Mudd^^

2014-05-09
08:53:13

Gör din röst hörd!
Sverigedemokraterna är rasister.

Nej, det är de inte. Jag har precis läst alla punkter i deras politiska program och jag håller med om allt.

http://sverigedemokraterna.se/var-politik/var-politik-a-till-o/

Invandringen är självklart en stor fråga och om det är några som är rasister så är det de andra partierna - mot svenskarna. Jag tror på att vi ska se efter våra egna innan vi kan hjälpa andra. Som SD föreslår; hjälpa människor på plats i de krisdrabbade länderna istället för att de ska behöva fly hit.

Hur ska vi kunna ta hand om fler människor här när våra barn inte har tillräckligt med lärare, det inte finns jobb till våra ungdomar, bostadsbrist för familjer och våra pensionärer knappt har några pengar kvar efter att skatten dragits?

Moderaterna - Sveriges arbetarparti. Arbete ger frihet. Under de åtta år som detta parti har haft makten och satsat på att alla ska få jobb har jag haft ett jobb. Ett! Jobbet fick jag tack vare kontakter. De struntade i min utbildning, jag kände ju någon som kände någon. Jag var arbetslös i fyra år efter studenten, och många klasskamrater med mig. Jag har vänner i min ålder som fortfarande kämpar med jobb. 25 år och arbetslös, det är inte så gött.

Det här är inte SD-propaganda. Jag vill bara uppmärksamma deras politik och vad de står för. Jag bryr mig inte om vad du röstar på bara du röstar! 
25 maj val till Europaparlamentet 
14 september val till riksdag, kommun och landsting.
Gör din röst hörd!

Kommentar:
#1: Lucy

http://www.interasistmen.se

2014-05-10 @ 02:55:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: