Mudd^^

2012-05-31
10:16:48

sista maj
Ser ni vad han har gjort med mig eller? Jag har inte bloggat på två dagar för så fort jag kommit hem har Sims 3 lockat mig! Damn it! Men jag måste erkänna att det är ett väldigt roligt spel =) Berättade om det för CamTam igår och vi kom fram till att Sims 3 och Donkenmat hade varit den ultimata kvällen =) Haha =)

Idag ringde pappa och väckte mig.
-"Du har besiktning!"
-"Ja, jag vet, IMORGON!"
-"Jasså, du hade koll på det ja, jag tänkte ju skrämma dig"
-"Funkar inte på mig serru"
-" (här fortsatte pappa prata om en massa medan jag försökte vakna till) "

Jag tror han tycker min pojkvän är gammal för han kallar honom för gubben hela tiden. Men min pappa är ju inte direkt purung själv =P Plus att han är ju faktiskt äldre än mamma, precis som Janne är äldre än mig, visst skiljer det inte lika mycket i ålder men ändå. Gubb-pappa! =P

Idag ska jag jobba 17-22 vilket är den tråkigaste tiden, och 5 timmar på kvällen känns ju så förbaskat onödigt. Men men, någon måste ju jobba de tiderna också =)

Nu blir det frukost =)

Puss! ^^

2012-05-29
06:09:17

29 Maj 2012

Då var den stora dagen över och den var väldigt bra!

När jag kom hem från jobbet hade hjärtat lagat min favoriträtt, spaghetti och köttfärsås, plus att han hade köpt tårta! =) Jag fick även en present:



Haha, jag tror inte han vill umgås med mig! Jag kommer ju sitta fastklistrad vid detta spel! =)

Igår kväll kom mamma och pappa förbi på fika och jag fick en jättefin rosa blomma och ett presentkort =)

Nu ska jag strax till jobbet.

Puss! ^^


2012-05-28
07:31:48

28 Maj 2012

Hej hej =)

Idag fyller jag år =) 23 år närmare bestämt =)

Förra året såg jag ut såhär:



Jag ser likadan ut nu. Vad skönt att jag inte åldras =) Haha

Hoppas ni får en superbra dag! Det ska jag ha!

Puss! ^^


2012-05-26
10:20:57

26 Maj 2012

Och nu börjar det,
jobb idag
imorgon
måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag



Och det hade varit roligt om jag inte hade fyllt år mitt i allt. Jag har inget födelsedagspirr alls nu, och jag som brukar vara uppspelt i en vecka typ. Jaja. Jag ska ha kalas den 9e Juni iaf =)

Puss! ^^


2012-05-24
22:35:35

24 Maj 2012
Hej hej,

det jag skulle berätta sen ska jag berätta nu =)

Jag och hjärtat var inne i stan idag och skrev på ett lägenhetskontrakt! Den 1 Augusti ska vi flytta till Ulricehamn och bli sambos på riktigt! Wiiee! =)

Puss! ^^

2012-05-24
11:40:25

24 Maj 2012

I natt drömde jag att jag hade en jättetjock kompis som inte ville krama mig, jag gjorde allt för att försöka krama honom men jag fick aldrig någon kram. Sen drömde jag om SatC-tjejerna också, vi hade filmkväll, det var trevligt =) Haha =)

Idag ska jag in till stan med hjärtat och göra en sak, sedan ska jag hälsa på pappa som kommit hem från jobbet, sno hans bil och åka till Ungdomens Hus =)

Jag har funderat över förhållanden. Jag har hört massor med folk säga att; "man måste bråka ibland, det är nyttigt". Är det? I så fall har jag ett väldigt kasst förhållande för vi bråkar aldrig. "Det är alltid tufft i början" Jaha? Jag tycker det är ganska lätt. Jag gillar dig, du gillar mig, that´s it. De kanske hittar på dessa saker för att det ska kännas bättre för dem. Jag tycker det är som i alla relationer, om man bråkar, varför ska man då vara med varandra? Jag brukade bråka med vissa kompisar och vi är inte kompisar idag för vi bråkade ju bara hela tiden. Jag var osams med min mamma och löste situationen genom att flytta. Jag har bråkat med killar och är vi tillsammans idag? Nej!

Visst finns det saker med Janne som gör mig lite irriterad, t.ex när han tappar något på golvet och inte tar upp det. Ska den ligga där då? Ja tydligen eftersom han inte tar upp den. Men sen tänker jag; jaja, vill du ha dina saker på golvet får du väl ha det, jag är inte din mamma eller hushållerska. Och så pussar jag på honom, mycket bättre than to bitch about it. Jag är hellre en förälskad skitgris än en städad olycklig tjej. Punkt.

Puss! ^^


2012-05-23
22:18:12

23 Maj 2012
Åh, denna hetta!  Vi har 2 fläktar i lägenheten på dygnet runt och det hjälper inte! Gah! Skulle behöva ett vattenfall eller något..

Jag är trött och ledig nu. Tittar på SatC och saknar Felicja. Min fina vän som lämnat stan för gott. Janne jobbar i natt... All by myseeeeelf!!! Don´t wanna be, all byyyyyy myyyyyyyyyyseeeeeeeeelf! Ne, så farligt är det inte. Jag kommer störta i säng snart ändå.

Imorgon ska vi till stan och.. mer om det imorgon.

Puss! ^^

2012-05-23
07:28:45

23 Maj 2012
Har man sett 7 st citronfjärilar är det sommar. Jag har sett 10 st. Nu är det sommar!

Jag ska strax iväg till jobbet. Ikväll tar hjärtat min bil till jobbet eftersom hans är sönder så då kommer jag vara fast i Gällstad. Hmm.. Jag får rädda situationen med SatC och internet =)

Puss! ^^

2012-05-22
19:38:53

22 Maj 2012
Hey lovers =)

Idag har jag jobbat och fått mitt schema för Juni månad. Jag är ledig alla helger utom en. Midsommar. Fan också! Det var den enda helgen jag ville vara ledig, och inte bara för att det är midsommar utan för att hjärtat är ledig den helgen och vi är nästan aldrig lediga samtidigt! Vi är ALDRIG lediga på en högtid tillsammans så det hade ju varit underbart att vara det för en gångs skull. Men men, har lämnat in ett passbyte för söndagen än så länge, får hoppas på att någon är pengakåt och vill jobba lördagen med =)

Nu är jag trött som en struts och ska krypa till kojs strax =)

Puss! ^^

2012-05-22
07:41:14

Sömnlogik
Iförrgårkväll kunde jag inte sova så jag tittade på SatC och pratade i telefon istället. Sov på soffan i två timmar och när klockan slog 6 gick jag upp och gjorde mig i ordning för jobbet.

Igår somnade jag på soffan en stund innan kl 22, sen vaknade jag till och gick och lade mig i sängen istället. Jag sov till kl 6 då väckarklockan ringde men somnade snabbt om och gick upp kl 7 istället.

Det är alltså svårare att gå upp när man sovit fler timmar? Hmm..

2012-05-21
06:35:07

21 Maj 2012
Jag har sovit ca 3 timmar och ska snart pallra mig iväg till jobbet... Gah!

2012-05-20
22:35:53

20 Maj 2012

Söndag idag, bra dag idag! =)

Jag har inte gjort något vettigt idag och det känns superskönt! Jag har bara slappat på soffan, lagat lite mat, kramats med min älskling och bara varit =)

Nu tittar jag på Sex and the City och mumsar glass!



Jag drömmer om vår nya lägenhet hela dagarna. Vad vi ska ha för gardiner, bord, färger, lampor.. ja you name it! Imorgon ska jag ringa hyresvärden och säga att vi vill ha den och om allt går som det ska ska vi flytta in den 1:a Augusti. Wihoo! =) Jag längtar som tusan! En helt ny lägenhet som är lika mycket din och min och som ska inredas i vår favoritfärg - rosa! Vem kunde ana att jag skulle hitta en man som älskar samma färg som jag?

Glad tjej!

Puss! ^^


2012-05-19
13:42:39

Now they have unleashed the beast...

Eller, the Bitch...

Jag är en bitterfitta idag =( Jag är sjuk och har varit sedan igår då jag vaknade och tänkte sjukanmäla mig men sedan åkte jag till jobbet i alla fall. Det var inte så bra gjort, jag jobbade i två timmar och sedan dog min hals. Fy vad ont det gjorde och jag blev sur över det, sjukanmälde mig och åkte hem. Väl hemma blev jag lite omhändertagen av min man en stund, jag vilade en stund och sedan åkte jag in till Ungdomens hus. Vi skulle haft möte men det gick inte så bra direkt. Det gick inte alls. Det blev inget möte. Vi grillade korv och gjöt i betong istället och jag var febrig men glad. Jag mötte hjärtat på en cigg och det piggade upp mig lite =) Sedan åkte jag hem och åt upp en pizzabit som blivit över och kikade på Sex and the City tills jag somnade. När hjärtat kom hem från jobbet imorse vaknade jag sur som ett bi, åh, jag som sov så gott. Jaja, det tog ett par minuter och sedan sov jag i 6 timmar till =) Jag vaknade strax innan 12 lite gladare men fortfarande lite sur och värre skulle det bli. Jag trippade ner till tvättstugan eftersom vi bokat tvättid mellan 12 och 23 idag. Tror ni inte att någon idiotgranne tvättar när jag kommer ner? Åh, jag blir så kukförbannad på sånt! Vad är det för jävla mening med tvättider om man inte skriver upp sig och dessutom tar andras tider? Jaja, kläderna åkte ut fortare än kvickt och ligger nu på en bänk där nere. Hoppas ägaren till dem kommer och hämtar dem och skäms! Sen finns det en irriterade människa som jag inte står ut med. Hon kommenterar varenda jävla facebookstatus som att hon har rätt till en åsikt om precis allt när hon inte ens hälsar på mig på stan. Så, tack världen, för att ni väckt bitterfittan!


2012-05-17
18:14:49

18 maj 2012

Hej hopp hallå! =)

Igår var det en bra dag. Jocke var här och Janne fortsatte på hans ryggtatuering. Vi åt pizza ihop och sedan bakade jag en tigerkaka. En rosa tigerkaka! Nom nom nom!



Jag tog med mig pojkvän och kaka hem till mamma på fika. Vi satt och pratade en stund, det var mysigt.

Efter det gick vi över till Mia och tittade på hockey och spelade spel. Spelet heter Kampen mellan kvinna och man och jag tycker det är jätteroligt! Tyvärr kom jag varken på att man mäter cylindervolymen i kubik eller hur många kubik en lätt MC är på så tjejerna fick se sig besegrade denna gång. Killarna briljerade med att veta att ettårig bröllopsdag kallar pappersbröllop och att Orlando Bloom spelar Legolas. Roligt var det =)

Idag har jag vaknat med ont i halsen och snuva =( Det känns lite bättre nu när jag druckit kaffe och ätit frukost men inte helt okej än. Jag ska åka till jobbet iaf och hoppas på att det går över. Ikväll är det ungdomsrådsmöte på UH som gäller och sen är det helg! =)

Puss! ^^


2012-05-16
21:58:29

16 Maj 2012
Lägenheten var superfin! Nyrenoverad tvåa på andra våning med balkong och diskmaskin på 69 kvm! Så bra! Vi ska ringa på måndag och säga till om vi vill ha den eller inte men vi har redan bestämt oss för att ta den =)

Imorgon är jag ledig, göttans, på fredag jobbar jag och sen har jag helg =)

Jag tror jag ska krypa till kojs om en stund, börjar gäspa här nu ju =P

Puss! ^^

2012-05-16
08:13:00

16 Maj 2012

Hej hopp hallå!

Nu ska vi strax åka in till Ulricehamn och kolla på lägenhet! Hurra!

Trevlig onsdag på er =)

Puss! ^^


2012-05-15
21:36:52

15 Maj 2012

Hej hej =)

Idag har jag jobbat, chockerande? Ne, inte direkt.

Ikväll har fina godingen lagat mat och fina Emelie kom ut på fika och tjöt =)

Imorgon ska jag och hjärtat kolla på lägenhet! Jag hittade ett par roliga saker man kan inreda sitt hem med:



Häftiga saker =)

Puss! ^^


2012-05-14
19:23:05

14 maj 2012

Jahapp, då var helgen över och arbetsveckan har rullat igång igen. Denna vecka ska jag jobba måndag, tisdag, osdag och fredag. Har lämnat in passbyte om torsdag med så jag kanske jobbar hela veckan. Jag förstår inte vitsen med att vara ledig en torsdag bara för att det är en röd dag. Kristi himmelfärd, varför firar man det? =)

Bröllopet i lördags var jättefint och väldigt roligt! Jag mötte många roliga mäniskor och skrattade massor under kvällen. Jag och hjärtat sov på Scandic Rubinen och det var jättemysigt. Ett litet ekonomirum blev det med fönster ut mot Avenyn. Supergod frukost på söndagmorgonen också! =)

Idag sov jag så länge jag bara kunde och sedan åkte jag till jobbet. Kom hem för en stund sen och hjärtat hade både diskat från gårdagen och lagat mat till oss. Fina fina hjärtat! =)

Nu ska vi slappa framför TV:n en stund och sedan ska jag hoppa in i duschen innan läggdags =)



Hjärtat och jag i lördags =)

Puss! ^^


2012-05-12
06:47:32

12 Maj 2012
Hej då Gällstad och Hej Göteborg!

Idag står det massor med saker på schemat men den absolut största är vigseln mellan Christian och Helena kl 14:00 =)

I natt ska jag och hjärtat sova på hotell =)

Puss! ^^

2012-05-11
07:10:41

11 Maj 2012

Hej hej =)

Baguetterna blev bra igår! Jag hann inte ta kort förrän nästan alla blev uppätna men lyckades fånga en del på bild =)




Jag bakade muffins med som ska jag bjuda på på jobbet =)



Gårdagens kväll spenderades på Ungdomens hus med några kompisar =) Vi tjötade och drack kaffe och skrattade en massa =)

Här får ni en liten sneak peek inför morgondagens bröllop!



Hjärtat kommer vara så fin! =)

Nu ska jag åka till jobbet om en stund!

Puss! ^^


2012-05-10
10:22:43

Ledig dag =)

Hej hej =)

Idag är jag ledig, sååå skönt. Jag ska passa på att baka idag. Just nu håller jag på med baguetter som jag tänkte att jag skulle ha till frukost, men de skulle jäsa 2x30 minuter så jag blev ju vrålhungrig! Så nu äter jag en skål musli och det får bli baguetter sen.

Jag förväntar mig det här resultatet:


Det återstår att se =)

Puss! ^^ 


2012-05-07
12:30:23

Dags att åka =)


Nu ska jag till tandläkaren och sedan till jobbet. Trevlig måndag på er =)



Puss! ^^


2012-05-07
10:53:06

Dag 7: 4 saker du tycker är tändande.

Jag håller ju på med en lista med ju, haha, det går inte sååå bra va.

4 saker jag tycker är tändande

  1. När en kille berättar om något farligt han gjort, utan att överdriva eller skryta
  2. Killparfym (reagerar som katter gör på kattmynta typ, blir helt galen)
  3. Pussar på halsen
  4. Mysmusik

Puss! ^^


2012-05-07
10:46:01

7 maj 2012

Hej hej =)

Igår fick jag ett ryck och tvättade hela dagen. Det blev sammanlagt 5 maskiner tvätt med allt ifrån sängkläder till garagebyxor och handdukar. Skönt att ha det uppfräschat =) Jag passade på att bädda rent i sängen också när jag ändå höll på, åh vad skönt det är att lägga sig i en nybäddad säng =)

Jag lagade supergod mat igår också; kyckling med potatisgratäng. Det var uppskattat! Det är ganska sällan jag orkar göra egen potatisgratäng och de i påse gillar jag inte så det blir inte så ofta. Mumsigt var det =)

Idag ska jag till tandläkaren och laga en lagning. Det borde jag få gratis tycker jag, det är väl inte mitt fel att de lagat och att den lagningen går sönder sen, men men drömma kan man ju, kommer säkert bli svindyrt.

Efter det ska jag till jobbet. Är egentligen schemalagd 17-22 idag men de frågade om jag kunde komma in tidigare och jag har inget speciellt för mig idag så jag sa att jag kommer efter mitt tandläkarbesök.

Nu ska jag fortsätta min morgon med kaffe och Förhäxad =)

Puss! ^^


2012-05-05
22:05:10

5 maj 2012


Igår blev det inget UH, istället var jag hos Emelie och tjöta hela kvällen =)

Idag har det varit vårmarknad i Ulricehamn. Jag var där med brorsan och hans familj. Vi fikade, kikade runt och köpte lite småsaker =)



På Björns ramar och presenter hittade jag denna söta kaffefilterhållare. Kostade bara 49 kr =)



Inne på Nova köpte jag denna klänning. 199 kr från Rut m.fl. Jag ska ha den på bröllopet på lördag tänkte jag. Den är somrig och blommorna är i lila - samma färg som bröllopet ska gå i =)



Min storebror =)



Jag är snäll faster och bjöd mina småtöser på karusell. De tyckte det var roligt =)


Efter marknaden åkte jag hem till min sötnos och åt lite mat. Sedan åkte han till jobbet och jag åkte ut till brorsan. Hos dem hjälpte jag till med att klyva ved, tittade tecknat med tjejerna och åt lite tacos till kvällsmat =)

Nu har jag dejt med soffan och tittar på Runaway bride, en film som jag faktiskt aldrig sett =)

Puss! ^^


2012-05-04
07:41:49

4 maj 2012
Hej!

Idag är det äntligen en fredag som verkligen är en fredag! Dvs min sista arbetsdag för veckan, jag slutar kl 17 och inte 22. Hurra! Jag har en oplanerad helg framför mig. Vad ska jag hitta på? =)

Jag borde göra en shoppingtur på lördag för nästa helg ska vi på bröllop och jag har ingen klänning som är perfekt. Jag har massor av klänningar men ingen gå-på-bröllop-klänning. Jag kan ha en av mina gamla men det känns inte kul, jag vill också vara fin ju. Hjärtat köpte en helt ny kostym igår med skjorta och allt så nu känns det inget roligt att ha en klänning som jag använt innan. Ne, det får bli en sväng till Borås tror jag minsann =)

Igår hade vi ungdomsrådsmöte och det gick bra. Väldigt snabbt men bra =) Första gången utan Brita, vår ungdomsledare, men vi klarade oss bra. Synd att hälften av rådet inte var där bara. Vissa jobbade och vissade glömde bort att det var möte :/

Nu ska jag till jobbet om en stund och ikväll ska jag till UH igen, de har fredagsöppet idag till midnatt =)

Puss! ^^

2012-05-03
06:29:59

3 maj 2012
Hej hej =)

Ja, han hade lagat mat till mig igår när jag kom hem =) Supergoda pannkakor var precis färdiga när jag kom genom dörren efter jobbet igår =)

Tvätten är inte vikt, jag orkade inte igår, haha, den står och hånar mig på bordet. Hmm..

Idag får jag lov att börja jobba tidigare =) Halv nio till fyra. Superbra för klockan fem ska vi ha Ungdomsrådsmöte på Ungdomens Hus i Ulricehamn och dit hade jag ju inte hunnit om jag slutat klockan fem som det var tänkt från början.

Jag har en solblåsa/finne i ansiktet =( Inte nog med att den är ful, det gör ont också! Jaja, jag får väl dyka ner i sminkväskan och försöka täcka den så jag inte skrämmer någon =P

Nu - frukost!

Puss! ^^

2012-05-02
07:41:24

2 maj 2012
Hej hej =)

Uppe med tuppen idag och det var inte särskilt svårt eftersom det redan är jätteljust ute! Jag njuter verkligen av det fina vädret! Man blir så glad! =)

Jobb idag mellan 09:30 och 17:00, samma sak resten av veckan och ledig i helgen =)

Jag smörjde in mina stackars axlar igår och idag har brännan lugnat sig lite, jag är fortfarande röd men det lägger väl sig så småningom.

Hoppas på mys med hjärtat ikväll för han är ledig och jag har kramabstinens!

Hoppas även på färdiglagad mat och vikt tvätt när jag kommer hem så jag slipper göra det ikväll sen. (Om jag bara kan få killen att läsa detta nu så han ser vad jag önskar mig) Haha =)

Trevlig onsdag på er!

Puss! ^^

2012-05-01
19:30:44

1 Maj 2012

När maj månad är här då är våren här, nästan sommar för tusan! =)

Igår var det en dunderbra dag. Valborg. Jobbledig. Födelsedagsfirande.
Jag tog mig ner till Markbygden, Horred närmare bestämt. Vi firade fina Camilla som fyllt år. Kvällen började i en klubbstuga med massor av glada tjejer, fortsatte på krogen i Varberg och slutade i en stor säng.

En kväll med nya upplevelser och fina människor. Jag har varken varit i Horred, på krogen i Varberg eller hos Camilla så det var jätteroligt! =)

Idag har vi varit lite bakfulla, ätit frukost och spelat spel i solen. Jag åkte hem vid 14-tiden och fick diska för att kunna laga mat. Vi hade visst tvättid idag med så jag har varit ett par vändor nere i tvättstugan. Nu tittar jag på Big Brother och bara är. Hjärtat jobbar så honom träffar jag inte förrän inatt/imorgon när han kommer hem från jobbet.

Jag tog mig en titt i spegeln innan och såg att jag än en gång håller på att förvandlas till den röda kräfta jag alltid lyckas bli på sommaren. Hej röda axlar och vita BH-märken. Kul att solen ger en färg utan att man försöker iaf =)



Glad sommar på er =)

Puss! ^^