst in i garderoben ligger det helt oanvända kläder! haha =)

Jag fick en längtan efter hösten och vintern när jag hittade benvärmare och raggsockar, det är ju så mysigt att ha varmt på fötterna när det är kallt =) Men det var bara en liten längtan, sommaren är trots allt bäst.

Sen kommer vi till trosorna. Herregud. Varför i hela friden har jag så jäkla mycket trosor? Hittade massvis som jag köpt, slängt in i garderoben och glömt bort. Så nu behöver jag inte köpa nytt där heller =)

Jag slängde en hel del av mitt underklädesförråd. "Flick-trosor" som jag inte ens vet varför jag har kvar, en del för små, en del för "flickiga" en del alldeles för "oh my god, de här kommer jag aldrig ta på mig igen!". Bh:ar med utstickande byglar, aj! Hej då! Sockar kastades det också en hel del, trasiga, udda och fula sockar. Sen hittade jag strumbyxor med hål överallt. Varför lägger jag trasiga strumpbyxor i garderoben? Ja, de är slängda nu iaf! Och det känns väldigt skönt =)

Jag hittade många spetstrosor, otroligt snygga, helt oanvända. Kanske något att ha på sig till min rendevouz imorgon. Grr ^^

Dagen fortsätter med att vika tvätt och kanske åka ut till morsan för att fjäska till sig middag =)

Peace!




2011-06-08
18:08:46

Lidl har bra kinamat =)
Hej hej,

idag har varit en ungefär lika produktiv dag som igår, eller nästan iaf =)

Jag har packat lite lådor, kört ut en del till morsan (mitt nya hem) och rensat "kontoret". Det är helt stört hur mycket skit jag sparat på. Massa gamla papper, block, räkningar och bara massa skit rent ut sagt! Så nu har jag sparat det jag vill ha och resten har gått till pappersinsamlingen =)

Sen blev jag hungrig och ville ha billig, god, lättlagad mat. Hittade nudlar på Lidl för 6 kr. Och inte koka-själv-nudlar utan en såndär fyrkantig låda som de beställer hem i amerikanska serier. Och där i låg ett paket med färdigkokta nudlar och ett paket med sötsur sås och grönsaker. Bara att blanda ihop och värma i micron =) Awesome!

Nu ska jag titta på Sex and the City säsong 3 och äta billig Lidlglass =)

Kyss!



2011-06-08
17:57:51

Just a thought...

Am I pathetic if I sit at home, all alone, in the middle of the night enjoying my own porno and a cigarette just because I couldn't get layed this weekend?


2011-06-07
19:31:39

Halvproduktiv dag

Hej hej,

idag har jag:

  • Tittat på Sex and the City
  • Ätit frukost
  • Åkt till Limmared
  • Staplat ved
  • Ätit god mat
  • Åkt hem

Det har varit en rolig dag idag =) Punkt ett och fem har varit de bästa sakerna idag men stapla ved är inte fel det heller, det är ganska roligt när man är några stycken =)

Nu har jag precis duschat och sitter och hoppas på att det kommer åska och regn snart! Hallå himlen! Vi behöver vatten här nere!

Om det regnar bort lite värme blir jag glad för då går det nog lättare att sova på natten =)

Nu ska jag planera min vecka i almanacka och dricka coca-cola. Det är gott. Speciellt när den är kall.


Ps, om David skrev igår: "vi hörs bergis imorgon" då ska väl han höra av sig? Ja, jag tänker då inte göra det. Jag vill bli jagad, inte jaga, för en gångs skull. Ds.

Peace!



2011-06-07
01:24:41

Nu är jag hemma =)
Hej hej,

Nu är jag hemma igen. Har varit i Trollhättan sen i fredags, bott hos Bea =)

Det har varit nice=)

Jag laddar upp lite bilder från helgen här =) Får se hur många det blir, mitt internet är lite segt just nu.




Bea utanför Willys =)




Jag utanför Willys =)




Thomas är sur utanför Kåren =P



Ida vill inte vara med =P




Anna och Tova, fina tjejer =)




Thomas visar sin coola mobil =P




Här ligger alla tjejerna i "en position som är skön för alla fyra personerna"



Anna, Bea, Tova




Thomas




Anna




Linda




Mudd und Bea




2011-06-05
19:56:48

En dag till =)
Hej hej,

jag stannar en dag till hos Bea i Trollhättan =)

Vi maratontittar på Sex and the City, det är nice =)

Killar är fortfarande svin.

That is all,



2011-06-04
00:34:16

Hallå fukkers
Hej hej,

nu sitter jag hemma hos Bea och är totally awesome!

Vi har varit hos Tova idag och färgat massor av hår, Tovas, Annas och Beas. Jag färgade mitt i fredags så det behövdes inte på mig =)

Just nu tittar jag och Bea på Sex and the City =) Vi har bara en liten paus.


2011-06-03
09:49:40

Trollhättan, here I come!
Hej hej,

Nu har jag duschat och ätit frukost =) Jag ska stänga av min dator och låsa lägenheten, besöka systembolaget, ta en fredagsfika på jobbet och sedan bär det av - mot Trollhättan!

det ska bli totally awesome att träffa alla godingar igen =) Och imorgon stundar kåren!

Detta är en bild på mig sist jag var i Thn, Mudd in tha Hood feels good!





Om jag inte hinner med att uppdatera något mer passar jag på nu att önska alla en trevlig helg!


Ligg lugnt ;)



2011-06-02
13:22:31

konstigt sätt att somna på
Hej hej,

ända sedan i lördags har jag haft skitont i ryggen när jag vaknat :S det är inte kul, men men, det går väl över så småningom.

Ibland känner jag av det onda i ryggen när jag ska sova men jag har kommit på ett knep för att somna trots det! Ett väldigt konstigt och lustigt knep.

Jag tänker på Patrick.

Haha, det är jättekonstigt. Men så fort jag tänker på Patrick så stensomnar jag! Jag vet inte om han ska ta det som en komplimang eller inte.

Detta är Patrick:



Han är fin!

That´s all!


2011-06-02
13:03:14

Adele - someone like you



Jag tror jag börjar gråta lite.. Det är så fint!

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it
I hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me, it isn't over

Nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg, I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah



2011-06-02
01:19:00

Vill du ligga med mig då?


Ja, Eric. Jag vill ligga med dig då! För just nu är jag sjukt snoppsugen! Det är det som är så opraktiskt när man är singel. Jag kan ju inte ligga när jag vill. Eller, jo, det kan jag väl egentligen. Men inte mitt i natten kanske. Oh well. Ska till Trollhättan på fredag. Girls get lucky there. Så det löser väl sig.

Peace!


2011-06-01
12:11:46

Thn =)
Hej hej,

i helgen blir det att dra upp till Trollhättan =)

Jag ska åka upp på fredagen och hem på söndagen =) Kommer bli najs.

Jag ska kolla in Rebeccas nya lägenhet, träffa Thomas och gå på kåren =)

Hoppas på att ta många bilder =)

Detta är Rebecca. Hon är fin =)