Mudd^^

2010-08-26
18:55:01

Pluggis

Hej hej

I tisdags började jag på Tekniska Högskolan i Jönköping på Tekniskt Basår. Vi läser matte, fysik och kemi. Det är väldigt intressant, intensivt och jag förstår inte mycket än så länge kan jag säga. Förhoppningsvis blir det lättare med tiden men just nu måste jag plugga järnet för att förstå vad jag läser.

Pendlandet går bra, bussen på morgonen går 06,45 och jag åker hem antingen 16,16 eller 17,25 beroende på när jag slutar. Jag hade funderingar på att säga upp min lägenhet men jag väntar med det en månad till. I borås har jag reservplats nr 9 och får jag den börjar jag där, då är det onödigt om jag först flyttar till jkpg eller hem till mamma och pappa och sedan, eventuellt, flytta till borås. Imorgon ska jag ringa Högskolan i Borås för att se om jag ahr flyttat upp i listan eller ligger kvar på samma.

Martina börjar jobba i caféterian på Högskolan i Borås på måndag så nu måste jag ju gå där =)

Nu har jag ledigt fre-sön och jag ska passa på att plugga lite matte, tvätta kläder, sova och på lördag ska jag hjälpa till på martinas storasysters bröllop. Hur jag ska hinna med allt detta vet jag inte men det återstår att se.

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen =)

Nu blir det kebabtallrik med ananas till Rena rama Rolf

/Mudd^^


2010-08-13
20:00:49

Long time, no see

Hej hej,

Det har hänt mycket sedan senast jag skrev. Jag jobbar inte längre, snart börjar jag högskolan, jag har hittat på massor med saker under min lediga tid.

Vännerna och jag har besökt Trollhättan ett antal gånger under sommaren. Vi var uppe under Fallens Dagar och Jonas spelade med sitt band i Stålverkets öltält. Då träffade jag nya vänner; Orfeas, Emil, David m.fl. Det var nice som tusan :)Rebecca och jag följde med mamma och pappa på Göta Kanal i 3 dagar. Vi slussade, badade i kanalen, åt gott och levde väl. Vi såg museum, stora båtar, små båtar, spelade kort och fick lite solbränna :)Helgen efter det hade vi den årliga släktträffen. Jag var inte så glad över att den hölls på Skotteksgården men det gick hur bra som helst. Som alltid var det superroligt att träffa alla igen, speciellt vårt nya tillskott Elias - sötast i världen :)Om mindre än två veckor börjar jag på Tekniska Högskolan i Jönköping och jag längtar som tusan :) I och för sig hoppas jag på min reservplats i Borås, om den blir ledig flyttar jag dit.


Just nu väntar jag på Emelie, har inte träffat den tösen på länge nu. Vi drar nog förbi Felicja en sväng också :)

/Mudd