Mudd^^

2014-05-21
07:27:03

Invandringen
Åh detta intressanta ämne!

Igår hade flera vänner postat en länk på FB. Statistik över invandringen i Sverige, vi tar in närmare 50 tusen personer per år och i slutändan får knappt 15 tusen asyl. Liknande siffror över de senaste 20 åren. En miljon invandrare och 300 tusen har fått stanna, det låter inte som så mycket, eller hur?

Faktum är att vi har ca 450 tusen personer utan jobb i Sverige. Om vi hade haft färre personer i vårt land kanske den siffran hade varit lägre. Mina föräldrar som jobbat i Sverige i närmare 40 år kanske hade fått en bättre pension istället för att se sina skattepengar gå till nysvenskar som inte ens kan språket.

Jag tycker självklart att man ska hjälpa till och ta hand om de man kan men när vi har invandring från länder med kultur och religion så olik från våran så känns det inte bra. Jag vill kunna hissa svenska flaggan och sjunga nationalsången utan att bli kallad rasist. Tror du att det är någon som kallar amerikanen för rasist när han hissar sin flagga och sjunger sin nationalsång den 4:e juli? Ne, det tror inte jag. Vårat grannland Norge firar sin nationaldag 17 maj även i Sverige! Men vad gör vi? 

Förra året var jag i grodparken och lyssnade på en talare och tittade på dansuppvisning, efter ett par timmar var det slut och sedan tystnad i ett år. Man får ju inte göra någon upprörd. Man får inte vara stolt över sitt eget land. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: