Mudd^^

2011-07-30
13:30:13

30 Juli 2011
Hej hej,

igår blev det inte mycket bloggande, inget alls faktiskt. Jag jobbade morgon (8-12) sen kom jag hem, träffade Mia, spelade sims, pratade med Martina och på kvällen lagade jag tacos till mamma och mig. Vi hade lite fredagsmys =) Vi tittade på Postkodskampen och sedan The Truman Show. Bra film =)

Jag gick ner till stugan vid 22 och tittade färdigt på filmen och sen somnade jag =)

Idag gick jag upp vid 10, lagade frukost till mamma och mig och ringde Mia. Hon ska till Mallorca idag med Rebecca. En sista-minuten-resa en vecka. Är LITE avundsjuk! Men jag ska jobba nästkommande vecka så jag kan inte resa nu ändå. Men jag hann inte träffa henne innan hon åkte, när jag ringde var hon redan påväg till Landvetter. Skönt för dem =)

Melina fyllde 4 år igår och imorgon ska vi dit på¨kalas.

Här är några av hennes presenter =)

Jag ska slå in en till som jag köpt =)

Annelie (min svägerskas syster) har fött sitt fjärde barn nu nyligen, jag är dock inte säker på om han föddes den 28:e eller 29:e. Tror han föddes på natten där emellan. Är han född den 29:e fyller han år på samma dag som sin kusin Melina, min brorsdotter.

Emelie ringde nyss. Hon hade tänkt ha bakdag idag och jag ville vara med. Men planerna har ändrats till att umgås hos Dario ikväll. Det ska bli roligt. Har inte träffat alla sedan innan Polen, det är ett tag sedan!

Kyss!

2011-07-28
19:53:30

Familjeband.se
Hej hej,

sitter just nu och knopar ihop det jag känner till om mitt släktträd. Hittade en sida som heter www.familjeband.se där man gör sitt eget släktträd. Mysigt va?

Och Ida, jag har skickat en inbjudan till dig så gå gärna in och skriv in det du vet om våra släktingar =)

Har även skickat till andra släktingars mailadresser, de jag hittade på FB iaf =)

Snart är det släktträff!

2011-07-28
17:56:38

Ansiktet - X

2011-07-28
17:24:06

28 Juli 2011
hej hej,

Idag har jag vaknat sent :O och skyndat mig till jobbet. Jobbat 8-13 och sedan åkt hem och duschat. Jag har hängt lite vinterkläder uppe på vinden (kläder jag haft med mig från lägenheten som varit undanlagda i påsar tills nu).

Och så har jag ätit soppa till middag! En supergod soppa som mamma lagat. En syrlig polsk soppa som kallas Zurek. Den innehåller potatis, korv, morötter och purjolök. Som en bondsoppa typ. Egentligen ska den serveras med ägg men det struntade vi i =)

 

Traditionellt serveras den även i en skål gjord av bröd (som på bilden) men vi hade inte riktigt tid att baka brödskålar =P

Efter maten tittade jag på TV en liten stund och sedan cyklade jag till jobbet. Premiärtur för cykeln i år! Jag har tänkt ta den till jobbet innan men antingen har vädret varit dåligt eller så har jag vaknat för sent för att hinna cykla och ibland har jag helt enkelt varit för lat =P

Men idag cyklade jag. Det tog exakt 16 minuter. Det var lite jobbigt i vissa backar men inte så farligt. Jag kan ju glädjas över lite nedförsbacke på vägen hem sen =)

Jag fick min cykel i 20-årspresent och den ser ut såhär:



Fast svart. Det är en yosemite. Köpt på Biltema =)

Nice!

Nu ska jag jobba till kl 21.

Peace!

2011-07-28
08:53:37

Den viktiga vikten, uppdatering!
Hej hej,

i morse vägde jag mig på min våg som jag inte brukar väga mig på. Det är en sån med skiva, en gammal vanlig badrumsvåg typ. Den visade 105 kg. Jag fick lite panik.

Sen gick jag upp och vägde mig på mammas våg, en digital. Den visade 103,5 kg.

Det är på mammas våg jag vägt mig det senaste och det är den jag går efter, men den kanske visar fel eftersom den är digital och den gamla badrumsvågen visar mer?

Gah, jag vill inte gå upp 1,5 kg för att jag vägt mig på fel våg!



2011-07-27
17:31:50

27:e Juli 2011
Hej hej,

idag har jag jobbat 8-12. Skulle ha jobbat till 13 men chefen skickade hem mig en timme tidigare =) Fick även reda på att jag ska jobba ytterligare en vecka! Wiee =) Trodde att jag bara skulle jobba denna veckan ut men jag fick en vecka till! Askalas!

På fredag fyller Melina 4 år =) På söndag ska vi på kalas! Det ska bli dundermysigt!
Här är den lilla godingen på Liseberg med en stor godisnapp i munnen =)

Och nästa helg är det släktträff! jag längtar!

2011-07-27
17:16:00

Lilla hjärtat =)


En väldigt mysig låt som får mig att tänka på en väldigt mysig kille <3

2011-07-26
19:51:59

Olika perspektiv

Killen och tjejen kysser varandra.

Tjejen tänker:
NICE!
Han är snygg, snäll och lång! Och mysig. En perfekt pojkvän, kanske min pojkvän? Åh, tänk om jag får sova hos honom snart och kanske senare flytta in! Vi kommer ha möbler från IKEA, modernt ska det vara, men lite gammaldags mysigt också. Det ska vara stort och ljust och barnvänligt. Undrar hur våra barn kommer se ut? Med mitt blonda hår och hans bruna ögon, så söta! En pojke och en flicka, kanske två flickor. Han komer ha ett välbetalt jobb och jag kan vara hemma med barnen så länge det krävs. Vårat bröllop kommer gå i vitt och rosa med massor av blommor och gärna ute på landet, lite avsides sådär. Sen tar vi en resa till något romantiskt land, gärna vid ekvatorn där det är varmt så man kan sola och bada. Å så mysigt detta kommer bli! Undrar om han tänker samma som jag?

Killen tänker:
NICE!
Undrar om hon är bra i sängen?


2011-07-26
18:23:06

Den viktiga vikten, uppdatering!
Hej hej,

det går fortfarande bra med vikten =)

Det var en liten utmaning igår när vi var på Liseberg, jag unnade mig både middag på Burger King och en påse popcorn. Men det räckte med det =)

Idag räknade jag på hur många points jag åt igår och det blev för många men jag har ingen vidare ångest över det faktiskt för jag var så duktig förra veckan. Plus att jag sparade points under veckan så jag hade några extra på Liseberg.



Under denna veckan har jag gått ner 2,2 kg.
Total viktnedgång under 2011: 7,2 kg
Aktuell vikt: 103,8 kg.

I´m good! =)

2011-07-26
18:16:13

Tisdag 26:e Juli

hej hej,

igår var vi på Liseberg. Det var mysigt =) Tyvärr han vi inte vara där så länge för brorsan hade jobbat natt och var inte sugen på att sticka hemifrån redan vid 9 på morgonen. Men vi kom in på Liseberg vid halv tre och åkte hem vid stängningsdags klockan 23 på kvällen så det var väl helt okej. Jag hann inte åka allt jag ville för det var långa köer till allt, men jag hann iaf med att åka AtmosFear! Den var läskig och rolig =)

Jag körde hem från Göteborg och vi var hemma vid halv ett. Då stupade jag i säng kan jag ju säga. Vaknade tidigt idag, redan vid 6 första gången, men jag vägrade gå upp. Istället låg jag och drog mig ända till halv ett. Det var fint! =)

Mamma och jag åt lång och god frukost med gröt, kokta ägg, baguetter, kaffe och vattenmelon. En såndär mysig söndagsfrukost typ fast det är tisdag idag =P

Efter det kikade vi på alla bilder vi tog igår, jag laddade upp lite bilder här på bloggen och på FB. Sen åt jag en liten lätt middag eftersom jag ätit så stor frukost och sedan var det dags att åka till jobbet igen.

Jag har ett ganska skönt arbetsschema denna veckan:
tisdag               17-21
onsdag   8-13
torsdag   8-13 & 17-21
fredag    8-13

På fredag ska mamma och jag fredagsmysa med tacos och kanske någon bra film om det inte är något kul på TV. =) och på söndag är det kalas för Melina som fyller 4 år! =) mysigt värre =)


2011-07-26
15:43:03

Liseberg, den 25:e Juli 2011
Hej hej,

igår var vi på Liseberg! Det var mamma, brorsan, Anna-Karin, Robin, Sofie, Amilia, Melina, Karin och jag som åkte dit =)

Här kommer lite bilder från våran dag =)




Micke, Robin, mamma, Karin, Melina, Sofie och Amilia =)




Jag och Sofie i kristallsalongen!




Karin och jag - lite kortare än vanligt!



Vi åker Kållerado!





Jag hittade en kompis =)



Fin utsikt från Pariserhjulet, man ser lite av "Lotta på Liseberg" där nere.



Melina och Amilia med godisnappar!



Här sitter vi vid utgången precis innan hemfärd, Sofie, Anna-Karin, Amilia, Karin, Robin, mamma och Melina =)

2011-07-26
14:17:08

inget bloggande igår
Hej hej,

igår blev det inget bloggande utav en enkel anledning: LISEBERG!

Hur roligt vi hade kan du läsa om om en liten liten stund =)

Kyss!

2011-07-24
17:17:00

Söndag 24:e Juli
Hej hej,


Idag har jag bakat cupcakes =)

Vanlig muffinsmet med chokladbitar i och rosa frosting ovanpå. Jag smakade på en efter maten och de var supersmarriga =) Tyvärr hade chokladbitarna sjunkt ned i botten, men men, det gjorde inte så mycket =) De var goda ändå =)

De ska jag ha med mig och bjuda på imorgon. Vi ska fika på vägen till Liseberg. Vi ska ha med oss lite mackor också, jag har varit och köpt baguetter idag. Nom nom nom =)

Nu ska jag jobba 17-19. Lite tråkigt att åka till jobbet för endast 2 timmar, men gästerna måste ju kunna checka in =)



Här jobbar jag!

Nu ska jag läsa vidare på Kajsa Ingemarssons "Lyckans hjul". Mysigt! =)

2011-07-24
08:45:39

Dumma väder!
Okej! Vad har hänt med mitt väder?

Igår när jag tittade skulle måndagsvädret i Göteborg vara
  och 20 grader.

Nu när jag tittade har de ändrat till
 och 17 grader!

Dumma dumma väder!

2011-07-24
08:36:51

Sugen på cupcakes
Hej hej,

nu sitter jag på jobbet och äter frukost. Fruktsallad! Mmm! =) Det är nice.

Ingen av de avresande gästerna har lämnat in sina nycklar så jag kan inte börja städa än. Drygt. Men jag ska vara här ända till 12 så jag hinner med att städa innan jag går hem ändå eftersom utcheckningen är kl 10.

Under mina timmar hemma idag (12-17) ska jag nog baka tror jag. Vi ska till Liseberg imorgon (om det inte regnar) och innan vi går in i parken ska vi fika så man får lite energi. Mamma får stå för mackorna så står jag för fikat.


Det hade varit himla gott med cupcakes =)

Jag ska åka och handla efter jobbet idag och då kan jag köpa lite grejer till cupcakes också =)

Hoppas det blir fint väder imorgon nu då! Vill inte ha regn om vi ska springa runt och busa på Liseberg hela dagen.

Time will tell.

2011-07-23
17:16:07

Lördagkväll
Hej hej,

idag har jobbat morgon. Sedan åkt hem och tömt båten på färskvatten (order från pappa).

Mamma lagade mumsig mat idag. Sill och färskpotatis med gräddfil, gräslök och rå lök. Mumma! =)

Brorsan var i stan och köpte en säng till Sofie och då passade han på att hälsa på oss. Vi fikade lite (ingen kaka!) och han hämtade en extrastol till bilen eftersom Karin ska med till Liseberg på måndag. Himla praktiskt med uttagbara säten i bilen. Det ska jag också ha när jag blir stor! =P

Innan jobbet spelade jag lite sims, supermysigt =) Kan inte fatta att jag fortfarande tycker det spelet är så himla roligt =)

Nu jobbar jag mellan 17 och 20. Trevlig lördagkväll eller hur? Jag har inget emot det egentligen. Det är ganska mysigt att sitta här på kvällen. Det är sällan stressigt och man har tid till att blogga =) Hur många har det på sin arbetsplats? =P

Jag tänkte även passa på att fixa mina naglar ikväll. Fick ett supersött tips av Martina (www.pinkflyingcow.blogg.se) om hur man gör naglarna till kaniner =)

Såhär såg hennes ut:



Jag ska ha lite mer färg. Rosa och grönt tänkte jag. Vi får se om jag lyckas, Martina är ju superduktig!

Puss!

2011-07-23
07:49:49

Längtan =)
Hej hej,

jag längtar megamycket till måndag!!!




Jag ska kila in på deras hemsida idag eller imorgon och boka Allt-i-ett-biljetter åt oss som ska ha åkpass. Då får man nämligen lite rabatt vilket blir mycket rabatt när vi är så många =)

Nu ska jag bara jobba 4 pass till. Sedan sova. Sedan vakna och tänka: WIEE LISEBERG! HERE WE COME!

Ja, jag tycker väldigt mycket om Liseberg =)


Vädret i Göteborg på måndag:

 och 20 grader. Perfekt =)

Peace!

2011-07-23
07:40:22

Den viktiga vikten, uppdatering!
Hej hej!

Det går bra med den viktiga vikten!

Idag stod vågen på 104,5! Jag har alltså gått ner 1,5 kg sedan i måndags denna veckan.

STORT grattis till mig! =D


2011-07-23
07:38:21

Ni glömde =(
Hej hej,

tänkte bara skälla ut er för att ni glömde min namnsdag igår!

Ingen kom ihåg mig, inte ens morsan. Men hon grattade mig när jag sa till henne.

Ska det vara så svårt?

 heter jag! 22 Juli varenda jävla år har jag namnsdag!

2011-07-22
17:51:20

Den konstiga drömmen!
Hej hej,

jag drömde en konstig och lång dröm inatt.

Det handlade om mig, Thomas och hans flickvän Evelina. Fast Thomas hette Rickard och Evelina hette Hanna. Fråga mig inte varför! Haha.

Vi var på ett café i Stockholm och Hanna chillade inte på mig. Jag vet inte varför, för jag kan inte minnas att jag gjort henne något. Sen började Hanna och Rickard bråka inne på caféet. Efter ett tag gick jag ut och satte mig på bänk utanför. Sen kom Rickard ut och sa att han ska gå till bron (det var en bro där mitt i allt) och så visade han att han ville att jag skulle följa med. Men jag satt kvar.

Sen kom Hanna ut och frågade vart Rickard hade gått. Då pekade jag åt ett annat håll så hon gick dit istället. Jag gick efter Rickard för att prata med honom och helt plötsligt var jag i en förtrollad Disney-skog. Den var både mysig och läskig.

Jag gick förbi en stuga och där inne såg jag Hanna genom fönstret, hon hade somnat i en fåtölj. Sen gick jag ner för en jättebrant backe och kom till en sjö med ett hopptorn. Hannas son stod uppe på hopptornet och hoppade i. Jag hoppade efter för att rädda honom. Jag räddade honom och Rickard och Hanna kom dit. Hanna var förbannad och Rickard var jätteglad.

Sen vaknade jag och undrade vad fan det är för fel på mig!

2011-07-22
17:41:13

Helveteshelgen!
Hej hej,

nu har jag spelat sims. Jag är nöjd. For now :P Jag har spelat lite idag och mycket igår. Det var nice =)

Idag börjar helveteshelgen på helvetesveckan.





Gah! Jag jobbar följande:

Fredag 17-20
Lördag 8-12 och 17-20                              
Söndag 8-12 och 17-19

Visst, det är inte många timmar sammanlagt, bara 16 och det är ju två arbetsdagar utsträckt på tre dagar. Men! det är de dumma tiderna som stör mig lite. Jag hinner inte göra någonting under helveteshelgen. Vakna, frukost, jobba, komma hem, kanske tvätta eller städa lite, äta middag, jobba och sen sova för att jag ska upp tidigt.

Jag hinner väl göra lite under de fem timmarna jag är hemma på dagen men jag hinner ju inte typ hälsa på mina brorsbarn, åka någonstans eller träffa någon på kvällen. Oh well, det är bara en helg utav tre som tur är =)

Och jag klagar inte på jobbet nu! Jag älskar mitt jobb! Alla nya roliga människor, och även de mindre roliga som man kan skratta lite åt när de inte ser ;)

Jag längtar fortfarande till på måndag! Då ska mamma, Karin, Micke, Anna-Karin, Robin, Sofie, Amilia, Melina och jag till LISEBERG! =) WIEEE!

Eventuellt ska jag även träffa Peshti där så jag är lite nervös och vet inte alls vad jag ska ha på mig :O Men det löser sig =)

Puss!

2011-07-21
12:19:18

Abstinensen är kvar!
Hej hej =)

igår funderade jag på att inte sova utan spela sims hela natten. Det gjorde jag inte. Jag sov. Jag sov väldigt gott =)

Jag slutar jobbet om 45 minuter och det enda som är kvar att göra nu är att vika tvätt och starta en ny tvättmaskin. Sen ska jag hem och spela!

För ett tag sedan råkade jag ta bort mina drivrutiner på datorn, oförskämt puckat utav mig - jag vet! Men jag förstod dock inte att det var det som var felet när jag inte kunde spela så jag avinstallerade mitt sims och installerade det på nytt.

Nu är drivrutinerna fixade - tack David. Men! mina sparade spelomgångar försvann när jag avinstallerade spelet. Så nu har jag ett nytt uppdrag: att bygga upp mina städer igen så som jag hade dem förut (fast bättre såklart). Wiiee =)

Jag vill hem och spela nu!


2011-07-21
12:02:04

RockabillyMudd^^
Hej hej,

detta är en bild på mig som har tagit för evigt att ladda upp! Har haft den på mobilen sedan vi var på Sigges loge och firade Karin vilket var ett bra tag sen.

Oh well, såhär ser jag ut när jag ska på Rockabillykväll iaf =)

Enjoy


2011-07-20
20:06:25

Hoffmaestro - Highwayman


I <3 it!

2011-07-20
17:40:11

Onsdag 20 Juli 2011
Hej hej,

idag vaknade jag halv tio. Min chef hade ringt en halvtimme innan men då sov jag. Han brukar skicka sms när han vill något. Hmm, ja han kanske hör av sig igen. Jag jobbar ju nu under kvällen, mellan 17 och 21.

Jag åt frukost, sminkade mig och körde bil. Jag älskar att köra bil. När jag kom hem hade mamma världens planer om köksrenovering. Haha, hon vill göra om allt! Visserligen behövs det en uppfräschning men hon ska tapetsera, måla och köpa nya luckor och massor med saker =)

Sen åt jag lite mat, det fanns kinamat över. Mumma =) Men jag åt bara lite, typ hälften av vad jag brukar. Jag håller ju på att räkna points så inget fusk här inte!

Jag åkte till jobbet halv fem. Jag behöver egentligen inte åka så tidigt men jag hade inte mycket annat för mig. Nu ska jag jobba till klockan 21. Det är himla lugnt idag dock så jag hinner minsann med att blogga =)

Ps, ursäkta den tråkiga rubriken men den passar bra till inlägget.

Peace! ^^

2011-07-20
17:24:35

The Squirt
Hej hej,

igår var det bra. Riktigt bra. Jävligt bra. Jag är tydligen en squirt. Eller, jag är inte en, men jag kan! =)

Jag märkte det inte ens själv, men han märkte. Haha =) Totally awesome, fast det kändes ju bättre än vanligt så jag kanske märkte det lite ändå.

Men det är konstigt, jag trodde det var få förunnat. Eller, jag vet att man kan lära sig det men jag har fan inte övat. Man kanske ska bli porrstjärna? Finns det högskolor för sånt? Så man kan få CSN och så? =P

Haha, jag är allt lite stolt =D

2011-07-19
18:49:59

Antagningsbesked!

Hej hej,

idag vågade jag läsa mitt antagningsbesked från högskolan.


NERVÖST!



resultat:

ANTAGEN till Högskolan Halmstad, Program: Hållbar turismutveckling! =)

RESERV 2 på Linneuniversitetet i Kalmar, Program: Sjöingenjör! =)


OMG OMG OMG!



SUPEREXALTERAD TJEJ!



2011-07-19
12:11:39

Den viktiga vikten
Hej hej,

igår bestämde jag mig för att börja räkna viktväktarpoints igen. Det är ganska lätt när man kommit in i det och det fungerar!

Vid nyårskiftet vägde jag 111 kg. Det mesta jag vägt någonsin faktiskt. Man ska aldrig tala om en kvinnas vikt men jag talar om min =P

Efter nyår körde jag Sahlgrenskadieten och tappade 5,5 kg på 3 veckor. Tufft men värt det. =) då var jag alltså nere på 105,5 kg.

I slutet på Januari började jag räkna points för att inte gå ner så snabbt och för att förhoppningsvis hålla vikten sedan. (har hänt innan att jag gått ner mycket på diet, ca 25 kg, och sedan gått upp det igen så fort jag ätit som vanligt).

Jag räknade points januari och februari, hade sedan ett uppehåll till slutet på mars. Sedan räknade jag points ca en månad till (slutet på mars till halva april) och när jag slutade räkna stod vågen på 103 kg.

Det var väl inte bra att sluta egentligen men jag hade mycket i skolan, skulle flytta och tillvaron fylldes med födelsedagar och fester så det fanns liksom ingen tid eller ork eller vilja heller för den delen till att tänka på nyttig mat.

Nu väger jag 106 kg. Jag har gått upp 3 kg sedan mitten på april (alltså på över 3 månader) och det tycker jag inte är så himla mycket.

Men som sagt, nu är det dags för nya tag! =) Jag får äta 23 points per dag och det räcker gott och väl, ska försöka hålla mig till 20 per dag så kan man spara till helgen =) Blir ju alltid något gott vid kalas eller utgång.


2011-07-19
08:34:26

början på tisdagen
Hej hej,

idag åker min pappa och jobbar igen. I fyra veckor :/ tråkigt men men.. han är hemma på jul detta året iaf =) Det är nice!

Mamma hälsade på mig i morse. Det var ju bra. Jag kanske inte är sjuk i huvudet längre då.

Ne nu ska jag inte vara bitter. Har en jättemysig kille som smsar mig och ett jobb som får mig att le =) Haha, han är verkligen supermysig. Och en bra kock. Och bagare tydligen. Haha, men detta är hemligt så du får inte berätta det för någon =P

Igår började jag räkna points igen. Eller ja, jag gjorde det när jag gick och la mig och upptäckte att jag ätit 4p för mycket. Jag hade då tyvärr inte tid att simma i en halvtimme (det bränner 4 points) så jag sov istället. Bra deal. Kanske brände points inatt? ne, förmodligen inte. =P


2011-07-18
20:12:36

Jag vill...
Hej hej,

Jag vill till Liseberg NU!



Det var allt =)

Kyss!

2011-07-18
15:15:14

Helgen som var =)

Hej hej,

i stort sett var helgen bra. Förutom det jag skrev om i förra inlägget och att jag inte träffade varken godingen, Thomas eller Peshti.

Oh well =)

På fredagen var vi hos Linda och myste =) Bara tjejer. Det var roligt!


Linda myser! =P
 


Efter ett par timmar hos Linda gick vi ner till stan och satt i Strandgatans öltält. Det var soft. Jag träffade min älskade FelliBelli! Plus massa goa grabbar =)


Offe, Felli och Joel

Eller, egentligen hette han Johan. Men jag tyckte Joel passade honom bättre =)

På lördagen vaknade vi inte så tidigt som jag hade tänkt men det gjorde inget. Vi kikade på stan lite och grabbarna spelade på gatan. Det var mys! Kvällen spenderades mestadels hos Rebecca, vi var ute en liten sväng efter midnatt bara.

 

Detta är Offe, Josef, Björn och Oscar när de spelar på stan =)


2011-07-18
14:58:55

Vad är det som händer?
hej hej,

saker och ting känns lite knas just nu =/

David tänker skaffa flickvän. Tiina. Han gillar henne jättemycket. Det gör mig ledsen. Inte för att han vill bli ihop med en annan tjej egentligen utan för att om hon ska få plats i hans liv så finns det inte någon plats kvar till mig.

Jag vill vara hans vän. Kunna prata om allt och dela saker med varandra. Ha en historia. Vi har redan en historia, men jag vill inte att den ska ta slut även om den har ändrats ganska mycket sedan vi började.

Jag känner mig utanför, bortglömd. =( Det är inte roligt att känna så. Jag grät lite över det igår, och lite idag.

Jag vill kunna ha en relation med dig, en bra vänskapsrelation. Men om du engagerar dig i Tina så blir det mindre tid åt mig. Precis som jag märkt den senaste tiden. Du skriver inte längre, vi pratar nästan aldrig. Om jag då ska engagera mig i detta för oss båda kommer jag se ut som det galna exet som inte kan släppa saker och låta killen vara.

Hon kommer tänka precis som jag tänkte: "Vad är den här tjejens problem? Fattar inte hon att det är slut? Han är min nu!"


Sen har det hänt en annan grej med. Rebecca är/var sur/arg på mig. Jag vet inte riktigt vad faktiskt. Jag bodde hos henne i helgen. Det kom lite folk (Andreas, Thomas och Peter). Vi spelade spel. Andreas valde konsekvens, Rebecca fick bestämma och sa åt honom att kyssa mig. Det gjorde han. Det var mysigt. Sedan, efter en himla massa timmar, skulle vi sova och Andreas lade sig hos mig. Det blev mysigt igen. Då blev Rebecca... nånting, ja hon var inte glad iaf. Så hon gick därifrån. Lämnade alltså sin egen lägenhet mitt i natten. :S

Hon kom tillbaka efter ett par timmar med Emma. Jag visste inte vad jag skulle säga, om jag skulle säga något. Vad skulle jag sagt? Morgonen därpå packade jag iaf min väska och gjorde mig i ordning. Jag sa till Rebecca att jag ska lämna mina saker i bilen och sedan möta upp Felicja. Hon sa åt mig att lämna extranyckeln på bordet innan jag går :/

Jag har inte pratat med henne sen dess. Jag kanske borde göra det :S Eller så kanske hon borde prata med mig. Ne usch, jag vet inte. Hon är i sin sommarstuga nu. Jag kanske ska låta det lugna sig? Jag är ledsen över situationen iaf.


Idag har jag jobbat från 8 till 12. Jag ska tillbaka i eftermiddag med. 4 timmar. När jag kom hem efter jobbet satt mamma o pappa i  köket. Efter ett tag bråkade mamma med pappa om att de ska renovera köket och resten av deras våning. Pappa har inte tid. Han ska åka och jobba imorgon. Mamma säger: "ne men du har ju aldrig tid". Pappa säger inget.

Då säger jag att jag kan hjälpa till med att renovera. Visst jag kan inte göra allt, men jag kan måla lite och kanske tapetsera (vilket jag aldrig gjort men man måste ju testa innan man vet om man kan det).

Då säger mamma: "Vi kan ju inte renovera själva fattar du väl? Du är ju inte frisk, Madde"

Tack för den tänkte jag. Men jag sa inget. Istället gick jag ner till stugan och var ledsen. Det är pappas sista dag hemma på fyra veckor och hon måste bråka och vara elak.



2011-07-17
19:43:11

Varför?
Varför kan jag inte uppskatta din ärlighet mot mig?, det är ju den jag vill ha!

Varför måste jag bli så hemskt ledsen över att du är med någon annan än mig?

Varför finns det alltid ett litet litet hopp kvar om oss som krossas gång på gång?

Varför kan jag inte vara lycklig för din skull?


Jag är en dålig, dålig, DÅLIG människa =(


2011-07-15
12:05:17

Fallens dagar =)
Hej hej,

den efterlängtade första punkten på min förväntningslista är här! =)

Idag åker jag upp till Trollhättan och firar Fallens dagar med mina kusiner Bea o Linda, samt Ida, Felicja m.fl. Jag hoppas på att få träffa godingen, Thomas och Peshti =) Awesome!



Nu har jag en timme kvar på jobbet, men allt är färdigstädat så jag sitter bara och glor nu typ. Sen ska jag till systemet och handla lite gott, sedan hem och packa och äta lite, efter det tar jag bilen uppåt landet =)




Jag o Bea



Linda =)



Ida =)


Om jag inte bloggar mer denna helg så har jag en fruktansvärt bra anledning; jag ska vara full! Hahah =D

På återseende mina undersåtar <3

2011-07-14
12:02:31

Förväntningslista

Hej hej

Detta är min förväntningslista den närmaste tiden =)

  • Fallens dagar (om 1 dag)

  • Min namnsdag (om 8 dagar)

  • Liseberg (om 11 dagar)

  • Melinas födelsedag (om 15 dagar)

Min yngsta brorsdotter (kortet är från midsommar 2009)


2011-07-13
22:40:09

Lite mer Polen =)
Hej hej


Här kommer lite mer bilder från Polen =)



Mamma på strandpromenaden



På stranden =)



Dags för middag =)



Pappa utanför Hollywoodhuset där man kan hyra rum, det kanske inte syns så väl med Charlie Chaplin och Elvis Presley står på balkongen =)



Vi firade pappas födelsedag med glass =)



Mamma mumsar =)



Ryszard (mammas kusin) och hans fru Mira =)



Mira, min trollkarlskatt som jag vann och Ryszard



Pappa med tröjan han fick i födelsedagspresent utav mig =)



Pappa och Mamma dansar =)



Mamma och pappa äter mat.


 
Jag åker cabbe =)



Färjeterminalen i Swinoujcie



Pappas bil =)



Jag och kocken =)



Här är vi på utflykt, pappa hänger lite =P



Mamma i solen =)



Pannkakor med chokladsås =) Eller som man säger på Polska: Nalesniki =)

Jag har fler kort, men de får ni se en annan gång =)

2011-07-13
17:32:18

Limmared

Hej hej,

igår jobbade jag mellan 8:00 och 12:30, sen åkte jag hem och duschade och efter det bar det av till Limmared.

Där bor min bror med sin fru och deras 4 barn.

Det var tänkt att vi skulle fikat där och visa lite kort från Polen. Men vi åt middag där istället, och fikade, och tittade på kort från Polen och deras kort från Falkenberg och sen lite på TV också. Sen när vi kom hem därifrån tog dagen slut - därav inget blogginlägg igår. Jag var tvungen att gå och lägga mig för att orka upp till jobbet idag.

Men jag tog lite kort igår iaf =)




Här är brorsan och Anna-Karin i köket =)


Amilia med vinden i håret =)


Melina solar, fast det egentligen inte var så soligt ute men hon fick en Hello Kitty-handduk från oss som vi köpte i Polen så hon var tvungen att använda den direkt!



Melina med nya tofsar i håret =)


2011-07-11
23:39:21

Idag har jag bakat paj!
Hej hej,

Idag har jag varit ute i trädgården =)



Vi har en vinbärsbuske i trädgården!



Massa bär =)



Mumsigt!


Rensade och klara!




Såhär blev pajen =) den ska med till brorsan imorgon!

2011-07-11
18:14:42

Hej och välkommen till...
Hej och välkommen till Hotell och Vandrarhem Nyboholm, det är Madeleine. Vad kan jag hjälpa dig med?


Ja, jag är på jobbet. Efter över en veckas uppvilande och utomlandsvistelse är jag tillbaka. Det känns rätt gött ändå =) Att ha något att göra på dagarna så inte tiden rinner iväg utan att jag gjort nånting! Sen är det väldigt roligt att träffa människor.

Som idag till exempel, då fick jag välkomna en Tysk som var helt bombsäker på att jag kunde Tyska och som blev irriterad när jag tittade på honom lite frågande och sa: "I´m sorry, Sir. I don´t speak German."

Idag jobbar jag bara mellan 17-21 så innan jobbet hade jag tid att göra vad jag ville. Vad jag ville göra var vinbärspaj! Mumma! Vi har en jättestor rödvinbärsbuske hemma som jag gav mig på idag. Jag rensade bären och sen gjorde jag paj =) Jag har dock inte smakat än för den ska med till brorsan imorgon. Man får inte tjuvsmaka!

Ps, jag längtar till helgen, till Fallens, till Bea, och förhoppningsvis till godingen ;)

2011-07-10
18:41:49

Jag är tillbaka =)
Hej hej,

jag är tillbaka i Sverige =D good for me, good for you.

Min ena hand har somnat för jag låg på den när jag läste bloggar precis. Hahha, det känns sjukt konstigt att skriva med en bortdomnad hand. Det sticker i den varje gång jag trycker ned en tangent :P

Kunde jag blivit lyckligare när jag hittade min kamera eller? Nej, förmodligen inte. Jag blev superglad och bestämde mig för att börja ta kort på direkten. det blev nästan 200 kort tagna i Polen =)

Jag lägger upp några lite då och då så ni inte får panik mina kära läsare =)



Här är min säng som jag sov på under min semester. Visserligen en bäddsoffa men sjukt skön =)



Här är badrummet. Ett väldigt modernt och fint badrum för att vara i Polen. Det luktade inte ens mögel och det fanns varmvatten! Nej, jag är inte ironisk! Polsk standard är inte som här i Sverige. Vårt helkaklade badrum är lyx!



Här står pappa på terassen och kikar =)



Vi bodde på tredje våningen så vi hade bra utsikt =)




Jag är på semester =)




2011-07-06
14:02:47

Ett litet hej fran Polen!
Hej hej,

nu har jag hittat till ett internetcafe. Antligen! Hoppas ni forstar min svenska utan prickar =P

Jag akte med mammas o pappas kompisar ner till Polen i lordags. Eva och Tony heter de. Eva var jattenervos over att vi inte skulle fa plats pa farjan. Haha, vi som hade bokat och allt. Jag forsokte forklara att vi inte kan kopa en biljett o sen inte fa aka med! Det vore ju supertaskigt!

Vi akte farja i sex timmar och framme i Swinoujcie motte pappa o mamma upp oss, samt mammas kusin Ryszard och hans fru Mira =) Vi akte knappt 2 mil till Miedzyzdroje och har varit har sen dess.

Det ar superfint har! Vi har badat och solat pa stranden, det gjorde vi igar. De forsta tva dagarna var det inte jattebra vader men igar och idag har solen lyst utan ett moln pa himlen. Pappa fyllde ar igar ocksa. Det firade vi pa en uteservering med trubadur igar kvall =)

Mamma fyller ar pa lordag, samma dag som vi ska aka hem. Vi far fira henne pa farjan. Min storebror fyller ar pa torsdag men honom far vi fira nar vi kommer hem =)

Jag har precis letat upp adresser pa eniro sa jag kan skicka mina vykort. Det var inte latt ska jag saga. Alla ar sa hemlighetsfulla! Hahah =)

Ps, jag har hittat min kamera! Helt otroligt! Den lag i ett litet fack i min stora vaska. Nu ar jag lycklig igen =)