Mudd^^

2013-05-31
09:43:51

Guten morgen!

Hej! Äntligen fredag! Veckan gick rätt fort ändå. Jobb 11,30-18,00 idag. Sedan hem och tvätta och fika med Mia :)

Imorgon tar Janne och jag med oss farmor Elsa och sticker till Habo på släktträff. Jannes familj tycker jag om, släkten? ja det återstår att se :) haha! Nä men det ska bli roligt. Se Elsas lilla torp där hon växte upp. Mysigt :)

Nu är det 20 dagar kvar till Polen! Can't wait! Jag vill dit nu! 10 dagar jobb och sedan semester. 5 dagar hemma och sedan åker vi! Det ska bli så roligt och skönt att komma ner, äta god mat, ligga på stranden, träffa alla man känner, dricka öl kl 11 på morgonen till 2 på natten, gå på marknad och köpa saker. Jag saknar till och med att bara höra språket! :) och det bästa är att ALLA ska med, Janne, mamma, pappa, brorsan, hans fru och fyra barn! Wihoo!


2013-05-30
21:47:03

Bättre dag idag!

Jobb och UH idag. Plus att hjärtat gick upp när jag gick upp så jag fick en morgonkompis! Ikväll har vi ätit gott och nu ska jag sova :)

Imorgon blir det jobb, sen kommer Mia på besök och så har vi tvättid också. På lördag blir det släktträff och på söndag ska jag sova! Haha :)


2013-05-29
23:18:44

This day.

Börjar med att försova mig, kommer i tid till jobbet men jag hann inte göra ngt hemma innan. Gå upp och sätta mig i bilen typ. Dvs inget kaffe så jag blir väldigt trött och somnar nästan på jobbet. Trögar mig igenom dagen och åker hem. Kommer till garaget där alla mekar så jag får fixa middag - det blev grillade hamburgare. Ingen är färdig när jag vill hem så åker hem själv, kröp ned i badet med en tidning. Kröp upp från badet och ner i sängen. Trodde Janne skulle komma snart men jag har varit hemma i 3 timmar snart och ingen Janne. Så nu kastar jag in handduken och försöker sova. God natt!


2013-05-28
09:48:21

Min dag idag!

Jaha, då var man 24 år nu då. Grattis till mig :) idag ska jag jobba och efter det till UH :)


2013-05-27
09:38:35

Måndagsmorgon.

Varför finns det lika många måndagar som lördagar? Det borde finnas fem lediga dagar i veckan och två arbetsdagar istället!

Anyway, igår var familjen här och firade mig. Min mamma, bror, svägerska och brorsdöttrar, Jannes mamma, pappa och farmor :) jag fick pengar som jag tänkt spendera på nya kläder. Behöver utöka min sommargarderob lite :) och så fick jag en kruka och en lykta till balkongen så nu är det fint där :)


2013-05-26
13:35:20

Kalas

Idag firar min 24-årsdag som egentligen är på tisdag den 28e maj. Glöm inte mamma idag på mors dag! Puss!


2013-05-25
07:55:15

Lördag då va :)

God morgon och upp och hoppa! In i duschen, äta frukost, fixa till sig, pyttsa upp Janne, dricka kaffe, åka till Vetlanda och fira Ted. Det är dagens schema så långt. Får se vad vi gör ikväll :)

Btw, snart är det Polen!


2013-05-24
11:14:55

Thank god it's friday!


2013-05-24
10:55:14

Yesterday

Igår var en bra dag :)

Jag satt bredvid Emelie på jobbet och det var kul, då går tiden fortare :)

Väl hemma åker jag till UH och träffar alla där :) jag har blivit vald till ordförande i ungdomsrådet! Wiee :)

Jag tar med mig Lucy och åker till Hemmakväll. Medan vi är inne och köper godis är det en kille som backar på min bil. Hans dragkrok in i fronten på min bil och när jag kommer ut ser han mer eller mindre livrädd ut. Stackars liten! Jag lugnar honom, det är sånt som händer, inget att vara arg över. Bilen går ju att köra den är bara tillbucklad :) så det blev ett samtal till försäkringsbolaget :)

Sen åker Lucy och jag hem till mig, tjötar skit och äter godis :) åh fina Lucy!

När hon går hem känner jag mig lagom trött, men väl i sängen stensomnar jag.

Idag vaknade jag av att Janne kom hem. Vi pratade lite tror jag men jag somnade om nästan direkt :)

Och nu när jag gick upp får jag syn på kaffebryggaren i köket. Gullunge :)


2013-05-23
09:59:12

Muddelainen


2013-05-23
09:20:54

Torsdag!

Hej hopp!

Igår efter jobbet kom min fina mamma hem till mig på fika. Hon kom med städmoppen i högsta hugg! "Vad är detta nu då?" Tänkte jag. Jo, hon ville erbjuda lite städhjälp eftersom vi hjälpte henne och pappa med att rensa båtskjulet.

Perfekt! Jag ska ha kalas för familjen på söndag och ärligt talat hade jag aldrig hunnit storstäda innan dess. Vi dammade, dammsög, putsade fönster, slängde återvinning och grejade här. Nu är det så rent och fint. Tack mamma!

Imorgon ska jag handla inför kalaset innan jobbet för jag börjar så sent. På lördag och söndag hinner jag inte så det ska bli skönt att få det gjort imorgon :)

Nu ska jag blåsa håret efter duschen jag tog nyss. Sen bär det av mot jobbet igen. På återseende :)


2013-05-22
11:37:57

Sova sova säng säng säng

Den här veckan sover jag bort!

Jag ställer alarmet på kl 8. Jag vaknar vid 8 men vägrar gå upp för jag behöver inte gå upp för jag börjar sent. 11 är mer lagom. Jag strosar runt i lägenheten och dricker kaffe. Jag åker till jobbet, jobbar 5 timmar, sen åker jag hem och äter, tittar på tv, städar lite, pysslar och lägger mig sent.

Dagarna går fort denna veckan och det är skönt för jag vill bara att det ska bli helg! På lördag ska vi till Vetlanda och fira Ted. På söndag kommer familjen och firar mig :)


2013-05-20
11:19:16

This is mudd

Nyduschad, plattat hår och sminkad på en måndag förmiddag. Tänk vad man kan hinna med när man jobbar eftermiddag istället för tidig morgon. Jag är för dålig på att göra mig i ordning till jobbet, det brukar vara mysbyxor, osminkad och håret i en tofs.


2013-05-20
10:01:53

Vädret

Det verkar som att det ska regna hela veckan. Vad bra! Då får jag inte ångest över att jag ska jobba eftermiddagspass på jobbet :)


2013-05-19
12:44:04

Söndag!

Hej lediga dagen! Jag ska inte göra någonting idag! Har inga planer! Wiee :) har sovit ut och nu spelar jag Sims och dricker kaffe :) åh så gott!


2013-05-19
01:36:21

Pingstafton!

Denna dag har varit awesome!

Jag har umgåtts med Lucy hela dagen :) vi har handlat, varit på kalas, åkt på bröllopsfest och tittat på Eurovision. Grattis Danmark! :)

Nu ska jag sova!


2013-05-18
09:30:10

Vackra morgon!

Står i shorts och linne på balkongen kl 9,30!


2013-05-18
00:37:29

Shrug, shake and smile

Gud vad jag älskar min sambo och mina vänner :)

Jag har haft en toppendag från början till slut! Imorses hann jag pussas lite med min älskling. På jobbet var vi taggade för att det var fredag och även om det var en lång dag så hade vi roligt :)

Jag var hemma typ 15 min, hann byta om och kramas lite :)

Ikväll har jag varit på UH med fina Lucy, Alex, Kris, Joseph, Peter, Mimmi, Brita, Linda, Polina, Ania, Ervin och massa trubadurer som spelat finfin musik. Åh vad vi har skrattat och pratat och sjungt! Det är såå roligt på UH och speciellt när ALLA är där :)

När Lucy och jag åkt därifrån mötte vi Janne på en cigg och skrattade lite till :) ih!

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att handla present till Elaine och Fredrik som gifter sig imorgon :) och lite loppis med Lucy med. Ih! :)


2013-05-17
07:51:53

Woop! Fredag!

Hej fredag! Jag har saknat dig! Vi kommer att ha roligt ihop! Vi börjar med 7,5 timmar på jobbet, sedan hem för att byta om och ikväll ska vi grilla! Mums. Det blir en kväll på UH med vänner :)

Imorgon börjar helgen! Då blir det lite sovmorgon, sedan present-jakt på stan, på förmiddagen kalas och på kvällen bröllopsfest.

Söndagen är blank i kalendern, jag har inget planerat! Då kan jag städa och virka och spela Sims och titta på film och sånt jag inte hinner med annars.

Hjärtat ska jobba hela helgen så honom kommer jag sakna! Men vi tar igen det nästa helg med två kalas! :)

Hoppas ni får en bra helg, godingar!


2013-05-15
07:44:58

Här rullar det på :)

Veckan går ju fort! Gud vad skönt :) och nästa vecka ska jag sova länge på morgnarna för jag jobbar kväll. Jag missar visserligen UH både tisdag och torsdag men det kan inte hjälpas, jag har inte jobbat kväll på jättelänge så det är min tur nu.

Idag jobbar jag till 17 och efter det ska jag hem och hjälpa Lucy med flytten. Hon får tillbaka sin lägenhet idag och får sova i sin egen säng! No more sofas! Så skönt för henne! Jag har också varit en soffsovare ett tag och halleluja vad skönt det var att sova i säng efter det!

Time for work.


2013-05-14
08:00:56

Tuesday

Åh denna veckan! Jobb och möten varje dag! Idag URmöte, imorgon flytta Lucy, torsdag UR på ICA, fredag helkväll på UH. I helgen är det både kalas och bröllop! Gudars skymning!


2013-05-13
07:49:06

Monday oh

Nu tog helgen slut igen! Wtf? Jag vill vara ledig mer ju! Jaja, 5 days of work sen helg igen.

Igår så spurtade jag ut till mamma och pappa som sagt, sedan hem, vi åkte till garaget och sedan till Limmared. Flängde runt. Väl hemma på kvällen blev det mat, film och mys i soffan. Jag gjorde en Agda 82 och somnade innan filmen var slut. När filmen väl var slut pyttsade Janne in mig i sovrummet och bäddade ned mig. HAR ALDRIG SOVIT SÅ SKÖNT! Så nu är jag utvilad :)

Det blir långpassvecka denna veckan. 09:30-17:00. Kunde vi inte haft 8:00-15:30 istället?! Jag hade hunnit med så mycket! Jaja, nu är det på detta viset :)


2013-05-12
10:16:06

Kaos

Hej hopp!

Igår hade vi städdag i båtskjulet, Janne, mamma, pappa och jag. Vi rensade och fikade och städade och grillade. Det var roligt :) efteråt kom Lucy och hon, Janne och jag stack till Larry och drack öl.

Vi kom hem efter kl 1 och somnade med detsamma. Kl 7 ringde mamma och ville att jag skulle komma ut till dem. Jag pallrade mig upp och åkte iväg.

Huslarmet hade gått så mamma fick panik och försökte väcka pappa men han sov som en stock. Efter ett tag förstod hon att han var medvetslös och hade gått ned i koma. Vi ringde Sjukvårdsupplysningen och sedan 112. Ambulansen dök upp och fick liv i honom.

Min pappa är diabetiker och han tar insulin för att hålla nere sockernivån i blodet. Igår tog han för mycket insulin och då hamnar man i koma. Men sjukvårdarna hade dropp med sig som fick pappa vaken igen :)

Och stackars mamma! Först huslarmet som tjuter jättehögt (som sedan visade sig vara en sensor som satt löst) och sedan vaknar inte pappa. Hon har fått rådet att lägga honung under tungan på honom eftersom han då snabbt får i sig socker, men när hon gjorde det så bet han henne i fingret :( åh, min lilla mamma!

Men jag var ute hos dem på 10 minuter och ambulansen kom på 5 minuter så det gick snabbt. Sen var pappa vaken och som vanligt igen :)

Nu är jag hemma igen och nyduschad :) Janne är vaken och snart får vi sparka upp Lucy ;)


2013-05-10
10:17:48

Mudd


2013-05-10
10:10:25

Idag..

..är det klämdagarnas klämdag! Ingen ringer typ. De har sovmorgon iaf. Hoppas på att sluta tidigare :)


2013-05-10
06:02:58

Hej helgen!

Idag är det fredag! Woop Woop! Jag jobbar till halv tre och efter det ska jag direkt hem. Janne är ledig idag så jag hoppas vi hittar på något roligt :)

Han ska besiktiga min bil åt mig idag eftersom jag är på jobbet, kommer få en 2a på ljuddämparen som vi ska byta men vi har inte lyckats få tag i någon än. Hoppas inte det är något mer än det :)

Imorgon ska vi städa båtskjulet :) mamma är arbetsledare, jag hjälper till och Janne och pappa är dryckeskontrollanter (de ska hjälpa till att städa men inte utan varsin öl/whisky :) sen hoppas jag på grillat till middag.

Vi ska träffa Sandra med som är hemma denna helg med sin fästman och nyfödda dotter :) mys!

På söndag ska jag sova för sen har jag långvecka typ :/

Ha det gött!


2013-05-09
08:16:54

GarnKULtur

Idag har vi kommit till tur-delen i GarnKULtur. Garnet har vi stickat, kul har vi haft och nu ska vi på tur - till Ödeshög! :) vi lämnar Ulricehamn kl 9 för att ta oss upp i landet och åka till Östergötlands Ullspinneri där de har öppet hus idag. Brita, Agneta, Elaine, Lucy och jag åker strax! :)


2013-05-08
06:30:55

Då var det fredag...

Jajemen, helgen är på ingång :) slappa och tvätta idag, Ödeshög imorgon! Det ska bli roligt med en utflykt! :) det blir Brita, Agneta, Elaine, Lucy och jag som åker :)

Janne ska nog inte jobba i veckan. Han har fått varblåsor på örat och var hos doktorn igår. The verdict: bältros! I ansiktet! Så nu äter han penicillin, stackarn! Det smittar inte och jag hade vattkoppor "nyss" (för kanske 20 år sedan) så jag kommer nog inte få det :)

Ps, vet ni vad man gör som sambos i 20-30-årsåldern när den ena är sjuk? Jo, man går och lägger sig kl 21 en tisdagskväll och tittar på Duck tales tills man somnar :)

Puss!


2013-05-07
10:14:19

När katterna är borta...

...dansar råttorna på borden!

Så sjukt roligt att ha Ingela som ps igen när de andra är i Malmö! Hon är så fräck! :)


2013-05-06
21:46:11

Sova

Tänk att det kan vara så himla skönt att sova? Jag älskar att sova! Helst i min säng med Janne bredvid. Åh så gott! God natt! :)


2013-05-06
06:05:25

Skynda på!


2013-05-06
05:51:47

Måndag

Jag vill inte att det ska vara måndag! Jag är inte färdig med helgen än! Den gick så snabbt ju!

I fredags kollade jag film med Lucy efter att vi varit på UH. I lördags umgicks Lucy och jag med Alex och Peter, och igår följde jag med mamma och pappa ut till brorsan m familj i Limmared. And svosh - here we are!

Oh well. Ska jobba 4 dagar denna vecka, torsdag är jag ledig för det är Kristi himmelfärdsdag då men jag ska inte vara hemma. Vi ska åka med GarnKULtur till Ödeshög och titta på Östergötlands ullspinneri :)

Off to work now!


2013-05-04
19:47:20

Från Valborg :)


2013-05-04
17:04:50

Hej helgen

Gud vad tiden rullar på. Snart är det semester!! Jag jobbar, pussas med sambo och hänger med Lucy under tiden.

Ikväll vankas det filmkväll, undrar vad vi ska se? Ska kika igenom filmerna här hemma :)


2013-05-01
21:13:46

Yes

Thank you lovable Lucy for coloring my hair <3


2013-05-01
11:19:00

Maj! Välkommen!

Jag borde döpa min framtida dotter till Maj, jag älskar maj! Det är då all is på sjön är borta, solen skiner, det blommar och träden blir gröna igen! Wihoo!

Detta årets maj består av jobb, födelsedagar och ett bröllop. Sen är det inte långt kvar till semestern! :)


2013-05-01
01:31:45

Valborgscruising!