Mudd^^

2012-06-30
12:50:47

30 Juni 2012
Åh vilken tråkig dag, jag har en riktig måndag idag fast alla andra har lördag och vissa börjar sin semester idag.
 
Jag har huvudvärk och ont i bihålorna =( Jag har spenderat min morgon med att inte vilja gå upp, äta frukost och göra matlådor. Lagom kul. Hjärtat vill inte heller gå upp, han ligger kvar och snarkar.
 
Jag ska till jobbet om en halvtimme och kommer hem kl 23 ca, och då blir det nog sängen direkt.
 
Vi är smått invaderade av flugor. Var kommer de ifrån? Och varför ska de sitta på ens ansikte när man sover? Jag har försökt visa min makt genom att spraya ihjäl två utav dem med hårspray men resterande verkar inte särskilt hotade utav mig. Suck!
 
Puss! ^^

2012-06-29
10:40:50

29 Juni 2012
Hej hopp hallå! =)
 
Igår var det en rolig dag! Jag och hjärtat var i garaget och tog loss mitt bromsrör och efter det åkte vi till mamma på fika.
 
Hjärtat lika glad som alltid! =)
 
Söta mamma =)
 
Jag gottar mig i skuggan =)
 
 
Efter att vi hade varit hos mamma släppte hjärtat av mig på Ungdomens Hus och han åkte till garaget igen. Vi hade ungdomsrådsmöte på UH igår, avslutningsmöte pga sommaruppehåll.
 
Erik som är med i rådet, Camilla som är ungdomsamordnare och tre personer jag inte lärt mig namnet på :S
 
Fina Lucy ger mig onda ögat. Haha =)
 
Uppdukat för vår avslutningsmiddag som bestod utav tacos =)
 
Mycket god tårta till efterrätt =)
 
Fina Brita som är ungdomsamordnare och också den som hjälpt oss i ungdomsrådet med allt!
 
Efter att jag hade varit på UH kom hjärtat och hämtade mig. Vi åkte hem till Gällstad och jag fick en superbra idé - vi åker till Borås och käkar på donken, jag kör! Hjärtat följde gladeligen med på min tokiga idé och vi åkte iväg. Det blev donken i knalleland och det var gott! Jag hoppades på att vi skulle kila ner till stan och titta på folk och gå en vända på torget och i parken, men hjärtat var trött och ville hem så vi åkte hem. =)
 
Idag är det tvätt, besiktning och UH som står på schemat.
 
Puss! ^^

2012-06-28
10:22:55

28 Juni 2012
Hej hej =)
 
Idag är jag ledig och hyfsat frisk =) Hjärtat är också ledig idag. Vi ska in till garaget idag och fixa med bromsröret på bilen, det blev aldrig av igår. Vi har tur med vädret idag också =)
 
I eftermiddag ska jag till ungdomens hus och ha avslutning med ungdomsrådet. Vi ska ha lite tacokväll med =) Mysigt!
 
I natt har jag sovit som en stock och behandlat min kille därefter. Jag har tydligen drämt min armbåge i hans ansikte så han fick näsblod =( Hej klumpig tjej! Åh vad taskig jag känner mig! Men det var ju inte medvetet, jag sov.
 
Han var glad som en tok i morse iaf =) Kom in och hoppade på mig och pussades. Sen stack han över till ICA och köpte nybakat bröd och bacon. Jag har fått en riktig dunderfrukost idag!
 
 
Tack finaste hjärtat! =)
 
Puss! ^^

2012-06-27
07:22:44

27 Juni 2012
Idag är jag uppe med tuppen och ska till jobbet. Jobba mellan 09:00 och 15:30 och sedan till garaget. Vi ska försöka byta bromsrör så jag kan ombesiktiga bilen, måste göra det innan 1:a Juli. Wish me luck. Nu ska jag borsta till mig lite så jag ser vettig ut idag.
 
Puss! ^^

2012-06-26
19:49:39

Läggdags
Nu går jag och lägger mig och hoppas på att vakna frisk och pigg imorgon =)

Natti Natti!

Puss! ^^

2012-06-26
15:39:39

Är det någon..
Är det någon som är sugen på att jag ska ha en frågestund? Finns det saker ni vill veta om mig? Puss! ^^

2012-06-26
14:52:25

26 Juni 2012
Hej hej.
 
Jag är fortfarande sjuk =( Febern börjar ge med sig men halsen bråkar till och från. Vissa stunder gör den jätteont och jag kan knappt svälja, sen lugnar den sig lite och börjar kännas okej. Jag vågar inte chansa på att åka till jobbet idag så jag har stannat hemma framför tv:n. Imorgon blir det dock jobb igen. Jag ska bara jobba imorgon, sedan ledig tor-fre och sen jobb i helgen. Då gör det inget om jag bli sämre utav att jobba imorgon, för sen är jag ledig två dagar så då har jag tid på mig att friskna till igen.
 
Jag har ringt ner till Unity Line i Ystad idag och bokat färjebiljetter. Vi åker den 30 Juli och reser hem igen den 5 Augusti. 6 dagar i Polen, åååh vad jag längtar! =)
 
 
Det kommer bli så roligt! Äta god mat, shoppa souvenirer, sola, bada och så får jag visa hjärtat en del utav mitt hemland med. Hoppas även på att hinna med att träffa några släktningar när vi är nere. Nu får denna månaden gå fort!
 
Puss! ^^

2012-06-25
23:54:32

Ikväll
Tittar på SatC i sängen. Killen jobbar. Jag kan inte sova och svettas och fryser. Dumma feber!

2012-06-25
06:52:13

25 Juni 2012
Idag är jag sjuk =(
 
Det började igår med lite ont i halsen. Jag tänkte sova bort det och sov hur skönt som helst i en och en halv timme, sen var jag klarvaken! Jag rullade runt i sängen och hostade ett par timmar, sen gick jag ut till hjärtat i vardagsrummet och tittade på TV med honom en stund. Jag försökte sova sen igen och då gick det lite bättre, har sovit ca 4 timmar iaf. Nu har jag ringt till jobbet och sjukanmält mig och sömnen är som bortblåst igen. Suck! 
 
 
Puss! ^^

2012-06-24
12:52:48

Midsommardagen 2012
Hej hopp hallå! =)
 
Igår var vi bakfulla och trötta. Vi gick upp kl 15, haha, helt stört. Mamma hämtade oss och vi åkte ut till Limmared =)
 
Fina Melina!
 
Bus-Amilia och mamma =)
 
Min fina Jan-Gunnar <3
 
Mamma hade med sig bakelser =)
 
Brorsan, Anna-Karin och Sofie =)
 
Efter vi hade lekt Faster och Farbror åkte vi hemåt och köpte pizza. Sedan tillbaka till Ulricehamn för att hämta min bil och sen hem till Gällstad igen. Vi hade lite tv-mys och sen gick vi och la oss. Superskönt att vara ledig idag med =)
 
Puss! ^^

2012-06-23
23:30:44

Midsommarafton 2012
Hej!
 
Igår var det midsommarafton och det firade vi först uppe på Nillas Väg med Jannes föräldrar och farmor, min mamma och diverse Nillas-bor. Vi åt sill, potatis, grillat och sallad - mums! Vi drack en del också, och sjöng lite, och skrattade mycket! =) 
 
!
 
Jag och min fina svärmor Karin =)
 
 
Jannes farmor Elsa och mamma Jolanta =)
 
 
Mitt hjärta! Haha =)
 
 
Mina svärisar Karin och Jan-Olof =)
 
Vi hamnade nere i fiskestugan vid sjön sen och där spelade några Twister!
 
 
Det ser jobbigt ut! =)
 
 
Full fest =)
 
 
Full Mudd^^
 
 
Jag, Janne och Emelie =)
 
 
Haha, fisk-Emelie =)
 
 
Lite allsång på det =)
 
 
Hjärtat och jag  =)
 
 
Efter allt partaj träffade vi Martin =)
 
Puss! ^^

2012-06-21
22:52:39

21 Juni 2012
Hej hej!
 
Idag har jag varit och jobbat till klockan 15 och efter det åkte jag till Ulricehamn och mötte godingen. Vi åt på torgstallet, det var supergott och mycket mysigt! =) Efter det handlade vi på systemet inför imorgon och där träffade min fina faster Barbro. Vi åkte även upp en sväng till svärmor och svärfar på en kopp kaffe. =)
 
Jag hamnade i Limmared ikväll och träffade brorsan med familj. Vi drack kaffe och jag fick mina presenter eftersom jag fyllt år =) Brorsan fru, Anna-Karin, kan det här med presenter kan jag säga. Hon vet precis vad jag gillar och jag blev väldigt glad!
 
Jag fick ett rosa ljus i form utav en näckros!
 
 
Såå fin! =)
 
 
Jag fick även en jättefin skål, en CupCake-skål! =)
 
 
 
Och ikväll fyller jag min muffins med godis för ikväll är det fredag för min del!
 
 
Jag har jobbat min sista dag för denna veckan, är ledig fre lör sön och börjar inte förrän på måndag igen. PLUS att godingen är ledig alla dessa dagar med! Hurra! =)
 
Puss! ^^
 

2012-06-20
07:16:07

20 Juni 2012
God morgon =)
 
Frukosten är intagen och nu smuttar jag kaffe. Ska strax till jobbet och kommer hem innan kl 15 i eftermiddag. Vad ska jag göra då tro? Packa inför flytten kanske. Eller städa. Hmm.. Återstår att se.
 
Jobbdag nr 4 av 6 idag då, snart helg! =)
 
Trevlig onsdag på er =)

2012-06-19
21:46:59

19 Juni 2012
Det här med att lägga sig i tid är definitivt inte min starka sida! Skulle hoppa i säng vid åtta, senast nio idag tänkte jag men nu är klockan halv tio redan. Jag befinner mig visserligen i sängen just nu, men kommer nog inte falla i sömn förrän om en timme.
 
Jag jobbade till kl 14 idag, kom hem, åt middag och pussade på hjärtat. Efter det åkte vi till garaget och mekade bil. Bytte bromsarna på min lilla golf. Nu är det bara bromsröret kvar och det ska vi försöka hinna med på lördag =)
 
Nu har de ändrat här på bloggen (på inloggningsidan där jag skriver inläggen). Jag vetetusan vad jag tycker om detta. Det känns alltid lite krångligt när man inte är van. Men men, det kommer väl gå ett par dagar och sedan kommer jag inte ens minnas hur det såg ut innan. Som med FB, det ändras jämt och ändå vänjer man sig och glömmer hur det såg ut innan.
 
Jag känner mig febrig och slö ikväll. Jag vet inte om det beror på att jag sovit för lite, eller om det är den dåliga luften i garaget, eller att vi har olika temperaturer på jobbet hela tiden och drag. Hmm, kanske en släng av alla tre.
 
Nehepp, nu blir det lite SatC och sen nana =)
 
Puss! ^^

2012-06-18
12:29:13

18 Juni 2012

Hej hopp! =)

Frukosten är i magen och jag tittar på Sjunde Himlen. I detta avsnittet kommer tvillingarna och min Sims-nerv rycker! Tur att spelet bara är att trycka igång. Haha =) Jag kommer nog aldrig tröttna på Sims, speciellt inte nu när jag fått 3an av godingen. Tur att jag inte har semester för då hade jag suttit som klistrad vid datorn!

Idag är det vecka 25 och jag går på semester vecka 31. Det är alltså 6 veckor kvar på jobbet, förhoppningsvis 5 veckor och 5 dagar så min sista dag är en fredag. Det hade varit så skönt att vara ledig helgen vecka 30 för vi ska till Polen på måndag vecka 31 och dagarna innan vill jag ta det lugnt, packa det sista och verkligen ha koll på allt. Det känns inte så roligt om jag jobbar kväll söndag vecka 30, kommer hem vid 23 och så ska vi åka vid 7 på måndag morgon. Då kommer jag vara helt död ju! Och stressad!

Men men, Julischemat har inte kommit än så det är ingen idé att stressa upp sig över det än =)

Denna vecka jobbar jag endast kvällspass, idag är det mellan 17 och 22. Tråkig tid men någon måste hålla bokningen öppen under kvällen också. Det brukar vara ganska lugnt på kvällen med vilket är skönt, man stressar inte upp sig =)

Hjärtat har sagt att han ska börja packa ihop lägenheten idag. Tanken är att vi ska vara ute sista Juli så det är lika bra att sätta igång. Jag har inte så mycket saker här så mitt packar jag på en dag eller två, men hjärtat har massor av saker och möbler och man vet aldrig hur lång tid det tar att packa ner allt och flytta det. Jag trodde det skulle gå snabbt att flytta ut ur min lägenhet, men jag höll på i en vecka med packning, flytt och städ och då bodde jag på 29,5 kvm!

Vi är båda lediga i helgen, HELA helgen, alltså fredag, lördag och söndag. På fredag ska vi fira midsommar såklart men de andra dagarna får vi nog gör ett ryck och börja med packning eller åtmintone slänga det vi inte ska ha kvar. Åh, midsommar om 4 dagar! Mysigt! =)



Puss! ^^


2012-06-17
21:06:55

17 Juni 2012

Hej hej!

Idag har jag jobbat till klockan 15, kört bil hem i mysigt ösregn, kommit hem och pussat på godingen. Vi åt middag på stan idag, bara vi två, söndagsmys! Efter det åkte vi ut till mamma och pappa på fika och satt där en stund. Sedan var det dags för hjärtat att åka till jobbet och jag åkte hem.



Jag idag =)



Mitt kvällsgotte består av jordgubbar och vaniljglass. Mums!

Puss! ^^


2012-06-16
21:06:22

Läggdags!

Klockan är strax 21 och jag ska sova. Såå skönt att veta att om jag somnar nu får jag 9 timmars sömn. Jag kommer dock inte somna nu, haha, jag ska mygkika på SatC tills jag somnar =) Underbara serie! Idag jobbade jag i sju och en halv timme och var helt slut när jag kom hem. Det var inte någon speciellt jobbig dag men att behöva gå upp tidigt en lördagmorgon, köra 45 minuter, jobba och sedan köra 45 min hem igen gör mig trött. Så jag kommer hem lite grå och depp, då står hjärtat och lagar min favoriträtt och utbrister -"vad fin och somrig du är idag!". Ååh, fina hjärtat, han är bäst på att pigga upp mig! =) Jag tyckte inte alls jag var fin i mina mörkgröna leggins och gula tunika men jag såg tydligen somrig ut =) Imorgon är det jobb igen, dag 2 utav 6. Puss! ^^


2012-06-16
07:03:15

16 Juni 2012

God morgon allihopa!

Tur att gårdagen är över. Jag kunde inte sova! Låg bara och vred mig fram och tillbaka och saknade godingen. Det kändes som att jag precis somnat och då kom han hem från jobbet, kvart över 6. Nu har jag pussat på honom så nu känns det bättre =)

Happ, iväg till jobbet om en stund. Hoppas det blir en lugn dag idag =)

Puss! ^^


2012-06-15
22:05:50

deppkväll

här sitter jag med min halvdöda blomma och tittar på SatC. Jag har lite söndagsdepp idag. Jobbperiod alá 6 dagar börjar imorgon, gaahh..

Killar som hör av sig så fort man blivit singel är skit.

Vänner som skippar fotboll för att umgås med en är guld <3

Puss! ^^


2012-06-15
11:25:00

15 Juni 2012

Hej hopp hallå =)

Igår hade jag en mysdag med hjärtat =) Vi lunchade på torgstallet och fikade hos hans farmor efter det. Jag smet iväg på möte med ungdomsrådet ett par timmar sedan kom hjärtat och hämtade mig. Vi åkte hem och åt pizza för vi var för lata för att laga mat. Ragge och Diana kom förbi på en kaffe och lite tjöt, det var trevligt =)

Idag har jag börjat på en tvättid som jag hoppas ska bli klar innan jag åker in till stan. Skönt att ha alla kläder rena inför en ny arbetsvecka =) När hjärtat kommit upp och vaknat till lite ska jag klippa honom, hans hår växer ju som ogräs! Måste klippa det var fjärde vecka minst. I eftermiddag åker jag in till Ungdomens Hus och chillar lite, det blir en bra avslutning på min helg. =)

Jag har så skönt arbetsschema framöver. Imorgon börjar jag på en 6 dagarsperiod, sen är jag ledig hela midsommarhelgen (fre-sön), sen jobbar jag 3 dagar och sen har jag helg igen (to-fre) sen jobbar jag 2 dagar. Schemat efter det har jag inte fått än, men jag ska bara jobba juli och sen har jag semester! =) Wiho!

Ps, jag har glömt att visa er vad jag fått i present när jag fyllde år =)




Två supersöta ljushållare fick jag från Mia, Emelie, Nathalie och Rebecca =)




Fick även en supersöt blomma av tjejerna, träkruka med texten:
"Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart"



Jag fick en blomma från mamma också och den var jättefin! Men titta vad jag gjort! Nu är den helt vissen och ledsen! Jag har vattnat den, luftat den, ställt den i olika rum med olika ljus, INGENTING hjälper! =( Hoppas den piggnar till snart :/

Puss! ^^


2012-06-13
09:52:09

Jag tar fredag idag!

Hej hej. Idag tar jag fredag! När jag jobbat färdigt ikväll har jag två dagar ledigt! Halleluja! =) Ska jobba lördag-fredag sen men det är okej för jag är ledig hela midsommarhelgen. Åh så roligt att få vara ledig med mitt hjärta! Vi är ju nästan aldrig lediga samtidigt! Men nu är vi lediga torsdag denna vecka och helgen nästa vecka! Jättebra för jag behöver laga bilen! Hihi =) Jag tror hjärtat ska laga mat till mig ikväll, mihi! Lycklig tjej! =) Puss! ^^


2012-06-12
07:35:39

12 Juni 2012

Mmm =) Frukost framför Rix Morron Zoo på TV3 =) Tyvärr är jag typ lika trött som jag var igår. Jag tror att jag måste sova 8 timmar för att inte bli tröttare än dagen innan men sova minst 10 timmar för att vara piggare än dagen innan. Åh, sömn är underbart! Eller att gå upp tidigt utan att behöva göra något.

Som på somrarna när man hade sommarlov och kunde gå upp tidigt, mysa ner sig i soffan och titta på sommarlovsmorgon! Ah! Underbart! =)

Jag försöker få lugna morgnar så jag kan lunka runt lite i lägenheten, äta frukost, dricka massa kaffe, kika tv och sådär men ibland tar tröttheten över och jag väljer att sova en timme extra. =)

Nehepp, en timme kvar tills jag måste åka nu så jag får väl äta färdigt och kanske borsta till mig lite. I eftermiddag blir det förmodligen After Work med ett par tjejer =)

Puss! ^^


2012-06-11
21:00:41

11 Juni 2012

Nyss hemkommen från jobbet och så jäkla trött. Blev dock tvungen till att laga matlådor istället för att slappa framför TV:n. Tråkigt med nödvändigt. Janne jobbar natt inatt så ensam är jag också. Hmm.. Vill inte sova riktigt än men vet inte vad jag ska fördriva tiden med. Diskning är uteslutet! Jag har redan diskat 2 ggr idag, orkar inte göra det mer, blä! Om jag sätter igång sims-spelet är det risk för att jag fastnar med det halva natten och då blir det inte kul att gå upp tidigt imorgon. Ne, det får nog bli TV en stund eller SatC.

Ni kan få titta på min födelsedagstårta medan jag luskar ut vad jag ska göra ikväll =)



Denna mumsade vi i oss i lördags, god var den också =)

Puss! ^^


2012-06-11
09:46:12

Fan vad jag är tråkig.
Jag borde vara mer personlig på bloggen men jag är ju så jävla tråkig va! När jag hinner skriver jag vad jag gjort och vilka tider jag ska jobba. Ne, det får bli lite skärpning nu va! Men just  nu hinner jag inte, igen! För jag ska till jobbet, igen! Gaah! Hoppas tiden springer iväg till augusti för då ska jag ha semester. Ha en trevlig dag sålänge =) Puss! ^^

2012-06-10
22:00:32

10 Juni 2012

Hej hej =)

Igår var det kalas.

Idag är det en seg, go söndag.

Jag är trött och tittar på tv med hjärtat.

Funderar på att somna till en film.

Puss! ^^


2012-06-07
13:21:15

7 Juni 2012

Hej hej alla fina!

Dumma (underbara) Sims3 tar all min fritid! Bloggen blir lidande :/ men nu är jag tillbaka iaf! En stund.. =)

I förrgår fyllde fina Lucy år. 23 år. Så nu är vi lika gamla igen! Haha =)
Jag ska träffa sötan idag på fika och möte =)


Grattis bästaste Lucy!

Igår var det Sveriges nationaldag som vi firar för att den 6e Juni för en himla massa år sedan var det något med Gustav Vasa och att kalmarunionen (?) föll eller något så Sverige blev helt igen. Jag är såå duktig på historia, japp japp, Grattis Sverige!


Idag måste jag åka och handla också för jag ska ha kalas på lördag. Det blir grillat och tårta och så ska jag fixa lite alkohol med. Måste höra med mina föräldrar om grilltillbehör och papptallrikar... Hmm..

Ps, jag längtar som en tok till Augusti. Det ska bli så otroligt skönt att flytta "hem" igen. Gällstad i all ära men det är i Ulricehamn jag känner mig hemma. Jag vill att det ska vara Augusti nu! Vi ska till Polen då och det är min semestermånad med! Längtar!

Nu ska jag brygga lite kaffe så jag kan locka upp hjärtat från sängen, måste nog laga lite mat med. Trevlig torsdag på er!

Puss! ^^


2012-06-04
15:38:32

4 juni 2012
Nu har jag jobbat färdigt för idag. Fick till och med gå hem en timme tidigare eftersom det inte ringde så mycket. Hurra =) Jag hade en sur gäst idag och stör mig på att det är det enda samtalet jag kommer ihåg från hela dagen, en utav femtio. Typiskt. Jaja, vet ju att jag hade 49 nöjda och glada gäster iaf =)

Om jag förstått det hela rätt ska jag och hjärtat åka ut till ett par kompisar och hjälpa till med vedstapling nu i eftermiddag. Sånt tycker jag är kul! Antar at jag tycker det för att jag gör det så sällan. Hade vi haft vedeldad panna hade jag förmodligen hatat det.

Ps, jag vill be om ursäkt för att jag inte lägger upp så mycket bilder länge men min kamera krånglar. När jag sätter i kortet står det att minnet är fullt fast både kort och kamera är tömda. Jag ska försöka fixa det. Måste ju ha kamera på lördag då jag ska fira min födelsedag =)

Puss! ^^

2012-06-04
05:43:09

4 juni 2012
Upp och hoppa! Godingen har precis kommit hem från jobbet och jag ska strax iväg till mitt =)

Sitter just nu och tittar på Nanny och äter frukost =)

På lördag är det kalas =)

Puss! ^^

2012-06-03
20:36:31

3 juni 2012
Det blev en ganska bra söndag ändå. Huvudvärken höll i ett tag men släppte efter jag fått tag i ett par värktabletter. Jag fick ett sms från en bakfull Lucy som ville ses en annan dag, vilken tur att jag tyckte samma sak =) Jag fick panik på allt stök i köket och körde iväg det till återviningen. Pantade även alla pantburkar och det gav mig 40 kr. Köpte mig en trisslott som ligger och ruvar i plånboken nu =) Umgås med tv:n en stund innan jag ska sova. Jobb imorgon. Puss! ^^

2012-06-03
20:19:47

999 värre saker jag redan har gjort

10. Hällt ut en hel öl i ett bilsäte

11. Spelat dum för att komma undan med saker

12. Utnyttjat en kille som var kär i mig

13. Stulit från en arbetsplats

14. Ljugit om vad jag heter

15. Låtsats att jag inte varit hemma för att jag inte orkat umgås

16. Plankat in på krogen när jag var 15

17. Startat matkrig

18. Dödat insekter med hårspray

19. Ignorerat en person tills den slutade prata med mig

...


2012-06-03
19:52:18

3 juni 2012



Idag har vi officiellt varit tillsammans i ett halvår <3

Grattis till oss =)

Puss! ^^


2012-06-03
12:03:49

3 juni 2012

Hej hej! Idag är jag ledig. Såå skönt! MEN! Jag har världens huvudvärk :S

Funderar helt seriöst på att spendera hela dagen på soffan med datorspel och TV-tittande.

Lovade Lucy att vi skulle ses idag men jag vet inte om jag orkar det :(

Jaja, vi får se.

Puss! ^^


2012-06-02
12:53:05

999 värre saker jag redan har gjort



1. Ljugit för en vän

2. Gjort sönder min storebrors saker

3. Kört på en katt

4. Skrattat åt folk bakom deras ryggar

5. Dömt folk jag inte känner

6. Smygrökt

7. Badat naken på fyllan

8. Snott Pogs och puttekulor när jag var liten

9. Sagt "jag saknar dig också" fast jag inte saknat personen

...


2012-06-02
12:13:52

2 Juni 2012
Hej hopp =)

Sitter hemma och kollar på Stockholm maraton. Det är otroligt underhållande att titta på massa sportfånar som springer runt i regnet medan jag sitter inne i den goa värmen och smaskar frukost. Muhaha =)

När jag bytte bort min lördag den 12e maj verkade det som en dunderidé men idag är dagen jag bytte till vilket betyder att min helg minimerats till 1 dag. Jag är bara ledig imorgon och sedan börjar en ny arbetsvecka. Jaja, himla tur att jag gillar mitt jobb =) Älsklingen jobbar helg ändå så vi skulle inte gjort ngt speciellt.

Vi kanske ska flytta tidigare än planerat. Den nya lägenheten är ledig 1:a augusti och lägenheten vi ska lämna har redan en spekulant som är redo att flytta in. Vi funderar på att lämna sista juni och bo i flyttlådor hos våra föräldrar under juli månad. Då sparar vi ju en hel månadshyra som vi kan ha till polenresan istället. =)

Jag har dundrande huvudvärk idag =( har tagit en alvedon. Den sista som fanns! Hoppas det släpper tills jag börjar jobba annars kommer jag var tjurig på jobbet och det smittar av sig på gästerna :S

Puss! ^^