Mudd^^

2012-04-29
13:23:27

Förändring förnöjer
Jag stilade om lite här, tryck på f5 för att uppdatera er =)

Puss! ^^

2012-04-29
12:38:22

Helgmys =)
Jag är så jävla ledig! =) Jobbade till halv tre i fredags och börjar jobbet på onsdag igen kl 09:30. Så otroligt skönt med långledigt, jag har och ska fortsätta njuta utav det! =)

I fredags var hjärtat och jag på Bio i Ulricehamn, supermys!

Igår var vi i Borås på MC´ns dag. Det var kul minsann, nu är våren här! =)





Hjärtat och brorsan med brorsans motorcykel i förgrunden =)

Puss! ^^

2012-04-27
06:16:31

27 April 2012
Hej hej =)

Nu börjar den roliga helgen!

Jag ska jobba idag mellan kl 07:55 - 14:25, efter det ska jag snabbhandla så vi har frukost imorgon. Sedan ska jag hem och få i mig lite mat. Vi ska kolla på lägenhet efter det och ikväll blir det 3D-bio på folkan i Ulricehamn.



Puss! ^^


2012-04-26
10:40:26

26 April 2012

Sitter och tittar på Förhäxad nu och sedan kommer Sjunde himlen. En alldeles förträfflig torsdagmorgon med andra ord =)

Äter frukost nu och kikar runt på 9gag =)



Oh, so true =)

Puss! ^^


2012-04-25
16:28:19

25 April 2012
Idag är det ingen vanlig dag för... Jo, det är en helt vanlig dag. Regnar gör det också. Jag har jobbat idag. Älskling ska till jobbet om någon timme så jag är helt själv ikväll.

Jag lyxar till kvällen med Sex and the City och The Sims tillsammans med mina goda vänner Ben & Jerry =)

Hoppas ni haft en alldeles vanlig onsdag.

Puss! ^^

2012-04-24
06:13:54

24 April 2012
Aloha babies =)

Uppe med tuppen idag. Har precis fått i mig frukost och insett att det bara är skit på TV såhär tidigt. Idag jobbar jag 07:55-14:25, så skönt att sluta tidigt! Måste bara handla efter jobbet, allt är ju slut.

Tv-reklamen är underhållande, Airbra - detta är BHn du måste ha, vad väntar du på? Den löser alla dina problem!

Åh herregud! Hade en BH löst alla problem kan ni väl skicka ut en sån till alla människor som har det lite jobbigt. Barnen i Afrika kanske vill ha några? Idioter.

Ha en fin dag allihop =)

Puss! ^^

2012-04-22
12:21:33

22 April 2012
Hej hej =)

Igår jobbade jag kväll och det ska jag göra idag med =) Sen är det 3 dagar förmiddagspass som gäller =)

I helgen ska godingen och jag på MC:ns dag i Borås och sedan ska vi storhandla. Måste byta däck på bilen med men det är ju lurigt, igår var det fint väder nästan hela dagen men på vägen hem mötte jag en hagel/snö-storm och då hade det ju varit farligt med sommardäck!

Nu får gärna lönen komma snart! Har knappt bensinpengar kvar ju! Haha, dumma roliga saker som äter upp mina pengar. Men det var det värt, speciellt Elmia =)

Just det, vi hade lite besök igår med; Anton, Linnea, Erik och hans tjej (?) fick ingen direkt presentation av henne, men men, söt tjej =) Vi drack kaffe och pratade en stund. Jag kände mig som en utav flickvännerna på en parträff, haha =) Har alltid bara haft singelkompisar så detta är nytt och roligt för mig =)

Puss! ^^

2012-04-21
13:23:49

21 April 2012

Hej hej.

Igår var det trevligt minsann =) Jag var på RFSL-kväll på Ungdomens hus. Det var Sofia, Linus, Mikaela och Matilda från RFSL ungdom Borås som hade en liten föreläsning. Det var information om vad man är, hur man är och hur man blir sedd. Homo-, bi-, transsexuella och queer. Lärorikt måsta jag säga =) Vi var en mindre grupp ungdomar som deltog och det var nog bra för det gav utrymme till frågor och svar =)

Efter föreläsningen, informationen och alla frågor åt vi en superod Tacobuffé. Det var ett tag sedan jag åt Tacos så det var riktigt gott =) Under middagen fortsatte pratet och frågorna och diskussionerna flödande. Riktigt trevligt =) Vi måste göra om detta =)

Ja just det, vi fick en liten present också =)





Puss! ^^


2012-04-20
16:24:49

Hårfärgningsresultat

Sådär, nyklippt och uppljusad =)



Puss!^^


2012-04-20
11:39:15

Hårfärgning
Håller just nu på att färga håret. Mood slingblond 101. Enligt deras hemsida kommer jag se ut såhär sedan:



Känns ju inte superlyckat! Haha

Jag uppdaterar med bild sen =)

Puss! ^^

2012-04-19
16:08:15

På väg till stan =)


Nu ska jag till Ungdomens hus =)



Trevlig torsdag på er =)

Puss! ^^


2012-04-19
13:10:45

19 April 2012

Nu har jag helg i två dagar och jag har sovit. Sovit sovit sovit! Vi gick och la oss strax eftermidnatt igår men somnade väl inte förrän kl 2 eller 3. Jag vaknade kl 11 idag men gick inte upp förrän efter kl 12. Åh, sömn är det bästa som finns! Jag passade på idag för imorgon ska jag upp tidigt för att gå till tandläkaren, hmpf.

Hjärtat sover än, jag dricker kaffe och bläddrar i hans Wheel´s magasine. Så otroligt fina och fräcka bilar de visar i den! Jag vill också ha en raggarbil! Ska bara bli sjukt rik först =)

På tal om sjuk så är jag snuvig idag och tjock i halsen. Hjärtat har haft ont i halsen i flera dagar och haft feber men jobbat ändå, stackarn. Igår var vi för en gångs skull lediga båda två på kvällen och då var jag tvungen att pussa ihjäl honom, jag tror hans baciller tyckte om mig bättre för nu känner jag mig också sjuk. Jaja, jag har inte tid med det så jag låtsas vara frisk och hoppas min kropp går på det. Genialisk plan! =)

I eftermiddag ska jag på Ungdomsrådsmöte på UH och fatta viktiga beslut. Jag tror dock vi skippar att byta däck på bilen idag, det ska snöa snart igen har jag hört. Hmm, knepigt det där. Vi kanske besöker våra föräldrar en sväng också =)

Nehepp, jag ska göra mig i ordning och byta om. Vet inte hur uppskattat det är att dyka upp på möte i en OnePiece så det är väl bäst att ta på sig något annat =P



Puss! ^^


2012-04-19
00:31:44

Hej helgen!

Nu har jag jobbat mitt sista pass! Nu har jag helg! Hurra!

Jag har firat detta med Donkenmat och pussar med älskling =)

Nu ska jag duscha och sen sova.

Puss! ^^


2012-04-18
12:48:20

18 April 2012

Hej hopp hallå =)

Idag jobbar jag sista dagen och sedan har jag helg!!! Såå skönt!! Passet ligger mellan 17:05 - 22:05 idag vilket är lite tråkigt, det hade varit mycket skönare att jobba tidigt och ha det överstökat nu, plus att det är lättare att få in bokningar tidigare på dagen. Men men, det är bara 5 timmar så jag ska inte klaga =)

Nu måste jag bara sparka upp killen och laga mat innan jag ska åka till jobbet, men det ska jag väl klara av.

Imorgon ska jag byta däck på bilen, har inte gjort det än eftersom det snöat de två senaste dagarna och det tycker jag räknas som vinterväglag. Jag ska nog städa ur bilen imorgon med, och kanske ska sätta i min nya bilklädsel jag köpt. Jag har ju så fin bilklädsel som bara ligger, svart med Ed Hardy-motiv, som jag köpte till mig själv i julklapp. Jag skulle haft de i hondan men sen köpte jag golfen och den fick jag laga först, startmotor och däckbyte, sedan glömdes klädseln bort. Såhär ser den ut:




Den är ju fin och borde användas =)

Imorgon eftermiddag ska jag på Ungdomsrådsmöte kl 17. Missar nästan alltid det mötet eftersom jag alltid lyckas bli schemalagd varannan torsdag kl 17 då mötet äger rum. Men denna veckan har jag bytt bort torsdag och fredag så jag är ledig då och jobbar helgen istället. =)

Puss! ^^


2012-04-17
10:41:59

17 April 2012


Hej hej =)

I natt drömde jag en sexdröm om min kille! Haha, bra att den enda killen jag trånar efter och vill ha redan är min =) 

Det var en väldigt konstig och rolig dröm. Jag tänker inte gå in i detalj på vad som hände men Janne bodde högst upp på Jönköpingsvägen och jag i min gamla lägenhet på storgatan. Jag var hemma hos honom och vi "myste" lite. Efteråt skulle jag gå hem tidigt på morgonen och jag går hem i ett täcke! Hela jönköpingsvägen ner och storgatan bort typ kl 5 på morgonen iförd endast ett täcke. Haha =) Jag mötte lite folk och bilar på vägen hem och jag hälsade väldigt glatt på alla och de hälsade lika glatt tillbaka. Inget konstigt att jag inte hade kläder på mig =) Haha =)

När jag vaknade upp ur denna roliga och knäppa dröm fnissade jag lite för mig själv. Vilka konstiga saker jag drömmer. Älskling kom hem vid halv sju i morse och gosade och pratade med mig. Jag var mer eller mindre död men försökte prata och gosa jag med =) Jag tror inte det gick så bra för mig dock, jag somnade ganska snabbt.

När jag vaknade sen och kom ut i köket fick jag en överraskning:



Kaffebryggaren var laddad med kärlek och lite kaffe =) Åh, min fina sötnos. Han är ju bara bäst =) Att man kan bli så glad av en lapp, kärlek och lite kaffe =) Hihi^^

Hoppas ni får en bra dag =)

Puss! ^^


2012-04-16
11:51:54

Off to work
Nu ska jag strax till jobbet.



Borde seriöst göra något åt den enormt blonda slingan i luggen :S På fredag är jag ledig hela dagen och på förmiddagen har jag inget för mig så då kan jag slinga håret så den blonda slingan får lite kompisar och smälter in i håret. Japp, det ska jag göra =)

Puss! ^^

2012-04-16
10:57:36

Stewie <3


2012-04-16
10:34:58

16 April 2012
Hej hej =)

Jobbveckan är inne på tredje dagen idag, jag tar helg på onsdag kväll och jobbar lör-sön. Idag börjar jag kl 13:30, alltså om 3 timmar. Jag hinner ju inte göra ett dyft innan jobbet, inte efter heller för den delen. Eller ja, jag hinner handla efter jobbet så vi har mat imorgon. Oh well, skönt att det snart är helg för min del. Mindre skönt att jag ska till tandläkaren på fredag morgon. Jag har inte ont utav det men min plånbok har. Och precis innan lön med, gah!

Senare på fredag är det RFSL-kväll på ungdomens hus. Ska bli roligt. Vet dock inte hur jag ställer mig till att en utav föreläsarna är min pojkväns exfrus flickvän. Rörigt? I know! -Hej, Madde heter jag, jag ligger med din tjejs exmake. Woop di doo. Men HBT-personer ska vara öppna och toleranta har jag hört så det går nog bra. Undrar om UH lagt upp ett event om detta på facebook? Det borde vi ha gjort, ska kolla detta.

Puss! ^^

2012-04-14
10:59:55

14 April 2012
Igår maratontittade jag på Sex and the City. Det är så fruktansvärt bra! Som min egen lilla fantasivärld där jag kan stiga in och umgås med 4 coola tjejer i NYC och prata om killar. Hihi!^^ Eller snarare, jag ser er - men ni ser inte mig, muhaha =)

Gjorde en superstädning igår med. Slängde allt som skulle till återvinningen (och det var en hel del), slängde soporna och damsög. Och damsög. Och damsög. Herregud, det tog ju aldrig slut. Efter ett tag kunde jag inte damsuga mer för påsen blev full. Då tackade jag för mig och slängde mig i en välbehövlig dusch.



Hoppas min kille ser detta och förstår att lappen är till honom =P
(Det står: Hej! Jag är mätt! Kan du byta påse på mig? =) )

Lite får han allt hjälpa till. Mig riktigt kliar det i fingrarna på. Jag får PANIK när det är stökigt och smutsigt. Men det är hans lägenhet så jag sitter och tittar på stöket och biter mig i läppen. Disken har jag börjat härska över iaf. Det är jag som diskar och jag vill diska. Tanken på flera dagar gammal disk med ingrodda matrester.. Blä! Det är mycket roligare när allt är uppdiskat och rent, då blir jag glad =)

Drömmen om en egen lägenhet fortsätter. Eller NY lägenhet kanske jag ska säga. En som är min och hans lika mycket, för nu har jag ju faktiskt flyttat in och detta var hans först. En trea vill jag ha. Med tvättmaskin och torktumlare. Balkong. Och parkering. Mmm *drömmer* =) Undrar om man kan undanhålla sin nya adress från folk man inte gillar? Det borde man. Vara hemlig så man inte finns på Eniro och liknande. Det finns vissa jag bara inte tål, men vet de inte var jag bor kan de inte hälsa på =) Hihi ^^

Min arbetsvecka börjar idag och slutar på onsdag. Kvällspass är det som gäller. Idag börjar jag halv tre vilket betyder att jag borde laga middag innan, alltså rätt snart. Åhhh orkar inte. Jag får nog höra med hjärtat vad han tycker, är mat så himla viktigt? =P

Puss! ^^

2012-04-13
11:32:07

Fredagen den 13:e

Hej hej.

Otursdag idag för många. Ibland har det varit det för mig med. Jag kommer ihåg en fredag den 13:e när jag var 11 år och skulle ta bussen till skolan. Bussen stannade inte på min hållplats så jag fick gå från Stenbockskolan till Ulricaskolan på mindre än 5 minuter. Jag blev rätt sur kan jag ju säga. Och försenad till skolan.

Jag är nog en rätt skrockfull människa;

  •  Jag spottar alltid 3 gånger när jag ser en svart katt gå över vägen.
  • Jag är väldigt rädd om speglar för om de går sönder väntar 7 års olycka.
  • Jag lägger aldrig nycklarna på bordet, och om jag har råkat göra det tar jag aldrig upp dem från bordet utan välter ner de på golvet med hjälp av en tidning eller liknande och sedan tar jag upp dem.
  • Jag har aldrig musikvolymen på 13 i bilen eftersom det är ett oturstal.
  • Jag går aldrig på A-brunnar, och råkar jag göra det måste någon slå på mig tre gånger för att oturen ska försvinna.
  • Varje gång jag ser en stege lutad mot en vägg går jag så långt ifrån den jag bara kan.
  • Jag äger inget paraply, men hade jag gjort det skulle jag aldrig fällt upp det inomhus.


Löjligt? Ja, kanske det. Men sån är jag =)

Idag ska jag göra minsta möjliga. Det är min söndag idag så jag ska bara ta det lugnt innan jobbveckan rullar igång imorgon igen.

Puss! ^^


2012-04-12
13:09:12

12 April 2012


Nu ska jag in till stan och luncha med Lucy, sedan ska vi till Ungdomens hus.

Bra dag!



Peace out!

Puss!^^


2012-04-11
17:24:34

11 April 2012

Igår kväll var vi lite mysiga och gick på bio i Ulricehamn. Synd att man gör det så sällan när det finns så nära. Filmen kostade bara 80:- per person och den var jättebra =)




Vi såg American Pie - The Reunion =)

Efter filmen åkte vi hem, sov och idag har jag jobbat mellan 9 och 15:30. Nu har jag två dagar helg, sedan jobbar jag lördag - onsdag. Förskjuten helg då med med andra ord men gud vad skönt att vara ledig redan nu. Funderar seriöst på att redan gå och lägga mig och klockan är inte ens 18 än, men jag är dödstrött!

Imorgon ska jag luncha/fika med bästaste Lucy!

Puss! ^^

2012-04-10
16:45:19

10 April 2012
Hej hopp hallå!

Bra dag på jobbet idag men jag är helt slut på morgonen! I helgen var jag upp halv sex på fredagen, innan 10 på lördagen, innan åtta på söndagen och innan sju igår. Idag var det upp innan sju som var tanken men jag orkade inte upp innan strax efter sju så det blev en kort morgon och sedan iväg till jobbet för att hinna till kl 9. Att det är jobbigt att gå upp på morgonen kan ju kanske ha att göra med att jag inte lägger mig supertidigt på kvällen. Igår började ju Alcatraz och då kan man ju inte bara somna mitt i allt.

Jobbet gick bra idag =) Tyckte synd om Camilla som gick hem för hon hade ont, njurbäcksinflammation :( Uscha! Krya på dig vännen! Annars har det varit en bra dag =)

Nu ska jag och hjärtat laga lite mat och sen ska jag slappa resten utav kvällen, sååå gött =)

Puss! ^^

2012-04-09
19:48:27

ELMIA 2012


Elmia besökte vi igår. Det var roligt minsann. Fina bilar och motorcyklar, plus att det var Elvistema i år =) Det gillar vi =)






























Jönköpingsbesöket avslutade vi på Donken =)

Sedan åkte vi hem till mamma och pappa på en fika och sedan hem till oss. Höll på att stenslockna på soffan men lyckades ta mig till sängen innan det hände =)

Puss! ^^


2012-04-09
09:32:16

Elmias gladaste tjej :)

2012-04-08
19:56:47

Påskafton 2012

Påskafton spenderades i Limmared på förmiddagen =)


Gabriel och Annelie


Hjärtat


Elias, Karin, Anna-Karin och Sandra


Melina, Patricia och Nellie


Patricia och Melina


Melina och Patricia


Melina


Melina, haha, den lilla linslusen =)

På kvällen var vi i Trädet hos min faster. Jag myste med mitt kusinbarn William, vi tittade på påskeld och åt god mat =)

Sedan åkte jag och hjärtat hem och sov.

Dagen efter var det Elmia...

Puss! ^^


2012-04-08
08:46:32

8 April 2012
Hej!

Jag borde blogga! Men jag hinner inte.

Nu sticker vi till Elmia, jag och älsklingen <3

Puss! ^^


2012-04-05
20:12:54

5 April 2012
Hej hopp hallå =)

Bra dag idag på jobbet, jag bokade 100% av mina samtal och fick gå hem en timme tidigare =)

Väl hemma åt vi lite middag, hamburgare och ris, haha, knäpp blandning men gott =)

Efter middagen klippte jag sötnosens hår. Det blev bra och nu kan han ha sin fina frisyr igen =)


Söt! ^^



Medan hjärtat duschade av sig efter hårklippingen skulle jag vara gullig och diska efter maten. Då välter jag ner hans ciggpaket i vasken.. Åhhh! Så de får ligga på tork nu.





Hjärtat kommer ut från duschen, jag bekänner min synd och han skrattar bara åt mig. Sen ska han ta ner sina glasögon från köksfläkten och river då ner alla tandpetare, mer än hälften hamnade i mitt kaffe.

Vad skönt att vi är lika klumpiga båda två, haha

Puss! ^^

2012-04-04
22:51:01

Glad Påsk =P


2012-04-04
21:28:08

Lista! Dag 6!

Dag 6: 5 saker du gillar att göra.

  1. Pussas med min pojkvän
  2. Virka söta figurer
  3. Prata i telefon med Felicja
  4. Vara på Ungdomens Hus
  5. Köra bil och sjunga med i alla låtar som spelas

Puss! ^^


2012-04-04
20:11:10

Tjuvstart =)


Nu är jag hemkommen från jobbet, när jag steg innanför dörren hade älskling börjat med middagen. Hemmagjorda köttbullar med makaroner. Nom nom nom! =) Vi åt framför TVn som vanligt och sen kilade jag iväg till affären för att köpa snus åt hjärtat.

När jag kom till ICA kunde jag inte hålla mig mer, jag var bara tvungen att köpa ett påskägg! Tjuvstart på påsken! Jag köpte ett åt oss att dela på och 3 påsar godis att hälla i; bilar, nonstop och gott&blandat. Jag la i varsinn trisslott också =)



Sötnos vann 25 kr X2 =)



Jag vann inte på min lott men det gör inget, jag är lika glad ändå. Jag har ju sån tur i kärlek så då behöver jag inte ha det i spel också =)

Puss! ^^


2012-04-03
09:33:00

3 April 2012

Veckan rullar på, idag är det tisdag och jag ska jobba till torsdag, sen är det helg =)

Läste en blogg nyss om en tjej som är ett år äldre än jag och som tycker att hon uppnått mycket med sitt liv, några exempel på det var;
festat som en tok, haft 20 olika hårfärger, varit beroende av cigg, förlängt ögonfransarna, gjort naglarna m.m.

OMG!

Jag har nog inte uppnått så mycket i mitt liv då med gymnasietubildning, högskoleutbildning, två körkort och ett jobb för jag har aldrig gjort naglarna :S I need to grow up!




Dagens 9gag är söt, alla har vi drömmar =)

Puss! ^^


2012-04-02
20:50:13

Lista! Dag 5
Dag 5: 6 kvinnor du tycker är väldigt snygga.

Jag väljer 6 st kändisar


Drew Barrymore



P!nk


Goldie Hawn


Jennifer Aniston


Kelly Osbourne


Kat von D


Puss! ^^

2012-04-02
20:13:29

2 April 2012 kväll

Ikväll är jag ensam hemma med TVn, hjärtat åkte till jobbet strax innan jag kom hem från mitt jobb. Samma sak imorgon, på onsdag och torsdag jobbar jag men inte han så då hinner vi ses en stund på kvällarna =)

Jag har inget emot att vara själv, fast det är mysigare när Janne är hemma såklart. Nu tittar jag på Familjen Annorlunda och sedan blir det nog ett avsnitt Big Brother tror jag.



Har lyxat till det med fruktsallad ikväll med, hittade spanska jordgubbar på Willys - dundergoda!

Puss! ^^


2012-04-02
09:47:42

Dagens 9gag =)


2012-04-02
09:41:18

2 April 2012

Hej hej!

Nu är jag utvilad och glad och det är måndag igen =) Ny vecka =)

Jag var ledig tordag och fredag, då kidnappade jag Markus och sedan ställde vi till med fest för att han fyllde år. Jag fick i mig lite alkohol men inte för mycket för det var jobb dagen efter och på söndagen, alltså igår. Det har varit två sköna jobbdagar, lugnt med samtal och trevliga människor att jobba med =)

Denna vecka jobbar jag måndag till torsdag kl 11:30 till 18:00, skönt med både sovmorgon och ledig på kvällen. Hinner väl kanske inte göra supermycket men jag har långhelg sen =) Jag är ledig på fredag, lördag och söndag =) Sweet =)

Är det någon som blev lurad igår förresten? Jag blev inte och lurade inte någon heller, tråkiga jag, haha =)

Puss! ^^


2012-04-01
23:52:26

9gag is awesome