Mudd^^

2012-09-30
22:09:54

Oktober
Imorgon börjar oktober månad och den är späckad med saker!
 
Det är kanelbullens dag på torsdag och imorgon ska Janne och jag till Diana och Ragge på bullbak. Mia och jag ska till Falkenberg. Vi ska ha inflyttningsfest och jag ska på inredningsparty hos svägerskan.
 
Imorgon är det en ny vecka och en ny månad! 
 
 

2012-09-29
15:24:40

I'm bad
Hej!
 
Här kommer ett livstecken!
Jag har jobbat i veckan, varit ledig och hittat på roliga saker. I torsdags var det Tjejkväll på stan i Ulricehamn och jag var där med Emelie och mamma. Vi hittade lite presenter till Amilia eftersom hon fyllt år. 7 år blev hon i år! Fina tjejen!
 
Igår var jag i Limmared och firade tösen! Janne var med och vi fikade och myste :) på kvällen var jag hos Mia och åt tacos med tjejerna. Sen åkte jag hem och kikade Vänner med hjärtat. Vi somnade samtidigt för en gångs skull!
 
Idag är det jobb som gäller,även imorgon och varje dag fram till fredag! 
 

2012-09-24
20:08:52

Monday oh bloody monday

Idag vaknade jag upp frusen och snuvig - öppet fönster och utan täcke :( men jag gick upp och drack kaffe och vägrade sjukanmäla mig. Det har blivit bättre under dagen och nu ikväll har jag tagit en varm dusch så nu är jag okej :)

Jag har bäddat nytt i sängen och myst ner mig nu. Väntar på godingen :)


2012-09-22
22:20:56

När man är sjuk

Nu har jag varit hemma från jobbet i 3 dagar och eftersom det är höst och ruggigt har jag umgåtts med mina garnnystan!

Resultatet är en stickad halsduk och en virkad sjal:


2012-09-20
10:42:51

Sjukling!

Hej!

Idag mår jag inge bra! Det började igår efter lunch. Jag åt en sallad från ICA med kyckling, undrar vad fan det var i den? Hade ont i magen hela eftermiddagen och kvällen :(

Idag har jag ont i huvudet, snorig och rasslig i halsen. What's up with that? Magen är lite bättre men inte riktigt bra än. Jag strosar runt i min OnePiece hemma och myser. Tror jag går ner till UH en sväng sen och umgås. Mina kompisar där får mig alltid på bättre humör :) hoppas de kan krya på mig lite.


2012-09-18
09:47:47

Glöm ej!


2012-09-18
09:16:39

Känslan av att vara hemma

Visst är det underbart att vara hemma? Jag älskar känslan när man varit borta ett tag och sedan åker hem och man passerar det som bestämmer att man är hemma. Det kan vara bensinmacken, där vägen svänger eller det stora trädet på höger sida. Man får liksom ett lugn och en glädje inom sig, känslan av att komma hem.

Jag har fått hemmakänsla i vår nya lägenhet! Det är här jag ska vara. Vår fina lägenhet med balkong mot sjön och stora vardagsrum! I just love it! :)

Jag får även världens hemmakänsla av Ulricehamnstidningen! Att läsa om vad som hänt i bygden och vilka som var där. Jag brukar alltid hitta någon jag känner igen och idag var det min kusin Marcus :)


2012-09-16
18:10:38

Myshelg!

Åh vilken bra helg vi har haft!

Checkade in på Scandic Europa igår och gjorde Liseberg på kvällen där vi vann nallar och chips :)

Somnade framför en film på hotellrummet igår kväll och vaknade tidigt idag. Vi sprang ner till frukostbuffen nästan direkt och mumsade i oss massa gott! :)

Efter det kikade vi runt i Nordstan och köpte presenter till Nemo. Vi tog en fika också, drack varsin supergod latte!

Sedan bar det av mot Mölndal för Nemos kalas. Det blev smörgåstårta, tårta och massor av presenter! :)

Nu är vi på väg hem igen. Jag älskar att min sambo har körkort så jag kan blogga :)


2012-09-15
12:20:24

Lördag

Yey! Fick kompa från jobbet nu. 3 timmar utav 6, helt OK! Hjärtat får skjuts till Borås snart, vi ska kolla lite butiker i knalleland och sedan bär det av mot GBG! :)

Vi ska bo på Scandic i natt och förmodligen blir det Liseberg i eftermiddag. Vädret ser ju lovande ut än så länge :) åh vad roligt detta ska bli!

Imorgon avslutar vi helgen med Nemos ettårskalas :)


2012-09-13
14:37:36

Ledig torsdag!


2012-09-12
12:39:01

Onsdag

Tjolahopp!

Igår fick jag också kompa, åkte hem halv nio tror jag :) alla fick typ gå hem. Haha :)

Idag är det också kvällspass som gäller, undrar när jag får sluta idag? Jag är ledig tor-fre och jobbar ett morgonpass på lördag, sen är jobbveckan slut :)

Idag har jag knappt gjort något, ätit frukost, gått ner till källaren med tidningar som ska återvinnas, hämtat posten, druckit kaffe och legat på soffan. Åh tusan vilken produktiv dag! Haha :)

Älskling ska jobba ikväll, han fick hoppa in extra i måndags och var bara ledig igår (han jobbade hela helgen) så han ligger och sover än. Jag förstår att han är trött - jobba fyra tolvtimmars nattpass på fem dagar hade gjort vem som helst trött!

Jag längtar tills imorgon då jag får vara på ungdomens hus igen :) vi ska ha rådsmöte imorgon med, blir great! :)

Puss! ^^


2012-09-11
14:42:30

Tisdag

Jag fick kompa igår. Slutade kl 20 istället för 22. Jobbade alltså 3 timmar igår. Känns ju nödvändigt! Men åh vad skönt det var att komma hem! :)

Idag vaknade jag strax efter 10, tänkte gå upp men hjärtat höll fast mig sovandes i sängen. Han brukar gnissla tänder tills jag får panik och går upp, en otroligt bra väckarklocka - det går inte att snooza gnisslande tänder! Men idag låg han och mumlade i sömnen och halvsnarkade jättesött. Jag lät mig hållas fast och det var så himla mysigt!

När klockan passerade 13 bestämde jag att det nog var dags att gå upp. Så skönt att kunna ligga i sängen hela dagen, jobbet börjar inte förrän kl 17 idag :)

Jag gick upp, duschade, åt frukost och målade naglarna. Nu tittar jag på tv, ska äta lite sen och åka till jobbet. Mysdag!


2012-09-10
14:35:31

Ska strax iväg till jobbet


2012-09-10
11:46:05

Måndag!

Hejhej!

Igår var Lucy förbi på en fika, det var mys! Vi pratade och skrattade och störde oss på knäppa människor :)

Till middag blev det pizza som Älskling och jag avnjöt i vardagsrummet framför TVn, precis som det ska vara när det är söndag :)

På kvällen gick jag ner till Emelie :) vi tittade på Xfactor och Vänner, åt kaka, drack lite lite vin och hade det mysigt :)

Jag kom hem vid midnatt och somnade framför TVn. En bra söndag med andra ord :)

Nu håller jag på att tvätta. Tvätta alla jäkla kläder som legat i min stuga medan jag roade mig hemma hos Janne. Jag känner att jag måste sortera de här jäkla kläderna också! Dels för att jag inte har massor av garderober till dem, dels för att mycket är gammalt och en del för smått. Åh, jag får separationsångest!




2012-09-09
15:21:08

Söndag

Då var det söndag då. Skön lugn dag idag :) och veckan som kommer blir inte så tokig!

Måndag - onsdag: jobb mellan 17 & 22

Torsdag - fredag: ledig

Lördag: jobb 9-15, sen GBG, Liseberg och övernattning på hotell!

Söndag: kalas i GBG för Jannes brorson Nemo som fyller ett år :)

This is going to be great!


2012-09-08
21:54:27

Lördagkväll

Kryp upp i soffan

Släng av dig BHn

Tänd ljud

Ta fram stickningen

Sätt på TVn

Ta fram något gott att äta

Njut


2012-09-08
11:10:29

På fredagkvällen fick vi besök =P
Hej!
 
Igår var jag på UH, de har öppet till 24 varannan fredag. Camilla var sjuk =( men Brita var där =) och massa andra kompisar =)
 
Jag stickade på min godisfärgade halsduk och den börjar bli riktigt lång nu! Vi fikade och pratade, killarna hyrde film och vi skulle poppa popcorn. När vi tar ut den första färdigpoppade påsen går brandlarmet! Popcornen hade inte bränts vid, ännu mindre börjat brinna men larmdetektorn reagerade ändå! Alla ungdomar gick ut ur huset och på bara några minuter svänger tre brandbilar upp utanför huset. Flera fullt utrustade brandmän går in i huset och kollar alla rum - ingen brand! Inte ens lite rök!
 
 
Man blir glad av att veta att de kommer så fort, även när det är ett falsklarm. Stor eloge till räddningstjänsten! =)
 
Efter en stund fick vi gå in igen och brandbilarna körde iväg. Detta var något tekniskt fel förmodligen, eller en väldigt känslig detektor, men vi har ju poppat popcorn tusen gånger förut!
 
Jag är helt bombsäker på att det spökar! Förra gången brandlarmet gick igång var det biopremiär för Hamilton på bion tvärs över gatan. Igår var det premiär för Hamilton 2 på bion tvärs över gatan. Jag tror det är spöken i huset som ska skoja med oss, kommer det en Hamilton 3 och brandlarmet går då med så finns det ingen tvekan.
 
Och vad har spöken med detta att göra kanske du tänker?
 
Jo, för huset är över 100 år gammalt och ibland hör man vissa saker som inte riktigt stämmer. En tjej har sett skuggor och hört saker som knäpper och knackar i rum där det är folktomt. Förra veckan jag var där så ringde det på dörren, och inte ett vanligt ding dong som ringklockan där har utan ett ding ding ding dong, ding ding ding dong och när vi gick för att öppna var det ingen utanför, helt tomt på hela gatan. Plus att det tidigare sänts radio från huset, radiovågor, någon som sett White noice? I den filmen pratar de personer som dött med oss levande genom radiovågor.
 
Jag vill att vi tar dit ett medium som kan kolla om det bor kvar någon i huset =)

2012-09-07
07:09:52

Fredag!
Jag är såå trött va! Vi umgicks igår, långt hemifrån, utan CamTam som inte mådde bra igår. Alla var glada och pratsamma. 8 kvinnor som får sitta och umgås, tror ni det går på ett kick? Nope. Jag tror vi lämnade strax efter 21, jag var hemma efter 22, pussade på min kille och helt plötsligt var kl midnatt. Du ska gå upp om 6-7 timmar.
 
Jag lyckades väl somna till slut och när jag precis slutit ögonen ringer min väckarklocka. Det kändes som det iaf. Jag orkade inte ens bråka med mig själv om att ligga kvar i sängen. Gå upp och drick ditt kaffe så du kommer ur ditt zombiemood lagom tills du ska till jobbet.
 
Jag tror att detta kommer vara en typisk fredag på jobbet, jag kommer sitta och plocka samtal och stirra på klockan, 7,5 timmar kvar, 6h, 3h, 1h, 40 min, och det kommer bara gå långsammare ju mer tiden går.
 
Ikväll är UH öppet till 24 och jag ska sitta där som en trogen stammis! Jag ska nog ha med mig mitt garn så jag kan sticka lite med =)
 
 
Såhär långt kom jag sist, den är mycket längre nu =)
 
Puss! ^^

2012-09-06
07:40:21

Torsdag dårå =P
Nu sitter jag i köket med morgonsolen i ögonen och har en mysfrukost. Känner mig som de perfekta människorna i reklamen när jag äter min frukost; musli, knäckebröd, marmelad, ost, mmmm =) Gottigt!
 
Det är så skönt att ha en lång morgon när jag börjar lite senare, börjar 09:30 idag vilket betyder 1,5 timmar mer morgon än när jag börjar tidigt. Jag älskar verkligen att äta frukost i lugn och ro, läsa tidningen, blogga lite =) Mys!
 
I eftermiddag efter jobbet ska jag inte hem. Vår grupp på jobbet ska hem till en arbetskamrat och fika. Sammanhållning i gruppen. Jag har faktiskt viktigare saker för mig. Undrar hur sent jag kommer hem idag? Största anledning till att jag följer med är att CamTam (som är sjukskriven nu) ska dit, jag har inte träffat henne på läääängeeee! Det är väl sammanhållning? =P
 
Hjärtat har börjat dammsuga, tagit ur diskmaskinen och bokat en tvättid. Stolt är han också. "Jag kan jag också" Ja det kan du, men jag har gjort det i en månads tid utan hjälp. Ska jag vara tacksam för hjälpen eller sur för att han inte gjort det tidigare? Man kan liksom inte strunta i disk, tvätt och städ i en månad. Det är förbannat tur att han är söt, annars hade jag skällt på honom =P
 
Puss! ^^

2012-09-05
22:22:59

En dag på jobbet

Idag var det någon briljant person som grävde av en kabel i Göteborg. Den kabeln ledde Tele2s bredband och telefoni. Det använder vi på jobbet. Vi kunde varken göra bokningar eller svara i telefon på två timmar. Tack du briljanta människa! Vi spelade kort och hade rökpauser istället. Ännu en givande dag på jobbet :)


2012-09-05
08:11:08

Onsdag


2012-09-04
20:21:23

Om att ha krav

Jag har en vän vars pojkvän inte låter henne flytta in förrän hon har högskoleutbildning och jobb. Det kommer ta 5 - 7 år ungefär.

Jag har en annan vän vars pojkvän gjorde slut på grund utav att hon inte uppfyllde hans krav - körkort och jobb.

Hur höga krav får man ha på sin partner? Det är ju en person man blir kär i - inte vad personen har? Om jag hade en egen lägenhet och min kille inte hade något jobb hade han fått flytta in hos mig och betalat det han kunnat.

Jag kanske inte hade skaffat en större och dyrare lägenhet direkt, men jag skulle ju aldrig göra slut med min kille om han inte haft jobb eller körkort.

Punkt slut!


2012-09-02
18:47:22

Gbg

Hej!

Igår hittade jag marmeladgodis och det var uppskattat :) den påsen är slut nu! Haha :) Jag köpte fudge och polkagris till mig :)

På kvällen kom svärisarna över på ett parti monopol och jag vann! Helt otroligt! Jag brukar alltid förlora! :)

Idag tog Janne och jag en tripp till hans bror och familj i Göteborg :) vi har fikat, pratat och skrattat. Om två veckor ska vi tillbaka på Nemos ettårskalas :)

Nu är vi på väg hem :)


2012-09-01
09:51:30

1a september!

Hej hopp hallå! :)

Idag är det första september, det är höst, det är loppissäsong! Jag och mamma ska iväg till Trädets marknad alldeles strax och kolla om de har något fint :) Det är även loppis i Limmared idag och hemvändardag i Tranemo. Mycket på gång :)

Dagens uppgift: hitta marmeladgodis åt Janne :) Haha, min kille äter gubbgodis :p